Sæsonen der var slut inden den begyndte er slut

Skrevet af Kristianbs, 22. maj 2022

Selvfølgelig var der håb. Måske NF kunne gøre det igen. Skabe et nyt mesterhold med et spinkelt materiale. Det lykkedes ikke. Mellemsæsonen er slut og som flere har skrevet til mig: hvad havde du regnet med? At vi efter 16 år bare sådan uden videre igen kunne spille med om guld hvert år? Vores økonomi er jo lysår fra FC klubberne osv osv. intet nyt der.
Men hvad så nu Brøndby, napper vi en mellemsæson mere i 22/23? Kan sponsorer og os fans forvente guldjagt (kommunikér gerne ambitionen tak), eller er det fortsat komplet urealistisk med tanke på økonomien? Store spørgsmål, de næste par måneder giver os noget af svaret, når is-i-maven-CV skal agere på transfermarkedet. Hvis jeg var sponsor ville jeg se tiden an inden jeg nytegnede mit sponsorat. 

Hvad tror du sker?
Deltag i diskussionen
 • fabi
 • fabi   22. maj 2022   

 • Tvivler på at vores seriøse og store sponsorer er så forhippede på hvad vi køber eller hvad vi ikke køber. De vil som regel gerne blive set, have omtale, eller kunne give oplevelser til deres partnere/ansatte/potentielle kunder. Alt dette er muligt igen i næste sæson, hvor vi forhåbentligt igen skal spille europæisk fodbold og sætte endnu bedre standarder for tilskuertal. (over 17.000 i år i gennemsnit, Kun overgået i mesterskabssæsonen 04/05) det tror jeg sponsorerne er rimelig tilfredse med !!
  6 enige · 2 god kommentar
   
  • @fabi tror du har helt ret i at loyale sponsorer bliver uanset vi taler mesterskab eller nedrykning. Men jeg tror at potentielt kommende sponsorer gerne vil vide om de støtter et top 3 hold eller blød bolledej med 15 års udsigt til nyt mesterskab. Og vi skal vel udvikle os som klub, have endnu flere sponsorer, tilskuere etc. Derfor bliver det interessant at se om klubben tør skyde brystkassen frem og måske satse lidt ved at investere i en ambitiøs målsætning - fremfor at regne med at NF kan træne al leverpostej bedre. Men som sagt, det får vi svar på i de kommende måneder.
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer

 • tror ikke transfers spiller ind på sponsorater. Guld i sidste sæson, 4 plads i denne, og med held skal vi spille europæisk igen. Vi trækker mange folk til kampene, har mange udebane fans med, med andre ord, en af de mest sete klubber. Det samt ro på bagsmækken tænker jeg er mere værd for sponsorer end hvilke transfers der måske kommer eller ikke kommer...For os fans, så er det vel spørgsmålet om man er tilhænger af det lange projekt hvor vi passer på økonomien ikke stikker af igen eller ej. Personligt tror jeg mest på bronzen til næste år, men lad os se, bolden er rund og vi kan overraske...
  4 enige

 • Jeg har en klar forventning om top-3 næste sæson. Nu har vi haft den store udskiftning efter mesterskabet, og har haft et forår til at bygge op. Mellemsæsonen er overstået. Så medmindre vi skifter træner eller noget andet tilsvarende, tror jeg klart vi kommer derop.

  Vores model har vist sig meget konjunkturfølsom, og alle i klubben synes at acceptere denne præmis, altså at der kan være store udsving mellem sæsonerne, jvf udtalelserne fra CV, NF og Maxsø i dag.

  Jeg ser også i næste sæson i øvrigt gerne at NF bryder sit pokalkompleks og får os i en finale igen.
  1 enig · 1 god kommentar

 • AldrigArne
 • AldrigArne
  Betalende bruger
    23. maj 2022   

 • 'Bla, bla, bla' tænker CV og tænker kun på én ting: en massiv spillerafgang. Det er klart at når et hold topper, som vores har gjort denne sæson er det kun naturligt at lade alle aktiver gå. Vi må derfor sige farvel til Maxsø, Slimane, Kvistgaarden, Hermansen, Radosevic, Hedlund, Blas Riveros, Andreas Bruus og Heggheim. Kan man samlet få 10 mil. er det en no-brainer som det plejer at være i BIF. Så kan vi endelig bygge et hold op om Pablovic, Ditkovis og Börk.
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     23. maj 2022   

  • @AldrigArne - Sikke et mandagshumør, efter en sejr…
   Tag du en ekstra skefuld sukker i din kaffe, på min regning. Og må de forsøde din dag.
   2 enige · 1 god kommentar
   
  • BrianV
  • BrianV
   Betalende bruger
     23. maj 2022   

  • @AldrigArne Så så Arne. Det skal nu nok gå.


 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    23. maj 2022   

 • Jeg forstår ikke denne store fokus på sponsorer og sportslig forventning, i sammenhæng.
  Som flere skriver, tror jeg ikke på, at hovedparten af vores nuværende og/eller kommende sponsorer lægger så meget vært på klubbens forventninger. De er ude efter eksponering.
  Og eksponering vil man altid få i Brøndby.

  Hvis sponsorer kun kiggede efter potentielle mesterhold, var der mange Superligaklubber uden hovedsponsor…
  Vi havde AL Bank på bryster, før vi blev mesterskabsbejlere.
  Så den præmis gider jeg ikke bruge tid på.

  Men spørgsmålet om vores egne forventninger til næste sæson, synes jeg er relevant.
  For mit vedkommende, så tror jeg, at den netop overståede sæson var den største mellemsæson. Jeg er overbevist om, at næste sæson bliver bedre. Ikke dermed sagt, at jeg forventer vi vinder mesterskabet næste år.
  Men klubbens ambition er top 3. Og jeg regner med vi slutter i netop top 3.
  Jeg er bange for at FCK ruster gevaldigt op og cruiser gennem sæsonen.
  Jeg håber FCM sælger ud og prøver at bygge op, forfra. I så fald, kan sølv blive aktuelt.

  Jeg synes vi har rigtig gode grundsten på plads. Jeg synes fundamentet er stærkt og med kontinuitet kan vi komme langt, næste sæson.
  Vi kan ikke undgå afgange, men jeg synes vi er dækket godt ind, på alle pladser, selv hvis uventede til ud skulle dukke op.
  Mest spændt er jeg på backerne. Hvis Blas og/eller Bruus bliver solgt, at vi ikke kørt nogle i stilling til at overtage.
  I alle andre kæder, håber jeg blot på lidt opgradering.
  Men først og fremmest håber jeg på et roligt vindue.

  Der skal metal til Brøndby næste år.
  Og gerne en pokal.
  3 enige
   
  • @Jensen Jeg tror ikke på at et roligt transfervindue tilsat lidt opgradering kan vinde os metal til næste sæson. Mister vi Maxsø, så bliver det rigtig svært, for så er vi uden en klar leder. Jeg syntes slutspillet har vist, at når det virkelig gælder, så er vi pænt langt fra top 3 i den nuværende forfatning. Der er da lyspunkter bevares, Kvisten og Tshiembe har vist gode takter og Hedlund endte med at vågne op af sin tornerosesøvn. Nu må vi se hvad CV får beføjelser til - det bliver det som langt henad vejen afgør vores formåen i næste sæson.

  Se 1 flere kommentarer

 • Barca
 • Barca   23. maj 2022   

 • Tænker at det er meget mere nuanceret for en sponsor....der hvor jeg dog kan følge dig , er i din overskift Sæsonen der var slut inden den begyndte er slut, her håber jeg at den sportslige ledelse har lært at pointene der gives i sæsonens første kampe tæller lige så meget som de point der gives senere på sæsonen.

 • Når man ser på de budgetter og spillere FCK/FCM investerer pt. tror jeg simpelthen ikke guldjagt er muligt næste sæson. Især tror jeg FCK desværre bliver rigtig stærke næste sæson. De har en del unge spillere på vej og få gamle der er ved at takke af - som os var de faktisk lidt i en mellem-sæson og 68 point er ikke imponerende for en dansk mester. De kommer op og henter +75 point næste sæson - det tror jeg ikke på vi kan.
  Er der bare en enkelt spiller på vores hold der kan få plads hos FCK/FCM - Maxsø - måske Hermansen og Blas - ellers er der jo ret stor kvalitetsforskel pt.

  FCM ligner til gengæld de kan være til at tale med næste sæson. Der skal ske en større oprydning, og jeg kan ikke se de nødvendigvis er stærkere næste sæson. Truppen virker uharmonisk og har gjort det i ret lang tid. Det er deres individuelle kvaliteter der stadig sikrer dem en sejr i tætte kampe.

  Hverken AGF, Aab eller OB ligner en trussel ift. 3. pladsen næste år. Og mon ikke Silkeborg sælger en 2-3 profiler så de mister også noget kontinuitet som ellers har bragt dem langt.

  Summasumarum top 3 bør være målet næste år - næsten uanset hvad.
  2 enige


 • Vi er en top 3 klub. 21/22 blev vi nr4 blot 1 point fra målsætningen og 20/21 1.pladsen. Det altså ikke en katastrofe.......Var vi bedre en bronze vinderne i går: Ja. Kommer vi i top 3 næste sæson: Ja. Hvem er første udfordreren: agf? Nej vel, aab tvivler, randers næppe, silkeborg nej, de mister en del spillere denne sommer. Så Top 3 Ja. Spille med om mesterskabet NEJ, det kræver vi fans ligger lidt følelser på hylden og lukker en stor investor ind. fck kan overbyde ALLE CV byder på, så vi er afhængige af et samarbejde alla fcm eller flere rigmænd alla fck. Så længe det hele hænger på jba bank konto og CV's salg af spillere, ja så har vi kun 1% chance for et mesterskab........
  1 enig

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER