Fodbold live resultater
Skal man føle had til modstanderne.

Skrevet af LJS, 1 måned(er) siden

I gamle dage, da jeg selv spillede fodbold(helt nede i de lavere serie-rækker) gik vi meget op i håneretten.

Specielt når vi spillede drabelige lokalopgør, mod nabobyerne.

Der blev gået til vaflerne og vi ville næsten gøre alt, for ikke at tabe de kampe.

Men bagefter kunne vi drikke en øl sammen og begynde på de godhjertede drillerier.

3. Halvleg :-)

Elsker fodbold, og Brøndby, men hader nu ikke nogle af konkurrenterne. 

Inklusiv FCK.

Har nogle nære venner, som er FCK-fans, og vi bruger meget tid på, at håne/drille hinanden, men på en god måde.

Hvorfor er det at rivaliseringen, blandt klubbens fans, eskalerer til tider.

Hvorfor skal der tyes til hærværk, slagsmål og vold, når det ikke lige går ens vej.

Kan man ikke bare respektere hinanden, uden denne ødelæggende adfærd.

Bare et lille pip herfra.

 

 

 

 
Deltag i diskussionen
 • For mig er der enormt stor forskel på, at hade fck som institution og alt hvad de repræsenterer/står for, og så til at hade folk der holder med fck.

  Jeg afskyr fck indædt, for mig repræsenterer de rigtig meget af det, som jeg finder forkasteligt i moderne fodbold. Det er INGENLUNDE det samme som, at jeg hader folk, der holder med fck. Jeg har flere venner/bekendte, der holder med dem, og vi kan sagtens diskutere fodbold på et nogenlunde oplyst grundlag.

  Igen, for mit vedkommende, er der stor forskel på, at ønske alt dårligt mod fck, og så til at ville konfrontere/være fysisk overfor folk, der holder med en anden klub end jeg.
  3 enige · 4 god kommentar

 • Du kunne da have lagt det ind under det jeg skrev, for handler jo om mit indlæg.
  Had er et stort ord, men folk der skader vores klub, ja dem hader jeg.

  Når sådan nogen forbandet svin, smadre vores stadion med hærværk, eller andet så er min foragt for dem større og større.

  Jeg holder med alle danske hold i Europa BARE IKKE fck, og sådan er det bare.
  Jeg kan ikke gøre for det, men ALT den klub står for, er det stik modsatte hvad jeg sætter pris på som en klub skal være.

  Jeg har bekendte og kollegaer der er fck fans, dem hader jeg ikke men vi skal ikke snakke fodbold, det ved de godt. For de har en meget arrogant holdning og tror det ligger i en.
  Men kærligheden er så stor til BIF, at jeg ser fck som en klub der er top arrogante.
  Tag deres polske målmand, et godt eks. hvorfor han er i fck ikke i BIF, jeg garantere dig for hans opførsel var ikke gået i BIF.

  Men nu er had måske også et stort ord at bruge, men kan virkelig bare ikke lide den klub, ledere og det de står for, som er for mig så meget modsat end BIF fans og klub er bygget op om.

  Vi fans sover med trøjen, mange deres fans de tager den nystrøget på 1 time før kampstart, nu overdriver jeg. Men de har mange medløbere fans, og jeg var også fan da vi vandt alt, men alle dem der er kommet efterfølgende til i BIF, de er jo fans af kulturen og hele historien og fælleskabet (sammenholdet) tænk i så mange år uden mesterskaber og europæisk succes som vi andre oplevede, er de fans dem der ofre deres spareskillinger tager med og rejser og støtter holdet overalt. Det kan godt være jeg har været efter nogen af vores fans, men dem der vil vores klub det bedste er jeg kæmpe fan af og har den største respekt for.

  For mig er det ægte fans, de lever for vores klub og ånder for den-. Hvor mange fans ville fck have haft uden deres store succes, det kunne være sjovt at vide. Men fck står for mig som top arrogante, og gælder mange af deres fans som jeg også kender.

  Jeg hader ikke dem, men jeg hader dem der skader vores klub, som de fjolser der smadret vores toiletter jeg sendte et link på, det er sådan noget forbandet svineri. Ja og måske nogen af vores fans har gjort det samme, men garantere dig jeg har helt samme holdning til dem. Had er et stort ord, men jeg foragter sådan typer mennesker, de har INTET med fodbold fans at gøre i INTET. Vores klub er bygget op på langt bedre værdier og jeg er skide stolt af denne klub, hele vores historie, klub kultur, fans ja alt.
  4 enige · 3 god kommentar
   
  • LJS
  • LJS
   Betalende bruger
     1 måned(er) siden   

  • @GARFIELD
   Bryder lige mit eget kodeks med bare at ignorere dig.
   Dette indlæg har INTET med dig at gøre.
   Og om jeg selv laver et indlæg, eller evt vil ligge det ind i dit, bestemmer jeg nu selv.
   Du behøver ikke altid at være i centrum og hele verdenen drejer sig ikke kun om dig.
   Ser du dig selv som moderator herinde.
   5 enige · 6 god kommentar

  Se 14 flere kommentarer

 • Jeg hader FCK, jeg hader deres klub, deres logo, deres mentalitet. Jeg hader deres penge, jeg hader farven hvid og jeg hader deres fans (som gruppe). Men jeg hader ikke individer fordi de holder med FCK. De kan ikke gøre for at de har tydelige mangler og derfor giver sig til at tilbede falske guder.

  Jeg hader også AGF, jeg hader FCM jeg hader Jyde klubber og jeg hader alle der ikke sammenarbejder med Brøndby. Jeg ser kun gult og blåt når det kommer til fodbold.
  Men når vi så tager fodbold kasketten af og går ud i det normale civile liv, så er det tæt på umuligt at se verden på samme måde, og det ville nok også være spirituelt ødelæggende hvis man skulle gå rundt og være på den måde konstant. Jeg tror at jeg ville blive rigtig træt mentalt.

  Edit: Jeg synes sku jeg manglede at gøre det helt klart. Jeg hader ikke folk fordi de holder med et andet hold, eller snakker om et andet hold. Jeg taler om de timer i og omkring kampen.

  Halvdelen af min familie er fans af skraldet, jeg har venner som er fans af dem... jeg har (og det er skamfuldt) endda været i parforhold med en kvinde der havde en løve tatovering... Det holdt hårdt og mit reetablering forløb med hende fejlede også spektakulært.
  Men når der er kampdag, og bolden ruller så bløder jeg ikke rødt længere, det er gult og det er blåt.
  3 enige · 2 god kommentar

 • For mig handler fodbold rigtig meget om social identitet.
  Hvem er man som menneske, hvilket socialt lag sympatiserer man med osv.

  Jeg har ingen relation til Gentofte, Østerbro, Frederiksberg eller den Københavnske overklasse i det hele taget...ligesom de jo heller aldrig har følt noget for os almindelige mennesker fra f.eks. Vestegnen.

  Jeg forstår ikke almindelige danskeres hang til at identificere sig med den københavnske overklasse...men jeg hader dem ikke... selvom det godt nok provokerer mig at høre dem råbe fattigrøve og taberne fra Vestegnen. Jeg er stolt over at være fra Vestegnen.
  2 enige · 2 god kommentar
   
  • @Semperfi

   lige over :)
   1 enig · 2 god kommentar

---

 • Helt enig LSJ. Har os selv et par gode kammerater som holder med fc, og de interne diskussioner/hån der er op til, og efter derby er slut imellem os er kun god lir.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • LJS
  • LJS
   Betalende bruger
     1 måned(er) siden   

  • @Kimbjurfort
   Præcis :-)

 • Sunderland
 • Sunderland
  Top debattør
    1 måned(er) siden   

 • Intet Fck intet Derby. Personligt holder jeg med Brøndby IF, men ønsker alt godt til fck i alle henseender, for nær lige når de møder os. FCKøbenhavn er vores kollegaer og i Europæiske kampe holder jeg altid med de danske hold, inklusiv Fck. Så Nej Hold med Brøndby IF og had ingen hold.
  Brøndby IF har enkelte destruktive fans, det har fck ligeså. De 2 grupperinger burde holde sig langt væk fra Stadion. Rejs til Sverige.......
  3 enige · 3 god kommentar
   
  • @Sunderland

   Nu bliver det mere filosofisk, og jeg er i tvivl om hvorvidt vi kan finde et konkret svar men;
   Er FCK som organisation god eller dårlig for Dansk fodbold?

   Det der taler for FCK (gud jeg hader at skrive det), er deres internationale resultater som holder Danmark på kortet. Men er det Danmark eller reelt set FCK som bliver eksponeret?

   Jeg ville argumentere for at vi ikke har set en reelt fordel for andre klubber ved at FCK har skabt disse resultater. Jeg ser et FCK hold der har en struktur hvor succes internationalt er kravet, når de fejler hjemme og internationalt så viser det sig at de har et kæmpe hul i skuden, hvor pengene fosser ud. De må ikke fejle (i deres egne øjne), hvilket er derfor de har den største trup med flest senior spillere.

   Modsat så ser vi jo at når det sker at et andet hold kommer internationalt, eksempelvis ved at vinde ligaen over FCK, så rammer det dem normalt rigtig hårdt, da deres hold ikke er sat sammen til at konkurrerer begge steder.

   Jeg mener ikke det på noget tidspunkt har været en fordel for andre (hold) at FCK har lavet (flotte) resultater. Ja faktisk modsat.
   1 enig · 2 god kommentar

 • Tanken
 • Tanken   1 måned(er) siden   

 • Jeg hader FCK. Faktisk helt ekstremt meget.

  Jeg har også svært ved at have FCK fans som venner. Det skyldes de værdier de typisk har i livet står i så stor modsætning til de værdier jeg selv har at det aldrig bliver rigtig godt. Faktisk er mange af FCKs og deres fans værdier noget af det jeg hader aller mest i mennesker, også uden det har noget med fodbold at gøre.

  Derudover har jeg haft en stor del uprovokerede situationer, herunder at blive slået ned foran min lejlighed fordi jeg havde Brøndby tøj på, og en anden gang blevet spurgt om jeg var hjerneskadet siden jeg holdt med Brøndby.

  Det er situationer som løbene har presset mig mere mod det ekstreme had for deres fans også.
  1 enig · 2 god kommentar
   
  • Sunderland
  • Sunderland
   Top debattør
     1 måned(er) siden   

  • @Tanken Det jo hverken Brøndby IF's skyld at volds psykopater angriber tilfældige med fck tøj på f.eks. i Dortmund eller modsat når deres Volds Psykopater udøver vold mod personer i Brøndby IF. Hvis det er Brøndby IF og FCKøbenhavn's Skyld, Ja så hader jeg både Brøndby IF og FCKØBENHAVN. De her voldpsykopater har oftest arbejde for kriminelle grupperinger i hverdagen(rockere eller bande). De interesserer sig ikke voldsomt for fodbold, men for muligheden for voldelige konfrontationer. Disse volds personer hader fans af både FCkøbenhavn og Brøndby IF, her er begge klubbers fan-grupperinger fuldstændig enige: Smid De Kriminelle Ud Af Superligaen......
   1 enig · 2 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
  Top gode
    1 måned(er) siden   

 • Bryder mig ikke særlig meget om Fck fans, de par stykker jeg har haft som bekendte, har jeg egentlige ikke brudt mig videre om!

  Ser jeg en hvid trøje, synger jeg Fc blod på trøjen i mit eget hovedet, og synes vedkommende er en total taber, primitivt? Ja! Men det er sådan det er..

  Deres selvforståelse hvor de synes de skal vinde mesterskab hvert år, kan jeg simpelthen ikke magte..!

  Jeg har i øvrigt været Brøndby fan længere end Fck har eksisteret, så de skal ikke komme for godt i gang!!
  2 enige · 3 god kommentar

---

 • Sad op og ned af deres afsnit i søndags. Håbede tribunen brændte ned.

  Var den virkelig brudt i brand havde jeg gjort alt for at redde dem.

  Min måde at forklare mit had på og hvor dybt det bunder i den virkelige verden, hvis i forstår ;)
  6 god kommentar

 • Jeg identificerer mig 100% med dette fremragende indlæg. Personligt gør jeg alt hvad jeg kan for at give samme holdning videre til mine børn. Jeg mener grundlæggende ikke had hører hjemme i sport. Det lyder frelst I know og guderne skal vide, at jeg virkelig ikke kan fordrage den ofte meget arrogante stil FCK lægger an for dagen. Men decideret had? Nej, langt fra. Jeg kan sagtens anerkende og respektere deres flotte CHL kampagne, det er jo trods alt et dansk hold.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • Katongo
  • Katongo
   Betalende bruger
     1 måned(er) siden   

  • @Kristianbs At man kan erkende en præstation betyder ikke, at man SKAL anerkende menneskerne bag. Jeg forsøger at holde mine børn fra fck fans. Lige som vel som jeg syntes de skal holde sig fra advokater, rockere og politikere.

 • Voxamp
 • Voxamp   1 måned(er) siden   

 • Generelt er det jo trist at hade, men det er forskelligt hvad man lægger i det ord.
  Personligt hjælper det ikke mig at hade nogen, men jeg så da gerne FCK og FCM smide guldet her til sidst- fx til Brøndby:-)

  Jeg synes det er bedre at holde fokus på os selv. Hvad vil Brøndby gøre i næste sæson for at tage næste skridt? Vi er kun lige ved og næsten nu, og sommertransfers skal vi have luget ud i bagkæden og få mere kvalitet ind. En reel udfordrer til Ohi, og så er fart jo det nye sort. Så køb noget fart eller træn det i masterclass.

 • Voxamp
 • Voxamp   1 måned(er) siden   

 • Generelt er det jo trist at hade, men det er forskelligt hvad man lægger i det ord.
  Personligt hjælper det ikke mig at hade nogen, men jeg så da gerne FCK og FCM smide guldet her til sidst- fx til Brøndby:-)

  Jeg synes det er bedre at holde fokus på os selv. Hvad vil Brøndby gøre i næste sæson for at tage næste skridt? Vi er kun lige ved og næsten nu, og sommertransfers skal vi have luget ud i bagkæden og få mere kvalitet ind. En reel udfordrer til Ohi, og så er fart jo det nye sort. Så køb noget fart eller træn det i masterclass.
  2 enige · 2 god kommentar

---

 • runzuk
 • runzuk   29 dage siden   

 • Der er bare en sort sky som hænger over disse fck fans. De udstråler mindre empati. De er overfladiske. Mange er bare med i denne klub fordi de tilfældigvis har mange penge og dermed udstråler velstand. Det er kapitalismens klub.
  Deres fans er ikke med helhjertet. Det er falsk. Plastik....Krydret med ulækre grimme farver. Føj!
  De kender ikke til det ægte dybdegående fællesskab...det ser man tydeligt når man ser fck fans på deres eget stadion. Minimal opbakning...kedelig...uden indlevelse...uden sjæl! Jo, jeg erkender at jeg hader dem. Og jeg fik lyst til at angribe sidste gang.
  De er nogle fucking svin!!!
  Så enkelt er det!
  1 enig · 1 god kommentar

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner