Fodbold live resultater
Splittet i atomer....!

Skrevet af Rasmus Stephansen, 19. maj 2023

Kære alle Brøndby fans.

Til Derbyet kunne man på sydsiden se 2 bannere.

Det ene med teksten

En klub og et fællesskab splittet i Atomer

I min verden et budskab med modifikationer, jeg kunne konstaterer et totalt udsolgt Brøndby Stadion klædt i Gult & Blåt, hvornår så vi det sidst, så en splittelse af atomariske dimensioner er vel skudt en hel del ved siden af skiven, især hvis man bad Niels Bohr Instituttet om at regne og konkluderer på den påstand.  

Det er OK at man ikke er enig med JBA - noget andet er at man vil have ham ned med nakken fordi man vurderer at han har valgt en forkert løsning, nogle gange er verden sådan at man ikke kan vælge og vrage fra alle hylder, jeg vælger at tro på at JBA har valgt den bedste af de løsninger der var til rådighed - desværre stod, hverken Orange, FA eller Alpha med et bæredygtigt økonomisk alternativt.      

Jeg føler der er nogen der ensidigt dyrker sine egne interesser frem for flertallets blandt de 27.000 på stadion - hvorfor denne lyst  til at fremelske splittelse....? Det forstår jeg som Gul & Blå ikke...!  

 

Lad min afslutningsvis gøre et tankeeksperiment:

Forestil jer at en personalegruppe i Nove Nordisk hang et banner op på deres hovesædes facade med teksten: 

Diabetes medicin er noget hø...!

Hvorlænge mon det banne fik lov at hænge der.....?

Og ville det få nogle ansættelsesretslige konsekvenser at udvise en sådan illoyal adfærd...

Jeg kan vist godt afslører at personerne der havde hængt det op ville få max. 1 time til at rydde deres skrivebord inden de blev bortvist...

 

 

 

 
Deltag i diskussionen
 • Desværre fuldstændigt enig med dig
  2 enige · 2 god kommentar

 • TACKLER
 • TACKLER
  Betalende bruger
    19. maj 2023   

 • Pænt fremmøde - enig.

  Men hvis ikke det slagsmål der udspillede sig mellem fraktionerne i Svinget - hvilket i øvrigt medførte at jeg måtte frigøre med mine døtre på 7 og 9 af frygt for deres sikkerhed - er et udtryk for splittelse, så ved jeg ikke hvad er?

  Det jeg ser er en fanscene i eksistentielle problemer - men det er nok afhængigt af tribunen man står/sidder på.
  1 god kommentar
   
  • 19Magic64
  • 19Magic64
   Betalende bruger
   Top gode
     19. maj 2023   

  • @TACKLER Det ene slagsmål kom, fordi en fan ikke kunne finde ud af at bruge toilettet, og han fik så fortalt at det gør du næste gang..

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @TACKLER Mener du alle episoder nu og i fremtiden entydigt kan/skal henvises til uenigheder om klubbens ejerskab- det tror jeg er et klart over kill - Jeg så kampen på TV, det gør langt den største del af Brøndbys store landsdækkende Fanskare - jeg oplevede et fyldt stadion klædt i Gult & Blåt, god stemning, så kan en lille episode i et hjørne altså ikke forstyrre mig, sorry to say..........Men jeg er ked af du måtte evakuere dine døtre, men det må Alpha selv tage ansvar for, jeg regner selvsagt med du får en uforbeholden undskyldning af Alphas bestyrelsesmedlem i FA, det vel det mindste man kan forvente.......!
   1 enig · 2 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

 • Der var sammenhold blandt de gule. De forlod i hobetal Brøndby stadion da fcc scorede til 2-1. Larmer ikke så meget og smutter når det ikke er sjovt.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Ocellaris Jeg tror det må være første gang det sker - når nej det skete da også dengang jeg sad på hovedtribunen den 16 April 1987.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer
   
  • @Ocellaris
   Brøndby har DK’s største fanbase, at i er nogle få der prøver at skabe splittelse er da bedrøveligt, men et MEGET stort flertal støtter BIF og det kan der ikke laves om på
   2 enige · 2 god kommentar

  Se 4 flere kommentarer

 • Semperfi
 • Semperfi
  Betalende bruger
    20. maj 2023   

 • Konflikten tager, i mit hovede, sit udspring et helt andet sted - og har dybeste set ikke noget med hverken GFH eller Jan Beck at gøre.
  Inden GFH var der allerede stor frustration blandt 99% af Brøndbyfansne over den hooliganisme der er tæt forbundet til Alpha og deres hangarounds.
  Folk var generelt dødtrætte af måden Vallys blev behandlet på, hooligans fra Dortmund, vold og hærværk i Parken, i Viborg og i Dortmund til en Fck-kamp. Og over Alphas rockeragtige konstruktion og adfærd - der i årevis har haft en hale af vold, hærværk, bøder og karantæner slæbende efter sig.
  Alpha har formået at flytte fokus fra sig selv, ovenpå JBA og GHF i håb om at det så er det vi taler om, i stedet for deres hooliganstendenser. Det har de desværre haft stor succes med.
  4 enige · 2 god kommentar
   
  • @Semperfi
   Det må vel i bund og grund også være svært at være Alpha eller hangaround og skulle have lagt bånd på sine instinkter og væremåde i snart 6 måneder nu. Det er vel kun til seriekampen at de kunne få lidt luft.
   Og den helt store identitetskrise kommer vel når sæsonkortet skal til at fornyes. Alpha holder jo stædigt på, at de ikke vil fornye deres sæsonkort så længe de ikke får en kontrakt, som juridisk, forpligter Brøndby og GFH til deres værdier og deres ønsker. Måske er det snart ved at gå op for dem at det ikke kommer til at ske og hvad gør man så...?
   Skal jeg vælge mellem megastemning, pyro, vold og hærværk og så den stemning der har været de sidste par kampe, så tager jeg det sidste.
   Nye fans skal nok gå sammen og skabe nye initiativer og det ser vi lige nu med den 16 årige knægt, som skaber alt det stemning han kan.
   Alpha, Orange og andre brokkehoveder, gør klar til at blive kørt ud på et sidespor. De nye og unge tager over hvor i slap og ikke magtede det mere !!
   5 enige · 3 god kommentar

  Se 3 flere kommentarer

---

 • .

 • En mere konkret motivering af mit debatoplæg , det banner jeg henviser til lignede i grafik osv. det layaout som Alpha normalt anvender og som der har været mange af de senere år, så mit indlæg henviser til det er et Alpha banner og ikke et Orange banner, for der er vel ret beset ikke et 1 til 1 forhold mellem at være medlem af Alpha og den nye Orange bevægelse.

  Jeg antager at det var et Alpha banner sidste søndag og derfor min Habilitets diskussion, da NL så i overført betydning, med den ene hånd jo så maler bannere og vil have JBA ned med nakken for dagen efter at sidde i FA bestyrelsen og arbejde for fælles fodslaw, det er i min verden inhabilt og et problem for bestyrelsen i FA og i hvert fald et kæmpe troværdigheds problem for NL
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • Mezze73
  • Mezze73
   Betalende bruger
     21. maj 2023   

  • @Rasmus Stephansen Må bare sige vi taler fuldstændig sammen sprog! Har du hørt om Tårn64? Det en vigtigt debat du tager op, en debat mange har men ingen tør tag på SoMe! Så fedt! Havde du skrevet det på Twitter havde jeg delt det!
   1 enig · 1 god kommentar

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner