Fodbold live resultater
Startopstillinger: Lindstrøm starter på toppen - Mraz og Vigen på bænken

Skrevet af 3point.dk, 14. juni 2020

Brøndby IF skal 20.00 op mod AGF. Og der er lavet ændringer i startopstillingen ud over dem, som er tvungne grundet skader og karantæner. Hos hjemmeholdet starter Jesper Lindstrøm inde i stedet for Samuel Mraz og Morten Frendrup er på midtbanen i stedet for Vigen.

 

Brøndby IF:

M. Schwäbe

H. Hermannsson - A. Maxsø - S. Rosted

A. Bruus - J. Radosevic - A. B. Slimane - M. Frendrup - J. M. Gammelby

S. Hedlund - J. Lindstrøm

 

AGF:

W. Eskelinen

K. Diks - N. Backman - F. Tingager C. H. Nielsen

B. Hvidt - N. Poulsen - B. Blume

J. Thorsteinsson - P. Mortensen - J. Ankersen

Følg kampen live her.

 

 
Deltag i diskussionen
 • Ikke sikkert at det går godt, men jeg kan godt lide det. Vigen har ikke præsteret, så er det på bænken. Med frendrup på banen kan det frigive Rado til at tage nogle vilde løb boks til boks. Det tror jeg kan give noget vildskab og større trussel fra midten. Fint at give Bruus chancen når han har vist sig fint frem i træningskampene
  1 enig

 • Sim
 • Sim   14. juni 2020   

 • Ja tak. Ud med Vigen
  1 enig

 • Fornuftigt umiddelbart at vende midtbanetrekanten om og få Frendrup ind. Også fint med pause til Vigen og Mraz. Jeg tror ikke AGF kommer til at give særlig meget bagrum, så det bliver svært for Hedlund og Jobbe deroppe. Slimane på 10'eren, ja ok, nu må vi se hvordan det går.

 • Hele start opstilling giver rigtig god mening. Og som Niels sagde så skal Frendrup og Radosevic ligger som 6eren og Slimane lidt længere fremme og det kunne sagtens være det som kan være løsningen.
  1 enig

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER