Fodbold live resultater
Stop personfnider - moderatorer slet indlæg!

Skrevet af thorrium, 8. januar 2021

Ammen altså, som år langt medlem af SSO, så har jeg set nok personfnider og ligegyldig mudderkastning til at jeg ikke gider det mere.  Det er ikke givende for en hjemmeside som denne.

Så jeg beder pænt moderatoererne, og der må være moderatorer på siden...   om de ikke kan låse debatindlæg der omhandler brugere.

Det var alt, jeg synes ikke der skal kommenteres på dette.   Men jeg skriver da der må og skal fokus på dette.

 
Deltag i diskussionen
 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    8. januar 2021   

 • Jeg er så enig. Er træt af, at skulle så meget igennem, for at kunne læse fodboldkommentarer.

  Egentlig synes jeg det er fedt, at der ikke hele tiden er en emsig moderator der skal håndhæve hvem der må hvad og hvornår. Jeg kan godt lide, at vi som brugere selv forsøger at glatte tingene ud. Vi er forhåbentlig voksne mennesker.
  Men når det så er sagt, så hører personhetz og anti-person-debatoplæg ingen steder hjemme og bør fjernes.
  Vi er her for at snakke om fodbold. Vi må gerne være uenige, men jeg er også ved at tabe lysten til at skrive, når så meget bliver personligt.
  5 enige · 4 god kommentar
   
  • @Jensen Jeg havde en ekstrem aktiv bruger i over 8 år, de to grunde til at jeg forlod det site, var at folk forlod stedet grundet personfnidder... og at moderatorerne blev sindssyge.
   Så det er sku skralt når jeg ønsker noget bliver gjort.
   1 enig
   
  • @Jensen Den fordel ved anti-person-debatoplæggene jeg kan se er, at mudderkastningen forhåbentlig bliver i de tråde og ikke spredes til de tråde der handler om fodbold og BIF.

  Se 1 flere kommentarer

 • Hejsa derinde !
  jeg er ny i dette forum, men har i længere tid fulgt med i debatterne herinde. Jeg var da også velvidende om at der foregik en masse snak/fnidder som ikke havde meget med fodbold at gøre, derfor oprettede jeg ikke en profil tidligere. Jeg synes at det eskalerer med personlige og fuldstændig ligegyldige angreb mellem nogle få brugere herinde. jeg har besluttet mig for, at dette bliver sidste gang jeg kommenterer på dette problem det er mit liv for kort til. Problemet for mig, og sikkert også andre brugere er, at man skal igennem en masse nonsens inden man kommer til noget fodboldrelevant stof. Jeg er nok ikke så klog, for jeg begriber ikke, at man bruger denne platform til at lufte sit beskidte vasketøj
  Jeg har lyst til at dele en oplevelse jeg havde ved stadion engang i 2018. Jeg var sammen med mine børn på 8 og 9 inde og se BIF-AGF. Det var den sidste kamp inden vinterpausen og den endte som bekendt 2-2. Da jeg skulle ud med bilen var der mange andre der havde fået den samme ide, så jeg sad ligesom mange andre og ventede på at komme ud . Da der var et lille hul kørte jeg stille og roligt ud for at vise den næste der kom at jeg gerne ville have lidt plads. men næh nej, han speedede op så at han var lige ved at ramme mig. jeg rullede vinduet ned og lavede en hvorfor bevægelse med armene, hvorefter en person fra den anden bil stak hovedet ud og skreg.. Fuck dig din nar Min dreng spurgte fra bagsædet.. hvorfor siger han det far
  Hvorfor bringer jeg denne historie her. Jo, fordi vores opfattelse af hvad fællesskaber er, efter min mening er utrolig forskellig fra menneske til menneske. Jeg havde en tåbelig illusion om at vi alle var BIF fans, havde haft den samme fodboldoplevelse, vi ville alle hjem, så vi hjalp selvfølgelig hinanden.
  herinde bruger nogle mennesker denne platform anderledes end andre, vi er alle BIF fans, men måske glemmer vi lidt hvorfor vi er er her og at vi faktisk er en del af et fællesskab. Nu lover jeg så alle herinde, at jeg holder min kæft og koncentrerer mig om at finde frem til nogle saglige og kærlige fodboldkommentarer, de findes jo også i rigt mål. Må fru fortuna holde hånden over BIF og jer alle sammen.. Godt fodboldnytår til jer alle fra os i Næstved.
  4 enige · 3 god kommentar

 • Jeg er helt uenig. Drop censuren og lad folk skrive. Jeg synes at langt de fleste indlæg herinde er saglige og fornuftige og jeg - personligt - kan godt tolerere, når andre skribenter skriver noget, som jeg er uenig i. Det burde thorrium og co. også gøre!
   
  • @Michael Hansen Uden at kende ham, tror jeg godt Thorrium kan håndtere at folk er uenige med ham. Jeg tror han henviser til et par andre komplet ligegyldige tråde oprettet af en person, der vist er på sitet for at kaste med mudder og ikke for at tale fodbold.
   2 enige

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @Michael Hansen Jeg er sådan set græsk katolsk, på SSO blev jeg kaldt psykopat, rocker og andre grimme navne... jeg giver bare igen.

   Men 3point er ikke SSO, og den side er mere eller mindre død da folk ikke gad det lort længere.
   Jeg er ikke specielt stor fan af Biftiljegdør, synes faktisk han er belastenede. Men derfor skal han have lov til at skrive uden at blive svinet til. Og hvis brugerne på siden finder ud af at man godt kan begynde at hade på hinanden, så vil det være alt andet end produktivt.

   Jeg har nitte, jeg gentager nitte interesse i 3point hvis det går hen og udvikler sig til SSO 2.0 når det kommer til bruger interaktioner.
   3 enige · 2 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • nannasoph
 • nannasoph
  Administrator
    8. januar 2021   

 • Hej alle sammen.

  Der er et par tråde, som er eskaleret med personangreb og andet, hvor der i hvert fald er blevet gået mere efter manden end bolden. Det er selvfølgelig ikke noget, vi nyder at se, for vi er et fodbold- og et Brøndby-site og det er jo i høj grad det, som det skal handle om.

  Men folk debatterer meget sammen og får et forhold (på godt og ondt) til hinanden, så personfnidder vil nok ikke kunne undgås hundrede procent.

  Vi ønsker ikke at moderere alt for meget eller censurere folks holdninger. På nogen måde. Men vi forbeholder os retten til at slette tråde og kommentarer, hvis det bliver for slørende for hvad sitet er og hvordan vi ønsker debatten skal foregå herinde.

  Debatkulturen vokser og vokser herinde og derfor arbejder vi også på et kodeks for hvordan vi moderatorer agerer herinde, så der er bedst mulig klarhed over det. Vi er ikke i mål endnu, men vi arbejder på det.

  Og så vil jeg endelig tilskynde, at I bliver ved med at bruge vores forum og komme med forslag til forbedringer. Vi arbejder løbende på at optimere og det er jer, som allerbedst ved, hvad der er godt og skidt.

  Jeg ønsker jer alle en rigtig god weekend.
  5 enige · 5 god kommentar
   
  • Saesonkort
  • Saesonkort
   Betalende bruger
   Top kommentator
   Top enige
     8. januar 2021   

  • @nannasoph, Overvej at begrænse funktionen “start en debat” til betalende 3point.dk venner, så ryger langt det meste bavl.
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer
   
  • @nannasoph Vil klart forslå at vi får helt klare regler sådan at folk ikke bliver... Ja jeg ved ikke, udvalgt som det nye hade objekt.

---

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner