Fodbold live resultater
Største talenter i Masterclass?

Skrevet af Markus fra Tårn 27, 14. maj 2021

At rangere talenter på tværs af årgange er svært, og samtidigt kan en spiller sagtens være et stort talent som ung, men ikke på længere sigt blive den bedste. Men hvis vi skal forsøge at fremhæve nogle af de største talenter Masterclass, hvem er det så? Jeg er ingen ekspert i Masterclass, men jeg følger så godt med som muligt. Jeg ser kun på U19 og U17. U15 er måske den bedste årgang, men jeg kender kun de U15, som har været med på U17, og derfor er der kun enkelt fra U15 med på listen. Kom meget gerne med jeres kommentarer og ret mig, hvis jeg tager fejl. Skriv gerne hvem I mener har størst potentiale og hvem jeg har misset :)

Følgende fra Materclass har størst mulighed for at komme på superligaholdet og blive profiler:

Største talenter på U19:

- Mathias Kvistgaarden (landsholdsspiller, brugt på superligaholdet)

- Marinus Larsen (landsholdsspiller, mange reserveholdskampe, spiller fast på u19 og bliver ofte fremhævet som et meget stort talent - 1. års u19)

- Hjalte Andersen (landsholdspiller, spiller fast på u19, men er 2. års u17)

- Solomon Opuku (landsholdspiller, spiller fast på u19, men er 2. års u17)

- Joseph Mwamba (tidligere et af de største talenter, men har været skadet - ellers fast på u19, som 1. års u19)

- Lucas Ziegler (landsholdspiller, 1. års u19)

- Jonathan Ægidius (landsholdspiller, 2 års u19)

 

Største talenter på U17:

Bertram Kvist (landsholdspiller, har spillet kampe for U19, men er 1. års u17)

Mads Beyer Paternak (landsholdsspiller, eftertragtet i udlandet, 1.års u17)

Malek Bakhit (landsholdspiller, 1 års u17)

Matteo Grosso (landsholdspiller, 1 års u17)

Oscar Sejrup (topscorer, 2. års u17, har spillet kampe for u19)

Oscar Schwartau (U15, men spiller fast for u17)

 

Jeg har især store forventninger til Marinus Larsen, Solomon Opuku, Bertram Kvist, Mads Beyer Paternak og Oscar Schwartau.
Deltag i diskussionen
 • mp80
 • mp80   14. maj 2021   

 • U17 holdet er virkelig stærkt repræsenteret med store talenter, Beyer er nok det største talent efter min mening. Jeg håber man får sikret 5 årige aftaler med de største talenter på tværs af årgangene, så snart det er muligt og gælder mig til at se dem slå igennem på Brøndby stadion i SL. Når de er omkring de 16/17 bør de komme op og få spil minutter så de ved hvad det kræver og give dem troen på de selv kan gå hele vejen fra talent til profil.
  1 enig · 1 god kommentar

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    14. maj 2021   

 • Der kan stadig nå at løbe meget vand i åen. Frederik Nørrestrand var det helt vilde for et par år siden med interesse fra Italien mm. Ham er der ingen der har hørt om - eller fra - siden han forlod Brøndby U19.
   
  • @Saesonkort
   Var hypen omkring Nørrestrand ikke det primære arbejde af Nudi Ghelam (agenten)?
   Kan da huske at han fik bøde m.m. for at repræsentere Nørrestrand førend 15. års fødselsdag, gennem bl.a. udtalelser til pressen om hvor stort talent og eftertragtet han var.
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

 • Super vigtigt at vi bruger disse talenter. Lad os give dem nogle kampe/indhop på SL holdet... Talenter skal have chancen når de 15-17år, og ikke først når de er 18-20år
  1 enig · 1 god kommentar

 • Svært at være uenig i den liste, der indeholder de mest åbenlyse spillere.

  Oliver Jeppe har allerede fået en U20 kontrakt og er U19 anfører, så han fortjener måske også at blive nævnt.

  Jeg vil gerne give Friedrich et honourable mention. Han har bidt sig fast på U19 i Jagvirs fravær, og virker (set udefra) som en af de spillere, der er vokset mest i det her forår.

  Som du skriver kan der ske meget, og det ses ofte at U16 landsholdspillere dårligt nok ender som divisionsspillere, ligesom der nok ikke var mange, der havde set Jobbe som kommende Superliga profil, da han spillede U17.
  1 enig
   
  • nannasoph
  • nannasoph
   Administrator
     16. maj 2021   

  • @Klipklapperen Enig omkring Friedrich, han har gjort det rigtig fint på et svingende U/19-hold her i foråret. Kan han få lidt mere slutprodukt på de offensive aktioner, kan han blive virkelig god.

---

 • Sinbad
 • Sinbad
  Betalende bruger
    15. maj 2021   

 • Jeg synes det kunne være spændende at høre CV om hvornår han begynder at arbejde med i forhold til at der f. Eks er en række gode offensive spillere - to gange Oscar, August, Kasper Larsen (Og der er mange flere) så der er en god sandsynlighed for at der kommer en til flere spillere op ? hvordan han begynder at arbejde med talenterne på u17 i forhold til SL-truppen sammensætning ? Nu og i de næste par år? Mener Nanna nævnte at en Brøndbylyd med CV kunne på vej så @Nanna det var bare ide
  2 enige · 1 god kommentar

 • Malek Bakhit super hurtig fyr
  Kan drible og sparke
  1 enig · 1 god kommentar

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner