Fodbold live resultater




Tak til Fanafdelingen/FA og 'De Orange'

Skrevet af Supporter i 40 år, 25. maj 2023

Tak til Fanafdelingen/FA og de 'Orange

Og tak til Alpha, Brøndby Support og Svinget, som er hovedkræfterne bag FA

En særlig tak til de 'Orange', der med demonstrationer og stemningsstrejke, har udøvet det pres, der var nødvendigt for at få GFH til at ingå de to sammenhængende aftaler. 

At tro på, at en aftale kunne være indgået UDEN 'Orange' pres er naivt. Mig bekendt har man prøvet at få en aftale på plads med JBA i årevis - uden held. 

Til dem, der her på sitet og på stadion har modarbejdet FA og de 'Orange': I bør ha' lidt 'røde ører'. Men for søren da; kom tilbage i kampen (Fællesskabet), og anderkend FA og de 'Oranges' kæmpe indsats. 

 

Er aftalen god nok? 

Er den juridiske del stærk nok?

Er hensigts-erklæringen et nyttigt og effektivt værktøj i samarbejdet mellem FA og GFH - eller bare en 'sludder for en sladder'? 

Er aftalen nok til at redde Fællsskabet, og forhindre, at Brøndby ender op som PSE/FCK light? 

Det er tre gange 'Det ved jeg ikke' - Men jeg tror at, det er det bedste resultat FA kunne opnå - Og jeg er nødt til at tro på, at aftalen er god nok. 

Så stem 'JA' til aftalen :-) 

 




Deltag i diskussionen




 • mp80
 • mp80   25. maj 2023   

 • Aftalen kunne sagtens være kommet i hus og med samme resultat uden alle protesterne og mudderkastning om ægte fans mv.

  Det er en flot aftale, det meste har de nye ejere allerede fra start været indforstået med. Flot arbejde af alle parter, kunne bare godt have været splittelsen foruden.
  20 enige · 12 god kommentar
   
  • @mp80
   ** Det er en flot aftale, det meste har de nye ejere allerede fra start været indforstået med**
   Det er super, at du er så tæt på de multinationale Amerikanske rigmænd :-D
   1 enig · 1 god kommentar
   
  • @mp80
   ** kunne bare godt have været splittelsen foruden**
   Helt enig - desværre har mange været imod FA's forhandling
   1 enig · 1 god kommentar
   
  • 19Magic64
  • 19Magic64
   Betalende bruger
     25. maj 2023   

  • @mp80 Selvfølgelig var den ikke det!!
   -om den så overhovedet er nødvendig er en anden sag..
   1 enig

 • Absolut ingen røde ører herfra! Jeg støtter aldrig konflikt og boycot som et middel til at opnå noget, men jeg mener at forhandling er vejen frem.
  Jeg mener ikke at GFH er kommet ind fra starten med en attitude omkring at de ikke vil lytte til fans eller på nogen måde har fjendtlige hensigter med deres køb af klubben. Så jeg mener at man kun være startet et andet sted end at splitte det hele ad..

  Dem der har modarbejdet FA og de orange, er det så dem der fortsat har støttet op om holdet på stadion?? Dem vil jeg nemlig gerne hylde i stedet for Alpha og de orange.

  18 enige · 16 god kommentar
   
  • @Welkro
   Hvis du er en ultra-liberalistisk, der mener at penge bestemmer ALT - Så forstår jeg godt dit synspunkt

   Hvis du mener, at man pænt spørger multinationale Amerikanske rigmænd, om de frivilligt gir' noget væk - og så får det - så er du i mine øjne naiv.

   5 enige · 3 god kommentar

  Se 16 flere kommentarer

 • Jeg synes det er så fint man fra start sender et signal om de værdier

  Den kamp de orange har kæmpet er for vores værdier og nu kender ejerskabet vores motto ingen over klubben

  Respekt til alle parter at de har fået landet det, men det var på tide :)
  3 enige · 2 god kommentar

 • At tror på, at denne aftale har nogen reel værdi, er naivt. Hvad er konsekvensen, hvis en af partnerne bryder den? Intet. Dvs. man kan indbringe den for en voldgift, men hvilken konsekvens vil det have? Ingen.
  Så tak for en aftale med nogle flotte floskler og uden nogen reel værdi.
  Den største frygt er dog nu, at al balladen, vold, pyroen, og kampe uden fans er på vej tilbage igen.
  8 enige · 5 god kommentar
   
  • @1964ihjertet

   Agf med pyro stemning og vildskab i parken.

   Håber vi undgår det og fortsætter med den glade håndbold stemning. Det har aldrig været federe på Brøndby stadion :D


  Se 4 flere kommentarer
   
  • @1964ihjertet synes din bemærkning er naivitet, eller også har du ikke fundet ud af det der er kæmpet for fra de oranges side.

   At sammenligne dem alle der kæmpet kampen for værne om vores kerneværdier med voldsmænd og folk der ikke vil klubben det bedste.

   Det mener jeg er direkte respektløst og ikke sætte pris på det de har kæmpet for.

   Eneste kan blive enig med dig om, er alle dem der yder vold, skal sparkes langt ud af stadion med en billet det hedder, kom ikke igen.
   1 enig · 1 god kommentar

---

 • @1964ihjertet
  Det er på ingen måder naivt, det har symbolsk betydning.

  Du skriver hvad er konsekvensen, hvis en af parterne bryder aftalen. Ejerne vil ikke kun tabe ansigt overfor fans og sponsorer som de lever af, men også sætte tvivl i nogen der ligger i forhandling om salg af deres klub som en JBA, og de vil måske vil trække i land, hvis de ser at en ny ejer bryder sit løfte.

  Så kan det godt være, at det ingen konsekvens har det juridske, men det vil give en negativ domino effekt hele vejen rundt, og som jeg forstår er der noget juridisk bindende
  Så derfor at kalde det naivt, og ingen betydning har, synes jeg er en naivt at skrive, og mangel på respekt for dem der har trumfet det igennem, tak til dem
  1 enig · 1 god kommentar

 • Mezze73
 • Mezze73
  Betalende bruger
    26. maj 2023   

 • Det da et super indslag, der i den grad samler os ALLE og bringer OS sammen En aftale er på plads, netop så vi kan få lagt stridsøksen og samles igen så det blå/gule folk vi alle er Ps: Mine øre er gule og blå
  1 enig · 1 god kommentar

 • Jeg har hele tiden været uenig med Alpha og Brøndby Support i denne sag, men har også hele tiden respekteret deres engagement og deres talsmænds særdeles sobre og velargumenterende måde at fremføre deres synspunkter på i offentligheden. Mit håb er nu fremfor alt SAMLING omkring klubben, som befinder sig en en spillemæssig overgangsperiode og resultatmæssig krise
  1 enig · 2 god kommentar

 • Uka
 • Uka
  Betalende bruger
    26. maj 2023   

 • Jeg tror ikke tiden er til den her type Skolemester indlæg. Ordlyden er i mine ører ikke særlig inkluderende, snare tværtimod.
  5 enige · 4 god kommentar
   
  • @Uka
   Som du kan læse ovenfor, så er der stadigvæk nogle, der argumenterer mod et eller andet eller nogen - jeg har svært ved at forstå, at de/du bliver ved med at 'sprælle' - Så:
   **Til dem, der her på sitet og på stadion har modarbejdet FA og de 'Orange': I bør ha' lidt 'røde ører'. Men for søren da; kom tilbage i kampen (Fællesskabet), og anderkend FA og de 'Oranges' kæmpe indsats**
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

---

 • Er helt igennem arrogant og nedladende indlæg, der splitter mere end der samler.
  6 enige · 5 god kommentar
   
  • @Semperfi
   Som du kan læse ovenfor, så er der stadigvæk nogle, der argumenterer mod et eller andet eller nogen - jeg har svært ved at forstå, at de/du bliver ved med at 'sprælle' - Så:
   **Til dem, der her på sitet og på stadion har modarbejdet FA og de 'Orange': I bør ha' lidt 'røde ører'. Men for søren da; kom tilbage i kampen (Fællesskabet), og anderkend FA og de 'Oranges' kæmpe indsats**
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 7 flere kommentarer

 • Helle
 • Helle   27. maj 2023   

 • Jeg er meget enig. Tusind tak herfra for kampen til Fanafdelingen, De orange, Alpha, Bevar Brøndby IF, I har taget en for holdet, ikke bare for BIF, men alle fodboldklubber i DK. I har vist, at det kan lade sig gøre, og har kæmpet selvom I har haft modvind i egne rækker. Det er virkelig godt gået. Tak.
  2 enige · 2 god kommentar
   
  • @Helle
   Hvis de 'Orange' og FA (Alpha, Brøndby Support, Svinget og andre gode kræfter) bare havde arbejdet en time eller to ekstra - så havde en kort tak været nok.

   Men de 'Orange' og FA
   ** Har utrætteligt kæmpet i månedsvis for ALLE fans af Brøndby IF.
   ** De har ført en 'ordentlig' kamp: Givet plads til andres meninger. Og en time før kampe har de fuldstændigt gnidningsløst (eksemplarisk) overdraget Sydsiden til dem, der forsøgte at bryde stemnings-strejken
   ** Og så har de kæmpet, for det de tror på - 100% lovligt og ordentligt - på trods af (en for mig) fuldstændig uforståelig modstand.

   At kalde FA og de 'Orange' for helte er nok lige i overkanten :-D
   Men ovenstående er i hvert fald vigtige ingredienser, i det der skaber helte.
   En anerkendelse fra dem, der var modstandere af forsøget på at presse en Fanaftale igennem, vil være helt på sin plads.
   1 enig · 2 god kommentar

  Se 6 flere kommentarer

 • Latterligt der overhovedet skal en aftale til. Har ikke røde ører og synes stadig i er til grin og har været skadelige. Vi vil stadig ikke have vold eller pyro på stadion.

  1 enig · 1 god kommentar

 • Jeg tænker at det var mere rimeligt at sige tak til Jan og Scott, for at lægge aftalen frem så alle kunne se at den var helt rimelig, og derefter holde døren åben, selvom fanafd. havde smækket med døren. Men tak til begge sider for at lave en aftale der reelt er enestående på verdensplan.
  2 enige
   
  • @Rocker
   Jeg forstår simpelhen ikke dem, der mener, at det er de multinationale Amerikanske spekulanter (med en ukendt plan for klubben), der skal hyldes.

   Det Amerikanerne fremlagde var et internt forhandlings-dokument, som FA og GFH havde forhandlet om i månedsvis - En helt uhørt handling fra GFH's side.

   FA forlod forhandlingerne, da GFH pludseligt ikke ville forhandle en juridisk bindende aftale (ved siden af en aftale med hensigtserklæringer).

   Jeg er meget langt fra forhandlingerne, men herfra ser det ud som om, at FA har ført en ordentlig og fremragende forhandling (i modsætning til GFH, der offentliggører interne forhandlings-papirer) - kraftigt bakket op af de 'Oranges' demonstrationer og stemningsstrejke - og resultatet er jo en juridisk bindende aftale.

   Er aftalen så god nok - tjaa, det ved jeg ikke. Men som du skriver (og jeg er enig): **en aftale der reelt er enestående på verdensplan**
   1 enig · 1 god kommentar

---





Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner