Fodbold live resultater
Tanker dagen derpå..

Skrevet af Millar_, 18 dage siden

Uanset hvad har det sgu været en fantastisk sæson. Og vild. To klubber der kæmper med tingene i starten og til sidst spiller de om guldet. 
Tænk at niveauet i toppen har været så højt at vi har kunnet konkurrere på lige fod og mere til mod de to økonomisk stærkeste klubber hvoraf den enn, selvom de gerne vil tale sig ned, faktisk har leveret fremragende i CHL kampagnen, mod rigtig dygtige modstandere. De har et virkelig godt hold, og i år var vores faktisk bedre end deres i ligaen i sidste ende. Kan vi bygge videre på det vi har nu og ikke igen begå den fejl at sælge 3-4 profiler, så kan det blive rigtig godt. Om der så skal en ny træner til kan jeg ikke overskue lige nu. 
Hvem skulle det egentlig være? 
Tillykke til FCM med et fortjent DM. De præsterede lige det point mere end vi kunne.

Nanna og resten af 3point holdet, tak for det store arbejde. Det er kanon indhold.

God sommer. Og Husk nu de brøndbytrøjer rundt omkring i sommerlandet. De klæder jer sgu så pisse godt! 
Altid gul og blå
Deltag i diskussionen
 • Jeg vil give dig point for den positive energi. Jeg er dybt skuffet over det vi så fra Brøndby. Man kan ikke få en større chance i fodbold, og de misser på det groveste. Som Wass sagde før kampen, så kan de sgu ligeså godt stoppe med at spille fodbold efter den her.
  2 enige · 2 god kommentar

 • Panzer
 • Panzer
  Betalende bruger
    18 dage siden   

 • Inden sæsonen havde vi vel taget den 2.plads uden at blinke, uanset hvor afsindig skuffende den er lige nu. Brøndby har stadig rykket sig gevaldigt fra hvor vi var for et år siden. Der er helt klart stadig en hel del staben og holdet kan forbedre på, og uanset fadæsen mod GF har de fortjent muligheden for løfte sig yderligere. Det kan sagtens vise sig at være naivt af mig, men jeg mener også det er naivt at tro vi bare kan skifte træner og/eller shoppe os til succes.
  Vi er nødt til at bygge videre på det fundament der er blevet opbygget i år.
  5 enige · 3 god kommentar
   
  • @Panzer jeg tror en del af problemet er at vi ikke har de rigtige spillere til den måde JS gerne vil spille på. Det er først nu med køb af Jacob Rasmussen - Suzuki og Jordi, at vi er ved at komme der. Jeg tror vi kommer til at skifte ud og ændre i offensiven. Men udofrdringe n er hvis vi mister Vallys
   1 enig

 • 4 dage efter er skuffelsen her ikke lagt sig, samme vrede, skuffelse og bitterhed over vi kan smide det væk på den måde

  Hvis man som fan har det sådan, så må det ikke være sjovt at være spiller ligenu

  Det nederlag komme til at sidde i en meget længe effer, marginalerne som har i den grad været med os og heldet slap op.

  Når man ikke kan afgøre sådan en kamp hjemme, med så fed en kulisse. Ja så har man heller ikke fortjent, at blive danske mester.

  Synes sku ikke det bliver tværtimod

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner