Tibbling: Svært at sætte ord på min taknemmelighed til fansene

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 29. juli 2020

25-årige Simon Tibbling tager denne sommer hul på en ny fodboldudfordring. Svenskeren fortsætter karrieren i hollandske FC Emmen og forlader dermed Brøndby IF efter tre år på den københavnske vestegn. Han kan se tilbage på tre gode år med store minder.

- Jeg kan se tilbage på tre vældig fine år i Brøndby. Har masser af gode minder og store oplevelser, som jeg vil have med mig resten af livet. Jeg er virkelig stolt og taknemmelig over at jeg har repræsenteret en klub som Brøndby, siger Tibbling til 3point.dk.

- Jeg har haft rigtig mange gode oplevelser, så det er svært at vælge den største... Men det er klart, at det er stort at vinde en titel. Det var en fantastisk oplevelse. Men valget må falde på min første kamp mod FCK, da jeg blev matchvinder i det 90. minut i min debut.

Midtbanespilleren har været en fanfavorit i Brøndby i alle sine år i klubben og han er meget taknemmelig for den støtte, han har fået. Så taknemmelig, at han har svært ved at sætte ord på det.

- Den opbakning vi har fået som hold og som jeg personligt har fået, har været helt fantastisk i alle tre år. Vi har altid glædet os til kampene og det har føltes som at spille på hjemmebane uanset hvor vi har spillet. Det er svært at sætte ord på min taknemmelighed til fansene. Jeg er bare meget taknemmelig for al den støtte, jeg har fået.

Nu rykker han til hollandske FC Emmen og glæder sig til en ny udfordring.

- FC Emmen er en god klub i Holland, hvor jeg kender mange spillere og også træneren fra min tid i Groningen. Derfor føles det som et godt valg af klub. Jeg kender hollandsk fodbold godt efter at have spillet der tidligere. Jeg ser frem til en ny udfordring.

Simon Tibbling har skrevet en kontrakt med FC Emmen, der løber til sommeren 2022.

 


 
Deltag i diskussionen
 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    29. juli 2020   

 • Hvor er det bekræftet at han er solgt for 6 millioner ifølge FC Emmen er det meget billigere, det er forhåbentlig en joke det her: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/hollandsk-klub-afviser-simon-tibbling-var-meget-billigere
   
  • mp80
  • mp80
   Betalende bruger
     29. juli 2020   

  • @BIF til jeg dør Alt for billigt og helt i vejret at sælge til den pris. En skam Niels Frederiksen konstant satsede på Vigen frem for Tibbling, han kunne være solgt langt dyrere med mere spilletid og brugt rigtigt. CV og NF er dumpet stort i denne sag.
   2 enige · 2 god kommentar
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     29. juli 2020   

  • @mp80 Vi er helt enige, men nu får du så meget ballade af alle rygklapperne herinde :) Jeg synes CV virker som den rette, men alle skriver han er den bedste i 15 år prøv at høre sælger vores bedste folk alle der score (Tibbling ikke ment) så siger alle godt salg, Tibbling havde 2 år tilbage, en god alder og en spiller vi kunne bruge, husk på Curlu er ude i de første 2-3 kampe i åbning, skader og salg kan komme, eller værre corona og så kommer de i karantæne og andre ting, flot at spare og gøre det godt, men det er jo ikke ligefrem Gammelby eller Erceg manden har skudt af det er over ½ af vores mål, uden der kommet noget ind den anden vej, det er en midtbane mand der har vist i første sæson han har kæmpe videresalgs muligheder, og det er en der var på vej efter en del skader, hvor NF valgte bruge ham alt alt for lidt. Det er håbløst hvis artiklen passer, jeg synes 6 millioner var min 4-6 millioner for lidt, men under 6 millioner så er det helt godnat salg, løn kr. eller ej
   1 enig
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
   Top gode
     29. juli 2020   

  • @BIF til jeg dør - Jeg synes Tibbling var kommet lidt i klemme i vores spillestil. Han gør det bedst, når han kan ligge på midtbanen og lave små hurtige afleveringer til andre spillere der gør det samme. Sådan spiller vi ikke i øjeblikket, og så kan han ikke komme til sin ret. Hvis Tibbling skulle shine i BIF igen, skulle hele spillestilen lægges om. Det synes jeg trods alt er for meget, for én spiller. Så jeg synes det er bedst for både os og Tibbling selv at sende ham videre. Vi sparer lønkroner og han kan forhåbentlig kommer til at shine igen. Ja, han har før været mere værd, men han er desværre faldet i værdi, siden han var på toppen. Jeg ville da også ønske at vi havde fået mere for ham, men det er ikke sikkert, at der var så mange bedre muligheder. Og læg dertil, at han nu kommer til trygge rammer, med spillere og en træner han allerede kender, så tror jeg faktisk vi har gjort ham en tjeneste. Med hensyn til at Gammelby eller Erceg skulle have været solgt, så kræver det jo først at der er en køber og dernæst at spilleren selv vil afsted. Jeg er sikker på, at CV kæmper en kamp for at afsætte Erceg. Men jeg tror det er tæt på en umulig opgave at finde et sted, som vil betale en løn som matcher den har får i BIF. Kan vi finde det, og acceptere Erceg selv at skifte, tror jeg faktisk vi vil lade ham gå gratis, for at slippe for lønkroner. Men så længe han ikke kan få en bedre løn andre steder, tror jeg han er fint tilfreds med at sidde på bænken og hæve en fed hyre. Uambitiøst og ikke særligt sportsmands-agtigt, men man kan jo godt forstå ham.
   2 enige
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     29. juli 2020   

  • @Jensen Lige det første du skriver med spille system er jo netop det jeg pointere, og man ville netop nu ligge fokus på pres spillet, og så skiller man sig af med to af de bedste til dette: Fisker og Tibbling, jeg kan ikke finde bedre til dette offensivt med pres spil end de to, Frendrup men han er jo lidt mere defensiv.
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
   Top gode
     29. juli 2020   

  • @BIF til jeg dør - Jeg er dog uenig med dig i, at Tibbling var vores bedste spiller til pres-spil. Han er godt til små hurtige afleveringer og at finte en modstander. Men jeg synes ikke han var god til det fælles pres-spil. Dertil er han for ustruktureret. Det kan være fedt at se på samba-bold, men der dur ikke hvis der skal presses i fælles flok.
   1 enig
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     29. juli 2020   

  • @Jensen Hej Jensen, jeg skrev ikke den bedste, jeg skrev en af de bedste til det, sammen med Fisker og Frendrup men han er mere defensiv. Synes det er nogen af vores bedste, og Curlu ligner også en der er god til det. Der er lige kommet afgørelse på spytteriet mod Curlu nu skal de da anke hans karantæne, for det er bekræftet Hobro spilleren gjorde det og får karantæne: https://dbu.dk/nyheder/2020/juli/karantaene-til-hobro-angriber-og-lyngby-official/

 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    29. juli 2020   

 • Så er det op med skrivepennen alle jer der roser dette salg til skyerne, for 6 millioner var for billigt, men er det sandt mindre end dette, så er det torskedumt salg. Men du ønskes alt held og lykke på din vej Tibling
   
  • Kasperlund
  • Kasperlund
   Betalende bruger
     29. juli 2020   

  • @BIF til jeg dør Det kunne jo også bare være det klassiske scenarie, der forekommer efter et salg: At den købende klub har interesse i, at nedtone salgets størrelse. Hvis 6 mil passer, så synes jeg sgu det er fint købmandsskab. Tibbling har været skadet og ikke ramt sit topniveau i noget der ligner 1.5 år.
   4 enige · 2 god kommentar
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     29. juli 2020   

  • @Kasperlund 2 år tilbage af sin kontrakt en meget talentfuld spiller, der i 2017/18 sæson var outstanding og bærende i den sæson, blev skadet og røg uklar med Zorninger, blev budt +20 millioner af en dansk klub, efter kom skader og var tydeligt i sit spil på vej frem. Sælges manden for 6 millioner eller derunder, kan det ikke være godt købmandskab, men alle herinde er så meget CV rygklappere undskyld mig. Men manden har reelt kun sparet og sparet og sendt vores bedste spillere væk for små penge, ja forlænget unge spillere, men hvem siger det ikke var sket med andre. Jeg kan godt CV har fat i det rigtige, men lad nu være med sætte manden på et sted han ENDNU ikke høre hjemme, lad os se efter dette vindue hvor meget der kommet ind og solgt, det er jo ikke super salg der er sket af Kamil, Kaiser og nu Tibling som forhåbentlig er en joke ikke købt for mindre end de 6 millioner der står for det er alt for biligt. Han har 2 år tilbage løn kr. eller ej, manden var på vej tilbage, og er en super god spiller
   1 enig
   
  • @BIF til jeg dør Det går virkelig over min sparsomme forstand der stadig er nogle der kritiserer CV fordi han sparer lønkroner. Hans klart definerede opgave er at spare. Forstå det for pokker. Hvis vi ikke de sidste 15 år, uden af den grund at få mesterskaber eller anden succes, havde ødslet penge bort på dyre fallerede stjerner, også uden at kunne sælge dem dyrt videre som man jo burde med stjerner havde vi, som selv jeg kan regne ud, ikke haft et stort gabende hul i vores økonomi. Det bør da efterhånden være feset ind. Om andre betaler deres gæld eller bliver ved med at leve over evne rager mig en skid men min hjerteklub ser jeg helst kører en sober økonomisk linje så vi ikke balancerer på afgrundens rand fra tid til anden. Derfor er jeg rigtig glad for det der sker på spillerfronten for tiden. Især når vi ser de unge gøre det bedre end snart sagt alle de dyre fallerede stjerner vi har hentet i 15 år. Store salg skal vi nok ikke regne med de første par år. Det kommer til at tage noget tid før spillermarkedet normaliseres. I den tid får vi ikke toppris for vores salg. Til gengæld kan vi få større kvalitet for pengene når vi skal hente spillere men det kan de andre klubber selvsagt også. Det er umuligt at se hvem vi skulle have solgt dyrt i det år CV har været hos os. Hany har ikke præsteret siden sølv sæsonen og været skadet i hver eneste opstart efter Kaiser kom og Hany erfarede det var Domme der nu var den største stjerne. Han blev solgt til hans reelle værdi hans præstationer taget i betragtning. Kamil havde vi en gentleman aftale som vi i sin tid også havde med Nør. Domme havde et halvt år tilbage af sin kontrakt. Hvem er det du mener CV skulle have solgt dyrt? Erceg? Gammelby? Mensah? Nej vel? De eneste spillere vi har vi kan få en rigtig god pris for er de unge. Desværre er de først rigtig kommet i fokus her i foråret så dem har vi heller ikke kunnet sælge dyrt, endnu.
   2 enige · 2 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
   Top gode
     29. juli 2020   

  • @BIF til jeg dør - Lad os forestille os, at du havde den hurtigste bil på havnen i 2018. Dén sommer var der én der bød en skyhøj pris på den, men du afviste, fordi den var så vigtig for dig. Så blev bilen skadet og repareret, men fik en endnu bedre bil i mellemtiden og den tidligere bil blev aldrig helt den hurtigste igen. Den var stadig god, men du fik den aldrig til op i gear igen. Ville du så forvente, at en ny køber stadig ville give samme høje pris, som for 2 år siden? Vel vidende, at du slap for at betale forsikring og afgifter de næste 2år. Sparede penge, som du kan bruge på at gøre din nuværende bil endnu bedre.
   3 enige
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     29. juli 2020   

  • @Dansplast Er der nogen der kritisere ham? Jeg skriver jeg ikke kan gå som jer andre med hænderne i vejret over spare kr på vores bedste folk, vi er enige i Kamil og Muktar skulle videre. Kamil efter tjent os godt, synes dog vi kunne fået lidt mere for ham, men alderen var imod ham, men synes ikke salget var vildt. Muktar var fint salg. Kaiser var jeg ikke så glad for, kunne se ham som lederen på den midtbane, men var vel noget med han selv ville afsted, så alle salg giver mening, om man kan få mere for dem, det skal jeg ikke gøre mig til dommer overfor, men om jeg falder på halen og synes han er helt fantastisk for sælge så gode spillere og Tibbling med for små kr. Det gør jeg ikke, men synes bestemt CV gør det rette, og fået mange på nakken, fordi jeg ikke er en af dem der lader mig falde for kejsernes nye klæder. Det er lidt for mig sådan, CV er super fed i interview og sikker på rette mand. Nu kommer mit MEN, jeg har endnu ikke set super salg, det er ikke en kunst sælge de spillere for få millioner. Det er alle gode spillere alle 4, jeg synes Maxø er hans bedste præstation og så han også er begyndt forlænge de unge med mere end kun 2 års udløb, det er helt sikkert det helt rette. Men jeg kan ikke bare sidde og sige alt er godt, for det synes jeg ikke det er. VB mangler og gjort det hele sæsonen, Angribere mangler vi og det er ikke en som CV udtaler men 2, en leder på midtbanen mangler vi, og en der har erfaring og kan gå forrest. Da vi ved Jobbe, Lindstrøm begge har vist sig svingende i kampe, Frendrup og Bruus holder et højt bund niveau, Skipper er ekstrem svingende af de unge som unge er- Vigen viser for lidt og skal skydes afsted med Gammelby, Erceg, Hedlund Hermansson. Marvin hvis han ikke vil forlænge så vi kan få kr og Jung vil jeg helst beholde, også hvis vi ikke forlænger, da jeg mener han er vigtigt for den nye sæson
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
   Top gode
     29. juli 2020   

  • @Dansplast - Maxsø kan vi sælge dyrt. Så bør alle da være glade? :-)
   1 enig
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     29. juli 2020   

  • @Jensen Jeg vil helst ikke sammenligne biler med mennesker Jensen, forstår hvad du skriver, men er ikke enig. NF gav ikke Tibbling nok kampe til sidst, så bedre og bedre ud. Vi kender hans værd, vores træner spiller ikke pres spiller og derfor ser man ikke Tibbling blomstre, da han spiller mere defensivt, er det fremtiden for Brøndby, vores mål er vi nu skulle begynde pres spille, og så sælger vi en af de bedste til det, og lader en af de bedste gå som ville næsten arbejde gratis for os (Fisker) det giver ikke mening for os. Glem ikke Fisker ville arbejde for få kr. så det med løn kr. kan folk ikke bruge mere, og tro mig manden er ikke dårlig fodbold spiller og er en god person at have i vores trup og klub
   
  • @BIF til jeg dør Hvis du mener vi sælger for billigt så lav dog nogle bedre salgsaftaler på CV's vegne. Så simpelt er det. Han har lige solgt en særdeles løntung spiller der som du selv har skrevet leverede rigtig godt i 17/18 sæsonen. Med andre ord en mand der ikke har leveret i 2 år. Ja vi blev tilbudt et ikke verificeret beløb for ham da han ikke havde leveret en måneds tid. Omvendt bliver jeg nødt til at spørge dig om du synes vi skal hente en spiller der ikke har præsteret i 2 år til den anslåede værdi han havde for 2 år siden? Vil det være godt købmandsskab? Nej vel? Hverken Emmen's eller andre klubbers købmænd er dumme. Vi får ikke toppris for en spiller der ikke har leveret i 2 år. Det er sport og i sport er du ikke bedre end din sidste præstation. Der må vi jo konstatere Tibbling er blevet voldsomt overhalet af de unge knægte. Med dem og Corlu er der ikke plads til en skuespiller der ikke gider løbe med hjem for at hjælpe sit forsvar som en midtbanespiller SKAL. Godt arbejde af CV. Heldigt der overhovedet var en klub der ville købe ham.
   2 enige · 3 god kommentar
   
  • @Jensen Korrekt. Burde have nævnt ham.
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     29. juli 2020   

  • @Dansplast Man kan se på det på mange måder og få en masse enige i alle CV fans herinde, jeg går ikke ind og bare med hænderne i vejret, hvergang han laver et salg. Det gør næsten alle herinde, jeg skriver CV er for mig den rette. Men om jeg mener salget af Tibling hvis under 6 millioner er godt nok, så har jeg svaret NEJ. Du kan jo ikke sige sidste 2 år, manden var skadet længe, og NF ikke ville bruge ham særlig meget i 2020 de kampe jeg har set ham komme ind i, var han bestemt bedre og bedre og en del bedre end Slimane. Jobbe er jo brugt som angriber og nu Midtbane, så ham vil jeg ikke sammenligne med. Men kan gøre det med Vigen mener stadigvæk der er mere i Tibbling end Vigen, min holdning.
   
  • @BIF til jeg dør Tibbling blev købt for 3,75 millioner. Så på det område har vi så på trods af alle mulige underlige påstande og meninger taget ud af luften også tjent. https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/avis-broendby-koeber-tibbling-til-spotpris
   1 god kommentar
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     29. juli 2020   

  • @Dansplast Det har da intet med salget at gøre, det er da ikke CVs fortjeneste, men Troels fortjeneste. Det vil sige, køber man en spiller for 3 millioner, men kunne fået 8-12 millioner for ham eller beholde og bruge ham, så skal jeg synes det er godt, man sælger en spiller for 6 millioner eller endda mindre. Hvordan forklare du at man vil forbedre sig og ligge vægt på lave igen pres spil, men så skiller man sig af med nogen af de absolut bedste vi har til det. Curlu kommer og er helt sikkert også god til det, han starter dog i karantæne, der kan komme flere salg og skader
   
  • @BIF til jeg dør At være uenig med dig er ikke det samme som at være CV fan. Jeg holder med BIF og påskønner alt der er til vores succes. Derfor er jeg sindssygt glad for at vi har tjent penge på at sælge en spiller der præsterede for 2 år siden og den første måned af sidste sæson. Som nævnt flere gange tidligere er Ribber til overs. Vi har bedre folk til en lavere løn og potentielt langt større salgspris. Store klubber i udlandet kan ikke bruge midtbanespillere der ikke gider følge modstandernes midtbanespillere helt hjem i eget felt eller egen mållinje om nødvendigt. Derfor havnede Tibbling i Brøndby. Selv i Groningen var de utilfredse med hans manglende defensive arbejde formoder jeg. Ellers havde han vel ikke været bænkevarmer. Han kostede ganske enkelt alt alt for mange mål imod os grundet sit manglende defensive arbejde. Basta.
   2 enige · 1 god kommentar
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     29. juli 2020   

  • @Dansplast Nu var det ikke dig specifik jeg mener, men der er mange herinde der konstant roser ham til skyerne, og jeg er typen der afventer dette vindue, før jeg vil kalde ham en succes, eller den bedste vi har haft i 15 år og reddet os for konkurs, jeg duer bare ikke til man ikke ser i det store billede, det er så nemt at sige hvad alle mener, og så nemt skrive hvad andre synes om. Men jeg kigger på det med plusser og minusser og lige nu er den lige. Jeg kan ikke se de salg er fantastiske, jeg kan se fornuft i rydde op og fornuft i salg, jeg ser ikke fornuft i ikke beholde Fisker. Jeg ser det som stor fornuft og god købmandskab forlænge talenterne med længere kontrakter ikke som folk tror herinde for give dem skulderklap 90 % af grunden er helt sikkert, jo længere kontrakt de har tilbage, desto mere får CV i salget. Men så langt tænker ikke alle desværre, synes der er for mange der er på den CV sky. Jeg er bestemt positiv på han kom til klubben, men endnu har jeg ikke set super salg, eller indkøb UDOVER Maxø, når de dele sker, så skal jeg være den første til rose manden, som har et fremragende CV :) bag sig. Men husk på FCN og FCK sælger stadigvæk spillere for mange millioner og FCM samme. Så det er jo ikke CVs skyld det hele.
   
  • @Dansplast dine indlæg i denne tråd er helt spot on, efter min mening. Jeg må indrømme jeg hsr svært ved at forstå forargelsen over om vi lige sælger Tibbling for 4 mio eller 6 mio. Det der rigtigt betyder noget, er at vi ikke solgte ham for 20 mio dengang vi havde muligheden, og, endnu vigtigere, at Mukhtar ikke blev solgt på toppen. Det mistede vi ca 50 mio på, hvis man skal tro rygterne.
   
  • Gizmo
  • Gizmo   29. juli 2020   

  • @BIF til jeg dør Tibbling varmede bænken. Du ville aldrig kunne få 10 millioner for ham. ALDRIG
   1 enig
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     29. juli 2020   

  • @Gizmo helt enig Gizmo, men hvem falder den tilbage på NF
   
  • @BIF til jeg dør Hvorfor tror du egentlig NF har valgt Tibbling fra i så mange kampe? Kunne det tænkes at han har vurderet at andre var bedre? Skal vi spille med spillere for at håbe på at de ikke mister mere værdi, eller skal vi spille med dem, som med størst sandsynlighed kan vinde kampen for os? Må jeg foreslå at du hører den sidste Brøndbylyd, der er udkommet i dag. Måske kan det ændre dit og andres syn på hvorfor Tibbling er solgt til den pris, han er. Blandt andet diskuteres det at det er et stort problem at han ikke laver mål, fordi hans afslutningsfærdigheder ikke er specielt gode. Så er der det med tilbageløbene, osv.. det er simpelthen urimeligt at give NF skylden for det der.
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     29. juli 2020   

  • @Christian Brøndbyman Den har jeg skam hørt for længe siden, og nu er Nanna + 2 personer ikke ens betydende med at have ret. Jeg ser hverken Nanna, dem eller mig selv som mere eksperter, end dig og andre herinde. Jeg har mine meninger ligesom de har og andre herinde har-jeg synes bestemt ikke der er noget ud fra den lyd, der gør mig klogere på NF skulle holde ham på banen, eller det salg skulle være godt. Jeg vil mene vil han gerne selv væk, fordi NF ikke giver ham troen på kunne komme på, uanset hvordan han gør det. Så er løsningen måske ok, men det ved hverken du eller jeg, og jeg mener han er en af dem der var en fremtid i. Men som jeg har skrevet flere gange, så er Tibblings største udfordring hans psyke, for alle har jo set hvad han kan, selvom han score for lidt, så er 9 mål jo ikke = 0 mål. Den ene ekspert siger også meget rigtigt, 1 angriber er ikke nok og vi nok også skal have en leder på midtbanen hvis ikke vi kan finde nogen i egne rækker, og det er præcis det jeg har skrevet i så mange indlæg. Nanna giver også skeptisk med sælge Tibbling, hun lyder da heller ikke begejstret for salget. Men giver måske mening hvis det er ham der bedt CV om blive solgt, men det afspejler jo at NF ikke givet ham chancen i 2020. Men i de fleste kampe har valgt at bruge Vigen og Slimane som ikke har gjort det bedre
   
  • @BIF til jeg dør 1. Tibbling er IKKE en af de bedste presspillere vi har. Han er ikke specielt god når det kommer til at presse som et hold. Han presser oftest alene og ude af position, hvilket koster resten af holdet. Han laver ikke nok defensivt arbejde. 2. Tibbling har stort set kun vist sig farlig i de to kampe mod FCN i denne sæson. De andre kampe hvor han er startet inde eller kommet ind senere, er hans spil løbet ud i sandet... 3. Tibbling spiller bedst via småspil, små hurtige afleveringer. Hvilket ikke er det vi spiller med, og har spillerne til. Derfor er det bedst for alle parter at han kommer videre. - Prisen gir sig selv, og er ganske acceptabel. spilleren har været skadet on and off i 2 år, Og har ikke kunnet spille sig på holdet under 3 forskellige trænere. og NEJ det er ikke fordi NF er forelsket i Vigen, Det er fordi Vigen bidrager mere til holdet, i helhed. (Jeg siger ikke jeg personligt synes vigen er bedre, men det er facts.) 4! CV Har og kan ikke lave store salg før han får spillere som har potentielt videresalg. Dette har ikke været tilfældet for nuværende salg. Eksempler på mulige store salg, er Maxsø, Frendrup, Lindstrøm osv osv. Men dem vil du jo ikke af med alligevel?? Endnu i hvert fald.
   1 enig · 1 god kommentar
   
  • @BIF til jeg dør jeg spørger igen: hvorfor har NF, der har set Tibbling til alle træningerne, fravalgt ham? Det er ikke for at være uhøflig, men jeg synes du har lidt en tendens til at undvige og snakke udenom i dine indlæg. Du siger Vigen/Slimane ikke har været bedre? Hvordan ved du det, det kan du jo ikke når Tibbling ikke har spillet i de samme kampe. Både Vigen og Slimane har i øvrigt spillet både gode og dårlige kampe. Det bliver total spekulation/bagklogskab og sidde her bagefter og sige at alting var gået anderledes med Tibbling hvis NF bare havde gjort dit og dat.
   
  • Når det så er sagt, kan jeg kun, som Christian Brøndbyman, anbefalde at høre den seneste podcast, hvor de kommer ganske fint omkring emnet. :)
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     29. juli 2020   

  • @Gulmann Vi er på ingen måder enige, jeg synes Tibbling, Fisker og Frendrup var de bedste pres spillere vi havde, hvem mener du er bedre offensivt udover dem? Lindstrøm ser ham ikke fysisk stærk nok endnu. Enige med måske ikke de bedste sælge, men jeg har også skrevet, jeg bestemt ikke synes skidt om CV men kan ikke rose en mand til skyerne og hele tiden falde med på den vogn, fordi han spare løn kr. på nogen der reelt har en god værdi, men Erceg, Gammelby, Hermansson, Vigen som for mig ikke bidrager nok koster en del men levere ikke nok. De er ikke solgt, men dem jeg så som de gode spillere er for små kr. Det er derfor jeg ikke endnu er så imponeret, det er jeg, når vi taler +25-30 millioner salg eller indkøb som han gjorde med Maxø før han slog til i BIF sagde jeg netop det var fantastisk indkøb, og der var endda nogen uden nævne navne der ikke synes speciel godt om det. Men de samme personer nu efter han har kæmpe succes roser ham for vildt:) og fortjent Maxø fortjener det.
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     29. juli 2020   

  • @Gulmann Vi er på ingen måder enige, jeg synes Tibbling, Fisker og Frendrup var de bedste pres spillere vi havde, hvem mener du er bedre offensivt udover dem? Lindstrøm ser ham ikke fysisk stærk nok endnu. Enige med måske ikke de bedste sælge, men jeg har også skrevet, jeg bestemt ikke synes skidt om CV men kan ikke rose en mand til skyerne og hele tiden falde med på den vogn, fordi han spare løn kr. på nogen der reelt har en god værdi, men Erceg, Gammelby, Hermansson, Vigen som for mig ikke bidrager nok koster en del men levere ikke nok. De er ikke solgt, men dem jeg så som de gode spillere er for små kr. Det er derfor jeg ikke endnu er så imponeret, det er jeg, når vi taler +25-30 millioner salg eller indkøb som han gjorde med Maxø før han slog til i BIF sagde jeg netop det var fantastisk indkøb, og der var endda nogen uden nævne navne der ikke synes speciel godt om det. Men de samme personer nu efter han har kæmpe succes roser ham for vildt:) og fortjent Maxø fortjener det.
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     29. juli 2020   

  • @Gulmann Det har jeg også svaret dig for 20 min siden jeg har gjort da den blev lagt op
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     29. juli 2020   

  • @Gulmann Det har jeg også svaret dig for 20 min siden jeg har gjort da den blev lagt op
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     29. juli 2020   

  • @Christian Brøndbyman Har faktisk svaret dig tidligere på det samme, måske har du ikke læst og har hørt 2 personer med mening om fodbold, ikke ensbetydende med have ret. Men her kommer hvor jeg mener NF ikke slår igennem: 1. Karisma på banen, træning og pressen. 2. Systemskifte kom først efter mange mål imod os og elendigt spil. 3. Frendrup og Bruus holdt ude i de første kampe selvom de var bedst i de 6 træningskampe men var sat på bænken er det vise unge tillid, hvad med unge Rasmussen på VB han har brugt 5 forskellige uden vise ham tillid???? 4. når vi har spillet 60-65 min går vi fysisk i stå og det er skræmmende for vi jagter ikke anden bolde som i gamle dage, hvor vi kunne løbe solen sort. 5. Tibling er i mine øjne min lige så god hvis ikke bedre end Vigen, SLimane er talent men været dårlig i flere kampe, alligevel fik Tibbling for lidt spilletid. 6. Der kommer for lidt fantasi i vores spil indlæg, hjørnespark og spark udefra 7. han prøvede med Jobbe forrest i alt for mange kampe selvom alle kunne se som jeg fra start sagde han skal være på midten hvor han kommer i fart, han skal ikke være forrest og slås han vejer jo 15 kilo for lidt til det. 8. Han laver utrolog meget rotation giver ikke tryghed for spillerne og brugt særligt Gammelby og Vigen alt for meget på forskellige steder. Det jeg synes godt han gør er: 1. Bruus omskoling flot gjort hvis det altså er hans ide. 2. Defensivt er det blevet meget bedre, dog er det system skiftet og en god Maxø, Frendrup og Marvin der stor skyld i det. 3. Han har fået flere af de unge til at blomstre, og det synes jeg klart er det han gør absolut bedst. 4. Han er sympatisk som menneske og truppen han fået er i bredden ikke stærk nok, så han har taget det med gjort det fint. Men om jeg synes han er den rette træner NEJ, om jeg synes CV er den rette sports chef JA
   
  • @BIF til jeg dør det var igen en helt utrolig lang klamamse, hvor du ikke forholder dig til noget af det jeg skriver. Ok, jeg giver op
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     29. juli 2020   

  • @Christian Brøndbyman Jeg svare da på det? så må du skrive punktvis i kort, så vil jeg svare dig, mener da bestemt har svaret dig?
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     29. juli 2020   

  • @Christian Brøndbyman Prøver gøre sådan med din tekst: @BIF til jeg dør jeg spørger igen: hvorfor har NF, der har set Tibbling til alle træningerne, fravalgt ham? SVAR::::: HVORDAN SKAL JEG VIDE DET FRA? JEG VED HELLER IKKE HVORFOR HAN UNDERLIGT VALGTE DE TO BEDSTE I ALLE TRÆNINGSKAMPENE FRA DE TO FØRSTE KAMPE FRENDRUP OG BRUUS HVORFOR DE VAR KLAR??? FORDI HAN ER DET JEG MENER FOR MANGE FEJL LAVET OG DET SKRIVER JEG DA TIL DIG MEGET KLART.....Du siger Vigen/Slimane ikke har været bedre? Hvordan ved du det SVAR::::: DET ER JO MIN EGEN PERSONLIGE HOLDNING SLIMANE KAN JEG GODT SE TALENTET I MEN HAR LANGT IGEN, VIGEN MENER JEG ER DÅRLIGERE SPILLERE END TIBBLING DET ER MIN PERSONLIGE HOLDNING?, det kan du jo ikke når Tibbling ikke har spillet i de samme kampe. Både Vigen og Slimane har i øvrigt spillet både gode og dårlige kampe. SVAR:::: DET HAR JEG SVARET PÅ TIDLIGERE? JEG SYNES DE HAR SPILLET LANGT FLERE DÅRLIGE END GODE VIS MIG KARAKTER HERINDE FOR VIGEN I 2020 OG FORTÆL MIG OM HAN STÅR I TOP 3 I HVOR MANGE DE KAMPE VÆRET MED I SKAL JEG GÆTTE 10% MAX Det bliver total spekulation/bagklogskab og sidde her bagefter og sige at alting var gået anderledes med Tibbling hvis NF bare havde gjort dit og dat. SVAR:::: GODT VÆRE MEN DET ER DIT OG ANDRES OGSÅ HERINDE MED GODT SALG I VED DA IKKE BEDRE AT HAN KUNNE TIL VINTER MED FLERE KAMPE OG SPIL MED CURLU FÅET PRISEN VÆSENTLIG OP HVOR VED DU DET FRA? DET ER JO REN SPEKULATION FRA DIN OG ANDRES SIDE AT ET SALG PÅ UNDER 6 MILLIONER ER GODT JEG VENDER DEN BARE LIGE OM
   
  • @BIF til jeg dør Det må du have svaret på et andet sted end jeg spurgte så, men lad nu det ligge. Det bliver samme svar igen. NF har set Tibbling og de andre midtbanespillere til træning og konkluderet, at de andre skulle spille mere end ham. Det er en vurdering baseret på viden vi ikke har, så vi kan ikke sige andet end: jeg tror Tibbling ville have været bedre. Du ved det bare ikke, og NF må jo alt andet lige have bedre forudsætninger for at vurdere det inden kampene. Karaktererne her på hjemmesiden kan du ikke bruge til en pind. Folk er totalt farvede af hvem de godt kan/ikke kan lide. Jeg kan f.eks. virkelig godt lide Jung, og synes næsten altid folk er for nærige med karaktererne til ham. Nu er Tibbling solgt til 3-4 mio til en hollandsk bundklub, hvilket nogle synes er en kæmpe skandale, men det er jo hvad han er værd i markedet lige nu, og det samme som vi købte ham for. Det kan være prisen havde været højere med mere spilletid, det er muligt, men det modsatte er også muligt, at Tibbling var faldet igennem og tabt værdi. Det er alt sammen bagklogskab.
   1 enig · 1 god kommentar
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     29. juli 2020   

  • @Christian Brøndbyman Det er bare i orden, vi ser nok bare forskelligt på tingene, jeg er på holdet med CV og tror helt sikkert han gør mange rigtige ting, men det er ikke ensbetydende, at jeg som mange herinde, jubler hver gang manden laver et salg eller andet. For jeg er ikke imponeret over de salg der været nu, og Fisker der røg-jeg er på fod med der skal ryddes op, men Tibbling havde jeg så helst set på en leje aftale med dem ½-1 år for sikker på vi så kunne have fået langt mere end de 3.5 millioner for ham hvis han får spillestil. Jeg synes det er dårligt solgt med hans klasse. Jung har også sagt vil hjem, men han er jo ikke solgt, fordi man tror på ham, så det er jo ikke kun fordi Tibbling har sagt det eller lejren nok træt af blive fravalgt mod en mere defensiv spiller. Flere ting jeg har skrevet er sket, og ville ikke blive overrasket hvis NF ikke er træner i den nye sæson, eller der sælges mere end de 1-2 spillere der lagt op til hele tiden ment 3-5 spillere sælges og 3 kommer ind. Durmisi er min mavefornemmelse kun på det. Det er måske helt væk, men er sikker på Marvin sælges, Jung er jeg ikke sikker på
   
  • @BIF til jeg dør Jeg ved ikke om vi betegner begræbet Pres ens. Nu hvor du stiller spørgsmålstegn om hvem der er bedre offensiv end fisker og Tiblling. for så er det jo en anden snak. :) - Det som det handler om i min optik er,, Tibbling er måske fin presspiller når det handler om solopres ude af position. For han presser ikke særlig godt som hold. Lidt det samme gør Rado, de står i deres position, og har deres aftaler. og pludselig laver de et eller andet hovedløst pres alene, hvorefter der er et kæmpe hul i midtbanen ( Som typisk vil føre til chance for modstanderen ) :)
   2 enige · 1 god kommentar
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     29. juli 2020   

  • @Gulmann ok synes han er god til genpres enig i defensivt kunne han være bedre, men han har det X faktor som man også har godt af på et hold
   
  • @BIF til jeg dør Han er god på alle superligahold, hvis ham rammer sin topform, og har de rigtige spillere rundt om sig, uden tvivl. Det er bare ikke nogle af tilfældende i nuet.. Desværre :) - Ligesom i Groningen var han fantastisk i første sæson, og faldt så i niveau 2. sæson, og kunne ikke komme i start 11 i 3. sæsonen.. :P
   1 enig · 1 god kommentar
   
  • @BIF til jeg dør Du kritiserer ham konstant. Lige bortset fra hele tiden.
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     30. juli 2020   

  • @Dansplast HVEM? er det CV du mener, hold nu op jeg skriver ærligt min holdning som jeg mener ikke er så fedt alle siger med salg for små kr. Jeg skriver MAxø super, forlængelse unge SUPER, sikker på han kommer med noget godt tror på ham SUPER.... er det kritisere? ja jeg er ikke rygklapper som flest herinde og siger alt er så kanon og skriver ENDNU det betyder jeg tror det sker, men indtil nu Ingen store salg, ingen gode indkøb pånær Maxø skilte sig af med over ½ af vores mål, intet oppe foran kommet, og vi havde endt som nummer 3 eller 2 uden de to salg.
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     30. juli 2020   

  • @Gulmann Enig i det meste, men du kunne ikke se en Curlu-Frendrup-Tibbling blomstre på banen, Tibbling ville elske Curlu små spil, de ville passe perfekt i spillet sammen.

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
    29. juli 2020   

 • *Der er kluboption på et ekstra år

 • Stop nu med at påstå at tibbling var meget løn tung, det ved ingen udover CV med god grund - det er netop også blevet bekræftet at tibbling er skiftet fra brøndby til fc emmen for at få mere spille tid og ikke pågrund af lønnen. Kunne det tænkes at han gjorde det samme fra gronningen til bif? Ja måske manden vil jo bare gerne spille fodbold og det blev ikke realiseret desværre pågrund af NF.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
   Top gode
     29. juli 2020   

  • @Jacob h - Men kan vi så i det mindste blive enige om, at han formentlig fik løn i BIF? For i så fald, har vi jo sparet lønkroner, uanset hvor lidt eller meget der er tale om. Vi må formode, at alle spillere (på nær Erceg) er i en klub, med forhåbning om at spille.
   
  • @Jensen yep men det er så trættende at høre på om han er løn tung eller ikke - hvis nogen har fakta så er det fint.
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     29. juli 2020   

  • @Jacob h Godt skrevet Jacob lige mine ord
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
   Top gode
     29. juli 2020   

  • @Jacob h - Jeg kan godt forstå dig. Men vi bruger alle ord forskelligt og læser dem endnu mere forskelligt. Jeg er ret sikker på, at Tibbling fik høkere løn end Jobbe, men ved det selvfølgelig ikke. Men lad os antage, at det er tilfældet, så er han jo mere løntung end Jobbe. Dermed ikke sagt, at han var den højest lønnede i Brøndby, for dét ved vi heller ikke noget om. Men alt er relativt, så når én skriver løntung, kan det jo betyde flere ting og du kan læse det som noget tredje.
   1 enig

 • Tak for alt Tibbe, du er en af de sidst tilbageværende profiler fra en sæson jeg aldrig glemmer. Den sæson hvor det (efter 13 års leverpostej) atter på alle parametre var dødspændende at være fan. Nu skal alle vores profiler tilsyneladende sælges hurtigere end man kan sige BIF. Og det er nu et meget langt sejt træk med 100% back to basics MC baby strategi tilsat både eksotiske og skandinaviske lottokuponer. Men Tanken han tror på det og så prøver jeg også at tro lidt på det ;-) plus der er jo ikke noget alternativ. Investorer er fy fy skamme...JBA vil ikke ændre magtfordelingen punktum slut (en 5’er på han har haft chancen mere end én gang).

 • Nu hørte jeg den seneste podcast omkring transfervinduet, hvor Tibbling også blev nævnt. Jeg kan ikke huske hvem i panelet der udtalte det, men jeg synes det er enormt bagklogt at kritisere klubben for, at man ikke bare solgte Tibbling efter hans første sæson hvor der angiveligt kom et 20-30 mio kr bud (som jeg forstår). Altså, vi er vel for pokker nødt til at have is maven og beholde vores bedste spillere i mere end én sæson? Ellers kommer vi da aldrig nogen sinde videre, og så kan vi da ligeså godt omdøbe klubben til FC Østsjælland eller FCN2. Og hvordan skulle klubben have forudset den formnedgang Tibbling oplevede?
  Jeg kan forstå kritikken omkring Mukthar fordi han trods alt var her i 2 sæsoner. Dog med det forbehold, at jeg stadig ikke fatter hvordan klubben skulle kunne have forudset den formnedgang han oplevede.
   
  • @Marc Johnson
   Du har ret mht. Tibbling, det var ikke til at forudsige. Men på et mere generelt plan har vi et problem med at time salg af spillere. Jeg synes ikke vi ser samme billede hos de andre klubber. Måske skyldes det at vi har købt en del spillere på 22-23 år under AZ. Hvis vi ikke skal sælge efter et år, vil der ikke være så mange år bagefter hvor de holder deres værdi.

   Men vi skal nok spørge os selv, om vi kan tillade os at lade være med at sælge spillere efter de kun har været her en kort periode. FCM lever stadig godt på deres Sørloth-salg f.eks.. Jeg synes egentlig, at sålænge vi har en stamme af egenudviklede spillere, som vi er ved at bygge op nu, så kan jeg godt gå med på at sælge spillere hurtigt efter vi har hentet dem, hvis det kan give et ordentligt overskud.

   Ovenstående scenarie kan desværre hurtigt blive aktuelt med Maxsø.

  Se 3 flere kommentarer