Fodbold live resultater
Tibbling: Svært at sætte ord på min taknemmelighed til fansene

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 29. juli 2020

25-årige Simon Tibbling tager denne sommer hul på en ny fodboldudfordring. Svenskeren fortsætter karrieren i hollandske FC Emmen og forlader dermed Brøndby IF efter tre år på den københavnske vestegn. Han kan se tilbage på tre gode år med store minder.

- Jeg kan se tilbage på tre vældig fine år i Brøndby. Har masser af gode minder og store oplevelser, som jeg vil have med mig resten af livet. Jeg er virkelig stolt og taknemmelig over at jeg har repræsenteret en klub som Brøndby, siger Tibbling til 3point.dk.

- Jeg har haft rigtig mange gode oplevelser, så det er svært at vælge den største... Men det er klart, at det er stort at vinde en titel. Det var en fantastisk oplevelse. Men valget må falde på min første kamp mod FCK, da jeg blev matchvinder i det 90. minut i min debut.

Midtbanespilleren har været en fanfavorit i Brøndby i alle sine år i klubben og han er meget taknemmelig for den støtte, han har fået. Så taknemmelig, at han har svært ved at sætte ord på det.

- Den opbakning vi har fået som hold og som jeg personligt har fået, har været helt fantastisk i alle tre år. Vi har altid glædet os til kampene og det har føltes som at spille på hjemmebane uanset hvor vi har spillet. Det er svært at sætte ord på min taknemmelighed til fansene. Jeg er bare meget taknemmelig for al den støtte, jeg har fået.

Nu rykker han til hollandske FC Emmen og glæder sig til en ny udfordring.

- FC Emmen er en god klub i Holland, hvor jeg kender mange spillere og også træneren fra min tid i Groningen. Derfor føles det som et godt valg af klub. Jeg kender hollandsk fodbold godt efter at have spillet der tidligere. Jeg ser frem til en ny udfordring.

Simon Tibbling har skrevet en kontrakt med FC Emmen, der løber til sommeren 2022.

 


 
Deltag i diskussionen
 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    29. juli 2020   

 • *Der er kluboption på et ekstra år

 • Stop nu med at påstå at tibbling var meget løn tung, det ved ingen udover CV med god grund - det er netop også blevet bekræftet at tibbling er skiftet fra brøndby til fc emmen for at få mere spille tid og ikke pågrund af lønnen. Kunne det tænkes at han gjorde det samme fra gronningen til bif? Ja måske manden vil jo bare gerne spille fodbold og det blev ikke realiseret desværre pågrund af NF.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     29. juli 2020   

  • @Jacob h - Men kan vi så i det mindste blive enige om, at han formentlig fik løn i BIF? For i så fald, har vi jo sparet lønkroner, uanset hvor lidt eller meget der er tale om. Vi må formode, at alle spillere (på nær Erceg) er i en klub, med forhåbning om at spille.
   
  • @Jensen yep men det er så trættende at høre på om han er løn tung eller ikke - hvis nogen har fakta så er det fint.
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     29. juli 2020   

  • @Jacob h - Jeg kan godt forstå dig. Men vi bruger alle ord forskelligt og læser dem endnu mere forskelligt. Jeg er ret sikker på, at Tibbling fik høkere løn end Jobbe, men ved det selvfølgelig ikke. Men lad os antage, at det er tilfældet, så er han jo mere løntung end Jobbe. Dermed ikke sagt, at han var den højest lønnede i Brøndby, for dét ved vi heller ikke noget om. Men alt er relativt, så når én skriver løntung, kan det jo betyde flere ting og du kan læse det som noget tredje.
   1 enig

 • Tak for alt Tibbe, du er en af de sidst tilbageværende profiler fra en sæson jeg aldrig glemmer. Den sæson hvor det (efter 13 års leverpostej) atter på alle parametre var dødspændende at være fan. Nu skal alle vores profiler tilsyneladende sælges hurtigere end man kan sige BIF. Og det er nu et meget langt sejt træk med 100% back to basics MC baby strategi tilsat både eksotiske og skandinaviske lottokuponer. Men Tanken han tror på det og så prøver jeg også at tro lidt på det ;-) plus der er jo ikke noget alternativ. Investorer er fy fy skamme...JBA vil ikke ændre magtfordelingen punktum slut (en 5’er på han har haft chancen mere end én gang).

 • Nu hørte jeg den seneste podcast omkring transfervinduet, hvor Tibbling også blev nævnt. Jeg kan ikke huske hvem i panelet der udtalte det, men jeg synes det er enormt bagklogt at kritisere klubben for, at man ikke bare solgte Tibbling efter hans første sæson hvor der angiveligt kom et 20-30 mio kr bud (som jeg forstår). Altså, vi er vel for pokker nødt til at have is maven og beholde vores bedste spillere i mere end én sæson? Ellers kommer vi da aldrig nogen sinde videre, og så kan vi da ligeså godt omdøbe klubben til FC Østsjælland eller FCN2. Og hvordan skulle klubben have forudset den formnedgang Tibbling oplevede?
  Jeg kan forstå kritikken omkring Mukthar fordi han trods alt var her i 2 sæsoner. Dog med det forbehold, at jeg stadig ikke fatter hvordan klubben skulle kunne have forudset den formnedgang han oplevede.
   
  • @Marc Johnson
   Du har ret mht. Tibbling, det var ikke til at forudsige. Men på et mere generelt plan har vi et problem med at time salg af spillere. Jeg synes ikke vi ser samme billede hos de andre klubber. Måske skyldes det at vi har købt en del spillere på 22-23 år under AZ. Hvis vi ikke skal sælge efter et år, vil der ikke være så mange år bagefter hvor de holder deres værdi.

   Men vi skal nok spørge os selv, om vi kan tillade os at lade være med at sælge spillere efter de kun har været her en kort periode. FCM lever stadig godt på deres Sørloth-salg f.eks.. Jeg synes egentlig, at sålænge vi har en stamme af egenudviklede spillere, som vi er ved at bygge op nu, så kan jeg godt gå med på at sælge spillere hurtigt efter vi har hentet dem, hvis det kan give et ordentligt overskud.

   Ovenstående scenarie kan desværre hurtigt blive aktuelt med Maxsø.

  Se 3 flere kommentarer

---

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner