Tid til at forlænge Uhre?

Skrevet af Mærsk, 28. september 2021

Jeg synes efterhånden at vores jydske sydspids har mere end bevist dit værd i den blå/gule trøje. Det ligner ikke at sidste sæson var en enlig svale og kigger man på de fine analyser lavet af Kasper Pedersbæk, så ligner han også en mand som vil fortsætte med at lave mål, så længe han bliver fodret rigtigt.

Kigger man på hans stats for sæsonen indtil nu, så hedder den hhv. 6 + 1 + 1 (suppe, EU, Pokal) hvilket må siges at være mere end godkendt på 12 kampe (hvor han ikke har fået fuld tid i nogen).

Eftersom vi ikke kunne få det ønskede beløb for Uhre efter en top scorer titel, så vil jeg mene at han bør byde sig til som en ny Ruben Bagger (altså en form for 1 club player). Vi må formode at Uhres salgspris aldrig kommer på den sjove side af 15 mio. DKK, hvorfor jeg mener at vi bør gå efter at beholde ham i folden i 3 år til.

Lige dertil at Uhre virker som en mand der er bedst med ro på bagsmækken og tillid, så mener jeg at hans/deres kommende familie forøgelse bør være en faktor som taler for en forlængelse.

Jeg ville ihvertfald være ked af at miste en proven goalscorer ala Pukki uden økonomisk kompensation.

Er tiden ikke til den forlængelse?
Deltag i diskussionen
 • Han smutter til vinter kan du ikke se hvor demotiveret han har været siden mesterskabet han vil væk.
   
  • Mærsk
  • Mærsk
   Betalende bruger
     28. september 2021   

  • @BIF_Sherra
   Synes måske det er lidt meget at skyde ham i skoene at han er demotiveret.
   Jeg synes mere hans udfald i kampene skyldes mangel på de rigtige pasninger fra vores midtbane. Der er unægteligt en sammenhæng mellem vores udfordringer på den offensive del af midtbanen og så en Uhre/Hedlund som er usynlige i kampene.
   1 enig
   
  • Mik
  • Mik   28. september 2021   

  • @BIF_Sherra sikke noget ævl, han er delt topscore på et hold der er kommet til meget få chancer og så kalder du ham demotiveret

   Uhre giver sig altid 100 % godt være han ikke er helt så god som i sidste sæson, men der havde han også bedre spillere til at fodre ham.

   En bedre spillende Mensah

   Jobbe der gav Uhre mere plads

   Vigen der fodret ham med flotte afleveringer

   Bruus og Bjur lavede fine indlæg og Bjur lavede også gode assist

   Hedlund assist kongen som altid
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer
   
  • 19Magic64
  • 19Magic64
   Betalende bruger
     28. september 2021   

  • @BIF_Sherra Demotiveret?? 8 mål i alle turneringer! Uhre er dybt professionel og har alle dage været det!

   Han har selv sagt han gerne vil prøve noget andet, men han ved også bedste betingelser for det, er at fortsat præstere..
   3 enige · 1 god kommentar

 • KD8
 • KD8   28. september 2021   

 • Jo, det er den. Uhre skal selvfølgelig have tilbudt en kontraktforlængelse, og den skal formegentlig også indeholde en klækkelig lønforhøjelse. Som jeg ser det, så er han lige nu, sammen med Maxsø og Rado, den vigtigste spiller på holdet.
  Jeg kan dog godt frygte, at Uhre selv har andre ambitioner for sin fremtid og at et snarligt kontraktudløb ikke ændrer på det. Det er umuligt at sige noget om, hvorvidt der var interesse for ham i sommers, men vi kan dog med sikkerhed sige, at hvis der var, så var det ikke til en pris CV fandt interessant. Uden kontrakt er jeg sikker på, Uhre vil have et væld af muligheder og den manglende transfersum kan måske endda være med til at skubbe hans løn i vejret, hvorfor det ikke er helt uattraktivt for ham, at lade kontrakten løbe ud. Og jeg forestiller mig, det kan blive svært at lave en gentlemen-agreement med ham, da CV jo netop ikke skød ham afsted i sommers.

  Jeg håber på en forlængelse, men tror desværre ikke rigtig på det.
  1 enig
   
  • Mærsk
  • Mærsk
   Betalende bruger
     28. september 2021   

  • @KD8
   Tror måske godt du kan have ret i det med lønnen både ved forlængelse og udløb. Omvendt tror jeg heller ikke Uhre er typen som synes det er en fantastisk idé at komme til Zulte Waregem eller Dynamo Minsk, blot for at få lidt mere i posen.
   Hvem ved, det er mennesker det handler om, men synes blot han virker som en gut der har ramt sin rigtige hylde i Brøndby.

  Se 1 flere kommentarer

 • Mik
 • Mik   28. september 2021   

 • En ting er sikkert, der skal ikke laves en Pukki igen.

  Så vil Uhre ikke forlænge, må man sælge ham til vinter. Er led og ked af alle vores bedste spillere sælges for ingen penge.

  Det er noget der skal væk og det har både før og med CV ikke været godt nok.

  Tror årsagen til han ikke vil forlænge er hans store ønske om at prøve udlandet og han har også fortjent det. Så et salg til vinter er uundgåeligt medmindre CV kommer med et stort tilbud der ikke kan siges nej til.

  Synes på ingen måder Uhre virker som en der ikke giver sig 100 % at nogen herinde skriver han er demotiveret er så langt ude. Manden er delt topscore
  3 enige · 1 god kommentar

 • Sinbad
 • Sinbad
  Betalende bruger
    28. september 2021   

 • Det ligner et salg til vinter for både Uhre og Maksø


 • Det er helt sikkert på tide med en forlængelse. Det bekymrer mig en del, at Uhre sagde der ikke var nogen snak om forlængelse med klubben. Hvis det er rigtigt, så er der ikke meget langsigtet strategi i den måde vi håndtere vores kontraktudløb... Der burde allerede i sommers have været dialog med Uhre, så man bedre ville kunne vurdere evt. bud fra andre klubber. Nu har Uhre 1 år tilbage, når transfervinduet åbner i januar og kan forhandle frit med andre klubber til sommer. Jeg mener, at hvis ikke vi har fået forlænget med Uhre inden vinter, så skal han sælges i vintertransfervinduet! Vi er med al sandsynlighed færdige i Europa og skal kun spille om sekundære placeringer i suppen og derfor ville det være en god måde, at give chancen til andre.

  Derudover så mener jeg også, at vi allerede nu skal til at se på kontrakterne med flere af dem, der udløber i 2023 og som spiller regelmæssigt. Det er Frendrup, Bjur, Bruus, Gammelby, Hedlund, Mensah, Rosted og Maxsø. Alle skal have afklaret deres situation inden sommeren 22 og hvis ikke der er forlænget, så skal de sendes videre. Det er måske lige med undtagelse af Mensah som jeg godt kan se gå kontrakten ud. Gammelby skal formentlig sendes videre, hvis ikke han får et uventet gennembrud. Der er ingen grund til at have ham i truppen, hvis han blot skal være marginalspiller, så hellere give tid til unge talenter (Friedrich). Frendrup, Bjur og Brus så jeg meget gerne forlængelser med snarligt. Jeg er i tvivl om Hedlund er interesseret, men ellers er det tid til at få lidt mønt for ham. Maxsø er nok urealistisk at få forlænget med, mens jeg tænker Rosted kunne være interesseret, hvis han får spillet sig til en fast plads. Med Rosted er det nok mere spørgsmålet om vi er interesseret, men hvis han spiller som i søndags, så skal han have en forlængelse. Pyndt, Singh, Kvistgaarden og Skipper har derudover også udløb i 23. Det er mange udløb.

  Generelt er jeg bare frustreret over vores manglende rettidig omhu gennem flere år, når det kommer til kontraktforlængelse.
   
  • Betalende bruger
     28. september 2021   

  • @Den røde tråd JMG kan ikke sælges, ingen klubber vil matche den løn han hæver hos os. Både ham og Mensag går kontrakten ud.

   Tror bådr Frendrup Maxsø, og Slimane bliver solgt senest til sommer, det er der vis der skal tjenes på dem.

   Rosted bliver forlænget.

  Se 2 flere kommentarer

 • Der skrives meget vrøvl ind i mellem (Uhre "demotiveret"?) - men dette indlæg er virkelig rigtigt og godt set: Ja! - forlæng med Uhre. Snarest.
  2 enige · 1 god kommentar

 • mp80
 • mp80   28. september 2021   

 • Samme historie igen igen, endnu en spiller der ikke vil forlænge. Han har da også fortjent at få et ophold i udlandet og altid noget han melder ud i god tid. Men det er stadig en kedelig tendens og en konsekvens af manglende ambitoner for klubben.

  Hvis man vil beholde de bedste spillere eller tiltrække dem, skal målet altid være guld. Ambitionerne er dalet betydeligt de senere år og man er blevet til en talentfabrik. En ting er man gerne vil udvikle talenter, men kig på FCN de vinder ikke noget mesterskab de næste 10 år med deres måde at drive forretning. Det er bare penge i lommen på ejeren.

  JBA elsker Brøndby og virker bestemt ikke som en der er ude på kun at tjene penge på fodbolden, men ønsker holdet det bedste. Desværre virker det til, at han ikke kan skaffe den nødvendige kapital til klubben for at spille med om guldet hver sæson. Kunne også godt forestille mig, han ville være villig til at sælge indenfor de næste 5 år, hvis der kommer tilbud.
   
  • Betalende bruger
     29. september 2021   

  • @mp80 Kan godt forstille mig han ville sælge, må fandme være trættende at høre på div medier som kun kan snakke transfers og følelser, og fans der sluger det råt, uden tanke på at medierne kun er ude på at få et så godt et produkt som muligt, de selv kan sælge.
   De er pisse ligeglade med om en klub går konkurs undervejs.

   Vi har kun talenter til at bygge noget stabilt vedvarende kapital op. Alle andre løsningere og chancer for de vil lykkes, ville få eksperterne i luksusfælden til at rulle rundt på gulvet af grin.

   Medierne vil ikke acceptere at vi nu tager opgaven som virksomhed seriøst, og kedelogt i stedet for at levere til deres cirkus show, i form af stjerne navne, dårlige regnskaber, på papiret mere lige Derbys, som kan sælge deres produkt.

   JB har lavet milliarder og skal høre på og forsvare hvordan man skal drive en virksomhed så den giver overskud.
   Tror nærmere alle skal høre efter hvad han siger, og vente på om han ikke også kan gøre Brøndby til en virksomhed med kæmpe overskud og omsætning.

   Medierne specielt onside skal man i hvertfald overhovedet ikke høre efte, uden at huske hvad deres agendae er.
   1 enig


 • Hvis Uhre vil, står CV klar med en forlængelse. Det er der ingen tvivl om.
  Men hvis Uhre ikke vil forlænge, er det et spørgsmål, om der bliver kørt samme taktik fra CV's side som med Jung, Schwäbe, Vigen og de andre.

  Der vurderede CV, at det var bedre at beholde spillernes sportslige værdi (altså spillet på banen) frem for at få en økonomisk kompensation (transferindtægter ved et salg) for dem. Og det gik jo meget godt med et mesterskab.

  Samme vurdering skal tages med Uhre. For en 1:1-erstatning for ham er dyr. Formentlig også dyrere, end den pris, man kan få for Uhre så tæt på kontraktudløb.

  Jeg vil også hade at lade Uhre gå på fri, men hvis en spiller beslutter sig for ikke at ville forlænge, kan klubben jo ikke gøre noget. Og nej, det handler ikke bare om at hæve lønnen. For jeg kan godt forstå, hvis Uhre vil prøve sig af i udlandet. Og den oplevelse er formentlig flere penge værd, end hvad Brøndby kan og vil tilbyde.
  1 enig

 • Sunderland
 • Sunderland
  Top debattør
    2. october 2021   

 • Uhre er pt topscorer i Superligaen med 6 mål, det er klasse ovenpå sidste hvor han også var topscorer. Han er super motiveret efter at gå benhårdt efter topscorer prisen, hvilket er indenfor rækkevidde. Han forlænger snart med Brøndby IF, ligesom Radocevic gjorde tidligere på året. Hans kontrakt udløber først 31.12.2022. Så der er tid endnu til en forlængelse:-)
   
  • @Sunderland Jeg håber, at du har ret med forlængelse. Men jeg kan desværre godt forstå, hvis Uhre lader kontrakten løbe ud og tager et udlandseventyr.

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    4. october 2021   

 • Jeg tror, at Uhre rykker transferfri til noget Pisa’ish, når de er rykket op i Serie A. Det ville jeg arbejde på, hvis jeg var hans agent.


KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER