Fodbold live resultater
Tømmermænd, skuffelse, vrede, frustreret og hvad nu?

Skrevet af Zer, 26 dage siden

Efter en nat uden ret meget søvn og en morgen hvor man ikke gider at læse aviser m.m. En kamp hvor det ikke var ufortjent at AGF vandt, hvor en uafgjort ville give os mesterskabet – men det magtede vi ikke øv jeg er ikke fan af Uwe Rösler eller David Nielsen, men de kan sætte ild i øjerne på spillerne og få dem til at yde alt, og det mangler vores trænerteam. (vil ikke skrive noget om JS det bliver bare alt for sort) så hvordan kommer vi videre? Og hvordan skal truppen se ud efter sommerferien! Vi skal spille i SL, pokalen samt en tur i Europa så vi skal op på en trup på mindst 30 – 32 mand hvis det skal blive til noget i alle turneringer.

Jeg har et bud, en målmand, to forsvarer, to midtbanespiller, og mindst en gerne to angriber – hvad mener I?

BIF-truppen fremover.

Målmænd

Patrick Pentz: håber han bliver i mange år

Thomas Mikkelsen: måske et år mere men så heller ikke mere

Jonathan Ægidius: skal blive og bruges.

Forsvarer

Sebastian Sebulonsen: er blevet bedre, men er i tvivl om han er fremtiden

Henrik Heggheim: skal sælges

Jacob Rasmussen: En af de bedste forsvarer i SL skal blive i mange år.

Rasmus Lauritsen: har ikke levet om til mine forventninger, skal sælges

Kevin Mensah: tak for denne gang

Kevin Tshiembe: nogle gange en af de bedste andre gang en af de værste – er i tvivl – tro han skal sælges

Marko Divkovic: skal blive

Jordi Vanlerberghe: skal blive

Sean Klaiber: skal blive

Frederik Alves Ibsen: en af de bedste forsvarer håber han bliver klar til næste sæson.

Clement Bischoff: er fremtiden

Midtbanen

Nicolai Vallys: håber vi har ham en sæson mere.

Mathias Greve: skal blive

Daniel Wass: har er god, men holder ikke en hel kamp, laver en del fejl når han bliver træt – måske et år mere.

Bertram Kvist: må desværre erkende at jeg ikke ved nok om ham, så???

Mateusz Kowalczyk:  må desværre erkende at jeg ikke ved nok om ham, så???

Josip Radosevic: han er en kriger, men er han god ude i Europa? Måske et år mere.

Noah Nartey: er fremtiden

Christian Cappis: skal sælges

Angriber

Ohi Omoijuanfo: skal sælges.

Yuito Suzuki: han er genial håber vi beholder har en sæson mere

Mathias Kvistgaarden: håber han bliver vinteren over.

F. Bundgaard: ser en lys fremtid i ham hvis vores trænerteam ellers vil benytte ham på den rigtige plads.

Oscar Schwartau: er fremtiden.

Emmanuel Yeboah: har stadigvæk ikke forstået hvor CV har købt ham! Har ikke set ham spiller – men håber han kan være en joker en gang i fremtiden
Deltag i diskussionen
 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    26 dage siden   

 • Jeg håber på kontinuitet og ganske få betydende afgange.
  Desværre betyder det missede mesterskab nok ét salg af en enkelt profil for at opveje de manglende indtægter.

  Imo. skal der kun sælges fra i bunden af truppen, hvor spillere som har vist, at de mangler evner eller mentalitet sendes videre.

 • Jeg er stadig så ramt efter i går at jeg ikke helt kan forholde mig til til- og afgange endnu. Men helt overordnet, så har jeg meget svært ved at se hvordan vi skal komme styrket ud af det kommende transfervindue. For hvis forretningen BIF skal løbe bare nogenlunde hæderligt rundt, så SKAL der sælges. Og det blir godt nok opad bakke at finde replacements for Vallys, Suzuki og/eller Kvistgården. Men livet går jo som bekendt videre og en skønne dag, så har vi måske næsten glemt hvor ELENDIG indsatsen var i går. Det er det som gør mest ondt for mig. Alle kan tabe titlen til en bedre modstander efter at ha været i krig med dem. Men vi var som zombier i går, ingen energi, intet overfald af modstanderen og ingen spyttede blod efter kampen. Jeg kan langt henad vejen godt lide JS, men betvivler måske lidt hans kompetencer i forhold til at kunne vække sine spillere når de sover. Og det gjorde vores spillere i store perioder af kampen i går. De var i hvertfald ikke tilstede som gjaldt det liv eller død - og det gjorde det jo!! Her har jeg bare en idé om at Nestrup, Thomasberg og Uwe-svinet er dygtigere til at tale med store bogstaver i sine peptalks. Men måske jeg tager fejl...
  3 enige · 2 god kommentar

 • Joblar
 • Joblar   26 dage siden   

 • Dagen derpå forstår jeg simpelhen stadig ikke hvordan man kan smide mesterskabet på den måde, skuffelsen er desværre lige stor dagen efter.
  1 enig
   
  • @Joblar især fordi selve præstationen på banen var SÅ ringe. De dumpede med et kæmpe brag alle sammen. Enormt skuffende at ingen steppede op når der allermest var nødvendigt. Drenge blev til små mus i går. De var handlingslammede, så det nærmest skriger på en sportspsykolog.
   2 enige

  Se 1 flere kommentarer

 • Kris
 • Kris
  Betalende bruger
    26 dage siden   

 • Skuffelsen efter resultatet i går er svær at beskrive, så det vil jeg ikke forsøge på på.

  I forhold til at skifte ud i truppen, så synes jeg vi skal satse på kontinuitet.

  Vi er lige fået en skuffende 2. plads i ligaen, men skal man hæve sig lidt op i helikopteren, så ville de fleste nok gerne have solgt sæsonen for en 2. plads i starten af sæsonen.

  Jeg foretrækker kontinuitet fordi vores start-11 er stærk nok til at tage kampen op med alle alle hold. Vores udfordring har været vores bænk, som har været af dårlig kvalitet.

  Indkøb til næste sæson, som skal være start-11 spillere:
  1 x midtbanespiller til at spille ved siden af Wass
  1 x Angriber som kan kæmpe med eller tage pladsen fra Ohi.

  Alene med 2 indkøb af høj kvalitet, så får vi spillere på bænken, som har været med til at sikre os 2. pladsen og dermed øger vi kvaliteten på bænken, med de start start-11 spillere fra denne sæson, som flyttes ud på bænken.
  Samtidig kan vi holde fast i, at der skal være plads til nogle af vores MC-spilllere på bænken, således de kan få spilletid i den kommende sæson og dermed få hævet niveaue og forhåbentlig banke på til en startplads senere.

  2 gode spillere ind hurtigt, hvis vi så kvalificere os til gruppespillet i Europa, så må der vurderes på, om det så betyder, at vi skal have 1-2 kvalitetsspillere mere, så vi både kan stille slagkraftigt i Europa, men også kan stille en stærk start-11 i Superligaen.

  Sælger vi nogle spillere af de ca. 13 -14 spillere som har spillet mest i sæsonen, så skal de også erstattes, med mindre det vurderes at en MC spillere kan overtage pladsen (og jeg for nuværende ikke set, at de kan det).

  Så, under forudsætning af, at vi kan holde sammen på truppen, så meget gerne få suppleringer til truppen, men dem der kommer ind skal være fra en høj hylde og så kan vi sende spillere videre, som ikke får ret meget spille tid.

---

 • Puha jeg har lyst til at pege fingeren nedad til mange af dem.. Håber der kommer en stor udskiftning til sommer.

 • Jeg ser gerne, at man af forsvarsspillere sender Heggheim, Tshiembe og Lauritsen videre. På midten tænker jeg, vi snart skal prøve noget nyt og andet end Rado, men ved ikke, om det skal være Greve, men vi bør i hvert fald ikke sende begge videre, trods de er to forskellige typer.
  I angrebet bør man sende Ohi af sted, selvom jeg synes godt om ham. Jeg er for øvrigt ikke en gang vred over, at vi ikke vinder guld. Jeg er megaskuffet, men når nu vi trods alt kun snød os selv, og ingen andre gjorde det i går, så kan jeg ikke være sur. Mine kolleger i Fredericia havde dog sat flag op og skrevet et pænt skilt med "Flager for AGF". Nu venter jeg bare på, min ene kollega, der er FCM-fan, møder ind en af dagene, så er det overstået for mit vedkommende med drillerier.

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner