Fodbold live resultater
Træner

Skrevet af Kobarlai, 6. august 2023

Jeg tror, hvis Brøndby holder for længe på JS så havner vi i nedrykningsspillet med reel fare for nedrykning hvad tænker i?
Deltag i diskussionen
 • Jeg tænker man holder på JS frem til årsskiftet og evaluere til den tid. Personligt håber jeg på en anden træner, da jeg ikke bryder mig om den defensive tilgang man ser under JS. En type som Menno vil være perfekt, tror han går en stor tid i møde som træner.

 • Odds på en fyring må efterhånden være lav. Spørgsmålet må vel snart være: Hvem skal ind? Hvem kan rent faktisk få rettet op på det her?

  Det går desværre som frygtet i Farum. Skudt i sænk og alle svagheder udstillet, alt imens fcn spiller simpelt og enkelt.

  Det er simpelthen rystende hvor lavt et niveau, et hold der på papiret er godt, kan spille.

 • Jeg tror ikke vi risikerer reel nedrykning til 1. division. Men JS og resten af den sportslige ledelse har efterhånden gjort alt for at vise de ikke magter opgaven ift målsætningen. Hvis målsætningen er ideforladt fodbold uden retning og uden gejst fra trænerens side så lever de fuldt op til den.
  6 enige · 2 god kommentar

 • CV bør også stå for skud, han har også del i det.

  Jesper Sørensen bør ikke stå med det hele, husker hvordan han også svigtede NF

  Hans tid bør være slut i BIF
  7 enige · 1 god kommentar
   
  • @Brøndby if for evigt Ja, det er meget meget svært at få øje på hvad CV egentlig har gjort som alle andre egentlig nok kunne have gjort ligeså godt. Og en sportsdirektør burde vel kunne et eller andet end tale og tale og tale
   4 enige · 2 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

---

 • Bjarke
 • Bjarke   6. august 2023   

 • Tror Jesper Sørensen er en glimrende assistent. Men han bør ikke være i Brøndby, det samme bør være tilfældet med Retov.
  6 enige

 • Fuldstændig enig. Manden må ud

  Samtidig er han ved at skræmme al ungdom væk fra Brøndby
  2 enige

 • Jeg plejer ikke at være fortaler for trænerfyringer tvært imod.
  Men JS skal væk og det kan kun gå for langsomt.
  Han virker som en træner helt uden koncept eller planer for fremtiden.
  Jeg aner ikke hvem der kunne overtage jobbet men er sikker på han ikke er manden der kan føre os videre!
  7 enige · 2 god kommentar

 • Ikke hvis han snart er væk.
  Men CVs hjerne siger jo at han er verdens bedste træner, og den rette for holdet:(

---

 • Hans
 • Hans   6. august 2023   

 • Forhåbentlig er han fortid på mandag det var givet på forhånd at vi tabte til fcn endnu et guldkorn og pletskud af vores brillante sportschef (ironi kan forekomme) vi ender med at være 10-15 point bagud inden længe, er vi overrasket næppe! meget forventeligt de sidste par kampe taget i betragtning hent kapacitet til trænerbænken en mand med autoritet og et fast spilkoncept .
  2 enige · 2 god kommentar

 • Elcc
 • Elcc   6. august 2023   

 • I starten var jeg fan, fordi han var en fremragende assistent for Niels. MEN han har intet pondus, ingen (eller manglende praktisk erfaring) og derfor ikke en der skal drive vores elskede klub fremad! Øv!

  Jeg kan sagtens acceptere at tabe til et bedre hold, og FCN ER et bedre hold end os pt., men jeg har enormt svært ved at acceptere at vi ikke fremstår motiveret og afklaret! JS har ikke formået at ændre vores udtryk, og på trods af vi ikke har fundet vores 6’er endnu, er det ikke en undskyldning for at være udtryksløs!
  2 enige · 1 god kommentar

 • Nogen der har tænkt tanken, at JS ikke har spillere som kan spille den form for bold som klubben og han selv gerne vil spille ? Truppen er jo slet ikke på højde med de klubber som ligger i toppen ! Idag ser vi Jacob Rasmussen lever på det niveau som resten at truppen burde og lige nu er der for mange som falder igennem, havde Alves lavet en glidende takling ved målet til 1-1 var det ikke sket ? Og havde Hegheim lært så simpel ting som at hoppe, var frispark målet ikke gået ind, ja og havde Mensa lært at dække op …. Ja så. Det er altså for nemt bare at pege på JS som slynglen.
  I min optik er det pt en masse ting som gør at holdet/klubben ikke levere, men mest af alt vil jeg sige at truppen ikke er til mere end en 5-6 plads ?
  3 enige · 2 god kommentar
   
  • @Den glade hest
   Godt med nogle nuancer, fodbold på det niveau bliver som Mensa også sagde efter kampen afgjort på marginaler.
   Men men men, det er under alt kritik at vi skal frem til kamp tre for at se en spillemæssig fornuftig halvleg hvor kæderne på holdet rent faktisk hænger sammen og så er det skuffende at man ikke kan følge op i anden omgang.
   1 god kommentar
   
  • @Den glade hest jeg tror du har helt ret, og derfor må ansvaret i høj grad lægges på CV, det er ham der køber ind uden at have en egentlig plan, vi har kun få egentlige klassespillere, resten er bare helt ordinære,
   og så er det også ham der har ansat JS.
   1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Den glade hest du har ret, men der er ingen der har bedt JS ikke at skifte ud i tide, eller starte med 5 i bunden.

   Han sætter holdet, og ja der er mangler.

   Medmindre Sebastian er ved at blive solgt .

   Hvor var han henne og været de gange han blev ved med at stille op med Wass som HWB fremfor bruge Wass hvor han er bedst på midten

   Jesper går i min optik udenom at stå for skud, men som jeg skrev efter kampen det gør CV hellere ikke mere.

   De begge bør fyres, men det ved vi godt ikke sker. Men er sikker på noget sker, måske vælger en at fratræde sin stilling.

   Noget vil ske mandag og noget BØR SKE
   1 enig

 • Elcc
 • Elcc   6. august 2023   

 • Det handler ikke om spillernes niveau! Det handler om hvor vidt en leder er i stand til at formidle et budskab! Der er mange hold med dårligere spillere end Brøndbys der har præsteret bedre, så det handler om formidling og forvaltning!
  JS har, med al respekt, bare ikke de(n) fornødne evne (r) til hans nuværende rolle.
  5 enige
   
  • @Elcc så det du siger er at det altid er trænerens skyld ? Og hvor ved du fra at JS ikke er i stand til at forvalte og formidle ? Alle spillere som blev interviewet efter kampen siger at de skal præstere bedre ? Men hvis JS IKKE har formidlet at de skal takle og bevæge sig for hinanden, så er det nok derfor de tabte.
   1 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

---

 • jeg forstår intet hvis JS ikke er fortid i morgen.

 • del Piero
 • del Piero
  Betalende bruger
    6. august 2023   

 • Jeg forstår frustrationerne og diskussionen om hvorvidt trænerteamet kan løfte opgaven og bringe os tilbage til toppen.

  Men da det stadig ikke står klart for mig, HVORDAN Brøndby ønsker at spille (ikke træneren, men sportschefen, klubben, ejerne), så synes jeg at det er svært at sige hvem vi evt. skulle få ind i stedet.

  Vi kunne gå efter at tiltrækker en meget markant international profil med stålsatte holdninger til spillet og så lade vedkommende diktere klubbens spillestil, som vi gjorde med Zorniger. Men i tråd med det input Mads Davidsen i sin tid kom med, så er det bare ikke den formel der leder til success. Det FCN gør er derimod netop det vi burde gøre. De holder fast i et krystalklart koncept omkring spillestil, rekrutteringsstrategi, osv. Deres udtryk på banen har været det samme uanset hvad træneren hed, men de er langsomt, men sikkert blevet bedre og bedre, rigere og rigere på det. Imens hælder vi penge i kloaken hver sæson, fordi vi ikke som klub evner at formulere, hvad vores koncept er og derfor kæmper med at ansætte de rigtige trænere og spillere.

  Jeg kunne leve med det under NF, hvor den stakkels mand fik til opgave at være pragmatisk og arbejde med det CV kunne støvsuge op af slagtilbud på transfervinduets sidste dage, da pengene ikke var til andet. Men situationen er en anden nu, hvor der er midler til rådighed til at arbejde langsigtet og til at købe spillere, som individuelt har niveau til at vi burde være langt bedre og mere dominerende end vi er.

  Nederlaget til FCN i Farum kan man ikke græde snot over, for det var forventeligt. Tabellen lyver hverken i denne eller forrige sæson og de er bare et rigtigt godt hold, som tilmed har en individualist fra en uhørt høj hylde i Nuamah. Det er mere spillet med Silkeborg og OB, som gør at man må konkludere at vi pt. ikke spiller til mere end 1 point i snit per kamp, fordi vi indkasserer surrealistik mange mål, selvom vi spiller med 5-6 forsvarsspillere.

  Men igen, løsningen er ikke at fyre JS og så give en ny træner frie tøjler til at lave det hele om igen, igen. Løsningen er derimod at få afstemt, hvad vores spillestil skal være og hvilke typer spillere vi derfor skal købe til at praktisere den.
  3 enige · 3 god kommentar
   
  • @del Piero Synes du har fuldstændig ret. Klubben er et andet sted nu, end under Niels Frederiksen. Så et klart koncept som FCN burde kunne lade sig gøre nu.

   Synes du har ret i, at det er ovenfra der skal kigges, og ikke kun på JS og CV.

   Jeg har været lidt efter Jesper Sørensen, og har mine tvivl omkring projektet. Men, han har heller ikke alle brikkerne til hans stil endnu.

   Hvis vi skal prøve, at kigge lidt på det oven fra. Er vi så ved, at rydde op nu. Og gøre os klar til et langsigtet koncept?
   så det, vi har gang i nu, er det bare de første spadestik? Har Jesper Sørensen dannet sig et overblik over hans spillere? Hvem der skal ud, hvem der er hans profiler...
   Eller er det stadig i øst og vest?

   Skal man prøve, at kigge positivt på det. Så kan man kigge på købende af Vallys, Evjen og Rasmussen. Det er alle nogle, der passer i klubbens beskrivelse.. Højt pres og bedre på bolden..
   Hvis vi køber en målmand, der er god med fødderne. Så er det vel endnu et skridt i den retning?
   1 enig

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner