Fodbold live resultater

U/21-landshold: Kvistgaarden på pletten i dansk nederlag

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 6. september 2024

Det danske U/21-landshold er i denne landskampstermin samlet for at spille EM-kvalifikationskampe. Den første blev spillet fredag aften, hvor modstanderen var Island.

Mathias Kvistgaarden var i startopstillingen for Danmark, mens holdkammeraterne Noah Nartey og Filip Bundgaard tog plads på bænken.

William Osula sørgede for en tidlig dansk føring, men islændingene kom flot tilbage og scorede to gange inden pausen, så de kunne gå til pause foran 2-1. Anden halvleg var kun syv minutter gammel, da Kvistgaarden udlignede til 2-2 på et flot mål (se det herunder).

Kvistgaarden havde også to forsøg på træværket herunder et hovedstød og et flot langskudsforsøg.

Men danskerne knækkede i anden halvleg, da indskiftede Sebastian Otoa fik rødt kort og Danmark måtte spille kampen til ende med ti mand. Island scorede yderligere to gange og snuppede en sejr på 4-2. Hverken Bundgaard eller Nartey kom i aktion.

Danmark lever stadig i EM-kvalifikationen på trods af nederlaget, men det kræver en sejr på tirsdag mod Tjekkiet. Kampen spilles på Vejle Stadion.

• Pinligt, at vi taber til lille Island
    2 enige

• @BrianGideon Ja, men godt Kvist fik scoret, så han forsætter sin stime(8 mål og 3 ass i 12 kampe). Flot mål iøvrigt!