Uhre salg (nej tak)

Skrevet af thorrium, 28. november 2021

Nu har jeg set flere kommentare i flere artikler omkring Uhre og det salg medierne så gerne vil have klubben til at lave, så jeg mener godt vi kan tage en diskution omkring det et sted.

Personligt mener jeg at Uhre har gjort det helt fantastisk, jeg husker da han blev signet, og at jeg tænkte...  "øhh hvorfor fanden hentede vi ham?"
Hans udvikling har været indet mindre end sindsyg de sidste 2 år, og derfor mener jeg også han fortjener den gyldne kontrakt han kan få ude i det store vilde udland.    Når det så er sagt så mener jeg bestemt ikke klubben skal sælge ham.

Jeg tror ikke den pris man kan få for ham, som 27årig og "late bloomer" vil være nok til at dække det hul ind igen.   Hvad er den reealistiske pris for ham?   10-20 mil?  Måske 25?
For det skal vi erstatte en potentiel superliga topscorer i år, samt ændrer på relationerne der endeligt er begyndt at virke denne sæson.


Jeg ønsker så inderligt at han forkænger, eventuelt med en ordenlig frikøbsklausul og en klausul i kontrakten der øger hans løn hvis han ikke bliver solgt, og jeg ser det ikke som en umulighed.
Et er hvad Uhre siger, nemlig at han gerne vil ud, noget andet er at hans karriere endeligt er totalt på sporet, han er landshols aktuel, og  kæreste(forlovede?) er gravid.    Jeg ser nok faktorer til at turer håbe på en forlængelse.

Hvad siger i godt folk, har jeg skyklapper på når jeg tror på en forlængelse kan være mulig?  For hvis det er konsensus at jeg blot er i første stage af sorg over at han snart er væk, så vil jeg gerne have det afvide.

God aften og forhåbentligt god Mandag til jer alle.

Thorr~




Deltag i diskussionen




 • Mik
 • Mik   28. november 2021   

 • Har altid troet på Uhre, modsat alle andre angribere der fik chancerne.

  Fik Uhre ingen tillid af trænerne og altid kunne se et lys i ham og det var Uhre selv der tog chancen og gjorde det umuligt for NF fravælge uden om ham for hverken NF eller anden træner mener jeg gav ham nok spilletid

  Synes han har mange kvaliteter:

  1. Topscore i sidste sæson og stor årsag til vi blev mestre

  2. Topscore i denne sæson og stor årsag vi ligger nummer 3

  3. Ydmyg, vellidt og aldrig brokkende

  4. Næst hurtigst spiller i hele superligaen med topfart kun en har højere

  5. Fysisk stærk og ok med hovedet

  6. God til at læse spillet og samspillet med særligt Hedlund er unikt

  Tror ikke han ryger for under 20 millioner så sælger man ham ikke så handler om rette bud kommer

  Forlængelse er vel altid muligt så længe han ikke er solgt, desværre tror jeg mest på salget men ikke for under 20 millioner

  Mit bud er +25 millioner. Håber han forlænger og god aften til dig elsker de mandage efter en BIF sejr
  1 enig
   
  • @Mik
   Eksperterne siger cirka 10 mio er den rigtige pris. Jeg kan ikke lige se hvordan man skal kunne få 2,5 gange så meget.
   1 enig

  Se 2 flere kommentarer

 • Signalværdien i at sælge ham nu er bare rigtig stor. Det med at holde på en spiller der kan score en god kontrakt i udlandet skal man virkelig passe på med. Det kan gøre det væsentligt sværere at hente spillere i fremtiden.

  BIF havde tidligere er ry for at være et virkelig godt springbræt til en god kontrakt i udlandet. Det gjorde at man kunne støvsuge hele Skandinavien for de største talenter. Det ry skal man gøre meget for at få igen.

  Så jeg er tilhænger af et salg af Uhre.
  5 enige · 3 god kommentar
   
  • Mik
  • Mik   29. november 2021   

  • @Porstmand Per menneskelige og ikke stå i vejen er helt enig

   Men selvfølge for hans.værdi og den mener jeg min er 25 millioner værd selv med 1 år igen kun
   1 enig
   
  • Mik
  • Mik   29. november 2021   

  • @Porstmand Per kan ikke rette i teksten men det menneskelige afspekt og signal værdi som du skriver betyder også en del.

   Det har jeg tidligere skrevet om herinde, så handler ikke kun om kr. dog sælger man ikke som medierne har nævnt ikke under 20 mit eget bud er +25 millioner bør være muligt hente.

   Ved BIF vil gå langt for få forlængelsen, men det handler om Uhre selv og tror han vil ud og derfor intet at gøre og tror kommer rette bud så sælges han.

   Men hørt fra en kender der var folk igår men ikke fået det bekræftet af god kilde ved altid er spot on.

   Men skulle været nogen på stadion igår ville være fedt at få bekræftet og hvem de kigger efter.

   For udover Uhre er spillere som maxsø, Frendrup ikke mindst, Hedlund og Slimane alle emner.

   Tror maxsø forlænger mere end han smutter til vinter selvom andet står i medierne

 • Mik
 • Mik   29. november 2021   


 • Barca
 • Barca   29. november 2021   

 • Klubben skal gi´ Uhre (og Maxsø) et så flot tilbud at de i det mindste overvejer at forlænge. Så kan det godt være at længslen om at komme ud er for stor, men det SKAL afprøves. Vi står med chancen for at komme i en pokalfinale og har vel stadig chancen for at genvinde guldet (selvom vi stadig må være underdogs her).
  Selvom CV skulle få 18-20 mill. for Uhre, hvor går han hen og køber en topscorer fra dag et? Se på FCK/FCM hvor mange penge de har smidt efter angribere og det har ikke altid været garanti for succes! Uden Uhre tror jeg godt vi kan skyde chancen om at kunne true FCM/FCK væk, måske også 3.pladsen, derudover udover ryger der nogle % i forhold til pokalen. Divkovic ser spændende ud, men går han ind fra starten af forårs-sæsonen og scorer en masse mål? Vi har også et par unge drenge der ser gode ud, men de skal have tid og spilleminutter....
  1 enig
   
  • MortenD
  • MortenD   29. november 2021   

  • @Barca som du selv siger, så er vi nødt til selv at skabe/udvikle topscorere. De er umulige at købe for en klub i vores position og økonomi. Men så længe vi har en god stab omkring holdet og gode rammer, så står vi også et godt sted for at udvikle nye topscorere. Men unægteligt nemmere at skabe de rammer, hvis vi får en god pris for de nuværende. Får vi 18-20 mil for Uhre, så er det i min optik flot arbejde at CV

  Se 5 flere kommentarer


 • Giv ham en rigtig god løn og få ham til at blive så han kan blive en klublegende og ikke bare en spiller som var god i 1,5 sæson

 • Kramer
 • Kramer   29. november 2021   

 • Skal Uhre nødvendigvis erstattes 1 til 1? Hvis Uhre sælges for minimum 10-15mill, kunne planen også være, at bruge pengene til sign-on af Wass, hvorefter vi satser på Divkovic (som sagtens kunne have været på 2-3 mål nu, hvis ikke det havde været for fantomredninger og træværk), Salech og Kvistgården i angrebet, ved siden af Hedlund. Styrkes midtbanen med Wass, er der også basis for at spille vores andre typer angribere lidt anderledes end for nuværende med Uhre. Sådan et scenarie ville ikke overraske mig.
  1 enig · 1 god kommentar

 • MortenD
 • MortenD   29. november 2021   

 • Hvis der er nogle der byder 25 mil (eller 20), så er det bare at sælge alle ugens dage. Det vil være et stort tab, men Uhre forlænger næppe, så er det et spørgsmål om, hvorvidt vi skal erstatte ham, men hvornår. Vinterpausen er unægteligt et godt tidspunkt at erstatte ham i. Man kan vende den lidt om, ville vi leje en topscorer uden mulighed for videresalg for et år for 20-25 mil? Næppe.
  Vi skal også bare huske at vi er en sælgende klub, og de spillere der sælger bedst er nu engang vores bedste spillere. Det vil være et stort tab at miste Uhre, men over tid skal han nok blive erstattet. Ligesom Kaiser, Hany og andre profiler fra den periode. Vil nærmest sige vi er nødt til løbende at sælge vores bedste spillere, så nye kan shine
  3 enige · 1 god kommentar


 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    29. november 2021   

 • I sommers var jeg klar på at skyde ham afsted. Selvom alle statistikker siger, at han bare fortsætter, så havde jeg ikke regnet med, at han ville lægge så meget på i denne sæson.

  Men nu er jeg mere i tvivl.

  Selvom vi alle elsker Uhre og kan se hans kvaliteter, så tror jeg desværre ikke at 10mio er skudt forbi.
  Men for 10mio kan vi ingenlunde erstatte Uhre.

  Du nævner selv hans familiesituation. Og den kunne være grund for ham til at blive. I hvert fald ind til barnet et født. Det vil sige at han er her sæsonen ud. Som minimum.
  Men så ville han kun have 6mdr tilbage og være endnu mindre værd.

  På den anden side, så er jeg enig i, at vi ikke skal stå i vejen for spilleres ønske om udlandet, hvis de har gjort det godt for os. Vi skal vise, at de betaler sig, at gøre en indsats for Brøndby IF.

  Så jeg synes at man skal tage en alvorlig samtale med Uhre. Give ham det højeste tilbud muligt og sige at dette er vores max. Vi vil meget gerne beholde dig, men vil heller ikke stå i vejen for dine drømme.
  Men vi har, rent sportsligt, ikke råd til at miste dig for en hver pris.

  Men når jeg lægger følelserne væk, tror jeg desværre han bliver solgt i vintervinduet.
  Vi er trods alt en sælgende klub.
  1 enig

 • sirtrip
 • sirtrip
  Betalende bruger
    29. november 2021   

 • Hvis Uhre vil ud skal han have lov han har været loyaliteten selv og altid arbejdet røven ud af bukserne og så længe man kan kradse ind hvad man har betalt for ham og han har fået i løn er det ok for han har værret guld værd. Men jeg håber og beder til at der ikke kommer nogen bud på ham og at han derefter finder ud af at Brøndby bare er the shit og forlænger.

 • Helt enig med Thorrium: Uhres værdi for holdet overstiger hvad vi kan få for ham og derfor skal han ikke sælges før til sommer
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • Mik
  • Mik   29. november 2021   

  • @Michael Hansen kommer an på om vi taler om +20 millioner som jeg tror ikke er urealistisk faktisk tror jeg på +25 millioner

   Ellers enig men BT vurdering er helt skudt ved siden af sælges ikke for det og det er sikkert

  Se 2 flere kommentarer


 • Uhre skal, må og bør absolut IKKE sælges nu i vinterpausen. En ikke uvæsentlig detalje er også at MIkael Uhre lykkeligvis snart skal være far og derfor har han brug for ro og vante rammer i Brøndby det næste halve år
  1 enig

 • Sinbad
 • Sinbad
  Betalende bruger
    29. november 2021   

 • Jeg synes, at Uhre og Maksø begge har meldt klart ud, at de ønsker at komme videre, så det tror jeg, at de kommer i det kommende vindue. Prisen på Maksø er givet, som jeg forstår det.
  Jeg tror ikke, at prisen på Uhre bliver så høj for jeg er i tvivl om der er et marked for 27 årige angriber uden et stort videresalg potentiel - jeg tror ikke de 10 mio. er et dårligt bud - jeg håber på 12-15 mio, hvilket nok også er et max.
  4 enige · 1 god kommentar

 • Uka
 • Uka
  Betalende bruger
    29. november 2021   

 • Uhre, skal være far her til jul.
  Man flytter ikke lige en nybagt mor og barn til et andet land, de har brug for tryghed omkring sig. Så han vil måske gerne afsted, men meget kan ændre sig når man først bliver en lille familie.
  Jeg tror vi har ham noget tid endnu.
  1 god kommentar
   
  • Mik
  • Mik   30. november 2021   

  • @Uka ja alle os fædre og mødre ved der er intet i verden, som giver så meget som at blive forældre. Det er det største i livet, og først der giver mange ting mening.

   Når det er sagt kan man tænke måske et salg sker, men med en option der hedder han spiller sæsonen færdig i BIF.

   Den mulighed kan ikke fortænkes, det hele handler om Uhre selv tilbuddet der kommer.

   Det har ingen af os en viden om, men tror desværre han vil blive solgt og senest til sommer.

   Tror vinter vil komme men måske med option til man i BIF lejer ham resten af sæsonen.

   Personligt håber jeg man. I BIF smider så god en deal at han siger ok og forlænger tror desværre for sent.

   Maxsø tror jeg der er mere håb for en forlængelse kan ske
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 6 flere kommentarer

 • KJOE
 • KJOE   30. november 2021   

 • Selvfølgelig håber man, at Uhre og Maxsø bliver i Brøndby i lang tid. Men det er bare en umulighed, at det sker. For selvfølgelig skal vi hjælpe dem videre i deres karriere, når de på flotteste vis har hjulpet Brøndby videre. Det kan trække andre lignende cases til og det er vel ikke så skidt ...

  Der er lidt muligheder i forhold til Maxsø. Rosted kan dække hans plads og en ny på venstre forsvarsside er til at finde. Han behøver ikke have Heggheims kompetencer på kuglen, men blot være venstrebenet for at kunne spille af til Blas, når modstanderne går i pres. Det er sgu svært med en højrebenet. Jeg ser ikke Tshiembe som fast starter lige med det samme.

  Uhre er fantastisk god i omstillingsspillet. Men mod lavtstående hold (og dem er der mange af i suppen) er det måske bedre med en anden type også. Hvis Wass kommer og skal spille 8'er vil vi alligevel få mere boldbesiddelse længere fremme på banen og der kan en mere central angriber være en fin løsning. Lidt en Pavlovic type, bare en der kan score mål og løbe ...

  Det her plaster skal trækkes af før eller siden. Alle spillere er uundværlige indtil der kommer en anden, der også er uundværlig!
  3 enige · 3 god kommentar
   
  • Mik
  • Mik   30. november 2021   

  • @KJOE og en der også er hurtig for sku lige meget om de kan løbe, hvis det foregår på sneglefart som man nogen gange føler det er.


 • Kære 3point I sletter mig konstant uden SAGLIGT forklare hvad det er jeg skrevet forkert.

  Pinligt I laver den form for forskelsbehandling ved konstant slette mig uden jeg gjort noget forkert end debatteret

  Ja det er Mik, bif til jeg dør jeg har intet gjort. I slettet mig efter en bruger skrev de grinmeste ting om mine forældre jeg skrev VENLIGT tilbage at det var langt ude

  Så forklarede jeg den bruger I intet gjorde noget ved Christianbrøndbyman at jeg lige havde mistet begge mine forældre.

  Han skrev synes helt fint at brugeren skrev sådan og kun godt af. Sværger ved mine forældres grav og BIF logo jeg taler sandt

  Alligevel slettet mig som sagligt skrevet godt med mange herinde men de samme gået mod mig og det er langt ude I behandler folk der synes godt om jeres medie ellers. Dog ikke I jeres måde behandle folk på.

  Sjovt nok fik jeg også ret her igen med den kilde jeg havde sjovt nok ramte jeg prisen ret godt selvom medierne ikke gjorde hilsen Mik

  Jeg har kun oprettet mig fordi synes ikke det er ok I gør forskel på folk og bare sletter en uden jeg skrevet skidt til andre I siger skriver øst og vest er det forkert være aktiv næææææ grunden er I lader dem med der styre bruger kommentar herinde alt og det er ikke ok

  God dag alligevel og I behøver ikke banned mig gør det selv hermed

 • Godt set MIK IGEN





KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER