Fodbold live resultater
VAR og en opfordring til Brøndby Support

Skrevet af Porstmand Per, 10. september 2021

Så skete det igen. En åbenlys dommerfejl der ikke blev fanget af VAR. Det der, efter mening, startede som en god idé har antaget groteske proportioner. Der er ikke nogle ud over Michael Johansen der har den fjerneste idé om hvad fanden VARs rolle egentlig er.

Hvad er formålet og ambitionerne med VAR? Hvad er reglerne for brug af VAR?

Ingen ved det. Og det er godt nok et stort problem.


Så min idé er at Brøndby Support tager fat i så mange fanklubber som muligt, og i et åbent brev til Michael Johansen udbeder sig en forklaring. Jeg har ikke selv kontakterne til at gøre det, men jeg håber at der er en ildsjæl der tage handsken op. For lige nu er VAR ikke andet end sabotage mod fodboldoplevelsen.
Deltag i diskussionen
  • Uche
  • Uche   13. september 2021   

  • Jeg tror, at om så fan afd. i samtlige superliga klubber gik sammen om en skrivelse, ville det ikke hjælpe en klap. Det er ledelsen i sl klubberne der skal gå sammen og finde ud af om de stadig er villig til at betale kr. 180.000 per superliga runde for et produkt der alligevel ikke funker. For hvis var kun skal checke om der er offside ved mål, så kan det være ligemeget, for parolen er, at hvis der i lovbogen, er bare den mindste mulighed for at dømme situationen, så må VAR ikke gribe ind. Lad os tage den situation i Silkeborg kampen, her skønner MKK at bolden går til hånden og armen er ikke over skulder højde, altså kan VAR ikke gribe ind, da situationen sagtens kan tolkes sådan. Det lader jo så bare
    VAR tilbage til kun at dømme kun at dømme offside eller kalde dommeren til skærmen for evt. at omstøde et gult kort til rødt.
    Min mening er afskaf det l..T, selvom jeg var for VAR i starten, så er jeg nu efter godt et år blevet omvendt, og lad så UEFA og FIFA selv betale for det , i deres producerede kampe.

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner