Fodbold live resultater
Vi går et lyst forår i møde

Skrevet af BrianGideon, 28. februar 2024

Jeg ved ikke med alle jer andre fans, men mine forventninger før sæsonstarten er allerede mødt og overgået. Der er stadig en del kampe tilbage og meget, at spille for, men uanset hvad det ender med, så er jeg egentlig rigtig glad for den udvikling vi har set i denne sæson. Vi har rykket os enormt og fået flere gode spillere ind. Lige nu har vi nok et af de bedste hold i mange, mange år og selvom vi nok mister et par profiler til sommer, så glæder jeg mig til, at se hvordan fremtiden udfolder sig. Ender vi på 2. eller 3. pladsen så vil jeg ikke være skuffet. Vi har rykket os rigtig langt, fået et klart udtryk på banen og i det hele taget ser alting omkring og i klubben bare bedre og bedre ud. 

Jeg har før været ret kritisk over flere ting, men jeg må erkende at det går rigtig godt og jeg er personligt meget spændt på, at se hvor langt vi kan gå med det her hold.  
Deltag i diskussionen
 • Jeg er meget enig. Måske vi har den stærkeste trup siden 17/18 sæsonen. Og jeg tænker ikke kun at vi går et lyst forår i møde, men en lys fremtid.
  Vi skal selvfølgelig ikke blive jubeloptimister over to sejre, men det ser sgu godt med både spillestil og bredden i truppen (som er bedre end længe set).

  Og så kan man kun være glad over, at stemningen er ved at være tilbage, hvor den skal være. Både ude og hjemme på Vilfort Park!
  7 enige · 5 god kommentar
   
  • @Trolson - helt enig
   1 enig · 1 god kommentar

 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
  Top gode
    28. februar 2024   

 • Vigtigst af alt, så er respekten og frygten for Brøndby tilbage!!

  Vi har set Tøffe udtale at Brøndby er seriøse titeludfordre, og en Vavro hvor Brøndby tydeligvis er kommet under huden på ham..!

  Trykket her tilbage på tribunerne!!
  Spillet flyder!
  MC sprudler..!

  Forza Brøndby..
  7 enige · 5 god kommentar
   
  • @19Magic64 Dejligt at se sidste linie.....
   1 enig · 1 god kommentar

 • Jeg er bestemt enig, og derfor ærgrer det mig også ekstra meget, at vi ikke formåede, at ekspedere et elendigt AGF hold ud af pokalen, men lukker 3 mål ind på dødbolde..

  Jeg har længe sagt, at det her hold føles helt rigtigt og at jeg troede på, at de ville vinde noget i år.. Det led et knæk med pokalexit, men hvis vi fortsætter den stil og den gode harmoni, som vi har lige nu.. Så kan det måske lykkedes alligevel?

  Får vi samtidig Ohi/Suzuki gang, har vi pludselig 3 nye, offensive muligheder, som vi ikke rigtigt havde i efteråret, såvel som et nyt defensivt anker og talenter der byder sig mere til..

  Det er farligt at drømme som Brøndby-fan.. Men konjunkturerne er der..
  5 enige · 4 god kommentar

 • Tror ikke der findes nogen der ikke er optimister på holdets vegne lige nu. Den sportslige succes er helt afgørende for at vi kan komme derhen hvor BIF bliver økonomisk bæredygtig. Vi må og skal meget meget snart i europæisk gruppespil og derigennem flashe vores bedste spillere. Jeg tør ikke tænke på hvor længe vores nye ejere vil poste penge ind i en klub som kører med dundrende underskud år efter år, ikke vinder noget og derfor ikke sælger spillere til de priser som FC klubberne lykkedes med at sælge til. Vi skal med på det tog NU - og vi har holdet til det.
  5 enige

---

 • Kan ikke være mere enig . Det ser super lyst ud nu, ja vi skal passe på ikke at blive jubel optimister , men tage en kamp ad gangen. Vi bør vinde over Vejle søndag , men de har fået en go start , så vi skal være på vagt. KOM SÅ BIF , fortsæt de godt takter , så vi kan holde stimen!!! . Forza mægtige vstgn
  4 enige · 3 god kommentar

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    29. februar 2024   

 • Meget enig. Jeg ser et meget harmonisk hold, hvor alle virker til at løbe for hinanden. Vi har set hvor meget sammenhold kan gøre og 2+2 pludselig kan give 5 (og et mesterskab).
  Forskellen nu er bare, at kvaliteten på truppen er endnu højere end i mesterskabssæsonen.

  Jeg var klar på at sælge Vallys og Kvistgaarden i vinterens vindue, fordi vi havde afløsere klar. Det ville holde os omkring status Quo og kunne nok få os i Europa.
  Men når jeg ser bredden i truppen nu, indser jeg hvor stor en forskel det har gjort at beholde dem. 3. pladsen er ikke længere nok for mig. Jeg tror på mere. Og jeg tror mere og mere på, at vi har noget at skyde med, i de europæiske kampe.
  4 enige · 4 god kommentar

 • Det er fantastisk at se holdet bliver mere og mere sammen spillet og underholdene at se på. Vi har fyldt mere kvalitet på bredden af vores trup.

  Og nu hvor spillet ser bedre og bedre ud, bliver der plads til de unge med god grund kan komme ind og vise sig frem.

  Skal vi nødvendigvis sælge til sommer-? Hvis vi skal ud og klare os godt i Europa.

  Salg af Vally's, kvistgården + det løse. Vil kun svække os og måske vil vi få endnu et skidt år i Europa og derved få ingen og kun meget få point.

  Jeg ser gerne vi holder på dem, hvis økonomien kan klare det.

  Uanset bliver det et spændende forår med drømmene intakt.

  En gang Brøndby altid brøndby
  4 enige · 3 god kommentar
   
  • @Rise in love Vi kan også vente med at sælge dem til sidst i vinduet, efter kval kampene
   2 enige · 1 god kommentar

 • Enig. Fremtiden ser lys ud. Efter 16 års titeltørke har vi fået hul i bylden. Efter at have haft økonomisk smalhals har vi nu set stærke ud på transfermarkedet. Efter at have været voldsomt bagud i vores spilleres værdisættelse er vi i gang med at reducere forskellen. Efter at vores fanbase har oplevet splittelse pga. ejerforhold oplever vi nu en uforstyrret harmoni mellem hold, sportslig ledelse og fans. Så ja, på mange parametre er der fremgang og begrundet optimisme. Som fan føler jeg at jeg kan tillade mig selv at være positiv og optimistisk frem mod alle kampe. Jeg vil nyde at vi er en del af topstriden, og jeg nyder egentlig bare at se dem spille.
  3 enige · 2 god kommentar

---

 • Uh hvor jeg drømmer om snart at høre STOLTHEDEN ER KOLOSSAL igen. Er der nogen der kan forklare en intetanende vestjyde hvorfor det er stoppet? Er det på grund af GFH??
  1 enig

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner