Fodbold live resultater
Viaplay pristigning - Har GFH set rigtigt

Skrevet af Rasmus Stephansen, 25. februar 2024

Kære Alle Brøndby Fans...!

Prisen for at se fodbold hjemme i sofaen stiger med ca. 10 %, eller 50 kr.pr.mdr / 600 pr.år.

En af GLH strategiske overvejelser ved at investerer i Brøndby er deres forventninger til at medieindtægterne på fodboldproduktet på sigt vil øges,læg der til at hvis Brøndby,som jo er et af Nordens største fodbold Brand også målt på seertallene, hvor BIF i 80 % af spillerunderne er det meste seete hold på de danske tv skærme, kommer BIF i de Europæiske gruppespil oftere        i de kommende år, så vil seerantallet stige yderligere og Viaplays danske fodboldprodukt vil derfor også stige yderligere i værdi og nye prisstigninger vil uomtvisteligt vente forude, det vil så igen betyde størreTV indtægter for klubberne....Snebolden er begyndt at rulle.......

 

Spørgsmålet er om fordelingen af TV pengene vil komme vil at tage en ny form fremadrettet, altså på lidt længere sigt,

Det er uomtvisteligt at BIF som mest seete hold på tv hvor klubben i 9 ud af 11 kampe i gennemsnit trækker langt de fleste TV seerer vil kunne argumenterer for at få sig betalt bedre end i den model der anvendes i øjeblikket - BIF bærer langt den største værdi til superligaen somTV produkt og med fremtidig oftere deltagelse i europæiske gruppespil vil GFH helt legitimt kunne bede om bedre honorering,udover havd der vil tilkomme ud fra fordeling af midlerne efter stillingen undervejs i tuneringen.

Jeg synes GFH skal udfordre fordelingmodellen som ikke i tilstrækkeligt belønner de klubber som i al væsenlighed oppebærer den største værdi af TV produktet og med deres baggrund i det amerikanske medie marked føler jeg mig overbevist om at det er en vej de vil forsøge at gå. 

Hvad tror / mener / forudser osv. I andre...???? 

Jeg ser dagens kamp på TV....!        FORZA BRØNDBY

 

 

 

 

   
Deltag i diskussionen
 • Det har Brøndby prøvet at udfordre før.

  Det gik mildt sagt skidt.

  Så det vil være tåbeligt at udfordre igen, uden den generelle forhandling.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Bastiano Kan du nærmere redegørefor hvorfor du anser det for at være direkte tåbeligt, det kunne jeg godt tænke mig at blive klogere på?

  Se 7 flere kommentarer

 • preben
 • preben   25. februar 2024   

 • Selvfølgelig skal modellen udfordres, men jeg er f... ked af flere prisforhøjelser og sammenblanding af forskellige produkter, hvorfor ikke etablere sit eget selskab i samarbejde med div foreningen ?
  2 god kommentar
   
  • Uche
  • Uche   25. februar 2024   

  • @preben - så vidt jeg har forstået har divisionsforeningen med den nye tv aftale der træder i kræft sommer 2024, besluttet sig for at lave eget produktionsselskab, der så sælger kampene til tv selskaberne, som så selv skal stå for op- og nedtakts produktionen.
   Kunne forstå at dette gjorde man for at man selv kunne styre hvad der blev vidst og ikke vist, men også af hensyn til ensartet billeder til brug for VAR.
   Den nye aftale ændre også fordelingen af kampe fremover, så de 2 selskaber der har visningen, den ene uge vælger 1, 3 ,5 og næste uge
   så vælger 2, 4, 6.
   2 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • LJS
 • LJS
  Betalende bruger
    25. februar 2024   

 • Det handler vel også lidt om solidaritet med de andre klubber.
  Bryder mig ikke helt om ideen med, at de rige klubber, bliver rigere og rigere, på bekostning af de små klubber.
  Men måske bare mig der er lidt romantisk og naiv.
  3 enige · 1 god kommentar
   
  • preben
  • preben   25. februar 2024   

  • @LJS hvis man etablerer et selskab i samarbejde med div forening vil alle proff klubber vel blive inddraget ?
   Men ellers er det nok naivt at tro at Saudi og Qatar investerer i så massivt som de gør pt, fordi man ønsker mere økonomisk retfærdighed

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @LJS Det er jo nok et spørgsmål om plan eller markedsøkonomi,Hvis Brøndby er den i særklasse mest værdiskabende klub for Viaplays fodboldprodukt, hvorforskal de så ikke honoreres derefter..? Tror ikke der er mange provisionslønnet sælgere der vil accepterer en helt solidarisk model, eller Haaland / Højlund. Men når det er sagt kan man godt strikke en model sammen som både tilgodeser fællesskabet/bredden, men samtidig belønner de mest værdiskabende klubber, for fremadrettet vil TV indtægterne stige, så kagen der skal fordeles bliver større,så der bliver mere til alle.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 3 flere kommentarer
   
  • @LJS jeg er meget enig, men det bliver hurtigt en nærmest politisk diskussion.

   Jeg synes der er rigeligt af winner takes it all i fodbold allerede, hvilket er med til at skævvride fodbold.
   2 enige · 2 god kommentar

 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
  Top gode
    25. februar 2024   

 • Jeg er mere irriteret over, man skal tilkøbe flere tjenester for at følge en liga!
  6 enige · 1 god kommentar

---

 • Jeg mener altid man bør tage kampen op, hvis man ser en udvikling der går imod sund fornuft. Og sådan som priserne er generelt ikke rentable for det gængse menneske. Kampene bliver streamet gratis, og det er tæt på umuligt at gøre op med, grundet priserne...

  Streaming er fremtiden, ikke tv som vi ser det nu. Det er blevet (har vel altid været) kartel virksomhed, og det skal stoppes.
  Spørgsmålet er så hvad løsningen vil være i stedet? BifTV?? Hvad med udekampene???
  Hvis vi kunne få en fælles kanal/streaming service hvor vi kunne se alle kampene, så tror jeg langt flere ville være villige til at betale for det. For det der vælter budgettet er at vi skal abonnementer på 3-4 forskellige kanaler der alle kræver at jeg tager nyt lån i huset, og at jeg skal sælge blod.

  Eller de kan forsætte med at sætte priserne op, og stå med et produkt hvor færre og færre vil betale for det, og i stedet begynde at bruge nogle af de mange, virkelige gode gratis streaming muligheder.
  2 god kommentar

 • Det er direkte vammel, at man skal af med næsten 700kr månedligt, hvis man vil være sikker på at kunne se vores kampe.

  Produktionen er patetisk og amatøragtig. Fodbold på DR er altid længder bedre..

  Hader Nent og Viaplay.
  1 enig · 2 god kommentar
   
  • @RommeTilPhiriOgSå Det er en voldsom pris, jeg betaler 315 kr. for den lille yousee pakke pr. mdr. gennem vores antenneforening, så supplerer jeg månedvis med Discovery for at se de kampe der måtte komme på 6´eren, det koster 129 kr. oven i, eller 444 kr. stort set det samme som billetpris til stadion.

 • Er der ikke en ny aftale, hvor TV2 også har en del af tv transmission fra næste sæson?
  I så fald må vi håbe de har de fleste kampe… :-/
   
  • Uka
  • Uka
   Betalende bruger
     26. februar 2024   

  • @Michael3003 Jep det rigtigt ,TV2 og Viaplay.
   1 enig · 1 god kommentar

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner