Gå til Livecentre
LIVE LIGE NU...
MCH Arena
 • FC Midtjylland

  FC Midtjylland logo
 • 0 - 0
 • Brøndby IF logo

  Brøndby IF

 
...

Fodbold live resultater
Vigen: Jagten på tredjepladsen er startet

Skrevet af Marcus Linkhorst, 1 time siden

Brøndby har haft mange skæbnekampe i Horsens efterhånden. Overlevelse, mesterskab og top 6. Og igen i år møder de Horsens i en af de sidste kampe, som de også gjorde i 2018 og 2019. Men i år er der ikke et pres på dem. Top 6 er sikret. Nu starter Brøndbys jagt på tredjepladsen, fortæller Lasse Vigen. 

- Det er lidt pudsigt, vi altid skal spille den sidste kamp i Horsens, men det er klart, at det pres, der var i kampen sidste år, hvor vi skulle vinde for at komme med i top seks, har vi ikke i år, men omvendt så jagter vi stadig tredjepladsen, siger Lasse Vigen til Brøndbys hjemmeside.

Og den jagt på tredjepladsen, Lasse Vigen snakker om, den er allerede startet og gjorde det mod SønderjyskE, da Brøndby i tirsdags slog dem 1-0 på hjemmebane. Han anerkender dog, at der stadig er et pres på holdet, som der altid er i Brøndby, når man vil spille med i den sjove ende.

- Nu er vi startet fint pointmæssigt i forhold til at lukke hullet til AGF, men det er klart, at vi stadig har et pres på os. Det er der altid i Brøndby IF for at få så mange point som muligt, så vi kan komme op og spille med i den sjove ende. Vores mål har hele tiden været at komme i top tre, efter vi havde sikret os top seks, og den jagt er allerede startet med sejren over SønderjyskE.

Lasse Vigen mener også, der er nogle ting at tage med fra tirsdagens sejr, selvom marginalerne kunne have ændret opgøret. 

- Pointmæssigt var det helt optimalt med sejren i tirsdags, og langt hen ad vejen synes jeg også, vi gør det, vi har aftalt, med stor kvalitet. Men det var også en kamp, hvor vi ved, at hvis marginalerne var imod os, så havde SønderjyskE også en chance for at få noget med. Så jeg håber, vi bliver ved med at bygge på og leverer en endnu bedre præstation mod AC Horsens – og selvfølgelig at vi kan fortsætte med at vinde.

Kampen mod AC Horsens fløjtes igang kl. 17.00 og 3point følger selvfølgelig opgøret. 
Deltag i diskussionen
 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    7. juni 2020   

 • *Jagten på en kontraktforlængelse er startet! Vigen har mere end rigeligt i at fokusere på sit eget niveau.
  1 enig

 • Det ville klæde den gode hr. Vigen om han jagtede sit eget topniveau først.
  2 enige

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner