Fodbold live resultater
VinduesHviskeren: Fokus på målmænd, stoppere og wingbacks

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 1 måned(er) siden

Vi tager nu hul på den store gennemgang af truppen i forbindelse med denne sommers transfervindue.

I denne episode taler vi om keeperne, midtstopperne og wingbackerne. Hvor skal der hentes ind, hvor kan spillere forsvinde? Hvem er på vej fra Masterclass?

I næste uge fortsætter vi længere oppe ad banen. Kasper Pedersbæk leverer analyserne og Nanna Møller Karlsen stiller spørgsmålene.

Partner: FORMAT Biograf
Partner: Energihuset Danmark
Partner: Pluto TV

Meld dig ind i 3point.dks venner her - vi sender lige nu en gratis t-shirt ud til alle nye betalende medlemmer

Lyt til podcasten her eller find den i din foretrukne podcastapp:

 
Deltag i diskussionen
 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    1 måned(er) siden   

 • Jeg er helt og aldeles enig i samtlige af Kaspers betragtninger og pointer.
  3 enige

 • Bjarke
 • Bjarke   1 måned(er) siden   

 • Det er vigtigt at vi får flyttet Bischoff frem på sin foretrukne plads, for ellers er jeg bange for at der går Frederik Holst i den. God på mange pladser, men aldrig afgørende (med undtagelse af målsmandsposten). Han skal ikke spille back.
  5 enige

 • Lukas Larsen skal bare spille nu! Den træningskamp mod FCK, hvor vi vinder 3-1 her i vinters, var han sindssyg.. god! han skal bare op på førsteholdet og slå
  Divkovic af, det tror jeg sagtens han kan, medmindre Divkovic løfter sit niveau gevaldigt. Yamal er 16år spiller for Barca og skal til EM, så kan det ikke passe vi ikke kan bruge en 18årig der spiller helt vildt godt i Brøndby.
  1 enig · 2 god kommentar
   
  • @MetroTilStadion Man kan ikke samligne med Yamal. Yamal er måske det største talent i verden. Yngste debutant for Barca, yngste debut for Spanien, yngste målscore for Barca, yngste målscore for Spanien.

   Yamal rundende 50 kampe for Barca, 3 år før Messi gjorde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Desuden er det de færrste spillere, der er klar til førsteholds fodbold som 17/18 årig. Kun de absolut største talenter er det.
   1 enig

 • Kenneth
 • Kenneth
  Betalende bruger
    1 måned(er) siden   

 • Justin Che ???
  Med både Klaiber og Che der i nødstilfælde kan spille som højre stopper, så kan jeg godt se man både sender Heggheim og Tshiembe videre i dette vindue. Også find en ung backup der kan få minutter når de andre skal skiftes ud eller ikke kan spille. Især hvis man mener Vraa ikke har niveuet, ellers tager jeg gerne ham
  1 enig · 1 god kommentar

---

 • Vi skal hente Gift Links, han kan spille forskellige pladser og er kampafgørende med sin fart og teknik.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @Fotosyntese jeg tror altså, at tiden hvor vi kunne plukke spillere fra Aarhus er passeret. De har fået skabt et solidt fundament, de har været en fast del af top 6 de seneste år, og selvom jeg overordnet ser vores hold som værende bedre, så må vi også bare erkende, at de vandt 2 ud af 3 essentielle indbyrdes kampe over os i den netop overståede sæson, og ene og alene er skyld i, at vi gik pokalløse ud af 23/24 sæsonen.

   Derudover er Gift Links vidst også kærester med Flemming Povlsens (eller også er det en anden GF legendes) datter. Så jeg tvivler på, at han får plus point på hjemmefronten, hvis han skifter til deres absolutte hade-modstander.

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner