VM2022 boycut

Skrevet af , 11. december 2020

https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/?Id=FT-06094
 

kom i gang
Deltag i diskussionen
 • Jeg synes det er rigtig fint, at der kommer fokus på det her kæmpe problem. Jeg må dog erkende, at jeg ikke kan se logikken i at vi som fodboldnation skal tage stilling til et boykot af VM. Der er formentlig masser af vestlige lande, der handler med Qatar, uden at det har nogen konsekvenser. Det kunne man jo tage stilling til politisk om man ikke skulle boykotte, men det gør man ikke og hvorfor mon? Formentlig fordi det økonomisk kan betale sig at handle med Qatar. Money talks.

  Den her skandale skal jo tages op med FIFA, der er forkortelsen for Fédération Internationale de Football Association, altså fodboldforbundenes verdensorganisation. De er DBU og alle andre fodboldforbunds organisation og det er her beslutningen er truffet. Alle lande har haft en stemme, da værtskabet til Qatar blev tildelt. Danmark stemte ikke på Qatar og vi har vores ryg fri. Tak til DBU for det. Det gjorde lande som bla. Belgien, Spanien, England og sågar Tyskland og så selvfølgelig Schweiz og Frankrig med Blatter og Platini. Derudover var der mange små fodboldnationer og ulande, der stemte på Qatar som Tahiti, Cameroun, Egypten og Trinidad mv. Hvis man skulle se på noget, så burde man se på hvordan en person alene kan repræsentere en hel fodboldnation. Det giver unægtelig gode vilkår for korruption og magtliderlighed, der i dette tilfælde har givet Qatar et VM værtskab. Jeg tror derudover ikke på, at et boykot af Qatar fra Danmark ville betyde det store. Vi skal have EU med, hvis der skal ske noget og da flere af EU´s store nationers fodboldforbund stemte for Qatar, så er jeg usikker på om vi kan få EU med.

  Slutteligt så forstår jeg egentlig ikke, hvad alt dette har med Brøndby at gøre og dermed ikke, hvad linket laver på et Brøndby forum. Jeg kunne dog ikke lade vær med lige at komme med et indspark.
  3 enige · 1 god kommentar
   
  • Betalende bruger
     11. december 2020   

  • @Den røde tråd synes præcis det er aktuelt for os brøndby fans. At vi også kan se ud over bif. :-)

 • *Boykot

 • Kaj
 • Kaj   11. december 2020   

 • Jeg er i den grad modstander af, at Qatar har fået tildelt VM. Jeg går på ingen måde ind for deres system og syn på menneskerettigheder mv.

  Vores landstræner udtalte dette i Tipsbladet forleden: CitatMen det kan ikke være fodboldens rolle at være et verdenskort over steder, man kan være og ikke være. Vi er bakket op af menneskerettighedsorganisationer, forskellige organistationer og den danske stat, som siger, at vi ikke skal boykotte. Det er ikke derfra, man laver forandringer, og det er ikke den måde, man laver gode forandringer på Citat slut.

  Så f.eks. Amnesty mener, at vi ikke skal boykotte VM (hvis artiklen er korrekt citeret). Derfor forstår jeg ikke, hvorfor I vil stille et borgerforslag om at boykotte.

  Er der i øvrigt nogen, der kender konsekvensen af en boykot, hvis DK kvalificerer sig og boykotter VM? Hvorfor skal spillerne være gidsler i dette? Hvis det ikke ender med en boykot, skal I så se det i tv alligevel?
  1 enig · 1 god kommentar

 • Når flere hundrede (måske tusinde) fattige arbejdere skal dø, for at penge fodbold maskinen skal køre, så står jeg af! Synes det er så ulækkert, og fatter simpelthen ikke folk har lyst til at se eller deltage i det..!!


KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021