Bolden(e) ruller igen på Brøndby Stadion
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

AaB lurede på Mike Jensen: Ikke noget vi bruger tid på nu

 
Mike Jensens navn har været på blokken i AaB, men det er ikke noget aalborggenserne bruger tid på nu, siger sportschef Inge André Olsen til B.T.

  • Bolden(e) ruller igen på Brøndby Stadion
  • Nanna Møller Karlsen
   23. september 2020 - Klokken 21:27
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  23. september 2020 - Klokken 21:27

Mike Jensen har en stor stjerne i Brøndby IF og midtbanespilleren har aldrig lagt skjul på, at klubben har en stor plads i hans hjerte. Aktuelt er han på kontrakt hos cypriotiske APOEL, men denne sommer har flere Brøndby-fans drømt om en Mike Jensen-retur til Vestegnen.

Det er ikke noget, der er rykket på, men til gengæld har AaB haft snøren ude efter Mike Jensen. Det skriver B.T. og aalborggensernes sportschef Inge André Olsen bekræfter til avisen:

- Det er naturligt, at vi snakker med agenten. Vi undersøger muligheden for, om det kan lade sig gøre, i stedet for at bruge en masse tid på noget, som ikke er muligt. Vi vil altid kigge på danske spillere, og der har Mikes navn også været oppe til diskussion. Lige nu er den helt død. Det er ikke noget, vi bruger tid på nu, siger AaB-sportschefen til B.T.

32-årige Mike Jensen har kontrakt med APOEL til sommeren 2021. Han står noteret for 155 førsteholdskampe for Brøndby IF.


Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder