Anton Skipper
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Anton Skipper skal scannes mandag

 
Anton Skipper kom galt afsted til torsdagens træning og skal scannes mandag. Det er sandsynligvis enten en forstrækning eller en forstuvet hofte, fortæller forsvarsspilleren.

  • Anton Skipper
  • Nanna Møller Karlsen
   29. november 2020 - Klokken 09:56
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  29. november 2020 - Klokken 09:56

Ved torsdagens træning i Brøndby slog Anton Skipper sig og måtte humpende forlade træningen. Forvarsspilleren fortæller til 3point.dk, at han skal scannes mandag.

- Det er enten en fiber i baglåret eller en forstuvning af hoften. Der er størst sandsynlighed for at det er hoften, men vi må se efter scanningen mandag, lyder det fra Skipper.

20-årige Skipper er dermed ikke med, når Brøndby IF mandag aften møder Lyngby Boldklub i Superligaen.


Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Mærsk
 • Mærsk
  Betalende bruger
    29. november 2020   

 • Man kunne godt snart ønske sig at se et talent fra bagskæden få lidt spilletid. Synd med alle de skader til mestendels Kabongo, men nu også Skipper. Med Hermanssons og Jungs udløb må man forvente at minimum en af de 2 kommer til at spille en rolle på vores hold i næste sæson, så det ville være fedt hvis de kunne få nogle indhop her i løbet af foråret. Specielt Kabongo med hans venstreben er vigtigt at få i omdrejninger inden Jungs afgang, da der reelt set ikke er nogen gardering for ham når Jung er væk.
  3 enige · 1 god kommentar
   
  • Jeg ville være ellevild hvis vi skabte en ny PNielsen, Marc Rieper, Uche eller Eggen. Udover til tider ok takter fra Skipper, så syntes jeg faktisk ikke det ser særligt lovende ud. Før skaden fik Kabongo jo faktisk adskillige kampe og jeg mindes ikke dengang at tænke, at her var et lysende talent som går en stor fremtid i møde. Og så kom skaderne atter væltende. Jeg bliver svært overrasket, hvis Kabongo spiller fast på et superligahold om 12 mdr fra nu. Skipper har været med i truppen i nogen tid nu. Han skal altså være klar til at spille fast senest fra sommer af. Det kunne passe med et farvel til Hermansson. Men tror trænerteamet på at han er dygtig nok? Jeg syntes ikke at NF har indikeret, at han er parat til at bruge ham ret meget indtil nu. Men al min skepsis kan jo blive smadret (hvad jeg håber) når Skipper og Kabongo spiller sammen fast i vores forsvar om 6 mdr. Hmmm..

  Se 3 flere kommentarer
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder