Alexandre de Santana - Træner for Brøndby IF futsal
Foto: Brøndby IF ©
NYHED

Brøndby Futsal ansætter brasiliansk cheftræner: Det langsigtede mål er Champions League

 
Brøndby IF's futsal-afdeling har fået ny cheftræner i den 39-årige Alexandre de Santana. Han kommer med erfaring fra Champions League og har vundet mesterskaber, og har store ambitioner for de blå/gule.

  • Alexandre de Santana - Træner for Brøndby IF futsal
  • 3point.dk
   1. juli 2020 - Klokken 14:15
 • 3point.dk
 • 3point.dk
  1. juli 2020

Brøndby IF sikrede sig med nød og næppe en ny sæson i landets bedste futsal-liga, men de blå/gule har store ambitioner. Den nye cheftræner hedder Alexandre de Santana og den 39-årige brasilianer vil spille med i den sjove ende. 

- Jeg ser frem til mange ting. For det første glæder jeg mig til at lære holdet at kende, dele min viden og starte på en god sæson, udtaler Alexandre de Santana i en pressemeddelelse og fortsætter;

- Jeg har altid høje ambitioner og jeg stræber efter altid at forbedre og udvikle mig selv og mit hold. Jeg har spillet i Champions League både som spiller og som træner og med en stor klub som Brøndby, så er det et naturligt, at det også er et langsigtet mål. Første skridt er at komme til at kvalificere os til finalerne om det danske mesterskab. For at nå det, skal vi fokusere og udvikle holdet. Det er selvfølgelig en ny liga for mig, og jeg skal både kende mit eget hold, men jeg skal også lære modstanderne at kende. Jeg glæder mig til udfordringen og jeg ser ikke kun udfordringer, men også masser af muligheder. 

Alexandre de Santana er født og opvokset i futsalens hjemland i Sao Paulo i Brasilien og har selv spillet både futsal og strandfodbold. Som professionel futsalspiller nåede han at vinde det svenske mesterskab med Malmø City i 2013. Også som træner har han oplevet succes, da han førte det engelske hold Helvetica til mesterskabet. Udover Helvetica, har Alexandre De Santana også trænet det svenske hold FC Rosengård Futsal. 


Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder