Patrick Allentoft
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Brøndby-talent er ude med Covid-19

 
Angriberen Patrick Allentoft er blevet smittet med Covid-19 og er derfor ikke med, når U/17-holdet fra Brøndby Masterclass lørdag eftermiddag tager imod Lyngby BK i ligaen. Brøndby-angriberen har det efter omstændighederne fint og er ved godt mod.

  • Patrick Allentoft
  • Steen Sørensen
   23. oktober 2020 - Klokken 13:38
 • Steen Sørensen
 • Steen Sørensen
  23. oktober 2020 - Klokken 13:38

MIdt på ugen blev Patrick Allentoft testet positiv for Covid-19 efter et par negative prøver i dagene op til. Angriberen fra U/17-hodlet i Brøndby Masterclass havde inden da været i karantæne, da resten af familie har være ramt siden i lørdags. Det gav Allentoft et ekstra ansvar på hjemmefronten.

- Jeg var på vej til Brøndby i lørdags, fordi vi skulle spille kamp, men jeg blev så ringet op af min mor, som sagde, at hun var blevet konstateret positiv med Corona. Så var det direkte hjem igen uden at spille kampen mod AGF, siger Patrick Allentoft til 3point.dk og fortsætter.

- Jeg blev testet, da jeg kom hjem og igen mandag og begge gange negativt, trods mine to brødre og mor havde fået det. Så det var min opgave at passe dem helt ned til den mindste dråbe vand, mens de var lukket inde på deres værelser.

- Jeg blev testet igen onsdag og fik så svar torsdag, mens jeg sad på FaceTime med min klasse. Nu var den positiv, men jeg havde det ikke dårligt andet end lidt kriller i halsen og hovedpine. Jeg havde løbet 10 km. på 40 minutter den onsdag, mens jeg havde corona, forklarer U/17-angriberen.

Med først karantæne og siden en postitiv corona-test er og har det naturligvis været en noget anderledes hverdag for den unge Brøndby-spiller, som nu oven i købet har fået besked på at holde sig i ro.

- Torsdag stod den på selvtræning i haven og på vores vej, da jeg ikke måtte tage andre steder hen. Jeg fik så efterfølgende at vide, at jeg skulle holde mig i ro, så nu er det eneste, jeg kan lave, stille og rolig teknisk træning uden at anstrenge mig for meget, siger den 15-årige angriber og håber på en snarlig retur.

- Jeg ved ikke endnu, hvornår vi bliver sat fri, men jeg håber, at det bliver på et tidspunkt i næste uge, så jeg kan komme tilbage til træning og kamp igen, slår Patrick Allentoft afslutningsvis fast.

Den omtalte kamp mod AGF i U/17-Ligaen vandt Brøndby 4-1 i Århus. Læs meget mere om den kamp her. Næsten gang, holdet skal i aktion, er imorgen lørdag kl. 13:00, hvor bane 10 i Brøndby lægger kunstgræs til en kamp i U/17-Ligaen mod Lyngby BK. Og altså uden Patrick Allentoft.
Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • spil noget FIFA sa kan du holde formen :)
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder