Andreas Bruus dribler hvidovre
Foto: Ian Nielsen / Ian Foto Sport ©
VIDEO

Brøndby U/19: Træningskampe mod stærke seniorhold

 
I denne uge har programmet for U/19-holdet i Brøndby Masterclass blandt andet stået på to træningskampe mod et par stærke seniorhold. BK Frem fra 2. Division og BSF, som ligger lige udenfor top 2 i deres Danmarksserie-kreds, var modstanderne. Se højdepunkter fra kampen mod BK Frem.

  • Andreas Bruus dribler hvidovre
  • Steen Sørensen
   13. juni 2020 - Klokken 05:50
 • Steen Sørensen
 • Steen Sørensen
  13. juni 2020 - Klokken 05:50

Det komprimerede slutspil i U/19-Ligaen sparkes igang lørdag den 20. juni, og Brøndby-holdet er i fuld gang med forberedelserne efter den lange coronapause. I denne uge har de blå/gule mødt kvalificeret modstand i form af to træningskampe mod seniormandskaber fra henholdsvis 2. Division og Danmarksserien.

Tirsdag stod den på BK Frems 2. Divisions-hold i Valby Idrætspark, og det var hjemmeholdets sidste afpudsning inden genstarten på 2. Division i denne weekend. Det betød, at BK Frem stillede i deres formodet stærkeste opstilling fra start, og midtvejs i første halvleg kunne den tidligere Brøndby-angriber Lucas Balck score til pausestillingen 1-0.

Begge hold skiftede samtlige 11 spillere i pausen, og Oliver Rytter kunne i anden halvleg udligne for de blå/gule. Kort før tid sikrede en prøvespiller imidlertid sejren til BK Frem med en scoring til 2-1. Se højdepunkter fra kampen nedenfor.

Fredag gik turen til Ballerup for at møde BSF, som lige akkurat blev Sorteper i Damarksserien efter DBU's beslutning om, at kun de to bedste hold fra hver kreds i den nuværende stilling skulle spille playoff om oprykning til 2. Division. BSF ligger nummer tre blot tre point efter LSF på andenpladsen. På to mål af Andreas Eriksen samt et enkelt hver af Mathias Kvistgaarden og Jagvir Singh Sidhu vandt Brøndby denne gang 4-2.

Brøndby IF starter slutspillet i U/19-Ligaen på tredjepladsen med seks og tre point op til henholdsvis OB og FC Nordsjælland. Lørdag den 20. juni kl. 18:00 er netop førerholdet fra OB gæster på Vestegnen.

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER