Foto: Carl Johan Dahl ©
NYHED

Jesper Sørensen fik rødt: Jeg dummede mig

 
Jesper Sørensen fik rødt kort efter slutfløjt og det ærgrer han sig naturligvis over.

    • Nanna Møller Karlsen
      21. oktober 2024 - Klokken 22:03
  • Nanna Møller Karlsen
  • Nanna Møller Karlsen
    21. oktober 2024 - Klokken 22:03

Brøndby IF tabte mandag aften 1-0 i Aarhus, men som om det ikke var nok, fik cheftræner Jesper Sørensen rødt kort efter slutfløjt. Han kom i infight med Felix Beijmo, Brøndby-træneren tog fat i trøjen på AGF-spilleren og fik derfor rødt kort.

Det var en meget ærgerlig Jesper Sørensen, der mødte pressen efter kampen.

- Jeg gik ind og sagde tak for kampen til AGFs spillere og til dommerne, og så tog jeg fat i Felix Beijmo og fik et rødt kort. Jeg dummede mig. Det var min fejl, lyder det fra Sørensen.

- Jeg gjorde det af frustration. Jeg gider ikke komme ind på det. Men det var ikke hans (Beijmo, red.) skyld, det var min fejl. Han burde ikke blive taget fat i af en modstandertræner. Jeg synes, den er dum. Den er jeg ærgerlig over. Det er en åndssvag situation, jeg sætter holdet i. Jeg er træt af det. Jeg har heldigvis rigtig dygtige folk omkring mig, der er klar til derbyet, men det er en dum situation.

På banen blev det som bekendt også til et blå/gult nederlag, men Jesper Sørensen så det som en lige kamp mod et godt hold.

- Jeg synes, vi spiller en fornuftig kamp. Det var en lige kamp mod et af de gode hold i rækken. AGF er gode og de spiller en god kamp. Men vi spiller helt lige op med dem, og vi har et godt tag på dem i anden halvleg. Vi får bare ikke scoret, og de er dygtige til at tage den, som de får. Det er ikke fordi præstationen fejler så meget, det er mere at vi er hægtet lidt bagefter nogle af de andre hold og har noget, vi skal indhente.

- Der er lang vej endnu. Dette var runde 12 ud af 32 og der er meget at spille om. Vi skal se, om vi kan finde en rytme, hvor vi kan vinde en kamp og så vinde en mere. Vi skal se, om vi kan komme ind i en stime og løfte os ud af vores resultater.

Brøndbys næste opgave er et derby hjemme på Brøndby Stadion, men det bliver altså uden Jesper Sørensen på sidelinjen.





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • Korrekt, Jesper - og for min skyld behøver du ikke møde på arbejde mere fra og med i morgen!
    4 enige · 1 god kommentar

  • Status i Cirkus Brøndby:

    Vi har en cheftræner, der forsøger at banke modstanderen og trækker et rødt kort. Man kan vel forstå hans frustrationer, for det var edderhakme en jammerlig omgang.

    Men nu siger han gudhjælpemig i artiklen: - Jeg synes, vi spiller en fornuftig kamp.

    Jeg er målløs. Skal vi tage en mere?

    - Det er ikke fordi præstationen fejler så meget.

    Der går 60 minutter, før vi kommer i gang, og selv her formår vi ikke at skabe chancer. Jeg holder ikke til mere Jesper Sørensen. Hvordan skal vi skabe en vinderkultur, hvis han er tilfreds med en indsats som i aften??!
    3 enige · 3 god kommentar

  • SSN
  • SSN
    Betalende bruger
      7 timer siden   

  • Absurde udtalelser
    3 enige

---

  • Stefkis
  • Stefkis
    Betalende bruger
      7 timer siden   

  • Gider ikke høre mere på dine undskyldninger og forklaringer. Du har gjort hvad du kunne men nu er det tid til et træner skifte.
    2 enige

  • HVAD?? En lige kamp mod et af de store hold , hvad fanden sker der for ham vi bliver spillet af græsset i første halveg . Utroligt han ikke har lært af de andre kampe mod ågf og får sat holdet op til at vinde. Pinligt rød kort lige inden derby . JS må raus , og det kan KUN gå for langsomt!!!.
    1 enig

  • JS forsøger at kopiere Retovs afsked med klubben - JS når dog nok desværre tilbage på bænken, inden han er fortid i klubben.

    JS kom til klubben på det rette tidspunkt, men nu har vi brug for en ny (rutineret) træner. Jeg kan dog godt leve med, at den nye sportsdirektør (eller hvad titlen nu blir) får mulighed for at ansætte den nye træner
    2 enige

---

  • 19Magic64
  • 19Magic64
    Betalende bruger
      6 timer siden   

  • Prøv at sætte jer ind i hvor presset JS må føle sig!

    -sgu' ikke noget at sige til at han/man mister hovedet, det må selvfølgelig aldrig ske, men vi andre havde heller ikke kunne holde til det pres..

    Han er også blevet beskyldt for ikke at vise nok følelser ude på sidelinjen, dem der har savnet følelser fik så lidt på den konto i dag :o)
    9 enige · 4 god kommentar
     
    • LJS
    • LJS
      Betalende bruger
        6 timer siden   

    • @19Magic64
      Nægter nu også at tro, at han ikke blev provokeret.
      Men derfor må han selvfølgelig ikke, overreagere på den måde.
      Op på hesten igen Jesper...
      1 enig
     
    • @19Magic64 ,

      Du har sådan set ret, men han skulle have fundet lidt af det her frem for lang tid siden, i stedet for at finde for meget af det frem for sent.

  • Saesonkort
  • Saesonkort
    Betalende bruger
    Top kommentator
    Top enige
      6 timer siden   

  • Ja, det er vel bare at få fikset papirarbejdet i morgen.

  • Voxamp
  • Voxamp   6 timer siden   

  • Husk nu at Jesper har flyttet Brøndby til et bedre niveau. Vi SPILLER generelt bedre under Jesper end længe set.
    Men visse fans har aldrig taget ham til sig, og når noget går galt skal der skydes på Jesper. Det ærgrer mig at man ikke ser nuancerne.
    Vis nu lidt respekt for en god mand der trods alt har flyttet os i en god retning.

    Mange tror en ny træner er svaret men den historie kender vi om nogen i Brøndby. Det hjælper ikke. Gruppen må steppe op- og i modgang skal vi vise styrken.!

    6 enige · 4 god kommentar
     
    • LJS
    • LJS
      Betalende bruger
        6 timer siden   

    • @Voxamp
      Godt skrevet og helt enig.
     
    • @Voxamp Godt brøl. Jesper er ikke problemet, men symptomet på problemet. Få klubber har succes med at omstille spillestil og filosofi med 2 års mellemrum. Kontinuitet handler ikke om truppen, men om stilen. Dog mega fedt, at du bringer et lidt mere nuanceret perspektiv til bordet. Brøndby har spillet noget fantastisk fodbold under Jesper i perioder - dog uden gevinsten. Gevinsten betyder bare alt i fodbold

      Mht. Jespers jobsituation, så har de små marginaler desværre bare store konsekvenser i fodbold - selv de største og dygtigste trænere fyres med jævne mellemrum. Mesterskabet og Europa-kampagnen må vaskes væk med en ny træner. Han får alligevel ikke forlænget, så hvorfor vente til sommer med at skifte og kickstarte gruppedynamikkerne? Han må desværre ud i vinterpausen. Det er tid til nyt blod og friske øjne.

      Har intet imod en rolig og kontrolleret mand ved roret, men jeg opponerer mod en rolig og kontrolleret spillestil. Vi må simpelthen ikke tabe på energi og mangel på viljen til at vinde. Jeg tror ikke han kan genoplive gnisten. Siger ikke frygt er det bedste ledelsesværktøj, men autoritet er en absolut nødvendighed. Jeg tror hans autoritet er kompromitteret.

      1 god kommentar
     
    • 19Magic64
    • 19Magic64
      Betalende bruger
        5 timer siden   

    • @Voxamp Jeg kan sagtens se hvad det er JS vil med holdet, og enig i vi spiller bedre -i perioder- men vores udfald og ustabilitet, er simpelthen for ofte forekommende, og gør vi ikke kommer til næste niveau!

      En stor skyld af vores svingende niveau denne sæson, skal tilskrives de skader vi havde på bærende spillere Vallys, Alves og Kvistgaarden plus det løse, i starten af sæsonen..

      Svingende niveau på Suzuki, har også sat sin usikkerhed, og en Ohi der intet har at byde holdet længere desværre..

      Jeg tror heller ikke man bare skal fyre en træner, ved først givende lejlighed, men jeg er samtidig også stærkt i tvivl om JS er rette mand fremad rettet, og hælder nok mest til et nej selvom jeg godt kan lide manden..
      1 god kommentar
     
    • @Voxamp Er på ingen måde enig her, vi har en af de bedste trupper nogensinde. Vi formår ikke at gå videre i Europa, og vi var heldige sidste år med at ligge i toppen til sidst. Top 6 er i fare på nuværende tidspunkt og vi spiller langsomt og uden en plan b. Hvordan kan det blive ved med at være okay, med middelmådige præstationer? Jeg forstår ikke at i en klub som Brøndby at han ikke er blevet fyret for flere runder siden? Blev han ikke ansat til seværdig fodbold? Synes jeg ikke jeg har set meget af på det sidste..
     
    • @Voxamp Ja, og hvis formålet med fodboldspillet er at have flest mulig afleveringer omkring midtercirklen, så ville vi ligge klart nr. 1!

---

  • Han skulle have taget fat i kraven på sine egne spillere i stedet for. En flok vatpikke uden karisma. Brøndby er et powerhold, hvor tekniske detaljer er værdsat, men en syngende takling bliver hyldet. Vi må nøjes med Jesper til vinterpausen - hellere have ham lidt for længe end at foretage en forhastet beslutning angående den nye træner.

    Det her rod starter fra toppen. Vi skal have en strategisk retning og en transparent, genkendelig spillestil, der harmonerer med DNA'et og klubbens kultur.

    Spil nu på det, som vi er stærke til - på det, der diffentierer os fra konkurrenterne. Vi har den mest livlige fanscene i Danmark, så lad os prioritere synergien mellem stemningen på tribunen og stemningen på banen. Teknisk fodbold og højt presspil er bestemt ikke uforenelige. Alle kigger tilbage på Zorniger-tiden med nostalgi - underholdende fodbold. Vi skal have den samme ledertype, der dog kan tilpasse kompromisløsheden med 5% realitetssans.

    Jeg vil dog igen slå et slag for, at fundamentet til Zorniger-tiden ikke blev lagt af Alexander, men af ledelsens beslutninger. Troels Bech er et umådeligt intelligent menneske, specielt kommunikativt. Han vidste derfor, at spillet på banen skal kommunikere til, og harmonere med, tribunen. Håber den næste sportsdirektør formår at genoplive dette uforløste potentiale.

    Virtuel Brøndby-krammer til jer alle.
    1 enig · 2 god kommentar
     
    • 19Magic64
    • 19Magic64
      Betalende bruger
        6 timer siden   

    • @GlostrupSwing Tak! havde brug for en krammer..
      1 god kommentar

    Se 1 flere kommentarer




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder