Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Klaiber: Dejligt med to mål, men ville hellere have haft sejren

 
Sean Klaiber scorede to gange mod Lyngby, men det var kun nok til et enkelt point.

    • Nanna Møller Karlsen
      26. november 2023 - Klokken 23:01
  • Nanna Møller Karlsen
  • Nanna Møller Karlsen
    26. november 2023 - Klokken 23:01

Sean Klaiber var her, der og alle vegne for Brøndby IF søndag aften i Lyngby. Wingbacken fik endda også scoret to gange, men det var alligevel kun nok til et enkelt point ude mod Lyngby BK.

- Jeg er skuffet. Da jeg scorede mit andet mål, troede jeg, den var hjemme. Slutningen på kampen var SÅ skuffende, lød det fra Sean Klaiber i mixed zone efter kampen.

- Det var dejligt for mig at score to mål i dag, men jeg ville hellere have haft sejren.

Kevin Tshiembe så rødt efter en halv times spil og det ændrede naturligvis kampens forløb, at Brøndby skulle spille en mand i undertal i mere end en time.

- Det var en en-mod-en og han var bag ham, så det er svært. Nogle gange er det fint nok at gøre, hvis det for eksempel sker i kampens sidste minut, så kan det være okay at gøre. Men Kevin (Tshiembe, red.) er en voksen mand, og han ved, hvordan han skal håndtere situationerne. Jeg bebrejder ham ikke noget.

Til gengæld bebrejder målscoreren VAR ikke at fungere optimalt. Det virkede i hvert fald on/off i kampen i Lyngby, og i situationen omkring det røde kort, var VAR ude af drift. 

- Det er utroligt. Måske var der et frispark på Rasmus (Lauritsen, red.). Så ville situationen aldrig have udviklet sig. Jeg synes, det er en joke, at det ikke virker. Der er så mange fejl med VAR. Jeg er ikke Einstein, men vi må tænke over, hvad vi vil og skal gøre med VAR.

Sean Klaiber og resten af Brøndby-holdet skal i aktion igen på søndag, når det gælder en hjemmekamp mod Hvidovre IF.





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • Saesonkort
  • Saesonkort
    Betalende bruger
    Top kommentator
    Top enige
      26. november 2023   

  • Klaiber spillede simpelthen fremragende og løb de ekstra meter det krævede - flere gange. Han beviste i den grad, at han er en vi kan regne med og stole på - og det bør være en forudsætning for at spille på Brøndbys hold.

    Jeg fik simpelthen en smertefuld testikelkrampe af at se på de gudsjammerlige forsvarspillere som nossede rundt i det. Der er i hvert fald 2 af dem, som vi hverken kan stole på eller regne med - og det er et seriøst problem!
    4 enige · 1 god kommentar

  • Tvang
  • Tvang   27. november 2023   

  • Klaiber spillede en gude kamp, ingen tvivl om det, og han er pisse god, men han skal sgu stå i hælene på ham der laver det sidste indlæg, han står og kigger på ham sparke den ind over, må aldrig ske..
     
    • @Tvang jeg er enig med dig i, at Klaiber måske burde presse hårdere/sidde tættere i den situation. Han scorer dog 2 og laver afleveringen til Kvistgaarden ved første mål, så offensivt gjorde han i hvert fald sit for, at vi skulle tage de 3 point.

  • del Piero
  • del Piero
    Betalende bruger
      28. november 2023   

  • Han har været et klassekøb fra dag et. Ham og Jacob Rasmussen har sammen med Divkovics opblomstring og Alves rolle i midten givet os et super forsvar. Men på højre stopper er det noget ujævnt.

    Og så har Ohis formdyk været kritisk, da vi ikke har andre 9ere at sætte ind…altså lige udover en eksotisk spiller til 10 millioner, som CV åbenbart har købt til at holde Sebulonsen med selskab ude på bænken, når han ellers er udtaget til truppen…

---




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder