Foto: Nanna Møller Karlsen ©
NYHED

Kom og vær med: Deadline Day-liveshow og fredagsfest

 
På fredag holder vi Deadline Day-liveshow i FORMAT Biograf og da deadline day i år falder på en fredag, skal vi også hygge os lidt bagefter.

    • Nanna Møller Karlsen
      27. august 2023 - Klokken 21:26
  • Nanna Møller Karlsen
  • Nanna Møller Karlsen
    27. august 2023 - Klokken 21:26

På fredag er det deadline day og vanen tro sender 3point.dk / BrøndbyLyd live. Vi sender live fra 20.00 til vinduet lukker klokken 00.00 og sender fra FORMAT Biograf i Ballerup.

Her er der masser af bløde biografsæder og plads til jer, der gerne vil se med, debattere Brøndby og følge det danske transfervindue til dørs. Da deadline day i år falder på en fredag, inviterer vi efterfølgende på øl på en bar inde i byen, da de fleste ikke skal op på arbejde.

Vi arbejder på spændende debatter og gæster til arrangementet, og følger naturligvis transfervinduets sidste timer live, ligesom der vil være masser af quizzer og præmier på højkant.

Vi sælger to typer billetter:

Standard: 249,- 
Inkluderer spisning klokken 19.00, to valgfri drikkevarer, fire timers liveshow

Standard + fest: 349,- (kun 30 stk. til salg!)
Inkluderer spisning klokken 19.00, to valgfri drikkevarer, fire timers liveshow, fælles bustransport til Den Glade Gris, én gratis øl på Den Glade Gris

Standard + fest vælges som tilvalg, når du køber dine billetter. Vælg standard og gå mod kassen. Tilvælg, når drop down menuen kommer frem.

Vi opfordrer til at man køber sine billetter hurtigst muligt, så vi ved, hvor meget mad, vi skal bestille. Vi håber på en rigtig god aften og at se mange af jer i FORMAT Biograf.

KØB BILLETTER TIL DEADLINE DAY SHOW HER





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • Hvis du betaler 100 kroner ekstra, får du en gratis øl…

    Spøg til side - det bliver helt sikkert fedt
    1 enig




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder