NYHED

Kontrolleret klasseforskel på Vestegnen, Brøndby vinder 4-0 mod Hvidovre

Søndag eftermiddag bød Brøndby indenfor i returopgøret i det, der i denne sæsons Superliga er et vaskeægte Vestegns lokalopgør, da Hvidovre IF kom på besøg i efterårets sidste ligakamp. Resultatet var der aldrig tvivl om, Brøndby vinder 4-0.

• Kasper Pedersbæk
      3. december 2023 - Klokken 18:00

Brøndbys start 11er bød ikke på mange overraskelser, hvor der, udover karantæneramte Kevin Tshiembe som blev erstattet af Henrik Hegghein, blev spillet med det, der i høj grad har været grundstammen henover efteråret i den hybrid 3-5-2.

Rodet begyndelse

I en kombination af solidt Hvidovre pres og nogle kiksede blågule beslutninger i opspillet gav en lidt kaotisk begyndelse, hvor gæsterne blandt andet fik fire hjørnespark inden for få minutter blev afløst af en scoring fra efterårets profil, Nicolai Vallys, hvor Brøndby spillede Hvidovre tynde med hurtige pasninger før end Vallys curlede bolden i det lange hjørne efter knap et kvarters spil.

Det næste kvarter blev ikke voldsomt løftet i kvalitet, kun glimtvis spillede Brøndby hurtigt nolk og kom rundt om Hvidovre, omvendt lykkedes gæsterne langt bedre med at lade fire fem mand gå højt i presset for at stresse det blågule opspil. Uden Hvidovre dog omvendt fik skabt nogle reelle chancer ud af det.

Netop kvaliteten af opspillet var periodevis for lavt for det niveau Brøndby ellers har vist tidligere på sæsonen, alt for mange handlinger manglede simpelthen en fælles forståelse. Kun sporadisk fik de blågule sat tilstrækkeligt tryk på kedlerne og kørt hurtigt igennem Hvidovres kæder.

Individuel kvalitet og en dødbold før pausen

Det var i høj grad enkelte momenter af høj kvalitet fra individuelle spillere fremfor generel strukturel kvalitet, der ledte Brøndby frem. Et sådan moment kom også efter knap 40 minutter, hvor Kvistgaarden på flot vis drev gæk med Hvidovres defensiv, hvorefter Omoijuanfo konverterede fra pletten til 2-0.

Den sidste sekvens før pausen kastede også et mål af sig, da Daniel Wass serverede en skarp bold fra hjørnespark i feltet, hvor Frederik Alves stangede sit første mål i nettet til pauseføring 3-0.

Efter pausen startede Brøndby langt mere aggressivt, og gæsterne blev derfor også meget naturligt trykket langt tilbage på banen. De blågule skabte flere gode muligheder, og kun heroisk målmandsspil fra gæsternes keeper holdt scoren på 3-0. Bagmand ved flere af chancerne var Omoijuanfo med flot oplægsspil til først Kvistgaarden og siden Divkovic.

Hvis Hvidovre i første halvleg trods alt kom over midten, så var det ikke meget gæsterne sled på det flott græstæppe på Brøndbys halvdel efter pausen. Brøndby viste på alle parametre, hvor stor forskel på top og bund der var, da de ikke lod gæsterne få et ben til jorden.

Hvidovre blev most

Brøndby moste ganske enkelt Hvidovre ned i eget felt, hvorfra de slet ikke kunne spille sig ud af det blågule pres. Omvendt trak Brøndby også periodevis i håndbremsen, og holdt tingene på et niveau, hvor Hvidovre akkurat kunne bunde, dog uden at de blev farlige.

Der kom en række udskiftninger i kampen, hvor både Kevin Mensah, Josip Radosevic, Suzuki, Schwartau og Sebulonsen blev sendt i spil for en række profiler hos de bkågule. Mest iøjnefaldende var japaneren, der viste sig svært at tøjle for de rødklædte gæster.

Mod slutningen af anden halvleg blev kampen præget af en voldsom spildominans til Brøndby, der spillede sig gennem et mere og mere pivåbent gæstende forsvar. Og det blev også 4-0 efter et gennemspillet angreb, hvor Suzuki blev sendt i dybden, hvor han køligt bevarede overblikket og lagde bolden på tværs til Mathias Greve, der satte foden på sin første scoring i årets Superliga.

Det blev ikke til yderligere scoringer, hvorfor de blågule kunne trække sig sejrrigt ud fra endnu et lokalopgør mod nabokommunens hold.

Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

• Selv på en dag med en dårlig start og et hav af tekniske fejl, hiver vi en stensikker 4-0 sejr med 4 forskellige målscorere.

Dejligt med clean sheet og med et mål til Ohi. Og tillykke til Alves med dit første!

Den selvtillid og det momentum skal vi tage med ind mod AGF, som formodentlig kommer efter et nederlag i parken.

Dejlig afslutning på en flot halvsæson af holdet. Jeg tror stadig, at vi vinder noget i den her sæson. Pokal eller om muligt et mesterskab.
    8 enige · 3 god kommentar

• Jeg er glad for den måde Heggheim deltager offensivt.

En Dickovic som før har spillet Wing og Jesper valgte prøve det igen

Så kan man sagtens tillade sig, efter en dejlig sejr at være kritisk og stille ?

Om han er en træner der formår at udvikle vores hold meget mere. Nemt at gøre det efter nederlag så vælger gøre det efter en sejr da har nogen punkter jeg mener han skal forbedre sig meget på:

1. Han bruger vores talenter alt for lidt, fører vi stort og netop en succes oplevelse har unge brug at give dem 30 min ikke par minutter

2. Hans udskiftninger kommer sent med pokal mod et svært hold

3. Offensivt har han ikke formået at skabe noget og det er kun pga en Vallys der holder målene i gang

4. Ohi bruges konstant og levere slet ikke varen, men han er købt ind til boksen SÅ BRUG HAM I BOKSEN

5. Han mangler mod i kampene og i dag ville været fedt med 442 men svært at argumentere i mod når man lige har vundet

Jeg er ikke sikker på Jesper er rette træner for os i fremtiden, beklager for dem der forsvare ham altid herinde.

Greve leveret igen varen MOTM, godt at han modbeviser dem, der ikke troede på ham og var kritiske selvom han kom efter lang skade
    1 enig

• Lasse P
    • Lasse P
      Betalende bruger

• @GARFIELD Jesper Sørensen er et valg fra anden bedste hylde muligt. Ikke verdens dårligste træner, men vi må leve med de mangler et sådant valg medfører. Han får det optimale ud af det potentiale han har, men der er en grund til at mange stiller spørgsmål ved de valg han tager - eller ikke tager. Manglende mod er største mangelvare, selvom at netop mod er en af de vigtigste faktorer som træner i Brøndby.

Se 3 flere kommentarer

• @GARFIELD - ja så bliver det svært at overbevise dig om at JS er dygtig.

Vi overvintrer på en medaljeplads og har et point gennemsnit på 2 lige ud og er et af de mest scorende hold.

JS har mere end levet op til mine forventninger samtidig med, at vi har måske suppens bedste presspil og spiller underholdende fodbold.
      9 enige · 7 god kommentar

Se 1 flere kommentarer

• @GARFIELD
      JS har udviklet holdet i det her efterår som jeg tror ikke mange havde forventet, så jeg syntes at din kritik er helt på månen
      8 enige

• @GARFIELD det er fantastisk som du skifter mening igen og igen med Ohi.. haha.

Og JS kan ikke få ordentlig anerkendelse- pg så tager du også lige hans genistreg med divkovic på wingback fra ham, han har aldrig spillet wingback før, kun Alm Wing som ABSOLUT IKKE ER DET SAMME
      3 enige · 3 god kommentar

---

• 19Magic64
  • 19Magic64
    Top enige

• Efter 3 uafgjorte kampe, vinder vi til sidst en fin 4-0 sejr hjemme, og det der fylder mest i livefeedet er kritik af vores træner!? -tag jer sammen!!

Mom til Greve, der lige krydder det med et flot teknisk mål!
    Gør mig glad at se Heggheim, spille en kamp på niveau igen!
    Dejligt at se SebSeb igen!

Fine indhop af alle som kommer ind og gør en forskel, især Suzuki..

Vi møder bundholdet og vi spillede ikke bedst i starten

Kritikken er på sin plads - manden fravælger vores talenter, og sætter de ældre spillere ind, som ikke skal udvikle sig og have succes oplevelser, med en 3-0 føring og 30 min igen, skal han da give talenterne spilletiden og succes oplevelserne, det handler min kritik mest af alt om og en træner der ingen mod viser

Kritikken er på sin plads, uden Vallys mål, var kampen MÅSKE endt anerledes, uden Vallys assist og mange mål i mange kampe lå vi slet ikke her, det er desværre ikke et hold der spiller som mesterhold defensivt jo, offensivt nej.

Alle fans, sætter pris på hvad han har gjort med forsvaret. Men nogen af os stiller ? på hans udvikling af spillet offensivt, og af talenterne, oveni at de ikke får nok spilletid. De skal komme i spil mod et bundhold og sådan ej føring med min 30 min igen, man skal ikke sætte erfarne spillere ind, men de unge de skal mærke succesen og have mere end få minutter hver gang.

Skulle du vente til at kampen var hjemme? Før du havde mod til at skrive kritikken af os. For hvorfor kom den ikke i live kommentar du fulgte, men du ville sikre dig vente og se om vi ikke smed 3 point væk igen..

Det nemmeste er da som jer, at komme med kritik efter et nederlag, det vælger jeg ikke at gøre. Men gør det efter en sejr, I er jo de første til hagle spillere og trænere ned når vi mister point

Jeg har mod nok, til at komme med den nu, og min holdning ændre sig ikke over 1 kamp mod bundholdet Hvidovre
      For med en 3-0 føring og halv time igen, skal du turde at give talenterne spilletid, vise dem tillid, ellers udvikler de sig ikke, få minutters indhop giver intet

Så kunne ikke være mere uenig med dig, og tager gerne den på mig, også selvom du har 100 herinde der er enig med dig, for mener kritikken er på sin plads af Jesper. De ældre står i vejen for de unge der skal udvikles med udskiftninger i dag. Med kun 30 min igen og sikker føring skal du som træner vise mere mod og tro på de unge, det mod ejer Jesper ikke og det er for mig kritisk for vores udvikling som hold. Jeg ser et hold som takket være et godt forsvar og ikke mindst Danmarks bedste i superligaen jeg også fået kritik for rose til skyerne i Vallys af romme bruger herinde. Men den anerkendelse kom så bagefter, uden Vallys lå vi ikke hvor vi gjorde og man kan ikke være afhængig af en spiller kun, offensivt har Jesper ikke formået at udvikle holdet nok

Se 38 flere kommentarer

• Joblar
  • Joblar   3. december 2023

• Enig det var godt og man gik vel idag efter det næste mål, dejligt med en god afslutning på SL, og så er vi klar til at gå efter guldet når vi starter op igen, 2,00 i snit er godkendt.
    6 enige

• Vi ligger nummer et punktum. Jeg syntes ikke at det er passende at bashe JS eller spillerne for noget som helst her efter sidste kamp i suppen. Personligt er jeg samlet set meget tilfreds med udviklingen og især syntes jeg at den her gruppe, når de er bedst, viser en spillelyst som er en fornøjelse at se på. Ofte orkestreret af maestroen Vallys, som ganske enkelt er for god til Brøndby. Det er bare med at nyde ham, for ham har vi desværre kun til låns.
    3 enige · 1 god kommentar

• GARFIELD
    • GARFIELD
      Top gode
        4. december 2023

• @Kristianbs det nemmeste er da være kritisk og følge strømmen når vi taber

Det er da netop nu når vi vinder sikkert mod bundholdet, at det er bedre at være kritisk og ikke skifte mening som så mange gør herinde.

Når gælder spillere, trænere osv stå dog ved de mangler der er eller ros.

Jeg kommer med saglig kritik ikke af kampen eller spillerne.

Men af en træner der skifter erfarne spillere ind med sikker føring og kun 30 min igen.

Det er for mig dumt, da han netop skal give de unge talenter minutter og lærepenge.

Men Jesper har ikke modet til det, så jo kritik er ok hvis du sagligt kan forsvare det

For mig er det logisk man vil sætte unge spillere ind som kan give dem minutter og tillid fra træneren og en succes oplevelse

Det gør Jesper aldrig nok, et ungt talent udvikler sig ikke af kun træning og indhop på 5 minutter

Du og andre har kørt heftig kritik af spillere og trænere samt cv når gået dårligt

Når så spillet ikke er så godt men point høsten er der. Så er I på med ros , det synes jeg er usagligt

Synes netop man bør stå ved sine meningers mod.