Foto: Adam Møller Karlsen ©
NYHED

Kvistgaarden og Klaiber er i spil til Legia-kamp

 
Både Mathias Kvistgaarden og Sean Klaiber er i spil til torsdagens kamp mod Legia Warszawa. Men det kommer til at blive afgjort efter onsdagens træning.

    • Nanna Møller Karlsen
      7. august 2024 - Klokken 12:31
  • Nanna Møller Karlsen
  • Nanna Møller Karlsen
    7. august 2024 - Klokken 12:31

Brøndby IF spiller torsdag aften en uhyre vigtig kamp i kvalifikationen til Conference League, når Legia Warszawa lægger vejen forbi Brøndby Stadion til det første af to opgør.

Brøndby har været hårdt ramt af skader i den tidlige del af sæsonen og senest måtte en velspillende Mathias Kvistgaarden udgå i Lyngby, mens Sean Klaiber måtte udgå i hjemmekampen mod Vejle. Begge er dog i spil til torsdagens kamp og var med på træningsbanen onsdag. Det samme var Marko Divkovic, men da han har været ude i længere tid, er han i hvert fald ikke i spil til en startplads.

Det fortalte cheftræner Jesper Sørensen den fremmødte presse inden onsdagens træning inde på Brøndby Stadion.

- Min fornemmelse er ikke blevet dårligere siden i søndags. Jeg forventer i hvert fald at Sean (Klaiber, red.) er i spil, og så må vi se med Marko (Divkovic, red.), som har været ude i længere tid. 

- Vi skal også have fundet ud af det med Kvistgaarden. Det er ikke farligt, men det er noget, der gør ondt. Så spørgsmålet er, hvor ondt det gør, og hvor meget han kan. Min forventning er at han er i spil til at spille og at han er klar til at spille, men vi må se. Det finder vi ud af i træningen nu. De træner med, og så ser vi, hvordan det går.

Jordi Vanlerberghe var ikke med på træningsbanen onsdag og er ikke i spil til torsdagens kamp. Han er ude i en periode, men det er endnu uvist hvor længe.

 





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • Det eneste gode ved alle de skader, er at vores phys staff må få sig en bedre scorer i FM25 når den lander. For de har da fået noget at arbejde med.

    Forventer at vi ser 20/20 head of phys, med 2-10 18/18 physser. (vi skal jo have en per skadet spiller!).
    1 god kommentar

  • GARFIELD
  • GARFIELD
    Top kommentator
    Top gode
    Top enige
      1 måned(er) siden   

  • Er klaiber i startopstillingen er det på Jordis plads

    For Sebastian bør være det klare valg til HWB pladsen

    Det samme med Clement i modsat side, så må klaiber og divkovic kæmpe for deres pladser, på lige fod med de andre, fedt med konkurrence om pladserne, også når Vallys er 100 % klar

    Dejligt så mange er på vej tilbage, Kvistgaarden har vi brug for, at have klar til på torsdag, han giver vores offensiv så meget mere, efter min mening.
    6 enige · 3 god kommentar




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder