Caroline Pleidrup
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Pleidrup: Det er et stort spring, men super fedt

 
20-årige Caroline Pleidrup har nydt at tage skridtet fra ungdoms- til seniorfodbold i sin hjerteklub Brøndby, hvor hun altid har spillet.

  • Caroline Pleidrup
  • Natalie Engelbrecht Jensen
   4. juni 2021 - Klokken 22:44
 • Natalie Engelbrecht Jensen
 • Natalie Engelbrecht Jensen
  4. juni 2021 - Klokken 22:44

Caroline Pleidrup, 20, er en af de yngre spillere i Gjensidige Kvindeliga-truppen i Brøndby. I 2017 rykkede hun op fra ungdomsfodbold til førsteholdstruppen som 16-årig. 

- Der er stor forskel på at være ungdomsspiller og seniorspiller. Først og fremmest lærer man utrolig meget uden for banen. Folk er en del ældre end en selv i forhold til, hvad man er vant til, når man kommer nede fra, hvor man er rimelig jævnaldrende. Og så kommer man op, hvor der er nogen, der er en del ældre end en selv, så der lærer man en del. Jeg synes også, jeg har udviklet mig fodboldmæssigt. Det er klart, når tempoet er langt højere på senior-plan, siger hun til 3point.dk.

- Det er et stort spring. Men det er super fedt. Det er det, man har arbejdet for hele sin ungdom at skulle op og spille på øverste hylde. Så det er da bare fedt, at få den mulighed. 

Caroline Pleidrup har spillet i Brøndby lige fra starten af sin fodboldkarriere. Og hun er stadig ikke blevet træt at det. 

- Jeg elsker at være i Brøndby, og jeg elsker at spille for Brøndby. Det er bare en klub, der står for så meget. Der er et helt specielt fællesskab i klubben. Og så er det bare fedt at trække den gule trøje over hovedet hver gang. Det er ikke noget, jeg bliver træt af. 

Lørdag den 5. juni spiller Caroline og resten truppen den afgørende kamp om guldet mod HB Køge. Følg livescoren på 3point.dk

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021