Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Podcast: Få nu sat det her i gear!

 
Her kan du høre denne uges paneldebat fra BrøndbyLyd.

  • Nanna Møller Karlsen
   1. august 2023 - Klokken 12:24
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  1. august 2023 - Klokken 12:24

Puha, det var en tung sæsonpremiere på Brøndby Stadion med et sent sejrsmål til OB. Vi ser nærmere på kampen - men også udviklingen under Jesper Sørensen som helhed.

Peter Froulund siger blandt andet: "Få nu sat det her i gear!"

Panelet i denne uge består af Peter Froulund, Aske Stentoft og Morten Svan. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank
Partner: 3point.dks venner

Vil du også støtte vores arbejde, så meld dig ind i 3point.dks venner her.

Du kan lytte til ugens paneldebat her eller finde den, hvor du foretrækker at høre podcast:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Joblar
 • Joblar   1. august 2023   

 • Meget enig i de primære pointer i podcasten, det er på sin plads med en kritisk synsvinkel, der skal simpelhen ske noget NU, tror jeg det sker.... Nej. Vi har simpelhen ikke råd til at bare lade stå til, og vi kan købe alle de spillere vi vil, men det kommer ikke til at løse noget som helst, man bør anerkende at man har lavet en kæmpe fejl med JS, det gjorde FCM og det bør vi også gøre så hurtigt som muligt ellers kigger vi ind i endnu en sæson hvor der underpræsteres, slut med alle forklaringerne og undskyldningerne.
  12 enige · 1 god kommentar

 • Jeg ser helst at vi som klub bliver mere afklaret med hvad vi vil før vi fyrer træneren, da vi ellers risikerer at stå i samme situation kort tid efter. Men jeg kan også godt forstå dem der synes timeglasset er ved at rinde ud for JS. Det er to transfervinduer og optakter han har haft nu. Mere tid kan man ikke forvente i en klub som BIF, hvor der er store ambitioner.

  Derudover bider jeg mærke i at CV simpelthen går for nemt fri. Han har ansat JS og er i mine øjne også ansvarlig for at udstikke den sportslige linje (hvem skulle det ellers være??). Selvsamme sportslige linje er meget svær at få øje på. Dels spillemæssigt men også ift. hvem vi køber og samspillet med MC.

  Sidste kommentar herfra: Stop med at bruge seneste mesterskabssæson som referencepunkt for ''den gang noget fungerede godt''. Ja vi blev mestre. Ja det var fortjent. Men det var med 61 point. Det er historisk lavt (sammen med FCKs seneste). Det var en freaksæson på flere måder. Vi kan ikke bruge den som afsæt for noget vi kan vende tilbage til eller bygge videre på (det skulle da lige være UEFA koefficienterne men det skib er vist sejlet nu). Og er der seriøst nogen der tror vi i længden bliver en udfordrer til mesterskabet hvis vi baserer os på kontrafodbold?
  11 enige · 7 god kommentar
   
  • Joblar
  • Joblar   1. august 2023   

  • @Marc Johnson enig i at CV simpelhen er gået fuldstændig i flyverskjul, nogen burde forholde ham de manglende resultater og ligegyldige spil udtryk der har stået på de seneste 2 år, det set i lyset af at vi ifølge CV nu har et sportsligt budget der matcher FCM, det er simpelhen for sløjt det der leveres sportsligt, og han er i sidste ende ansvarlig - hans transfer historik er så et helt andet tema som han også burde forholdes.
   3 enige · 2 god kommentar

  Se 3 flere kommentarer
   
  • @Marc Johnson @Joblar Helt enig med jer begge, men CV har aldrig været forholdt kritik på dette medie - selvom dette har været høj aktuelt længe.

   De lange podcast, hvor han fylder sin luftvarmsbalonen op med den ene hjemmelavet floskel efter den anden giver jeg ikke meget for - jeg tror mange har stillet sig selv spørgsmålet om Brøndby ikke må være det eneste sted, hvor en direktør kan underpræstere så groft for en kistelig hyre uden at det har nogle former for konsekvens eller kritik. At han svare kort for hovedet til TV-rapportere og de så ikke tør spørge mere ind er en ting, men at en bestyrelse ikke forholder sig til det faktuelle er mig en gåde.

   Min eneste tese er at han fik Oscars penge hjem i kassen, som var en aftale mellem de to, og derfor har han købt sit sæde og et venskab som gør ham hellig. Oscar har ellers godt i fortiden kunne påpege når noget var galt i klubben og hvem som var forkert på den, nu han i flyverskjul sammen med GFH og Carsten V.
   1 enig
   
  • Kramer
  • Kramer   1. august 2023   

  • @Marc Johnson Er enig i mange af de ting du skriver, selvom jeg ikke er den store CV modstander. Men omkring det med en freaksæson, der er jeg uenig. Superligaen har ændret sig markant over de sidste år, både styrkemæssigt og med færre hold. For det første har man fjernet 2 1. divisions hold i bunden af tabellen, som ville have givet flere point til de stærke hold. Samtidig er de fleste hold i dag markant styrket på parametre som taktik, træning, faciliteter og økonomi, og der er ikke mange nemme kampe. Det sker oftere i dag, at bundholdene overrasker i Parken, på MCH arena, eller i Brøndby, end det gjorde tidligere, og endnu oftere når topholdene kommer på besøg. Det er en mere jævn liga end længe, og derfor kommer vi ikke til at se nær så mange sæsoner, som bliver vundet med højt point gennemsnit.

   Derfor synes jeg, at det er noget pjat at snakke om nemme mesterskaber, bare fordi sæsonen bliver vundet med 61 point. I mine øjne er det lige modsat. Vinder du med +80, så har du enten et hold der er langt foran de andre, eller fordi modstanden har været ringe. I dag slå alle holdene hinanden på kryds og tværs, og der skal kæmpes for hvert point. Og det er godt for underholdningen og vores evner i Europa. Derfor er jeg heller ikke modstander af det nuværende SL format, selvom det skaber lidt drama omkring den Europa plads, som måske ender med at gå til nr. 7. Men i år vil jeg sgu hellere se FCM i Europa and Viborg, ud fra et spørgsmål om koefficient.
   3 enige · 3 god kommentar
   
  • @Marc Johnson er du i virkeligheden returnofthemack fra SSO ?…..dit cv hate er bemærkelsesværdigt

  Se 3 flere kommentarer

 • Helt enig i at det klæder programmet, at man tør være kritiske velvidende at I måske i næste uge skal interviewe JS og at gode relationer sikkert har ret stor betydning for om man blir lukket inden for i varmen i forbindelse med interviews. Jeg har virkelig tænkt længe over det som foregår p.t. Jeg har ondt af JS, han har solgt huset i det jyske og er flyttet til KBH. Han sagde et trygt job op hos DBU som utvivlsomt gav ham både frihed og mere tid end det han har sagt ja til i BIF. Personligt er han jo umulig at holde af som menneske. Men han er bare totalt fejlcastet i en cheftrænerrolle i BIF og det ansvar bærer CV, så jeg er også enig med Marc i at CV flyver for nemt under radaren. Hans position er efter min mening ligeså meget til diskussion som JS rolle. Det er tid til at vores bestyrelse og ejere træder i karakter, nu må og skal det være slut med at BIF er en sovende kæmpe.
  4 enige · 1 god kommentar
   
  • @Kristianbs

   ''Personligt er han jo umulig at holde af som menneske''

   Mener du virkelig det eller er det en slåfejl?

  Se 1 flere kommentarer

---

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    1. august 2023   

 • Det er en god debat i et stærkt panel (efter Aske Stentoft er blevet klarsynet). Vi skal stoppe med at tale spillere og positioner, men fokusere og i talesætte de strukturelle udfordringer og den faktuelle virkelighed.
  6 enige · 1 god kommentar

 • Solz
 • Solz   1. august 2023   

 • Super fin podcast, hvor der debatteres nuanceret og sobert. Jeg synes virkelig I formår at kigge nøgternt på situationen.

  Det er simpelthen ubegribeligt, at man har formået at ødelægge så meget, siden Niller og spillernes mirakel. En særdeles stærk træner a la Laudrup eller Zorniger, det er nok efterhånden eneste mulighed for akut fremgang. En træner, der ved hvad han vil, mens han insisterer på at trimme vores enorme trup, og måske allervigtigst, tør stille store krav til CV.
  6 enige · 1 god kommentar

 • TACKLER
 • TACKLER
  Betalende bruger
    1. august 2023   

 • Jeg er generelt enig med panelet og det klæder debatten med en Jesper Sørensen-kritisk tilgang (uden det bliver bashing).

  Jeg håber at 3Point vil udnytte Alphas nye åbenhed til en debat/et interview omkring de nye tiltag på sydsiden. Jeg læser generelt udmeldingerne fra sydsiden.dk positivt, men kunne mærke på tribunen i søndags, at mange medfans ikke har sat sig ind i/ forstår fremtidens perspektiver - på godt og ondt.

  Klub, fanafdeling og Alpha bør gribe hver en mulighed de har, for at kommunikere omkring tankerne bag den “nye” stemningstribune - så er jeg sikker på det nok skal blive godt.

  Der er klart savnet personer/visioner i capotårnet på nedre. Jeg er generelt imod indblanding fra klubben ift. at opstille stemning, det må og skal være 100% drevet af fans. Men måske skal SLO holdet alligevel overveje, at skubbe lidt til netværket så “de rigtige” indtager tårnet i løbet af sæsonen. Vi har brug for nogle der samler og samtidig kan være en seriøs mod- og medspiller til Alpha.
  1 enig

---

 • Har lige fået hørt podcasten - det var et godt panel med gode, fornuftige synspunkter hele vejen igennem. Jeg skal erkende, at jeg ofte ikke har været særligt enig med Aske Stentoft, men denne gang tror jeg faktisk, at jeg var 100% enig i alt, han sagde. Jesper Sørensens position må absolut være til diskussion nu, selv om CV nok skal have en rigtig god forklaring med til direktion og bestyrelse, hvis han skal fyres, da JS i den grad var hans valg - og det kan desværre gøre, at JS har rigtig lang snor, for hvis JS' position er til diskussion, bør CVs også være det og det må CV også vide.
  3 enige

 • CV og Jesper Sørensen skal væk fra denne klub inden det ender i en nedrykning!!!

  Jesper Sørensen spiller et system som ikke passer til vore bedste spillere, hvilket man så senest mod OB hvor Ohi lå mere på kanten og væk fra feltet end i boksen hvor han er god.

  Vallys ville efter kampen ikke svare på om han er tilfreds i Brøndby eller med sin position på banen, og en tilfreds Vallys svarede vel gerne på sådan et simpelt spørgsmål.

  Hedlund kommer på banen og laver intet og ser opgivende ud i alt han foretager sig, hvilket igen falder tilbage på at Cheftræneren simpelthen ikke har føling med truppen eller formår at sætte spillerne op til kamp, foran 22.500 tilskuere.

  CV har nu brugt på den gode side af 100 mill på indkøb, hentet en DBU træner der har tabt flere kampe end han har vundet og resultatet er hvad?

  Et hold der slet ikke fungerer med en træner der slet ikke er dygtig nok til at sætte en simpel taktik, så de bedste spillere bruges hvor de er bedst.

  VÆK MED CV OG JESPER SØRENSEN NU!!!!!!!!
  2 enige
   
  • @Mr. Jinx,

   Jeg tror du har helt ret i at utilfredsheden ulmer blandt spillerne. Vallys og Wass, i hver fald, ønsker sig en ny træner.
   1 enig

 • Hvis man er interesseret i at gense C.V så gå på Discovery+ og søg på Brøndby, klik på Brøndby, og så kommer alle programmer frem. Der ligger et interview med C.V på 36 min. Fra sommeren inden sæsonen 22/23. Det er ret interessant at have med i forhold til vores situation nu, uanset hvad der kommer til og ske.
   
  • @MetroTilStadion kunne du løfte sløret bare en smule for, hvad CV siger i det interview?

  Se 1 flere kommentarer

---

 • Baggen
 • Baggen   3. august 2023   

 • Få nu fjernet de hvide trøjer fra Sydsiden (især capotårnet) og fra stadion generelt!

 • Der er ingen tvivl om at JS skal lykkedes med at skrabe flere point sammen end de 1,5 vi har for indeværende sæson.

  Jeg kan sagtens se hvilken spillestil JS ønsker, boldbesidende med hurtigt spil igennem midten eller kanterne. Når vi mister bolden iværksættes højt og agressivt pres og genpres, med mindre perioder hvor holdet hviler langt tilbage på banen.

  Jeg er enig i at den måde JS ønsker at spille på, er der behov for en mere boldspillende 6er, men som er mindst lige så god defensivt som Rado. Derudover mangler der boks til boks spiller, som kan skabe balance og hjælpe defensivt. Vi så igen mod OB, at selv om vi er blevet bedre i presspillet, så var vi i perioder lette at overspille. Her kan de rigtige 8ere skabe den defensiv balance.

  Jeg tror ikke 3-5-2 er ønske spilsystemet for JS, men han indretter spilsystemet efter de spillere han har til rådighed.

  I denne uges Mediano podcast syntes jeg de fint analysere den meget ubegrundet kritik som JS har fået. Når det er sagt, skal der skal stadigvæk flere point på kontoen og hvis ikke JS kan skaffe pointene, må CV finde en som kan. Men det er alt for tidligt at trykke på panikknappen, tidligst i oktober tænker jeg. Iøvrigt finder jeg JS meget offensivt orienteret, da han insistere på højt presspil på trods af at han godt ved at der mangler spillere med de rette kompetencer til denne spillestil.
   
  • Joblar
  • Joblar   3. august 2023   

  • @DoctorEnigma jeg kan følge dig et stykke hen af vejen. Enig i at der skal meget mere end 1,5 point i snit til, jeg har en forventning om 2,0 point i snit, så burde vi nemlig spille med om mesterskabet. Kan også følge dig derhen at i de to første kampe har vi set et meget højere pres fra BIF, og er også enig i at vi har set sårbare ud når modstander spiller sig igennem det første pres, der ser vi desværre virkelig åbne ud.
   Det er muligt at vi ønsker at være et boldbesiddelse hold - MEN det er vi jo IKKE, kvaliteten på bolden er simpelhen for dårlig til at det kan lykkes, vi ligger vel lidt over 50% senest og under de 50% mod Silkeborg. Vi har haft kampe hvor vi har ligge væsentlig lavere, 35-36% og det er ikke kun en enkelt kamp.
   Som flere skriver og som Nanna pointerede i seneste Brøndbylyd, lignede kampen mod OB noget vi havde set før, og personligt kan jeg ikke se at vores kvalitet på og med bolden er i TOP6 i SL, så jeg mener ikke kritikken af JS på nogen måde er uberettigede, tværtimod - JS har på papiret fået langt mere end NF nogen sinde havde hvad angår spillere, så må og skal man altså forvente noget mere og noget bedre.

   Men jeg tror sådan set vi er grundlæggende enige, dog mener jeg ikke han skal have snor til oktober, så risikere vi jo endnu en ligegyldig sæson, med 17 kampe under bæltet og to fulde opstarter med holdet skal der leveres NU.
   1 enig · 1 god kommentar

 • Stærk hytte!

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder