Jesper Sørensen
Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Podcast: Interview med Jesper Sørensen: Det korte og det lange sigte

 
Her kan du høre en særudgave af BrøndbyLyd i form af et længere interview med cheftræner Jesper Sørensen.

  • Jesper Sørensen
  • Nanna Møller Karlsen
   30. marts 2023 - Klokken 21:58
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  30. marts 2023 - Klokken 21:58

Brøndby IF fik med nød og næppe knebet sig med i Mesterskabsspillet. Det markerede samtidig enden på Jesper Sørensens første fem kampe i spidsen for Brøndby IF. Nu venter de ti næste, men bliver det med et længere sigte end de første fem?

I dette interview kan du blandt andet høre om både det korte og det lange sigte, om Masterclass og udsigten til flere Masterclass-minutter, om Daniel Wass og hans bidrag fra backen, flydende positioner og de trends i fodbolden, som Sørensen holder ekstra øje med lige nu.

Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet podcasten.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank
Partner: Glostrup Shoppingcenter

Du kan høre interviewet her eller finde det, hvor du foretrækker at høre dine podcast:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Sinbad
 • Sinbad
  Betalende bruger
    31. marts 2023   

 • Et godt interview - tak for det. Jeg tror meget gerne JS vil beholde Frederik W til den kommende sæson.
  1 enig

 • Virkelig fedt at høre konkret omkring de taktiske tanker hos JS!

 • mp80
 • mp80   31. marts 2023   

 • JS er godt nok meget vævende i forklaringen på kort og langtsigte. Ikke noget nyt fra JS desværre, håber han bliver mere konkret næste gang han er i studiet.

  Håber JS skærer igennem og vælger det overflødige fyld fra og kun satser på de stærkeste og fylder op med de største talenter fra MC.

  Winter bør hentes klassespiller, som er bedre end alternativerne til den Venstre CB. Lauritsen har vi ikke rigtig set endnu, men han er hentet ind som en stor profil til et stort beløb, så han bør være sikker starter ved siden af Winter.

  Er Seb fremtiden, bør man satse på ham nu, ellers går han i stå. Wass op på midten sammen med Greve, det vil være en klasse central midtbane.

  Forsvaret er den største udfordring pt på holdet, offensiven er rigtig god, dog kan man med fordel styrke på Hedlunds plads til en mere målfarlig spiller. Så har man en rigtig god backup i Hedlund. Synes Divkovic gjorde det flot i træningskampene på den plads, men han får ingen spilletid, så må betyde han skal videre.

  Bjōrk skal nok også videre til sommer sammen med Slimane, så bliver der også mere luft i truppen til Oskar og Kvist, samt evt. MC talenter.

  Bliver spændende at følge holdet frem mod sommeren.
   
  • @mp80 er for så vidt enige i dine punkter - undtagen det med JS og konkret. Det er vel begrænset hvor meget mere konkret han kan være i et åbent interview. Og han siger jo netop at han sætter det hold, som skal vinde hvergang - og at man skal spille sig til start/trup pladser - ikke få dem forærende. Alt andet spekulation om skære væk mm er jo et CV interview, som skal give svar- og ikke et JS interview.
   1 enig

  Se 3 flere kommentarer

---

 • Fedt at høre JS' syn på MC. Det synes jeg ikke vi har hørt så meget om før nu. Det virker til at han er fortrøstningsfuld med vores pipeline af talenter. Samtidig lader han dog til måske at være lidt mere tilbageholdende med at kaste talenterne ind i startopstillingen forhold til NF (som måske også var lidt mere tøvende med det i starten). Det kan både være godt og skidt, men det er rart nok at få en klar udmelding omkring hvordan han ser på det emne.

  Jeg bed særligt mærke i hvad der blev sagt i den sidste del af interviewet: at det er en tydelig trend i SL, at de fleste hold nu presser højt, og samtidig har indstillet sig på at de andre hold også gør det, og derfor positionerer holdet afhængig af kampen. Dette har gjort det sværere at presse generelt, og måske er det en årsag til at midterfeltet i ligaen har været så tæt. Jeg forstod på ham som om han overvejede at spille med endnu mere risiko, for at imødekomme den problemstilling. Det var meget interessant at høre noget om.
  2 enige
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder