Foto: Freja Borne ©
PODCAST

Podcast: Terapi efter tungt nederlag

 
Her kan du høre denne uges paneldebat fra BrøndbyLyd.

  • Nanna Møller Karlsen
   3. april 2023 - Klokken 21:36
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  3. april 2023 - Klokken 21:36

Det skulle have været startskuddet til en jagt, men i stedet fik Brøndby IF en gedigen midtjysk kindhest og måtte gå fra Brøndby Stadion med et 3-0-nederlag.

Hvad gik galt? Hvordan kommer vi videre? Hvad betyder de stille tribuner? Hvad skal der ske med Wass? Det og meget mere er oppe og vende i denne uges paneldebat fra BrøndbyLyd, som formentlig også kan fungere som en form for terapi. Det hjælper at tale om tingene, har vi hørt.

Panelet består i denne uge af Peter Froulund, Aske Stentoft og Mads Lohse. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank
Partner: 3point.dks venner 

Vil du også være med i 3point.dks venner, så meld dig ind og støt vores arbejde med et månedligt eller årligt beløb. Det sikrer, at vi kan lave endnu mere dækning af Masterclass samt analyse. Meld dig ind her.

Du kan lytte til podcasten her eller finde den, hvor du foretrækker at lytte:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Joblar
 • Joblar   3. april 2023   

 • Enig med Frolund at tålmodigheden med bestyrelse, ledelsen, trænere og spillere er ved at være brugt op, det har været et modras og en slingrekurs af den anden verden siden mesterskabet, stop med al den snak og begynd med at præstere, det gælder for alle ovenstående, er ganske enkelt træt af at høre at vi mødte et godt Viborg hold, at vi ikke var der, at vi skal spille med om mesterskab osv osv gør jeres forbandet job.
  7 enige · 2 god kommentar
   
  • @Joblar
   Der er måske lidt hårdt at gå efter bestyrelsen, der i nuværende konstellation har siddet der i en uges tid.

   Men der skal ryddes op i den sportslige ledelse og lægges en ordentlig strategi som kan erstatte det nuværende makværk.

   CV har over 4 vinduer formået at bruge 150 mio kroner og er endt et hold som nok skal være glade for at SIF og FCM slog hinanden hjem, så man ikke skal tænke på nedrykning.
   Og oven i købet har de mange indkøb præsteret cirka præcis så dårligt som de mere realistiske observatører på dette forum forudså.

   Det virker som en no-brainer at udskifte ham. Det kan dårligt blive værre.

 • Synes ikke der skal skiftes til 3-5-2 eller lignende. Nytter ikke, at blive ved med at tænke kortsigtet.

  Er enig i, at Bell/Greve ikke fungere. Men, der skal ikke ændres radikalt. Jeg havde forlængst dømt Radosevic færdig. Men, kunne være, at man skulle vende trekanten om, og spille med Rado som 6'er, Greve og Wass som 8'ere. Noget i den dur.
  Det burde kunne give noget mere stabilitet. Så må man ofre Evjen på den korte bane.

  Det er heller ikke en defensiv tilgang at spille sådan. Man kan stadig angribe med 5-6 ad gangen på den måde.
   
  • @Ville bliv vild ! God tanke med Radosevic tilbage i en vendt trekant - mangler lige nu en spiller, der kan fighte og så forhåbentlig løfte hele fighter ånden - eller mangel på samme.
   1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • mp80
 • mp80   4. april 2023   

 • 4-2-3-1 / 4-3-3 er den rette opstilling, men som med alle andre opstillinger kræver det, at spillerne præstere og bruges på de rette pladser.

  Wass skal op centralt, længere er den ikke. Alves er slet ikke god nok, få nu Lauridsen ind, han har spillet testkamp og løste opgaven fint, så giv ham spilletid, så han kommer fuldt i kampform igen.

  Offensivt fungere det bedst med Vallys til Venstre og Håkon centralt, hvem der skal ligge til højre er spørgsmålet Hedlund, Kvistgaarden eller Divkovic. Jeg så gerne man prøvede Divkovic, han har fungeret rigtig godt på den plads i testkampene.

  Riveros og Mensah burde kunne klare VB evt. Cappis.

  Seb. fungere godt på HB og bør spille fast.

  JS må tage sig sammen og kigge på de aftaler og opgaver spillerne skal løse, det er pt ikke afstemt.

  Wass er en fantastisk spiller bare han bruges rigtigt, det har man set i enkelte kampe.

---

 • kewell
 • kewell
  Betalende bruger
    4. april 2023   

 • Når I sælger podcasten som Terapi, så har jeg også brug for at I efterlever det :-).
  Jeg er små 20 minutter inde, og ved ikke om jeg kan holde til mere.
  I starter med at køre fuld Wass bashing, og totalt overdrive hans mangler som back. (Og det bliver ikke mindre bashing af at sige en 2-3 gange indenfor et par minutter, at det ikke er bashing). Det var alt for unuanceret, og i samme moment undlader man helt at nævne 3-0 målet, hvor Seb bliver totalt overmatchet i en hovedstødsduel på bagstolpen, noget som Wass netop er ret stærk i.
  Jeg er dog helt enig i, at Wass skal ind på den centrale midt, og væres vores styrmand derinde. Derfra fortsætter i over i at foreslå en 3-back kæde. Noget som vi længe har prøvet uden nogen form for succes. Det er ikke en løsning til noget som helst.
  Hvis man vil have Lauritsen ind (hvilket jeg også selv håber sker snart) så er der to pladser hvortil kun Tshiembe rigtigt for alvor har vist niveau. Så der er rigeligt med plads, hvis han er helt klar.
  Jeg håber godt nok det går fremad herfra, for terapi har det godt nok ikke været hertil :-)
  2 enige · 2 god kommentar
   
  • @kewell Jo men når man tænker på hvor dyr Wass er og med landshold status, kan man godt argumenterer for at hans præstationer er elendige. Som Wass spiller og det han byder ind med lige nu kan han ikke forstærke nogle af de andre top 6 hold. Vi mangler spillere med mere fart for at være en bejler til medaljer.

  Se 3 flere kommentarer
   
  • Solz
  • Solz   4. april 2023   

  • @kewell Wass bliver tydeligvis bedømt meget hårdere end andre spillere, hvilket naturligvis er unfair. Jeg kan også godt lide SebSeb, men han laver stadig enorme fejl, som ved Viborgs tredje scoring.

   Vi fans skal være glade for at Wass overhovedet gider dette projekt, især da vi i disse tider ikke er den mest attraktive storklub at komme til.
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer

 • Helt enig med Nannas pointe om manglende intensitet og manglende ledere på holdet.
  Det var slående hvor lidt gejst og energi der var i holdet - og der var nærmest INGEN inde på banen der viste lederskab.
  1 enig
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder