Jacob Rasmussen
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Rasmussen før Derby: De har et nyt hold - vi har et nyt hold.

 
Søndag er der Derby igen. Brøndbys stærke stopper, Jacob Rasmussen, forventer en intens kamp.

    • Jacob Rasmussen
    • Per Bang
      31. august 2024 - Klokken 12:16
  • Per Bang
  • Per Bang
    31. august 2024 - Klokken 12:16

Det er lidt omvendt-land. FCK vandt begge kampe på Brøndby Stadion sidste sæson, og Brøndby er ubesejret de sidste tre kampe i Parken. Søndag kl. 14 mødes de to rivaler så igen på københavnernes hjemmebane.

 

Der er sket lidt siden sidst. I sommerens transfervindue har FCK bl.a. solgt etablerede spillere som Orri Óskarsson, Kamil Grabara, Elias Jelert, Diogo Gonçalves, Peter Ankersen og Denis Vavro imens Scott McKennas lejeaftale er løbet ud. Efter torsdagens træning i Brøndby tager Brøndbys forsvarsprofil, Jacob Rasmussen, bestik af den nye situation.

- Nu er det et nyt hold, vi har, og det er et nyt hold, de har. De har utroligt mange kvalitetsspillere stadig. Det er måske mere noget på det relationelle, der kan mangle. 

- Men det kan være, at de kommer efter det. Den måde, de spiller på, tror jeg er lidt det samme, som det var sidste år. 

- Hvis vi spiller på den måde, som vi ved, vi kan. Den måde, vi er gode på, så tror jeg også, at vi kan ramme dem nogle giftige steder.

 

Har Brøndby en fordel?

FCK tog fra Skotland torsdag aften omkring midnat efter at have spillet europæisk kvalifikationskamp. Kan det være til Brøndbys fordel?

- Jeg føler, at alle professionelle fodboldspillere skal være i stand til at kunne spille hver tredje dag. Lige så snart de har spillet kampen, har de trods alt to dage til at forberede sig. Jeg tror ikke, det kommer til at gøre en stor forskel.

- Jeg ved ikke helt, hvor stor en værdi man skal tillægge det - altså i forhold til FCKs restitution. Du kan  gøre mange af de samme ting, som du kan på banen. Mange af de taktiske ting kan du også lave i løbesko på en restitutionsdag. På den anden side, at spille en kamp i Parken mod Brøndby, det er nok også noget, som giver lidt energi.

 

Brøndby skal styre kampen

Brøndby går ind til kampen som Superliganes pt. bedste udebanehold. De blå/gule er ubesejret i de sidste fem kampe på fremmed græs. 

- Jeg forventer, at vi kommer ud som lyn og torden og prøver at gå ind og tage så meget styring på kampen som overhovedet muligt. Det er klart, at de kommer ikke til at give initiativet fra sig, fordi de spiller trods alt på hjemmebane. Men jeg tror, det bliver en fed kamp. Der kommer til at være tryk på lægterne, fortæller Rasmussen til de fremmødte journalister.

 

FCK har for længst meldt alt udsolgt til sæsonen første Derby.


 





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • GARFIELD
  • GARFIELD
    Top kommentator
    Top gode
    Top enige
      16 dage siden   

  • Ikke bare nyt hold de spillede sent torsdag aften, de lejet Denis Vavro ud, de har ny spiller som ikke fået visum endnu (spiller), og ikke mindst at de har solgt deres største stjerne Orri

    Samt har de mange skader, vi har stort set samme hold, så forstår ikke overskriften, med at vi har et nyt hold

    Vi har på ingen måder et nyt hold, men lige omvendt

    Kun sejr tæller og muligheden for at tage 3point mod dem ude, får vi ikke større, med alle deres dårlige spil pt, manglende spillere grundet salg, leje og skader og sen kamp torsdag aften

    For mig er alt andet end 3 point, mod det hold fck kan stille med, en stor skuffelse, hvis ikke det sker.
    6 enige · 2 god kommentar
     
    • @GARFIELD Meget enig, mester. Neestrup nærmer sig en fyreseddel.
      2 enige · 1 god kommentar
     
    • @GARFIELD Men det er et Derby - alt kan ske det ved vi jo - en ting er sikkert Rotterne er altid tændte når vi besøger dem i Kattebakken.
      3 enige · 2 god kommentar

    Se 17 flere kommentarer
     
    • @GARFIELD sjovt nok skrev du det samme om 3 point mod Randers.
      Desværre lever et Derby sit eget liv. Eneste fordel må være de spillere FCK har hentet ikke ved hvor stort den kamp er for hvert holds fans og det kunne måske være vores fordel, da vi kun har hentet en spiller.
      1 enig · 1 god kommentar

    Se 1 flere kommentarer
     
    • @GARFIELD
      Det lyder nemt når du siger det, men du ved jo godt at det er derby og absolut intet er nemt det er 50/50
     
    • @GARFIELD at de har lejet Vavro ud ser jeg ikke som en svækkelse af FCK, han var okay fremadrettet, men defensivt vil jeg sætte ham i kategori med Lauritsen altså mindre godt, jeg syntes at han havde mange hovedløse indgreb for FCK forrige sæson.

      Angående spilleren der manglede visum, så var det kun til at rejse til Skotland at han ikke havde fået visum, han har allerede spillet et par kampe i suppen og Conference League, der er bare de der meget strikse regler for at rejse ind i Storbritannien, som FCK åbenbart ikke havde helt styr på.
      1 god kommentar

    Se 1 flere kommentarer

  • Derby er gode. Eller var gode før i tiden. I 70'erne var de rigtig gode.
    1 enig
     
    • @RedRegnskovene med mindre du tænker på spillet Derby - det med de 4-benede - så var det vel reelt set først en uges tid efter, at et landshold bestående af omkring 1/3 BIF spillere, havde sikret os en vis pokal i 92, at den unævnelige klub på Østerbro blev en realitet. :-)

  • Derby har deres eget liv, vi har før vundet dem hvor vores hold var ekstraordinært ringe. Så jeg syntes ikke man kan forlange en sejr.
    Et uafgjort resultat i parken, er et godt resultat.
    3 enige · 1 god kommentar
     
    • @Sorteslyngel enig…
      Men som FCK har leveret i sidste 4 kampe burde vi godt kunne drømme om 3 point derinde. :-)
      2 enige

    Se 1 flere kommentarer

---

  • @Garfield det er helt rigtigt vi har ikke et nyt hold , men er kommet af med spillere fra overskudslageret ( dog dynd at Greve er så meget skadet så han ikke fandt sin topform), derud over er det kun Stijn
    Spinners der er ny, og ja kun sejr tæller så Keep attacking!!.

  • Denne gang skal vi kapitulere på deres mangel på relation qua deres mange nye spillere. Vi har IKKE et nyt hold og det er en kæmpe fordel. Skuffelse er måske hårdt at sige hvis ikke vi vinder men har det sq lidt på den måde idag. God kamp!!

  • LJS
  • LJS
    Betalende bruger
      16 dage siden   

  • Uanset hvad, så skal man vel altid gå efter 3 point, mod FCK, og generelt, når vi spiller kampe.
    Derby-kampene har altid deres eget liv, og alt kan ske, men har en god følelse med kampen idag.
    Håber og tror på de tre point.
    God kamp og søndag.

---




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder