Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Skuffet Jesper Sørensen: Vi skal vise, hvem vi er

 
To tabte point og et tabt skridt i toppen. Jesper Sørensen var skuffet over eftermiddagens resultat i Aarhus, og nu skal Brøndby – ifølge cheftræneren – vise, hvem de er.

  • Anders Villaume Vestergaard
   14. april 2024 - Klokken 19:24
 • Anders Villaume Vestergaard
 • Anders Villaume Vestergaard
  14. april 2024 - Klokken 19:24

- Jeg synes ikke, vi gør nok for at holde fast i bolden og komme op på AGF’s banehalvdel, og det er mere det, der generer mig. 

Sådan lød ordene fra Brøndbys cheftræner, Jesper Sørensen, da 3point.dk og resten af den skrevne presse talte med Brøndby-chefen i mixed zone efter det skuffende resultat på 2-2 ude mod AGF. 

Men selvom Brøndby forsøgte at forsvare føringen hjem, var det slet ikke det, der var intentionen fra Brøndbys side. Jesper Sørensen peger i stedet på noget mentalt.  

- Det er normalt og naturligt, og man ser ofte i fodbold, at man bliver en smule passive og håber at man kan forsvare det hjem, når man har et resultat, man vil holde fast i. Det var vi også tæt på i dag, men det bringer os ikke derhen, hvor vi gerne vil resten af sæsonen, siger han. 

Fremover vil Jesper Sørensen se et Brøndby-hold, der er dygtigere til at holde fast i initiativet.

- Vi tabte to point til sidst i dag. Det er nu, vi skal vise, hvem vi er, og stole på, det, der har bragt os hertil og ikke overlade initiativet, fordi vi vil vinde kampen 2-1. Der skal vi være dygtigere, siger Jesper Sørensen. 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    1 måned(er) siden   

 • Problemet er jo netop at vi viser hvem vi er. På godt og ondt!

  Jesper Sørensen skal tage sig sammen og sætte det hold som kan vinde kampe, når der er et mesterskab på spil.
  5 enige · 1 god kommentar
   
  • @Saesonkort - JS prøver med indskiftningerne, men han lykkes ikke med det. Når vi mister point, er det altid JS' skyld.
   3 enige

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @Saesonkort
   Han sætter vel det hold han mener kan vinde, mon ikke det lige så meget er spillerne der skal tage sig sammen, når først kampen kører er det begrænset hvad man som træner kan gøre
   2 enige · 1 god kommentar

 • Viser I ikke netop hvem I er? En flok kønsløse kyllinger uden dræberinstinkt? Når man er foran mod et skadesplaget hold gymnaster skal man da gå direkte efter halsen som selvfølgelig er det næste mål. Og så et enkelt eller 2 mere udover det næste.
  7 enige · 1 god kommentar

 • For mig er det ikke pointtabet der er det værste. Jeg syntes indsatsen var dybt kritisabel. Arrogant, sløset, ukoncentreret og bare generelt ekstremt lavt niveau. JS tager alt alt for meget hensyn til modstanderen, som i dag stillede med flippin C-kæden!!! Alligevel stiller vi op med rugbrød livrem og seler-opstillingen. Det bliver vi straffet for. Især Bischoff havde pyntet gevaldigt offensivt i stedet for Mensah. Spillemæssigt har vi nu i flere kampe manglet fart og intensitet. Posen skal rystes NU!!!
  3 enige · 1 god kommentar
   
  • @Kristianbs det er fandme en gratis omgang at påstå, at Bischoff havde gjort nogen forskel, havde han startet inde.

   Hans indhop viste meget godt, hvad han er: En 18 årig spiller uden seniorerfaring, som IKKE er back, men offensiv spiller.

   Men hvis vi bare kan slynge gratis postulater ud: Vi havde vundet 3-0 med Mikkelsen på mål og Yeboah på toppen.
   9 enige · 6 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

---

 • Joblar
 • Joblar   1 måned(er) siden   

 • JS har jo ikke selv modet, pindsvine bold gang på gang, man siger et men gør noget andet. Uafgjorte kampe kan ikke bruges til noget.
  2 enige · 1 god kommentar

 • Jeg synes det er utroligt, hvordan folk herinde bare leder efter folk I kan lynche.. Er du rådden en omgang medløber-taber-mentalitet der bliver kørt.

  I mandags skulle to teenagere klynges op. I dag er det Jespers skyld, at holdet ikke formår at være fokuseret i den sidste del af kampen, når det gælder.

  Så kan det godt være, at majoriteten af jer herinde hader Alpha, men ved I hvad Alpha gjorde, da kampen var slut? - De stod og klappede af vores spillere. De blev ikke hyldet, men de fik af vide, at uanset hvad og uanset hvor mange bolle-spark, de måtte give os - Så står de stadig bag dem.

  Jeg flover mig over, at jeg deler klub med jer. Heldigvis deler vi ikke mentalitet.

  Vi ses på søndag.
  18 enige · 12 god kommentar
   
  • @RommeTilPhiriOgSå
   Tak for lige og få hevet os ud af osteklokken, som jeg nok også selv er røget lidt i. Jeg vil bare så gerne finde et svar på hvorfor vi falder så meget i intensitet, niveau og power når vi spiller 1 kamp om ugen, og enda om mesterskabet. Jeg er enig i vi ikke skal svine enkelte spillere til eller fyre træneren, men i et debat Forum skal vi jo kunne skrive hvad pokker der gik galt, at nogle så kammer lidt over lige bagefter, er jo hvad det er.
   1 enig · 5 god kommentar

  Se 8 flere kommentarer
   
  • Kepgar
  • Kepgar
   Betalende bruger
     1 måned(er) siden   

  • @RommeTilPhiriOgSå stærk kommentar og velkommen tilbage!!
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Sagen er, at vi mangler Alves, Kvistgaarden og en skadesfri Divko. Vi savner også en Vallys på toppen.

  Men vi ligger nr. 1, og vi har mindst lige så gode chancer for at vinde guld som fc-klubberne.

  Vi har mistet muligheden for at slå hul ned til 2. pladsen, men jorden er altså ikke gået under.
  10 enige · 7 god kommentar

---

 • LJS
 • LJS
  Betalende bruger
    1 måned(er) siden   

 • Min tillid til J.S er stadigvæk usvækket.
  Lad og nu stå sammen og bakke op om hinanden.
  Vi vinder på næste søndag :-)
  10 enige · 6 god kommentar

 • Voxamp
 • Voxamp   1 måned(er) siden   

 • Der er alt for meget panik i tråden her. Lad os nu bakke op.
  Jesper stiller med et godt hold i dag og det skal bare være tre point. Men vi overlader initiativer til GF til sidst og så går det galt (som altid). Vi skal bare blive ved med at angribe. Bundgaard fik ikke een eneste løbeduel som kunne have afgjort det hele.

  Når det er sagt synes jeg man på stadion kunne se, hvor lidt bevægelse der er oppe foran. Vi bryder ingen defensiv ned med gåfodbold og stillestående offensiv. Der var mange kanaler op igennem banen fra Vanlerberge og Jacob R men ingen oppe foran løber for dem. Vi skal træne nogle angrebs-skabeloner så vi ikke er så forudsigelige.
  2 enige · 2 god kommentar

 • Kvistgaarden er vigtigere end jeg havde regnet med. Synes det er et problem, at der ikke er flere dybdeløbere i angrebet.

  Det er svært at køre omstillinger, når farten kommer fra anden eller tredje kæde..
  1 enig

---

 • Ivan
 • Ivan   1 måned(er) siden   

 • Der er ingen grund til at hænge enkelte spillere ud, men der er dæleme grund til at give dem alle en ordentlig opsang. Og der synes jeg Jespers og de to spilleres interwiev efter kampen viser at alvoren ikke helt er gået op for dem. I anden halvleg er der jo ingen der KÆMPER !! De laller jo nærmest rundt uden gejst . Det gælder sgu da mesterskabet. At de så heller ikke viser det nødvendige tekniske niveau og placeringsevne og evne til at finde de rigtige afleveringer er noget andet. Men at de ikke kæmper er for sløjt. Så står de bagefter og siger la la la. Jeg havde sgu da smadret 4 bænke og kylet mikrofonen ad h til.
   
  • @Ivan og så havde du fået karantæne i næste kamp og sat dig selv over holdet.

   Trænere har fået karantæne for at sparke til vandunke, hvad tror 4 smadrede bænke og en mikrofon havde kostet?

   Hvilket nok er meget godt, at det hverken er du eller jeg, der repræsenterer Brøndby's professionelle fodboldhold.

   Lur mig, om der ikke internt nede i omklædningen har været en fælles frustration og en ærlig/kontant dialog.
   2 enige

 • Syntes det var interessant med Rado som starter hvor Wass specielt i 1. halvleg havde mange flere offensive aktioner i og omkring AGFs straffesparksfelt, men desværre var det som om at Wass gled mere og mere ud af kampbilledet som kampen skred frem.

  Der var ligeledes også arbejdet med Kleiber og Jordi i mere offensive roller, her kan være en af løsningerne til at låse defensivt orienteret hold op. Men der mangler stadigvæk flere offensive taktiske træk, og vi savnede i den grad Kvistgaarden.
  1 enig · 1 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder