Sander Larsen
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

U/17-landshold: Brøndby-trio til Spanien med Danmark

 
Tre spillere fra Brøndby Masterclass er udtaget til det nye danske U/17-landshold, som i næste uge drager til Spanien , hvor to kampe mod Irland venter.

    • Sander Larsen
    • Steen Sørensen
      27. august 2024 - Klokken 05:56
  • Steen Sørensen
  • Steen Sørensen
    27. august 2024 - Klokken 05:56

I seneste sæson var de faste spillere i den danske trup, når U/16-landsholdet blev udtaget, og her i den nye sæson er de tre Brøndby-talenter igen udtaget. Nu er det så til U/17-landsholdet, som i næste uge starter forberedelserne til den indledende EM-kvalifikation.

De tre Brøndby-talenter er midtbanespillerne Ali Al-Najar og Sander Larsen (billedet) samt angriberen Jacob Ambæk. Sammen med deres danske landsholdskammerater rejser de til Spanien i næste uge.

Nærmere bestemt til San Pedro del Pinatar i det sydøstlige Spanien cirka 20 km. syd for feriebyen Torrevieja ikke langt fra Alicante. Her venter der udover træninger to kampe mod Irland.

Som nævnt er det forberedelser frem mod den indledende EM-kvalifikation, hvor Danmark til oktober er værter for et gruppespil med Østrig og Luxembourg. De to bedste hold vil være klar til forårets afgørende EM-kvaliifkation.

5/9 kl. 20:00 på Pinatar Arena: Danmark - Irland

8/9 kl. 11:00 på Pinatar Arena: Iralnd - Danmark

Se hele den danske trup her





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.





Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder