Danial Riaz
Foto: Freja Borne ©
NYHED

U/17-landshold: Debut til Brøndbys Danial Riaz

 
Da Danial Riaz blev skiftet ind i U/17-landskampen mellem Danmark og Italien betød det samtidig landsholdsdebut for den unge Brøndby-spiller. Ikke alene på det danske U/17-landshold, men i det hele taget.

  • Danial Riaz
  • Steen Sørensen
   8. september 2023 - Klokken 19:03
 • Steen Sørensen
 • Steen Sørensen
  8. september 2023 - Klokken 19:03

På tre af de fire danske landshold, der skulle i aktion torsdag, var der en Brøndby-spiller på hvert af de tre hold, som endnu ikke var noteret for en eneste landskamp på noget som helst niveau. Da torsdagens kampe var ovestået, var det ikke længere tilfældet. Alle tre fik debut.

Nicolai Vallys fik debut på A-landsholdet, mens Clement Bischoff debuterede på U/19-landsholdet. Endelig fik Danial Riaz debut under U/17-landskampen mellem Danmark og Italien, som var en del af en fire nationers turnering i Tyskland, hvor Israel sammen med værterne er de sidste to hold.

Det skete da midtbanespilleren erstattede klubkammeraten André Escobar efter en times spil. På det tidpunkt var stillingen 2-0 til Italien, som endte med at vinde opgøret 3-1. Det danske mål til 2-1 blev sat ind af Arsenal's Chidozie Obi.

Udover Escobar startede den danske trups tredje Brøndby-spiller Philip Søndergaard også inde, og i lighed med klubkammeraten fra Vestegnen blev det til en times spil for midtstopperen. Danmark spiller igen i morgen lørdag kl. 16:00 mod Tyskland, som torsdag vandt 3-2 over Israel.

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • SÅdan Daniel, kæmpe fortjent. Sikke en udvikling han har haft den seneste sæson. Fra at spille en smule med u15 da sidste sæson startede, til at blive fast mand på U17 i løbet sæsonen, til nu at være krumtap og anfører på U17 holdet i Brøndby og udtaget til U17 landsholdet for første gang. En ægte Brøndby dreng.

  Masterclass fra vestegnen.
  3 enige · 5 god kommentar

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder