Foto: Teis Markfoged ©
VIDEO

Video: Min Første Kamp: Jan fra Behandlingscenter Tjele

 
Her kan du se en video fra Jan Meinckes første tur på Brøndby Stadion.

  • Nanna Møller Karlsen
   25. februar 2024 - Klokken 09:01
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  25. februar 2024 - Klokken 09:01

Min Første Kamp er et videoformat, du kan møde på 3point.dk. Vi har samarbejdet med Arbejdernes Landsbank om idéen og udførelsen, og første afsnit ud af fire i 2024 er nu klar.

Jan Wahl Meincke er direktør for Behandslingscenter Tjele, der er Danmarks største og ældste aktør for privat misbrugsbehandling. Tjele har afdelinger over hele Danmark og tilbyder både ambulant og døgnbehandling.

Jan var som ung selv ude i et alvorligt misbrug af alkohol, før han valgte at lægge livet om fri af sit misbrug. Efter behandling endt behandling stiftede han Behandlingscenter Tjele. På trods af at Jan har rundet de 70, har han ingen planer om at stoppe. Selv efter 33 år med misbrugsbehandling bliver der stadigvæk arbejdet mere end 37 timer.

Til forårets første Superliga-kamp på Brøndby Stadion, var Jan inviteret i loungen af Arbejdernes Landsbank. Vi fik lov at følge ham til hans første kamp. Dette er første afsnit i en ny serie med fire afsnit over 2024, som 3point.dk laver i samarbejde med Arbejdernes Landsbank. Det handler om at vise, hvor stort et fællesskab det er at gå til fodbold. Særligt i Brøndby!

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Husted7
 • Husted7
  Betalende bruger
    25. februar 2024   

 • Jeg er også ædru alkoholiker næste. 15 år i starte have jeg mine kone med som støtte nu kommer jeg selv og får jeg luft førhen drak jeg meget har kommet på stadionover 30 år mit andet hjem
  1 enig
   
  • @Husted7

   Det er godt at du har haft støtte, det er desværre ikke alle der har det igennem livet med alkohol eller stof misbrug.

   Men fedt med gode historier og fortsæt bare din gode vej igennem livet :)

   God kamp i dag
   
  • @Husted7 flot du holder dig ædru det er bestemt ikke altid nemt, jeg har med tidligere misbruger at gøre, så ved hvilke kampe I kan stå i
   Så stort respekt herfra
   1 enig · 1 god kommentar

 • Ikke en dårlig kamp at se som første gangs gående.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder