Fodbold live resultater
Brøndby tabte Aldrig Alene-kampen til FC Nordsjælland trods fantastisk stemning

Skrevet af Daniel Mads Jensen, 13. august 2021

Glem corona. Glem restriktioner. Brøndby Stadion var fredag aften endelig igen fyldt godt op efter lang tids pause. Brøndby Stadion leverede en helt fantastisk lydkulisse, som i høj grad har været savnet.

På banen startede kampen som lyn og torden. Det var helt åbenlyst, at Brøndby-spillerne gerne ville ud og vise det talstærke hjemmepublikum, at de havde savnet dem. Der blev lagt fra land med et aggressivt pres, som kastede flere lige-ved-og-næsten-chancer af sig i kampens indledning.

Efter knap otte minutter kom bolden også i nettet, da Brøndby hurtigt fik vendt spillet og fanget nordsjællænderne i ubalance. Kevin Mensah lagde bolden ind i feltet, hvor både Hedlund, Pavlovic og Uhre var helt udækkede. Bolden studsede en enkelt gang, inden den ramte Uhres pande, og derefter netmaskerne. Et minut senere blev målet dog annulleret for offside, da VAR-vognen vurderede, at Simon Hedlund undervejs havde snittet bolden. TV-billederne var hverken klare eller åbenlyse, men Brøndby kunne hverken gøre fra eller til, og måtte fortsætte uden mål.

Fire minutter senere var det så Nordsjællands tur til at true modstandernes felt. Martin Frese, som var særdeles godt spillende, fandt med et fladt indlæg en fremadstormende Leo Walta, som var helt fri, men finnen fik slet ikke ordentligt ramt på bolden.

Normalt kender vi kampene mellem Brøndby IF og FC Nordsjælland for at være tempofyldte, eksplosive og chancerige, men det var ikke tilfældet i dag. Nordsjællænderne har fået ørene i maskinen de sidste mange indbyrdes opgør, så i dag havde de valgt en mere pragmatisk tilgang, hvor de ikke satte bolden på spil, men i stedet spillede dybt og satsede på højt pres.

Netop derfor blev dagens kamp en noget mere taktisk affære, hvor det mere var dommer Peter Kjærsgaard der fik tilskuerne op ad stolen, end det var spillet på banen. Vi vil helst ikke snakke for meget om dommerpræstationerne - men vi forstår godt, hvis der sad nogle folk og var lidt utilfredse på den front.

De to hold gik til pause med 0-0, men der gik ikke lang tid i første halvleg, før der var taget hul på målscoringen.

FC Nordsjælland kørte en flabet frisparkskombination, som narrede Andreas Maxsø til at falde for tidligt i banen og ophæve en eventuel offside. Indlægget sejlede ind i panden på Kian Hansen, som var stukket af fra sin direkte oppasser, og så kunne han heade FC Nordsjælland i front.

Det var ikke ufortjent, at FC Nordsjælland kom i front. Efter en række Brøndby-sejre havde Flemming Pedersen lagt en taktik, som Brøndby havde noget sværere ved at håndtere, end de normalt har mod de unge nordsjællændere.

Vi skulle helt hen til et kvarter efter scoringen før Brøndby for alvor fik truet Peter Vindahl i FCN-målet. Kevin Mensah lagde en flot dybdebold til Mikael Uhre, som fik tæmmet og sparket på mål i samme bevægelse, men Vindahl stod godt placeret og kunne blokere.

Hjemmeholdet blev båret frem af en elektrisk kulisse, som virkelig viste sig fra sin allerbedste side. Det var et Brøndby Stadion, hvor Sydsiden ikke selv stod for stemningen, men alle fire tribunerne hoppede og sang med. På en dag, hvor tingene ikke for alvor fungerede på grønsværen, var det aftenens absolutte højdepunkt.

På banen var det Brøndby, der var toneangivende, men de chancer der blev skabt, blev også misbrugt. Andreas Bruus sparkede et indlæg langt over mål, og Mikael Uhre nåede lige nøjagtig at blive løbet op af en forsvarsspiller i afslutningsøjeblikket.

Som kampen skred frem var det mere og mere tydeligt, at hvis Brøndby skulle tilbage i kampen, så skulle det komme fra Simon Hedlund. Svenskeren var konstant i gang med en spurt, og overløb gang på gang forsvarsspillerne i FC Nordsjællands højre side. Indlæggene endte dog oftest ikke ved en Brøndbyspiller, og når de gjorde, blev de forvaltet fornærmende ringe.

Derfor endte det da også med ikke at blive til noget, og dermed tabte Brøndby If til FC Nordsjælland for første gang i over fire år.
Deltag i diskussionen
 • Sim
 • Sim   13. august 2021   

 • Pinlig sæsonstart
  4 enige

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    13. august 2021   

 • Sidste sæson vandt vi på kontinuitet.
  Det er tydeligt, at der mangler fælles forståelse og samspil.
  Men det er ikke underligt, med så mange afgange, flytten rundt på pladserne og nu også Corona-kaos.

  Men cadeau til NF for at satse butikken og sende Maxsø op på spids.
  10 enige · 3 god kommentar
   
  • Uche
  • Uche
   Betalende bruger
     13. august 2021   

  • @Jensen - Ja NF sender godt nok Maxsø op, men der har man jo allerede fejlet stort, dels ved at starte med Pavlovic, og hedlund bliver aldrig midtbane mand, skipper skal gå hjem på træningsbanen og øve fremadrettede afleveringer, Bruus skal hjem og træne indlæg, generelt skal hele holdet tilbage på træningsbanen og træne pasningsspil
   4 enige

 • Ikke godt. Spillet er stresset og usammenhængende. Der mangler grundlæggende kvalitet. Radosevic ville have været god at have på midten. Der mangler i høj grad en general centralt på midtbanen. Og så sidder der desværre bare ikke nogen mål på bænken.
  2 enige

 • Fredag d. 13… Næste sæson - den blir go…
  1 enig

 • 100 % L E V E R P O S T E J
  1 enig

 • Forfærdeligt.
  Set over hele kampen fortjener vi vel ikke at tabe men hold da op der er mange elendige offensive aktioner.
  Hvis Corlu ikke starter i sådan en kamp, så kommer han aldrig til det. Nu bliver vi nødt til at hive plasteret af og sende ham videre.
  Pavlovic ser jeg nærmest ikke hele kampen.
  8 enige

 • NF udtalte i sidste weekend han ikke var bekymret, hvad nu ? Hvis jeg var NF ville jeg være meget bekymret, 5 kamp i streg hvor vi spiller ferie bold, vi gider ikke dække op på dødbolde og vi kan slet ikke få spillet op på den sidste 1/3 af banen, ja vi har nogle spiller ude pga. covid MEN det er fandme ikke en undskyldning for at lalle rundt på banen og ugideligt ud det meste af kampen, det er kun Hedlund af markspillerne som kan være bekendt af sin præstation, jeg er RYSTET over at se forskellen på de 2 hold i dag, det var tydligt FCN ville vinde for enhver pris i dag, de sad tæt på BIF og der var saft og kraft i tacklingerne. Vores spil er så nemt at læse, samt vores spiller dribler når de skal aflevere og aflevere når de kan sætte tryk på, VI ER RAMT PÅ SELVTILLIDEN uden tvivl
  1 enig

 • Vores sæson starter den 10/09. Det er efter landsholds pausen..
  3 enige · 2 god kommentar
   
  • Welkro
  • Welkro   14. august 2021   

  • @Ville bliv vild ! Så er det bare ærgerligt at alle andre hold for længst har startet deres sæson på det tidspunkt..
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer

 • mp80
 • mp80   13. august 2021   

 • Håbløst spil få Bruus ud på leje, han er slet ikke god nok. Pinligt og bekymrende, CV sagde enda at holdet efter de mange afgange er væsentligt svækket. Hænger bestemt ikke sammen med den tro han og andre har givet udtryk for om top 3 osv.

  Brug nu nogle penge på holdet og få styrket det, der er store mangler.
  2 enige

 • Mik
 • Mik   13. august 2021   

 • Ved jeg får ballade når jeg skriver det her, da jeg læser folks negative kommentarer og så skide nemt at være en del af dem der sparker til folk der ligger ned. Vi står sammen i brøndby

  Havde vi stået med point i dag så var tonen en helt anden, det er følelser på spil og det erkender jeg men ikke de personer som siddet og skulle fortælle andre som råbt op med bredde og manglende kvalitet de sidder nu og brokker sig det er dobbeltmorale .

  Jeg synes holdet gjorde alt de kunne, og så et fantastisk kæmpende hold, der ikke havde mere give af, kan man så forlange mere NEJ

  Nå man kæmper sådan for blusen. Så tager jeg hatten af nederlag eller ej.

  De skal nok vende det her, fantastisk og fejlagtigt mål annullering Uhre score
  10 enige · 2 god kommentar
   
  • @Mik hvem andre en Hedlund kæmpet for blusen i dag ?
   3 enige

  Se 11 flere kommentarer

 • Skam jer.. Fy for helvede Brøndby.. Og Peter Kjærsgaard viser da også i dag at han formår at dømme konsekvent forkert.. Ikke partisk eller noget.. Bare decideret forkert.. Det er længe siden jeg har set så frustrerende en kamp...
  2 enige

 • Med lidt held laver Uhre et par stykker i dag, men vi er taktisk læst af Fcn!
  Hedlund bliver næsten en enmandshær, vor resten af holdet har for stor fejlmargen..

  Greve og Radosevic havde gjort en forskel i dag, svært at se en fremtid for Corlu! -og Pavlovic....så ham ikke i kampen i dag...
  4 enige

 • Pu ha jeg håber der kommer noget offensivt. Heldigvis viste Cappis og Greve gode takter i sidste weekend. Men for pokker hvor er jeg skuffet over Curlo. Kommer ind med 30 min tilbage og viser INTET... ikke engang gejst og vilje.
  Vi må håbe Greve kan være den der byder ind offensivt, så Hedlund ikke skal det hele alene.
  4 enige

 • Jeg er sgu rystet, specielt over dommerpræstationen. Den er på ingen måde CAO. Fint nok at VAR dommeren kan se at en på et TV billede, som ingen andre har mulighed for at se, rammer en millimeter af Hedlunds støvle rammer bolden, men det kan vi andre ikke, dommeren kan heller ikke og derfor der selvfølgelig mål. Reglen med CAO gælder åbenlyst ikke for os!
  Jeg er rasende!
  FCN har et skud på mål, jeg siger et!
  Og det kan vi desværre ikke afvise.
  Vi burde have vundet kampen, og hvis dommeren eller tillod de samme præmisser som resten af holdene i superligaen, ville det have været en anden kamp.
  7 enige · 3 god kommentar

 • Mr.D
 • Mr.D   13. august 2021   

 • Vi taber vel ret beset knebent på en semi personlig fejl af Maxsø (når det er sagt er det godt headet ind).
  Hvis målet var blevet godkendt havde meget måske set anderledes ud.

  Jeg glæder mig over
  Stemningen på stadion
  At vi bliver meget bedre når vi får lidt kontinuitet
  Hedlunds vilje
  At Uhre kommer til gode chancer,

  Jeg græmmer mig over:
  Sæsonstarten
  Maxsø formnedgang på det værst tænkelige tidspunkt
  Corona fravær
  VAR (Argh...hvar!)
  5 enige · 3 god kommentar
   
  • @Mr.D Det var nu en ret stor fejl af Maxsø...
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 6 flere kommentarer
   
  • Uche
  • Uche
   Betalende bruger
     13. august 2021   

  • @Mr.D - Det er ikke Maxsø mål, Prøv at se en gengivelse også læg mærke til Pavlovic, 1 han kan tage et skridt frem så løber KH lige ind i ham. 2 Han stopper op i sit tilbageløb for at stå og nyde KH scorring
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer

 • Maxis
 • Maxis   13. august 2021   

 • Det var reelt set kun Hedlund der tog ansvar i dag, men inden jeg begynder at skrive alt muligt negativt, så er det bare vigtigt at nævne hvor mange spillere vi har ude, det er jo helt vildt. Når du så blander oveni hvor mange afgange vi har haft så er det svært at forvente det helt store. Udover det skal der strammes op defensivt. Og så fuld fokus på de defensive standarder. Jeg tror først vores sæson starter sådan rigtigt efter landsholds pausen når alle de nye spillere er spillet ind. Forhåbentlig kommer der også to forstærkninger i form af en angriber og en højre wingback.

  Kom igen!
  2 enige
   
  • Uche
  • Uche
   Betalende bruger
     13. august 2021   

  • @Maxis Kan give dig ret i meget men synes igen SH er fejlplaceret i 1'ste halvleg og indtil pavlovic bliver skiftet ud, men så blomster han også, jeg mener i dag skulle have stillet op med Uhre + Hedlund på toppen og pyndt på midten i diamant med Frendrup og slimane på toppen
   1 enig · 1 god kommentar
   
  • Uche
  • Uche
   Betalende bruger
     13. august 2021   


 • Det kan simpelthen ikke være rigtigt, at vi ikke har en spiller med hurtigere spilforståelse end Slimane. Det er pinligt så langsomt han læser spillet.
  1 enig

 • Som cv har udtalt, “vi skal ikke kigge på de andre men kun os selv”
  Jamen det gør vi så, sikke et godt stykke arbejde… Du om nogen har alt alt for meget magt… pavlovic, sikke et indkøb, corlu, hold da op, Lumb fantastisk, og hvad har du solgt, jamen lad os kigge på det, alle herinde ved det så det undlader jeg…Du har sparet alt væk… du har ikke ville betale de lønninger der skal til!! men i stedet for render du rundt og henter 19-20 årige svenskere , troede masterclass var så godt….og hold da hvor bliver det pinligt i Europa Tak CV
  Stakkels NF…
  Cv hvis du magter det så få lettet røven,der købes en kvalitets angriber, en klasse forsvarer og 2 wingback og evt en offensiv midtbanespiller
  Slimane er ikke god nok, Gammelby ud med ham, corlu, sælg skidtet, og jeg kunne blive ved og maxsø hvis du er så ringe bare fordi du ikke blev solgt og ikke vil forlænge… kom igang knægt du er anfører!!!!
  CV du er voldsom pinlig!!!. Det kan simpelthen ikke passe du ikke vil bruge penge…. Nu må Jan Bech komme på banen…
  Jeg pisse rystet over den start aldrig har jeg set noget så pinligt…. CV er total overvurderet!!! Nøøøøj jeg er vred… 3 point ud af 15…. Top 6 glem det!!! med mindre du letter røven og bruger nogle penge!!!
  3 enige · 2 god kommentar
   
  • Betalende bruger
     13. august 2021   

  • @Anders77 helt enig …oven i købet er vi nu 3 sidst ….det er på grænsen i, at være pinligt at være danske mestre
   
  • Uche
  • Uche
   Betalende bruger
     13. august 2021   

  • @Anders77 -Du lægger bare et sponsorat på 100 mill / årligt, så klarer CV den sag
   5 enige · 6 god kommentar
   
  • Uche
  • Uche
   Betalende bruger
     13. august 2021   

  • @Anders77 -Du lægger bare et sponsorat på 100 mill / årligt, så klarer CV den sag

  Se 5 flere kommentarer
   
  • @Anders77 Jeg kunne ikke være mere enig. Der bliver ikke hentet noget kvalitet ind. Der bliver kun hentet leverpostej ind for tiden desværre :(

 • Betalende bruger
    13. august 2021   

 • Er ked af at skrive det og svin mig til lige så tosset i vil ….men situationen spidser til nu og endnu en uge er gået hvor CV har siddet på sin røv og gjort ingenting ….tydeligt at der ingen selvtillid er i holdet, der er ingen leder, og når/ hvis de får en røvfuld næste uge af red bull og måske taber næste SL kamp, så har holdet endnu mindre selvtillid ….jeg har ment fra start og mener stadig at CV har fejlet så ufatteligt i dette vindue. Derudover er pavlovic en af hans indkøb og han er netop det leverpostej som han påstår han ikke vil købe ……KOM NU IGANG CV FOR FANDEN
  1 enig

 • Hey lad os lige slå koldt vand i blodet.. Vi skal huske at vi altid taber alt i September så der kan vi bygge på med ro på..
  1 enig

 • Mr.D
 • Mr.D   13. august 2021   

 • Kan godt være i tvivl om hvorfor vi bliver ved med at bringe Pavlovic. Som vi spiller gør vi ham ikke god. Så giv hellere kvistgården chancen.
  Reza får vel længere og længere til spilletid. Det er vel kun de helt unge han nu er foran.
  2 enige

 • Brøndby burde skamme sig, vi stiller op for dem hver søndag alligevel giver spillerne os intet tilbage. Fordi vi blev mestre sidste sæson behøver de ikke at løbe rundt som kyllinger uden hoved, især Kevin Menza viser gang på gang at han ikke fortjener at spille for Brøndby. Skam jer alle sammen og kom igang på træningsbanen :O(
   
  • Mik
  • Mik   14. august 2021   

  • @GameBoy jeg synes du burde skamme dig over din udtagelse og sidde svine holdet til som kæmper.

   Gad vide hvordan dit indlæg havde været hvis Uhres mål var blevet stående som det selvfølge burde og vi havde vundet.

   Plat at sidde skrive sådan om et hold der er i modvind og kæmper deres bedste

   Nej pinligt
   2 enige

  Se 3 flere kommentarer

 • Joblar
 • Joblar   13. august 2021   

 • 18000 mennesker på plads på stadion, Aldrig Alene Tema, lagt op til fest og glade dage og så levere man som en omgang l… - flovt, pinligt, sølle - tydeligt for enhver at der mangler en plan og så sandelig KVALITET……
  4 enige

 • Da vi scorede til 1-0 tænkte jeg, at nu moser vi FCN fuldstændig. Det var så inden VAR-dommeren besluttede sig til at smadre kampen for os. Vi kom aldrig igen ordentligt i 1.halvleg.

  Jeg har ikke set tv-billederne endnu, men på twitter forlyder det at det ikke kan bekræftes at Hedlund har berøring på. Altså ikke en klar og åbenlys fejl.

  Jeg mister simpelthen den lille tro jeg efterhånden havde fået opbygget med VAR, når en kamp kan blive fuldstændig smadret af sådan en fejl. Det er utilgiveligt. Og vi kan ikke gøre en skid, selvom man bliver bortdømt på det groveste. Det er totalt uacceptabelt.

  I 2.halvleg synes jeg egentlig vi får skabt de chancer der skal til for at vinde kampen, men Uhre kunne kun lave det ene flotte mål, som ikke talte.

  Hedlund skal spille i angrebet. Han er så gennembrudsstærk, som en af de eneste vi har, og så skal han ikke ned på den midtbane. Pavlovic fik vi intet som helst ud af i denne kamp, og det var forudsigeligt, synes jeg.

  Nu skal man virkelig tage en dyb indånding. Jeg synes ikke spillet er så dårligt igen. Vores held skal nok vende igen.
  5 enige · 4 god kommentar
   
  • @Christian Brøndbyman Vi var bestemt ikke heldige i med dommeren i dag.. Uhres film var klart straffe. Han bliver stemblet på hælen.

   Freses takling på Slimane ville mange dommere dømme rødt.
   3 enige · 3 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Da vi scorede til 1-0 tænkte jeg, at nu moser vi FCN fuldstændig. Det var så inden VAR-dommeren besluttede sig til at smadre kampen for os. Vi kom aldrig igen ordentligt i 1.halvleg.

  Jeg har ikke set tv-billederne endnu, men på twitter forlyder det at det ikke kan bekræftes at Hedlund har berøring på. Altså ikke en klar og åbenlys fejl.

  Jeg mister simpelthen den lille tro jeg efterhånden havde fået opbygget med VAR, når en kamp kan blive fuldstændig smadret af sådan en fejl. Det er utilgiveligt. Og vi kan ikke gøre en skid, selvom man bliver bortdømt på det groveste. Det er totalt uacceptabelt.

  I 2.halvleg synes jeg egentlig vi får skabt de chancer der skal til for at vinde kampen, men Uhre kunne kun lave det ene flotte mål, som ikke talte.

  Hedlund skal spille i angrebet. Han er så gennembrudsstærk, som en af de eneste vi har, og så skal han ikke ned på den midtbane. Pavlovic fik vi intet som helst ud af i denne kamp, og det var forudsigeligt, synes jeg.

  Nu skal man virkelig tage en dyb indånding. Jeg synes ikke spillet er så dårligt igen. Vores held skal nok vende igen.

 • Da vi scorede til 1-0 tænkte jeg, at nu moser vi FCN fuldstændig. Det var så inden VAR-dommeren besluttede sig til at smadre kampen for os. Vi kom aldrig igen ordentligt i 1.halvleg.

  Jeg har ikke set tv-billederne endnu, men på twitter forlyder det at det ikke kan bekræftes at Hedlund har berøring på. Altså ikke en klar og åbenlys fejl.

  Jeg mister simpelthen den lille tro jeg efterhånden havde fået opbygget med VAR, når en kamp kan blive fuldstændig smadret af sådan en fejl. Det er utilgiveligt. Og vi kan ikke gøre en skid, selvom man bliver bortdømt på det groveste. Det er totalt uacceptabelt.

  I 2.halvleg synes jeg egentlig vi får skabt de chancer der skal til for at vinde kampen, men Uhre kunne kun lave det ene flotte mål, som ikke talte.

  Hedlund skal spille i angrebet. Han er så gennembrudsstærk, som en af de eneste vi har, og så skal han ikke ned på den midtbane. Pavlovic fik vi intet som helst ud af i denne kamp, og det var forudsigeligt, synes jeg.

  Nu skal man virkelig tage en dyb indånding. Jeg synes ikke spillet er så dårligt igen. Vores held skal nok vende igen.

 • Det der skuffer mig allermest er det rent fodboldmæssige. Vores midtbane er jo pivringe og vi magter ikke at slå 2 hæderlige indlæg i træk eller hjørnespark for den sags skyld. Ja vi er hårdt ramte af corona p.t. Men selv is-i-maven CV må da snart blive bekymret over at se hvor ekstremt tynde vi er. Jeg forstår heller ikke, at der ikke er fundet nye klubber til Corlu og Gammelby. De har ingen fremtid i klubben, så find dem nu en ny klub, leje eller salg og tag så at få lidt kvalitet ind. Coruna eller ej, hvis vi ikke får 1-2 performancespillere ind så er det farvel top 6 som jeg ser det. Vi kigger ind i en dyster Euro league kampagne, som med næsten garanti fjerner den sidste rest af energi og selvtillid i holdet. Der skal ske noget meget snart. Maxsø er jo ikke rigtig tilstede i dag og Mensah atter tilbage sit normale bundniveau. Vi har altså seriøst brug for et par flere voksne i den trup. Kom nu!
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • Betalende bruger
     13. august 2021   

  • @Kristianbs pas nu på med at kritisere CV, så er du bare fck fan …men er enig med dig …desværre virker det lidt til at man hellere vil spare end st drive et fodboldhold
   3 enige · 1 god kommentar

  Se 5 flere kommentarer

 • Puha det var en hård omgang at se på.

  Nu vil jeg ikke skyde skylden på Mads Hermansen, men lige nu ser jeg ham ikke god nok hvis man vil spille med i toppen, jeg tror desværre at han vil komme til at ligne Oliver Christensen i OB, ser god ud fordi at han laver nogle gode redninger i de fleste kampe, men kommer også til at lukke mål ind enten pga. kommunikationen eller erfaringen. Og vi ved jo hvor OB har befundet sig de sidste par sæsoner.

  Han var dog på ingen måder den dårligste spiller i dag, der er flere der ikke performede, kan nævne Pavlovic, Bruus, Mensah, Slimane og til dels Uhre, han virkede nærmest overtændt, Maxsø så ikke god ud på deres frisparkskombination.

  Det bedste jeg kan nævne hvad angår Brøndby i dag er vel at Nørgaard scorede for Brentford og det siger ikke så lidt...
   
  • Betalende bruger
     13. august 2021   

  • @Bornholms_Granit CV udtalte i dag på stadion at han var helt rolig med MH og han var sikker på at han ville blive en top top top målmand …..begynder at tvivle mere og mere på CV

  Se 8 flere kommentarer
   
  • Mr.D
  • Mr.D   14. august 2021   

  • @Bornholms_Granit
   Jeg kan ikke rigtig få øje på hvad du mangler hos Hermansen. Jeg synes han havde en god udstråling i går og var sikker på fødderne i opspillet. Målet sad godt oppe i krogen, så den er vel svær at bebrejde ham. Man kan sagtens finde lidt fejl og mangler i de forrige kampe, men jeg kan ikke rigtig få øje på de store væsentlige mangler der gør at vi bør bruge penge på en anden målmand.
   2 enige

  Se 6 flere kommentarer
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     14. august 2021   

  • @Bornholms_Granit - Jeg må også melde mig uenig ang. Mads Hermansen.
   Mod FCK er ham skyld i at vi ikke lukkede 6 eller 7 mål ind.
   Det han mangler, er det samme som hele holdet mangler. Ro og stabilitet.
   Sidste år havde Schwäbe et bund solidt forsvar foran sig.
   I år har MH ikke haft 2 kampe, med den samme bagkæde foran sig.

   Giv MH et ordentligt forsvar at stå bag ved, inden han bedømmes endeligt.
   1 enig

  Se 2 flere kommentarer

 • Uka
 • Uka
  Betalende bruger
    13. august 2021   

 • Selv uden Coronaen har vi en smal trup. Der er ikke meget at skifte ind i angrebet. SUK
  Når men alle kæmpede vel det bedste de havde lært. Håber at CV snart svinger tryllestaven så Niller får lidt at arbejde med.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @Uka nej lige i angrebet er det ret begrænset når både Uhre, Hedlund og Pavlovic starter inden, så er det kun nyoprykkede der sidder på bænken hvis man vil skifte. Så jeg håber lidt på at der kommer en enkelt mere ind inden vinduet lukker.
   1 enig · 2 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Joblar
 • Joblar   14. august 2021   

 • Fuldstændig vanvittigt at vi nu efter 5 runder stort set har udspillet vores chancer for sæsonen.
  2 enige
   
  • Betalende bruger
     14. august 2021   

  • @Joblar og ligger 3 sidst men stor risiko for at ryge helt ned i bunden ….det er bare ikke værdigt for et mesterhold
   4 enige · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @Joblar enig 5 kampe spillet og vi er sat Selvom vi prøver at være optimister så er det altså typisk. Vi kender Brøndby mekanismerne og at spille et hold sammen når resultaterne er dårlige så er det dobbelt svært. Jeg frygter den næste periode med Europa, superliga med et hold der ikke er spillet sammen, coronaudbrud og et hold uden selvtillid. NF var tom i blikket ude på bænken. Igen så er det typisk Brøndby højt at flyve dybt at falde Jeg må dog lige slutte af med at sige at jeg er meget tilfreds med tilgangen af Tshiembe som jeg synes gør det godt.

   Stærk med medgang
   Loyal i modgang
   2 enige · 1 god kommentar

 • En chancefattig kamp i begge ender indtil Hedlund kom ud på venstre kanten, hvor han brændte banen af, ærgeligt han ikke blev flyttet tidligere, da det i slutningen af kampen virkede som om et spørgsmål om tid inden vi fik scoret. Fin kamp af Uhre, og ærgeligt at han ikke får timet hovedstødet I anden halvleg bedre. Fin kamp af forsvaret, men ærgeligt med Maxsø fejlen til målet, men en klart bedre kamp af Maxsø og forsvaret, jeg husker en enkelt stor chance til FCN udover målet. Frendrup spiller også en fin kamp, men den offensive midtbane skaber ikke meget.
  2 enige

 • Kapper
 • Kapper   14. august 2021   

 • Svag taktisk indsats af træner teamet. Niels falder igen tilbage på at skifte i minut 60-65min. Modstanderen ved jo de bare skal vente....

 • Saxo
 • Saxo   14. august 2021   

 • Ham nr. 33.Leo Walta fra FCN er lige præcis den spiller vi mangler, køb CV for helvede, lokummet brænder.

  Sjov til side Leo Walta er den balance spiller vi mangler.

 • Ivan
 • Ivan   14. august 2021   

 • Er der nogen der ved om Makienok stadig spiller. Hvis han gør så køb ham. Vi kommer nemlig til at spille nedrykningsspil iår, og det bliver hård fight, Long balls, og solid focus på forsvar. Når vi ikke kan slå Nordsjælland har jeg faktisk svært ved at se hvem vi egentlig kan slå iår? Ikke at vores trup er dårlig eller noget, vi gør mange ting rigtigt, men vi har max utur og nu er den selvtillid mesterskabet gav os væk, og alle lyser af usikkerhed. Fodbold er i den grad et spørgsmål om ,selvtillid og tur i den , se bare Randers iår. Et leverpostej hold der pludselig ikke kan tabe.
  Ja faktisk kan jeg godt forestille mig nedrykning. Inden den europæiske deltagelse er færdig kan vi være så langt bagud at vi er håbløst fortabt.Men så tar vi den med.. Mesterskabet er der ingen der kan tage fra os.p
   
  • Mik
  • Mik   14. august 2021   

  • @Ivan det kommer ikke til at ske.

   Han scorede to gange i går og blev matchvinder for Hamburg så desværre, men ellers et fint bud

  Se 2 flere kommentarer

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER