Emmen afviser at have givet seks millioner for Tibbling: B.T. erfarer pris på 3,5 millioner

Skrevet af 3point.dk, 14 dage siden siden

Simon Tibbling er fortid i Brøndby og skal fremover spille i hollandske FC Emmen. Ekstra Bladet erfarede at prisen var seks millioner, men det afviser Emmens formand.

- Jeg kan kun sige én ting: Det beløb er slet ikke korrekt,« siger Ronald Lubbers til hollandske De Telegraaf ifølge B.T.

Og det danske medie har også erfaret en anden pris. "3,5 millioner kroner plus eventuelle bonusser, der kan sende prisen op på i alt fem millioner kroner, hvis alt bliver indløst", lyder det. Avisen skriver yderligere at FCK i sin tid bød 19 millioner kroner for svenskeren med en tilhørende bonuspakke, som kunne have gjort den samlede pris til 35 millioner kroner. Og sidste sommer skulle FCN have budt otte millioner. Find B.T's artikel her.
Deltag i diskussionen
 • Tibbling og hans lejr, må ha' presset på for et skifte! Tænker Tibbling har haft et stort ønske om mere spilletid, kan sagtens forstå ham. Pt. passer han ikke ind i vores spillestil/formation men han er en for god spiller, til at side på bænken i en klub som Brøndby..
  4 enige
   
  • @TibblingLove det har du helt sikkert ret i. Situationen synes at være helt den samme som da vi hentede Tibbling i sin tid for samme beløb (men en 3 år yngre spiller).
   1 god kommentar
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top enige
     14 dage siden   

  • @TibblingLove Enig og nok også fordi NF ikke gav ham chancen.

 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top enige
    14 dage siden   

 • Super salg og så godt CV Ironisk men smiler lidt af alle dem der roste ham til skyerne for salget på 6 millioner nu kan de MÅSKE tage det ½ fra, det er undskyld mig holde brandudsalg af dygtige og gode sælgere, kunne han sælge Erceg, Gammelby, Hermansson, Vigen for det så ville jeg acceptere det og sige fint. Men en spiller der har kontrakt til 2022 og vist sig som en fantastik spiller i første sæson for blive skadet og korrekt ikke været bedst, men var på vej igen, men fik ikke reelt chancen af NF pga. Vigen og Slimane tog spilletiden, de gange han var inde var han bestemt ikke dårligere end dem. Men det handler om defensivt lad os holde brandudsalg af vores gode kreative spillere der har X faktor, enig han været oppe og nede, men virkede på vej tilbage som han også selv udtalte i starten af 2020 men forstår godt, han ikke vil finde sig i sidde på bænken. Når Vigen i så mange kampe fik spille tid og Slimane det samme, selvom de spillede elendigt.
  1 enig
   
  • @BIF til jeg dør Fuldstændig enig!!! jeg er fuldstændig rystet over hvis det passer... Det er typisk Brøndby!! Det ender med at cv sælger al kvalitet og så skal vi trækkes med dem du nævner... Simpelthen forfærdeligt at være vidne til!!! Vi kommer aldrig i top 3 med den uambitiøs tilgang til tingene... De næste salg er sikkert maxsø, Jung, Schwäbe, og cv vil vel stadigvæk udtale at vi skal være et top 3 hold... Nu har ALLE rost cv men hvor er forstærkningerne henne.. en erzeg, Gammelby eller Hermansson eller en teknisk funderet Rado... En Jan Bech må sidde med røde ører over manglende investorer... fair nok der ikke er penge, men hvor har vi dog solgt kvalitet for slik!! Tænker af [fjernet]erne, ulvene og agf griner ad os... Siger det igen, med det hold efter ferien og med NF ved roret kommer vi aldrig i top 6!! Top 6 næste år vil jeg gætte bliver, fck, Midtjylland, AaB, Nordsjælland, OB, AGF... udelukkende fordi de opruster, kvalitet hos de unge, og hold der kan lave mål... Jeg frygter virkelig at CV er igang med at bombe os tilbage så vi kun stiller med 18-20 årige
   1 enig
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top enige
     14 dage siden   

  • @Anders77 Hej Anders, er glad for der er flere der rykker og bakker mig op, det viser jeg ikke er alene med min holdning, og I andre også kigger med ikke alle de kejserens klæder øjne på CV, jeg synes bestemt også vi skal spare penge på løn kr. ville elske sælge eller skippe Erceg helt som det første, Gammelby og Hermansson derefter og så Vigen. Så taler du om løntunge spillere, Tibbling 25 år spillet i holdning og svensk landshold kontrakt til 2022 sælges for 3.5 millioner til grin for hvad spare penge, Kamil og Kaiser dem der scorede alle vores mål hvad har alle dem der overtaget gjort? ingen mål er kommet, men det er jo CV der er helt outstanding, man har lov til at være kritisk. Jeg ønsker ikke Version 2 af FCN jeg ønsker også vi skal spare penge på lønnen, men ikke bare for sælge vores bedste og andre ikke kommer ind. Jeg forventer CV kommer med flere kvalitets spillere både angreb 2 stk. en der kan fra start bombe og en med masser muligheder i. VB og en leder på midtbanen som også kan skyde og score. Curlu ser jeg frem til, men er ikke leder det synes jeg også hans lidt svage røde kort viser. Maxø er leder, men er alt for langt tilbage til kunne være bindeleddet
   
  • @BIF til jeg dør flere? Er vel en der indtil videre bakker dig op?
   1 enig
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top enige
     14 dage siden   

  • @MortenD Der er flere der har skrevet de giver mig ret, og egentlig er det også underordnet. Jeg jagter ikke som dig Enig eller gode kommentar, så ville jeg jo bare sidde hvergang klappe når CV sagde hop.... eller NF var fantastisk. Jeg synes man netop skal kigge på det gode der er sket og ting der ikke gør CV ENDNU fortjener alt den ros han konstant får herinde... for ja spare løn kr. ja sælge gode spillere for håndøre... Men lad os få noget kvalitet ind, eller også så kommer vi ikke engang i TOP 6 næste år, vores bredde og kvalitet er ikke god nok til at lande i top 3 med garanti sådan som det er nu, de 2 spillere der helt klart vist sig sikre det er Bruus og Frendrup af de unge. Lindstrøm er der fremtid i men han svinger for meget, mangler kilo på kroppen og NF har brugt ham i så mange i angrebet og forkert har han fundet ud af 2 kampe før sæson afslutning. Slimane fået masser chancer men man har holdt Tibbling som er en god spiller ude, men brugt Vigen istedet eller Slimane, det er jeg bare ikke imponeret over.

 • kewell
 • kewell   14 dage siden   

 • Det gør helt ondt at læse. Tibbling var på salgsrampen, det var der ingen tvivl om. Han var ikke Niels Frederiksens mand, og med Corlus tilgang og det at Lindstrøm kan spille 8'er, samtidigt med at vi har rigtigt mange 8'ere i truppen gør, at Tibbling kommer lidt i overskud. Og vi er jo alle klar over, at CV renser ud af de dyrere lønninger i truppen, hvilket formentligt også inkluderede Tibbling. Men jeg kan ikke forstå at der nærmest er gået sport i at tale Tibbling ned. Jeg synes de første 10 min. Af Brøndbylyd var stærkt overdrevet, og tæt på pinlige i analysen (eller manglen deraf), og fik det til at lyde som om at Tibbling aldrig har spillet en god kamp for os. Jeg tænker 3point har nogle artikler med karaktergivninger der fortæller en anden historie. Jeg synes det er så unødvendigt at være efter en spiller, som primært har været offer for, at vi har haft et væld af 8'ere i truppen, og der simpelthen har været valgt andre typer.
  3 enige · 2 god kommentar
   
  • @kewell man kan også vende det om og sige, en etableret spiller med høj løn ikke formåede at spille sig på holdet, og blev overhalet af unge MC-spillere. Han blev rigtignok offer for en bred midtbanetrup, men i realiteten var det Vigen og nogle MC-spillere han skulle slå af holdet, og det skete ikke. Sådan er fodbold bare. Han har spillet fine kampe for os, det er jeg helt enig i, og det skal han selvfølgelig krediteres for. Alt held og lykke til ham i Holland.
   3 enige · 1 god kommentar
   
  • kewell
  • kewell   14 dage siden   

  • @Christian Brøndbyman Det er jeg som sådan helt enig i, og så er vi tilbage til valg af typer. Ser du bort fra de unge, så var det jo Vigen og Radosevic der typisk blev valgt i stedet, uden at levere. Det handler for mig mere om typer end niveau.
   1 enig
   
  • @kewell ja, det er rigtigt, i hvert fald har Vigen svinget noget, men leveret nogle gode præstationer. Rado lidt det samme. Det kan godt være at Tibbling er blevet fravalgt nogle gange pga et defensivt mindset, men han burde nu alligevel have overhalet i hvert fald Rado, hvis niveauet havde været til det, som det var i hans første sæson her. Så overbevisende har Rado heller ikke været.
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top enige
     14 dage siden   

  • @kewell TAK OG HELT ENIG faktisk var Nanna den der var mest positiv
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top enige
     14 dage siden   

  • @Christian Brøndbyman handler ikke om formåede sig eller overhalet, det er lige præcis som Kewell skriver han var ikke NF mand. Det er den store forskel, for alle med undtagen Frendrup været meget svingende. Jobbe bør slet ikke komme i betragtning, for ham har NF fejlagtigt prøvet i masser af kampe uden slået igennem fordi han var 15 kilo for lille. Så det er præcis som Kewell beskrev
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top enige
     14 dage siden   

  • @Christian Brøndbyman Unge spillere som Jobbe og Slimane har også svinget det er ikke kun Rado og Vigen.
   
  • @BIF til jeg dør Jo, det handler om, når man er 25 år og har spillet masser kampe, om at formå at holde 19-årige knægte bag sig. Jobbe har spillet 3 kampe på 8'eren, det er ikke ham der har slået Tibbling af. Ja, de unge svinger i præstationer. Det er er et alment kendt faktum. Du kan blive ved i en uendelighed med at Vigen er NFs mand, og at Tibbling er offer for det. Jeg tror ikke på det.
   2 enige · 1 god kommentar
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top enige
     14 dage siden   

  • @Christian Brøndbyman sandheden er at Vigen konstant blev brugt selvom alle kunne se han var dårlig i flere kampe, selvfølge er hans NF mand, de kender hinanden fra U landsholdet, og NF er meget mere defensivt i sin fodbold indstilling og der passer Vigen langt bedre ind fremfor Tibbling
   
  • @BIF til jeg dør igen: jeg tror ikke på det der nepotisme fra NF. Jeg synes til gengæld det virkede til at Zorniger havde nogle kæledægger (Kaiser f.eks). Men det kan godt være at NF har vurderet at Vigen som type passer bedre ind i systemet end Tibbling. Men sådan er fodbold jo, der bliver skiftet trænere, og så er der nogle spillere der ikke passer ind i det nye system.
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top enige
     14 dage siden   

  • @Christian Brøndbyman Det er også kun vores gisninger, det vil vi aldrig kunne finde ud af. Jeg betragter kun Vigens måde levere på i kampene samt Slimane og de har begge fået så meget mere spilletid, også selvom de leveret dårligt i flere af kampene. Tibbling blev bedre og bedre i kampene og han er netop en presser og derfor god fordi han jagter alt det samme som Fisker og derfor elsker man dem som fans. Det er jo ikke se på en som Hedlund. Udover det så alle roser NF med unge osv. men manden har lavet masser af fejl, ingen udover mig og nu dem der bakker mig op, kritisk overfor han i rigtig mange kampe blev ved med at bruge Jobbe på toppen, som tydeligt ikke var fysisk god nok. Eller manden startede med sætte Frendrup 2 kampe udenfor og Bruus i endnu flere, selvom alle deres trænings kampe og tro mig så dem alle, var de absolut de to bedste spillere, alligevel startede han med fravælge dem som startere er det give unge skulderklap eller vise dem tro? Han spillede den sikre og det var kun fordi vi spillede så dårligt i de 2 første kampe Frendrup spillede for vildt og Bruus det samme at selv en serie træner ville kunne se de skulle have genvalg. Så lad os tage VB han har brugt Mensah, Jung, Gammelby samt helt sikkert en mere jeg har glemt, og Frendrup sidst, men den kan forsvares pga det røde kort , selvom han havde Jacob Rasmussen på bænken og klar. Det er da ikke vise en ung mand tillid
   
  • @BIF til jeg dør vi kører i ring, og for at være ærlig orker jeg ikke at svare på samtlige punkter du nævner her, som ikke vedrører Tibbling. Jeg hopper af denne diskussion her.
   1 enig
   
  • @BIF til jeg dør Sandheden er også, at Tibbling begyndte at falme lang tid inden NF. Tibbling var fantastisk første sæson, men det er gået stødt ned ad bakke siden. Han er en fantastisk, autentisk personlighed og jeg ville virkelig ønske der var flere spillere som ham, men det virkede som om han også på det personlige plan var kørt fast her.
   2 enige · 2 god kommentar
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top enige
     14 dage siden   

  • @Klipklapperen måske overdrive men enig i noget, mentalt som nævnte igår var han ikke så god. Men skader og mangel på tillid fra træner skal man tage med.
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
   Top debattør
   Top gode
     14 dage siden   

  • @BIF til jeg dør - Har du set alle træninger, så du er sikker på, at Tibbling også var bedre end Vigen dér? Og har du træner-licens, så du har grundlag for at vurdere, at vi havde været bedre stillet med Tibbling i stedet for Vigen? Og har du lang, praktisk erfaring med taktiske beslutninger og sammensætning af spillertrupper, til at vide at Tibbling som type passede bedre ind på holdet og til vores spillestil, end Vigen gjorde? Eller er det bare fordi du var glad for Tibblings driblinger, at du beskylder NF for noget du nu selv gør, nemlig vælger Vigen fra fordi du ikke kan lide ham, selvom alle kan se, at Tibbling ikke har noget slutprodukt længere?
   2 enige · 1 god kommentar
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top enige
     14 dage siden   

  • @Jensen Jeg så de fleste trænings kampe JA, men jeg så ikke efter nogen der, andet end jeg så Bruus og FRendrup konstant var banens bedste, og hvad gør han så starter med begge ude efter pause, hvordan gik det lige i de to første kampe uden Frendrup? selvom han til trænings kampene konstant med BRuus var banens bedste, er det ikke tankevækkende at han sætter dem begge på bænken og vi spiller som røv og nøgler i netop de kampe, det er da ikke hans fortjeneste. Er det ikke underligt du har en ung mand der skal have tro på sig selv, og sætter ham på bænken, men alle der ikke spiller VB bedst Gammelby, Jung, Mensah, Frendrup og en mere ALLE bliver foretrukket fremfor den reele du har siddende ude, sikke et skulderklap og tillid vise de unge, præcis som han gjorde med Frendrup og Bruus i de første kampe. NEJ det er ikke NF fortjeneste de er blomstret det er DERES egen skyld.
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
   Top debattør
   Top gode
     13 dage siden   

  • @BIF til jeg dør - Selvfølgelig er det de unges egen fortjeneste, at de blomstre. De har taget chance, da den bød sig. NF spillede ikke med dem i de første kampe, men du kan ikke bilde mig ind, at de 2 spillere alene er afgørende for hvordan hele holdet spiller..!! Nu tale jeg ikke om du havde set træningskampe, men træningerne imellem kampe? For det er dér man skal vise sig frem, hvis man skal forsøge at kæmpe sig på holdet. Så vi kan kun gå ud fra, at NF har set noget, vi ikke har set. Efter de første kampe fungerede tingene ikke helt, så han prøvede noget nyt, og det lykkedes. Det er da ene og alene NFs fortjeneste. Det er jo ikke Frendrup selv, der har sparket døren ind til kontoret og forlangt at spille. Nej, han har i stedet blevet ved med at vise sig frem til træning, så han fremstod klar, den dag træneren ville forsøge noget andet.
   1 enig
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top enige
     13 dage siden   

  • @Jensen Der er flere faktorer der er spiller ind, FRENDRUP er kæmpe årsag vi gik fra spille ELENDIGT til godt, da han kom ind ændret meget sig så JO han er faktisk en kæmpe årsag til dette. Bruus også givet sit med, så vil faktisk sige at de to har haft kæmpe bedtydning for dette, samt en Uhre der kom igang. Men jeg er ikke imponeret alle siger NF givet alle unge chancen, men vend den nu om: 1. Han startede uden give de unge chancen selvom de var KLART bedst i samtlige trænings kampe. 2. Han brugte 5 forskellige VB fremfor den unge Jacob Rasmussen. 3. Han har spillet og brugt Jobbe total forkert i front, da det tydeligt og jeg har sagt det før alle andre herinde roste ham og sagde han var det rette valg i front, skrev jeg længe før Uhre kom igang. Nej en reel angriber vi har det er Uhre, flere skrev jeg var væk og Jobbe var det helt store. Men skrev allerede der, han er for lille fysisk til være en front spiller, og han skal have plads til komme bagfra udnytte hans speed. Som han har gjort nu, der er nok en grund til han har i front spillet så svingende
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
   Top debattør
   Top gode
     13 dage siden   

  • @BIF til jeg dør - Jeg lægger mig fladt ned. Du har tydeligvis langt mere indsigt i hvordan Jacob Rasmussen fungerer i det daglige til træning og dermed kender hans niveau i forhold til vores andre spillere. Og du har tydeligvis også langt mere statistisk viden end mig, til at se præcis hvilken indflydelse Frendrup og Bruus har for HELE holdet, så du kan se, at det ene og alene er dem der løftede resten af holdet. (Ironi kan forekomme). Så med din store viden, vil du så forklare mig, hvorfor du på det ene tidspunkt brokker dig over salg af gamle spillere og siger at vi ikke kan vinde guld med babyer og mælketænder, men på den anden side vil have ENDNU en helt ung og uerfaren spiller ind på holdet, i form af Jacob Rasmussen?
   2 enige · 2 god kommentar
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top enige
     13 dage siden   

  • @Jensen Jeg forstår din ironi, men vær nu reel og ærlig. Jeg har siddet og set alle trænings kampe minus en, jeg skrev længe før alle andre Bruus og Frendrup var fantastiske der, jeg brokkede mig højlydt over begge (Frendrup i de første 2 kampe hvor vi spillede elendigt) og Bruus senere, at det var helt skævt ikke bruge dem. Hvis du vil vise tillid til unge så sætter du dem på banen, efter spillet fantastisk i alle kampe. Det han gjorde var spille med sikre kort, han tog ikke chancen, den kom første efter vores elendige spil i de kampe. Gammelby fik for mig underligt alt for lang snor, alle sagde efter en ok kamp, han var fremtiden og gjorde det kanon, men nej det er han ikke og han varmer opspillet og sænker kontra. Bruus er direkte og hurtig og bedre til næsten det hele. Som jeg nu i mange indlæg har skrevet og forklaret, så har jeg ikke bemærket så meget VB Rasmussen, så derfor er det svært for mig udtale hvordan han gjorde det til træning, han var ikke som Bruus og Frendrup de bedste, men det var de andre heller ikke spillet VB. Jeg mener at NF har ham på bænken og han er vores eneste VB men fravælger ham fremfor 5 andre spillere det kan kun give hak på selvtilliden og det mener jeg er forkert. Han burde have prøvet ham i kamp, det er noget jeg faktisk ikke bryder mig om. Alle herinde var vilde med Jobbe som angriber jeg blev ved med skrive han mangler 10-15 kilo muskelmasse det er først nu folk skriver det samme. Jeg skrev før Uhre fik chancen han er den eneste der har det vi mangler så lad ham nu få et par kampe, ingen trænere har reelt givet ham chancen for en kamp fået uden score så er det på bænk igen eller ud af truppen, alle andre vores angribere fået helt andre chancer, jeg har altid kunne se Uhre som en god løsning, nu når vi ikke har Kamil, Pukki eller anden god mand.

 • del Piero
 • del Piero
  Betalende bruger
    14 dage siden   

 • Prisen har det med at afspejle efterspørgslen. Uden at forklejne FC Emmen kan man jo godt sige at de ikke er Feynoord, Ajax, PSV, osv. Vi må prøve at lægge drømmen om et stort salg bag os, for situationen er på alle måder en anden i dag...
  6 enige · 1 god kommentar
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top enige
     14 dage siden   

  • @del Piero Så skal vi betale penge for sælge Erceg med garanti :) du har ret, men man må også se det i det store billede, fik han mulighed for vise det han kan Nej
   1 enig

 • Vi har nok fået den pris det hele situtationen taget betragtning var muligt at opnå...
  1 enig

 • Joblar
 • Joblar   14 dage siden   

 • Skulle vi nu ikke lige give CV en fair chance før vi fælder dom over transfervinduet, undskyld mig, manden har været i gang siden mandag, hvad havde man regnet med at alt var faldet på plads og truppen var klar ?? Jeg er helt sikker på at CV er den bedste mand i kongeriget til at løse den nærmest umulige opgave der er i Brøndby, efter alt for mange år med slingre kurs og manglende ledelse, faktum er at kassen er tom, han har en spillertrup der er sat sammen af tidligere sportsdirektør, hvor spillere har lange kontrakter til en alt for god løn i forhold til det de bidrager med (Erceq, Gammelby mv). Tibbling og Fisker er væk og for mit vedkommende giver det rigtig megen mening, så lad os nu lige give manden en chance, han har trods alt flyttet BIF i den rigtige retning på trods af at han kun har siddet i jobbet et år, så CV fortsæt du bare det gode job du har påbegyndt.
  4 enige

 • Tibbling må selv ha ønsket et skifte nu, ellers giver denne økonomisk ubetydelige transfer ingen mening. Så dyr kan han ikke ha været lønmæssigt. Og ja, det noget tid siden han toppede, men da han var bedst var han top 3 bedst i hele truppen. Hvorfor ikke jage dette tidligere niveau og give ham chancen?. Lige nu er der jo ingen på den midtbane som ejer deres plads 100%. Jeg tror der er noget bag kulissen som vi ikke kender til der har ført til denne transfer. Vi har ikke penge til at hente en erstatning med Tibblings potentiale. CV’s budget rimer sikkert mere på endnu en norsk lottokupon...desværre.