Fodbold live resultater
Niels Frederiksen
Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

2020-status, Frederiksens fremtid og en stor udfordring mod SønderjyskE

 
Denne uges BrøndbyLyd ligger nu klar og panelet debatterer blandt andet 2020 som helhed, Niels Frederiksens fremtid og søndagens kamp mod SønderjyskE.

  • Niels Frederiksen
  • Nanna Møller Karlsen
   14. oktober 2020 - Klokken 11:59
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  14. oktober 2020 - Klokken 11:59

Det er blevet onsdag og der er et nyt afsnit af BrøndbyLyd klar, hvor du plejer at lytte til podcast. 

I denne uge debatterer panelet blandt andet 2020 som helhed og ser på holdets udvikling som helhed. Niels Frederiksen har kontraktudløb til sommer og panelet diskuterer også cheftrænerens fremtid. Skal han forlænges? Og slutteligt er der optakt til søndagens kamp i Haderslev, som kan vise sig at blive meget besværlig.

Panelet i denne uge består af Klaus Byr og Casper Valentin. Nanna Møller Karlsen er vært og Teis Markfoged har mixet.

Partner: Oddset

Du kan lytte til afsnittet her eller finde det, hvor du normalt lytter til BrøndbyLyd:

 

BrøndbyLyd · 2020-status, Frederiksens fremtid og en stor udfordring mod SønderjyskE
Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Sinbad
 • Sinbad
  Betalende bruger
    14. october 2020   

 • Jeg synes, at NF skal forlænges gerne snarest og gerne til 2024.

  Det er strategisk valg, at vi spiller mere fornuftigt og det er klubben, som mere bestemmer stilen. Jeg synes, det er en tynd omgang at høre, at man mener, at NF ikke skal have forlænget sin aftale, forbi han ikke er spændende, når han udtaler sig. Jeg betragter det som en lille del af hans arbejde og ret beset lidt ligegyldig.

  Han er ansat til at 1) vinde kampe 2) for yngre truppen så der bliver mere salgsbar 3) lave en spillestil hvor vi ikke bliver til grin i de europæiske kampe. Jeg synes det er lykkedes ret godt p.t. på under 1½ år - hvorfor ikke forsætte den udvikling ??

  Jeg synes, det er noget mærkeligt at man hele tiden sammenligner med AZ. Han havde nogle plusser men han var en total katastrofe i de europæiske kampe - taktisk total begrænset - GENK kampene er jo mega pinlige. NF er niveauer dyrtigere end AZ i min verden. Jeg synes NF fortjener noget opbakning fra os fans ellers gider han måske ikke engang forlænge med os.

  Man nævner Jacob M fra OB som en god afløser ?!?! Han vandt 9 kampe i grundspil sidste år de 4 mod de senere hold som nu spiller 1. division - altså 5 sejre kunne han få ud af OB mod de 10 øvrige superligaklubber i 20 kampe. Hvorfor i alverden skulle vi ønske det ??? helt sort
  12 enige · 9 god kommentar
   
  • Betalende bruger
     14. october 2020   

  • @Sinbad lige præcis. NF skal forlænges. Evt gør det når vi skal spille hjemme mod fcm. Synes han har lavet et fantastisk arbejde. Og han bliver kun bedre. Så en ny 4 årig kontrakt.!
   1 enig
   
  • @Sinbad Tabte også underkæben, da jeg hørte voksne og fornuftige mennesker argumentere imod NF på baggrund af hans kedelige væsen. Hvad dælen gør det at han er, ligner og taler som en bankmand? Hvis bare han gør et godt (neutralt) arbejde og træner holdet, så de kan vinde kampe?

   Det er så Brøndby'sk som det kan være, at en af paneldeltagerne sidder og er lidt småbitter over at vores træner ikke trækker overskrifter. JBA klarer skam fint Brøndby-overskrifterne selv.

   Derudover er jeg også enig med dig. Synes man bør belønne NF med en kontraktforlængelse. Ligesom CV forlænger med de unge spillere når de præsterer godt, inden andre får fingre i dem. Tror man på NF, så skal der forlænges. Jeg kan ikke se nogen grund til at tvivle på NF's kunnen.

   Slutteligt er jeg ikke fan af ham der Klaus' humor. Ståle til Brøndby? Hvorfor overhovedet sidde og joke med det (håber det var en joke).
   8 enige · 6 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @Sinbad rigtig gode argumenter du kommer med. Jeg mener også at Vi har hørt nok på at NF går i skjorte istedet for en hoodie. Jeg synes at det var en spændende podcast og jeg blev faktisk selv overrasket over hvor gode vi har været i 2020 og på den baggrund må jeg i hvert fald sige NF og de andre trænere har gjort et flot stykke arbejde. Ros til Kasper Valentin synes han var god i podcasten.
   1 enig · 3 god kommentar

 • Der var noget med et ondt billede af Frendrup i parken. Er det kommet op, og hvor kan man se det?

 • Betalende bruger
    14. october 2020   

 • Hvad er det for noget sludder der ikke er en eneste der nævner Brøndby som mesterskabsfavorit? Jeg har hele tiden, siden mesterskabsspillet, set os som favorit til at tage mesterskabet denne sæson grundet den fantastiske defensiv vi havde med kun 5 indkasserede mål i de 10 kampe mod top 6. Nævnte det her på 3point før sæsonen startede og igen for et par uger siden. Så der er altså mindst 1 der ser os som guldfavoritter sæsonen 2020/2021.
  1 god kommentar
   
  • @Dansplast
   Ja, det kan jeg godt huske du gjorde, og du fik et par hånlige kommentarer med på vejen af et par af de andre brugere (som har skreget på indkøb hele sommeren, fordi de mente vores trup var alt, alt for dårlig...).

   Jeg må også sige jeg syntes du var en anelse optimistisk dengang, men hatten af for dig for faktisk at se truppens kvalitet. Det kan jo selvfølgelig sagtens stadig vende, men godt ser det ud indtil videre.
   1 enig · 2 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     15. october 2020   

  • @Dansplast - Jeg tror at det der menes er, at der ikke er nogle mener det melder os som mesterskabsfavoriter. Som Christian Brøndbyman kan jeg også godt huske, at du skrev det meget tidligt, at du mener vi bliver mestre. Og med den nuværende stilling må man sige, at det er godt set.
   Personligt tror jeg desværre ikke på det sker. Men det falder mig for bryster, når AGF bliver talt så meget om til at kunne blive mestre, men vi ikke gør. For som der bliver sagt, er vi ret tæt, når vi kigger på hele 2020 og lige nu har vi endda et stort forspring.
   2 enige

---

 • Betalende bruger
    14. october 2020   

 • Bollespark til Nanna for altid at tippe Brøndby som tabere og til alle der så meget som tænker på at NF ikke skal forlænges. Det er simpelthen så pinligt at foreslå vi skal skille os af med en af de bedste danske trænere. Jacob Michelsen? Nej tak. Tvivler virkelig voldsomt på han er fagligt stærk nok til at være træner i BIF.
  3 enige · 1 god kommentar

 • Synes egentlig det var en udmærket podcast generelt, hvor Casper Valentin havde en del gode pointer. Men jeg er enig med jer andre i at det er lidt trættende at få gentaget endnu en gang, hvor kedelig man synes NF er. Nanna gik lidt imod det, og det synes jeg var fint.

  Klaus Byr modsiger lidt sig selv med hensyn til NFs pragmatisme. Han siger igen og igen at det er forkert at vi indretter os på modstanderen. Det er fair nok, men samtidig siger han at Zorniger var for rigid og at han gerne vil have en tysk pragmatisk træner.
  Jeg behøver heller ikke igen få gentaget, hvordan Casper De Linde har vurderet NF i de andre klubber han har været i - det har ikke været topklubber, så måske har hans opgave ikke været at implementere en spillestil, men at undgå nedrykning, f.eks. i Lyngby.
  4 enige · 4 god kommentar
   
  • Kaj
  • Kaj   16. october 2020   

  • @Christian Brøndbyman Meget enig. Mht det med at indrette sig på modstanderen synes jeg, at det er en nødvendighed og en styrke. Vi er ikke (endnu) de suverænt bedste i DK, så selvfølgelig skal vi spille anderledes og stille anderledes op, når vi møder Sønderjyske end når vi møder fcn. Det er i mine øjne ikke en svaghed, at vi kan spille på flere forskellige måder - tværtimod. Derudover vil jeg mene, at én af NF's styrker er netop det med at kunne indstille holdet på modstanderen (undtagen aab som han endnu ikke har lært at spille mod). Jeg er sådan set ligeglad med, om han får en forlængelse om en måned eller om 6 måneder, bare det sker før sæsonen er slut.
   2 enige

  Se 1 flere kommentarer

 • Når man taler om at man skal have en fast spillestil mod alle modstandere, så kan jeg anbefale medianos podcast med Troels Bech og Peter Rudbæk. Peter har en interessant pointe om at fremtidens bold er meget mere fleksibel end det at putte noget ind i en kasse og så bare gentage det. Alle lurede jo Zorningers stil og så blev det sværere og sværere at køre modstanderne over...

  PS er det kun mig der synes at Klaus Byr er rimelig træls at høre på? En god debattør modsiger sjældent sine medværter men siger sine holdninger som et ad on og ikke som en modsætning. Slet ikke når man er på samme side.
  3 enige · 2 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     15. october 2020   

  • @Kartebollen - Den podcast må jeg finde og lytte til. Det lyder spændende. Jeg kan godt forstå at det er tillokkende med én fast spillestil, for så kan vi fans nemmere forholde os til den, Det bliver noget sværere hvis vi skifter mellem 2,3,4 optillinger mellem eller i kampe. Men det kan da godt tænkes, at moderne fodbold er ved at flytte sig mere over mod at være omstillingsparat. Spændende.

   Med hensyn til Klaus Byr, så synes jeg han er et dejligt indspark. Han siger sig egen holdning, også selvom det ikke altid er i tråd med andres holdning. Så kan man jo vælge at tage det med sig, hvis man er enig, eller lade det fare, hvis man er uenig.
   Der skal være plads til alle typer og holdninger i sådan en podcast. Ellers bliver det bare rygklapperi. For mig er det vigtigste, at man kan formulere sin holdning og gerne argumentere for det. Ellers er det bare råberi, for støjens skyld.
   1 enig

---

 • Synes Klaus Byr hiver niveauet gevaldigt ned på en podcast, som ellers altid leverer god underholdning.
  4 enige · 2 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     16. october 2020   

  • @JonasKamper - Klaus Byr er jo ikke med som fodboldekspert, men som engageret Brøndby-fan.
   Personligt synes jeg han er et hyggeligt indslag. En lidt tosset onkel, som giver smil på læben.
   Hans holdninger er sjælden de samme som mine og han er som sagt ikke nogen ekspert. Men hvis jeg vil have mere dybdegående, fact-baseret fodboldnørderi kan jeg høre Mediano. Jeg lytter lige så meget til BrøndbyLyd fordi det er hyggeligt, nærværende og menneskeligt. Man hører ikke Monnerup side og spise træstammen. :)
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Jeg fik også lidt for meget af Byr i denne podcast.

  NF er ingen sprudlende humørbombe, men han er en dygtig taktiker, svarer fornuftigt, relevant og uddybende på journalisternes spørgsmål og kan faktisk godt komme med en lille sjov bemærkning.
  Det er selvfølgelig ingenting i forhold til Klaus Byr, der har så meget humor, at han konstant sidder og smågriner af sine egne kommentarer.

  Forlængelse med NF? Selvfølgelig. Giv ham et par kampe til og forlæng så, men gør det under alle omstændigheder inden vinterpausen. Han er er træner, der kan se modstandernes stærke sider og sætte det bedste hold til at modgå det - og for det meste lykkes det fornuftigt ;-)
  5 enige · 4 god kommentar

 • Enig i at panelet er overraskende kritiske overfor NF. Vildt at vi har et snit i 2020 på 1.8. Det samme som GF og kun 0.15 fra FCM det er ret stærkt ift. de spillere der har forladt os. Jeg synes NF virker utroligt intelligent i fx den podcast som den gamle hytte lavede. Jeg tror ham og CV sammen med resten af trænerteamet står godt til hinanden. Vi har ikke de samme penge som Muh og ps&e så vi skal være kloge. Det bliver man bl.a. ved at have et hold der har mange strenge at spille på og ikke sætte sig 100 pct. fast på en formation/spillestil. Forlæng NF ved vinterpausen tak.
  5 enige · 6 god kommentar

---

 • Må også bare sige, at jeg er helt enig i jeres afstandtagen til den manglende opbakning til at forlænge NF - på grund af, panelet synes han er kedelig. Jeg tror han er super rar som chef, og det er sindssygt vigtigt! Især for de unge spillere, men da også for de ældre. Selv er jeg rundet de 40 år, og jeg vil til enhver tid foretrække en hyggelig chef, frem for en der kun tænker på at få sig selv i medierne!
  Super godt gået NF!
  4 enige · 4 god kommentar

 • Sys
 • Sys   15. october 2020   

 • Jeg tror det er bedst at vente med en eventuel forlængelse til tidligst i vinterpausen. Det skal efter min mening i hvert ikke være til 2024. Det er de færreste trænere der kan holde til 6 år. NF havde også succes i Esbjerg i starten, men blevalligevel fyret. Jeg håber, det lykkes for klubben, at finde en anden træner

 • Det er simpelthen for letkøbt at skrige på en forlængelse når vi har spillet 4 kampe og fået 12 point. Det er flot hvad vi har opnået i denne sæson indtil videre men vi skal se flere kampe før vi kan konkludere noget. Vi har dælme også haft marginalerne med os. Vi kunne ligeså godt have haft 4 point mindre, og så gad jeg godt vide hvad folk havde sagt om forlængelse
  Kigger man tilbage på sidste sæson så savner jeg stadig følgende klare svar:
  - hvordan vil vi offensivt åbne modstandere op der stiller sig meget defensivt og venter på at vi skal skabe kampen?
  - er 3-5-2 vores system? Jeg synes sidste sæson og optakten til denne sæson stadig efterlod dette uafklaret
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     16. october 2020   

  • @Marc Johnson - Jeg er helt enig med dig i, at en forlængelse selvfølgelig ikke skal komme på bagrund af 4 kampe, som er vundne. Men for mig personligt, ser jeg på hele 2020 og hvor mange point vi har fået der, på trods af en (på papiret) dårligere eller i hvert fald mere uerfaren trup end de fleste af vores konkurrenter. Det tilskriver jeg NF en stor del af æren.

   I forhold til dine spørgsmål, er jeg også meget nysgerrig på nummer 1. Jeg mangler at se sammenhængende og effektivt pres over en hel kamp.
   Men spørgsmål nummer 2, har NF svaret på flere gange. Han ser os ikke nøjes med at spille ét system. Han forventer at kunne veksle mellem forskellige systemer, alt efter hvilke spillere han har til rådighed, modstanderen og hvordan kampen skrider frem.
   2 enige · 1 god kommentar
   
  • @Marc Johnson
   Ift. 1 synes jeg NF har sagt, at vi gerne skal kunne beherske det hurtige spil i længderetningen, da vi er et hold der (potentielt) kan stille med en række meget hurtige spillere. Men at vi også skal kunne holde mere i bolden og dåseåbne når modstanderen står dybt - her tænker jeg at Corlu/Anis/Pavlovic får en rolle.

   Ift. 2 Så ligner det at 3-5-2 er vores standardopstilling men at man gerne vil kunne veksle det om til en 3-4-3 og 4-3--3 skulle det være nødvendigt/og vi har spillerne til det.

   Ift. 2
   1 enig · 2 god kommentar

  Se 4 flere kommentarer

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER