Foto: Freja Borne ©
NYHED

Analyse: Brøndby, skyggeholdet og kommende transfers

 
Brøndby skal have strømlinet førsteholdstruppen, og den skal tilpasses til fremtiden. Unødvendigt fedt skal skæres fra, så der kan blive åbnet for egne Masterclass talenter nedefra, og der skal være et fundament af kvalitet til at bære holdet fremadrettet. 3point.dk har svunget øksen, og præsenterer fremtidens førsteholdstrup i Brøndby, og peger på de positioner der skal forstærkes.

    • Kasper Pedersbæk
      5. maj 2023 - Klokken 06:34
  • Kasper Pedersbæk
  • Kasper Pedersbæk
    5. maj 2023 - Klokken 06:34

ANALYSE-SPONSOR: 3point.dks venner

Vil du have mere analyse fra Kasper Pedersbæk? Så meld dig ind i 3point.dks venner og støt os med et månedligt eller årligt beløb. På den måde sikrer du, at vi fortsat kan levere så meget analyse, som vi gør. MELD DIG IND HER.

 

Over en årrække har rekrutteringen til førsteholdet skabt en trup, hvor der er en mængde af spillere, der er på nippet til at være endt i et vakuum her i foråret 2023. Læg dertil behovet for at strømline truppen til en defineret spillestil, og der er en række spillere for hvem fremtiden må ligge uden for Brøndby, både for spilleren selv, men også for at klubben igen at træde fremad og udvikle truppen.

Øksen svinges
En gruppe af spillere er den, hvor alderen er rendt fra at være helt unge talenter, men hvor outputtet ikke har vist sig, og de derfor står i en fase af deres karriere, hvor de skal have spilletid, men hvor perspektivet måske ikke er til (den spilletid) i Brøndby. Den næste er en gruppe af spillere der måske kan have alderen mod sig, eller hvor kvaliteterne ikke længere dækker det der er nødvendigt for at gøre sig gældende til den spillestil klubben har kommunikeret ud skal være vejen for fremtiden.

Øksen er derfor slebet, og der hakkes til overfor følgende spillere:

Kevin Mensah

Frederik Alves

Rasmus Wikström 

Josip Radosevic

Anis Slimane

Carl Björk

Marko Divkovic

Mens der er mulige udleje scenarier for nogle unge spillere (listet nedenfor):
Marinus Larsen (udleje)

Bertram Kvist (udleje)

Yousef Salech (udleje)

I et tænkt scenarie ville disse transfers bringe førsteholdstruppen ned fra 30 til 23 (21) mand, og åbne op for både pladser i truppen såvel som lønkroner.

Huller der skal dækkes

Det efterlader en start 11er og dertilhørende skyggehold som vist på grafikken nedenfor:

Kasper Pedersbæk © All rights reserved

Målmænd
Brøndby er for nuværende stærkt besat på keeperposten, hvor Hermansen er det ubestridte førstevalg, og også et stort salgsobjekt. Sælges han bør en startende keeper være på transferblokken hos den sportslige ledelse. Med kontraktudløb og alderen imod sig kan Thomas Mikkelsen ende med det korteste strå, medmindre han nedgraderes til en rolle som reel tredjekeeper og mentor for Ægidius (og Hermansen / en anden førstekeeper).

Truppen 23/24: Mads Hermansen, Jonathan Ægidius, Thomas Mikkelsen
Transferlisten: Ingen

Stoppere
Stoppergruppen har Rasmus Lauritsen som et potentielt bærende element med Kevin Tshiembe ved sin side. En afsked med Frederik Alves holder vejen til start 11eren kort for unge Ludvig Vraa, ligesom der stadig er et vist håb til at forløse udlejede Henrik Heggheim. Rasmus Wikström har ikke haft ubetinget succes hos Sønderjyske, og alderen in mente, så kan han sagtens finde sit navn på exitlisten, hvis det rigtige bud havner i indbakken hos Brøndby. Den helt uvisse er lejesvenden Frederik Winther. Kvalitet hos både potentielle startere samt spillerne i næste række.

Truppen 23/24: Rasmus Lauritsen, Kevin Tshiembe, Henrik Heggheim, Ludvig Vraa
Transferlisten: Frederik Alves, Rasmus Wikström, Frederik Winther (exit efter endt lejemål)

Backer
Det vil være oplagt for Brøndby at lede efter forstærkninger til venstrebacken, hvor Riveros kan være snart væk (kontraktudløb om 1 år) og afløseren fortsat er (meget) ung i form af Lukas Larsen, så vil der mangle en tilføjelse hertil. En afsked med Mensah åbner for op for muligheden for at lade unge Lukas Larsen få minutter til venstre. Til højre er Brøndby dækket pænt ind af Sebastian Sebulonsen, hvor Daniel Wass uden problemer kan både starte, eller aflaste og tage minutter.

Truppen 23/24: Daniel Wass, Sebastian Sebulonsen, Lukas Larsen, Blas Riveros
Transferlisten: Kevin Mensah,  (Blas Riveros hvis buddet indløber)

Central midtbane
Centralt på midtbanen finder vi næste punkt på indkøbslisten for sommerens transfervindue i Brøndby. Kvaliteten centralt på midtbanen skal løftes markant, idealet er en hybrid mellem Radosevics defensive dyder og det Bell kan som playmaker til at holde bolden i gang. Spillerner til pladserne centralt er udmærkede rotationsspillere med hver deres speciale, men der savnes den dominerende faktor på midtbanen.

Unge Nartey støder antageligt fast til  førsteholdstruppen fra sommeren af, men kan der forventes starterminutter fra unge Nartey allerede fra der? Men hvor står Marinus Larsen og Bertram Kvist? Vurderingen fra personer med indsigt i Masterclass peger ikke mod et snarligt gennembrud. Marinus Larsen har været plaget af skader, og er sat tilbage i sin udvikling. Kvist skønnes fortsat klejn og med begrænset udsigt til på den korte bane at gøre en forskel. Skal tanke minutter på U19 og future cup.

Det efterlader sorteper hos Josip Radosevic, som ellers gennem mange sæsoner har været en loyal soldat på midtbanen. Men skal spillestil og trup fornyes, så er kroaten en spiller der har fremtiden bag sig på Vestegnen. Anis Slimane er også en spiller der må antages at spille sin fodbold et andet sted end i Brøndby efter sommerferien.

Truppen 23/24: Mathias Greve, Joe Bell, Christian Cappis
Transferlisten: Josip Radosevic, Anis Slimane, Andreas Pyndt (forventet afsked ved kontraktudløb), Bertram Kvist (evt. udleje), Marinus Larsen (evt. udleje).

Øvrige offensive midtbanespillere samt angribere

Nicolai Vallys er en elitespiller med udgangspunkt til venstre. I anden række har Mathias Kvistgaarden spillet pladsen (ligesom han har spillet på siden i højre), og har også vist lovende takter, dog stadig uden at få det endegyldige gennembrud endnu. Svenske Simon Hedlund er det andet bud på en startende spiller på siderne i offensiven. Oscar Schwartau er polyvant, og kan dække de offensive pladser på tværs af banen. Håkon Evjen har indtil videre vist sig bedst frem centralt, men er stadig alt for svingende i sit output. Brøndby skal have fundet endnu en elitespiller til den offensive del af banen. Ideelt set skal denne spiller have fart, og kunne dække både en plads på siderne samt som 9er i front.

For oppe som 9er står Ohi Omojuanfo, men han står også ganske alene på den plads. Brøndby mangler ubetinget en mulighed inde centralt, Hedlund er ikke 9er, Kvistgaarden arbejder nok også bedst i anden række eller fra siderne. Carl Björk har aldrig grebet chancen, og skal videre fra Brøndby nu. Det samme kan siges om Marko Divkovic, nu har der været givet chancer nok, talentet bliver ikke forløst på Vestegnen og det bliver et tak for nu.

Et lidt åbent spørgsmål er unge Youset Salech, som pt. er udlejet til HB Køge. Det har været noget op og med for Salech nede ad sydkysten, og hans status i Brøndby efter endt lejemål er svær at spå om. Upsiden er en markant fysik der skiller ham ud i forhold til de øvrige offensive alternativer på Vestegnen, downside er, hvorvidt han har kvaliteten til at spille andet end skraldespandsminutter for Omoijuanfo i front. Og vil det gavne ham bedre med endnu en udlejning og faste minutter fremfor de begrænsede muligheder i Brøndby? Lugter det af en udleje?

Truppen 23/24: Simon Hedlund, Mathias Kvistgaarden, Håkon Evjen, Nicolai Vallys, Oscar Schwartau, Ohi Omoijuanfo
Transferlisten: Carl Björk, Marko Divkovic, Salech (Udleje)

Indkøbslisten

Målmand (i tilfælde af Hermansen salg)

Venstreback

Central midtbanespiller

Angriber (wing)

 

Giv din mening til kende i kommentarsporet nedenfor





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • Generel enig, men bør Salech ikke nævnes som 2. Angriber?

    Synes det vil klæde os at købe unge store talenter på 16-18 år og satse på ungdommen
    3 enige

  • Kommer Rasmus Wikström ikke retur til sommer?
    1 god kommentar

  • Jeg har haft bøvl med klippe klistringen af to afsnit vedr Salech og Wikström - de er ved at blive kopieret ind netop nu :)

---

  • Fint der bliver ryddet ud, men vi må give flere MC spillere tid og plads på holdet, så de kan udvikle sig.
    1 enig

  • Ser vi virkelig Bell på et hold der skal spille med om mesterskabet?
    4 enige · 1 god kommentar
     
    • @Marc Johnson jeg ser det sådan, at Bell har kvaliteter jeg ikke helt vil opgive helt på endnu, og samtidig at der ikke kan ske en alt for stor udskiftning i truppen på en gang. Tænker dog han skal vise sig positivt frem henover det næste halve år for at forblive aktuel i truppen.
      1 enig

  • Uenig på en del punkter: Brøndby skal beholde og spille eller rotere med Rado, Salech, Alves og Pyndt. Resten er jeg stort set enig i. Foretrækker Rado Wass fremfor Bell og Wass. Måske skal der ikke købes så meget til sommer, men i stedet forbedres med de gode spillere, vi har nu? Og Mensah skal forlænges kort. Det fortjener han sgu! Ingen over fællesskabet betyder ikke kynisme. Som da Laudrup fejlagtigt slagtede Dan Anton for en svagere Rytter.
    1 enig
     
    • @Michael Hansen jeg tror bare ikke radosevic er fremtiden ift den form for fodbold der skal spilles, uagtet jeg værdsætter ham meget højt.

      Pyndt har vist for nyligt været ude at sige han forventer hans fremtid ligger andetsteds når hans kontakt udløber, ligesom jeg helt ærligt heller ikke ser ham som fremtiden i Brøndby med 0 minutters SL-erfaring som 22 årig. En 22 årig masterclass spiller skal i fremtiden have 100 kampe i SL, vi skal ikke til at byggepyndt op nu.

      Alves kan godt blive aktuel at beholde hvis der sker salg af andre i bagkæden (hvis nu udlandet har bud efter tshiembe).

      Salech er svær. Ohi er klart førstevalg, så skal Salech udvikle sig med skraldespandsminutter? Eller lejes ud? Jeg tror en udlejning kunne gavne ham på længere sigt.

    Se 1 flere kommentarer

---

  • Sinbad
  • Sinbad
    Betalende bruger
      5. maj 2023   

  • Jeg er mere eller mindre enig men jeg tvivler på at den trup kan spille med om mesterskabet i den kommende sæson. Sandsynligheden for det - tror jeg - er for lille i forhold til hvad GFH har meldt ud. Jeg tror at der skal hentes 1-2 midtbane spillere, som har højere kvalitet end det vi har lige nu. Det vil nok betyde afgang af Cappis og Bell - og måske Greve hvis der kan opnås en ok pris.
    Sportligt kan jeg godt set Alves og Rado (måske) forlade os men i forhold til deres gode kontrakter bliver det svært at sende dem videre.
    Forlængelsen med Hedlund er og var bare en fejl i mine øjne.
    3 enige · 2 god kommentar

  • mp80
  • mp80   5. maj 2023   

  • Kevin Mensah

    Frederik Alves

    Rasmus Wikström

    Josip Radosevic

    Anis Slimane

    Carl Björk

    Marko Divkovic

    Farvel og tak til dem alle…
    2 enige

  • Der er nok ingen, inklusiv Jesper Sørensen, der tror på vi kommer i nærheden af mesterskabet næste sæson. MEN derfor skal vi selvfølgelig alligevel styrke holdet så meget som muligt med de 25-35 millioner jeg tror der bruges.
    Hellere 2-3 KANONER end 4-5 x leverpostej.
    Venstre back, Midtbanegeneral & Ohi-konkurrent.
    Og for de to første snakker vi start-opstilling. Blas er slet ikke stabil og god nok.

    Wass skal på midten i min verden. Han skal ikke være på bænken bag Sebulonsen…og han skal slet ikke skubbe SebSeb på bænken.

    Men det største problem er vel at det er nemt at skrive en liste over spillere der skal sælges…det er bare ikke så nemt at sælge en hel stribe spillere der er en blanding af skuffelser og leverpostej.
    CV og spillernes agenter har sikkert forsøgt flere gange, men hvem vil dog betale fornuftige penge for vores overskudslager?
    Vi har lavet en masse kontrakter med spillere af mindst sagt blandet kvalitet…nu hænger vi på dem. En del af dem fik jo både 4- og 5-årlige kontrakter.
    4 enige · 1 god kommentar
     
    • @Gonzorgg meget enig i dine betragtninger, men CV må og skal løse det her til sommer, og det gælder langt de fleste leverpostejs spillere, de skal væk, CV har redt som han ligger og må nu få ryddet op efter sig selv, jeg er spændt på hvor mange penge det kommer til at koste BIF.
      1 god kommentar
     
    • @Gonzorgg Du har ret i, at mange bliver svære at sælge.

      Men, så må man tage den afskrivning, og få så meget som muligt. De spillere bliver alligevel ikke lettere at sælge om et år.
      1 enig
     
    • @Gonzorgg Jeg er helt enig i udfordringen i bare at sælge spillere. For ja, man kan nok så meget ønske spillerne væk, men hvis der ikke er nogle købere...

      Men der skal uanset hvad alligevel findes en løsning til en stor del af overskudslageret. Og hvorvidt det så bliver udlejninger eller salg er for mig underordnet. Det handler for mig om at luge ud i den trup, og skære de spillere der ikke skønnes til at have en fremtid på vestegnen fra nu.

---

  • Mr.D
  • Mr.D   5. maj 2023   

  • Er lidt bekymret for målmandsposten
    MH slog reelt Tørnes af som 2.målmand og var tæt på at slå Schwabe som1.målmand.
    Ægidius har endnu ikke slået Mikkelsen af som 2.målmand.
    Hvis MH bliver solgt til sommer - hvad så?
    1 god kommentar

  • Mr.D
  • Mr.D   5. maj 2023   

  • Forstår ikke argumenter for at Mensah skal ud?
    Han er anfører og åbenbart meget vigtig i truppen.
    Han er næppe lønførende og kan vel forlænges uden “transfer”.
    Han har niveauet (slået Blass af). Og spillede iøvrigt på mesterholdet.
    Han kan spille back og WB i begge sider.
    En 1 årig forlængelse virker oplagt set fra mit synspunkt.
    10 enige · 1 god kommentar
     
    • @Mr.D Jeg kan godt uddybe ift Mensah: Hvis Blas sælges her til sommer, så kan en forlængelse med Mensah have et vist rationale (Lukas Larsen kan stå under Mensahs vinger / konkurrere med ham om pladsen til venstre).

      Sælges Blas ikke, men forlænges der tværtimod med ham, så ser jeg udfordringen i, at Brøndby til højre vil have Sebulonsen (og Wass der også kan dække den plads), mens venstresiden så vil bestå af Blas, Mensah og med Lukas Larsen der igen skubbes langt ned i hakkeordenen (endnu et MC-talent der ender langt fra spilletid).

      Så det kan kort sagt koges ned til, at jeg tror ikke man både forlænger med Mensah og beholder Blas. Forlænger Blas ryger Mensah eller omvendt. Kan ikke se ideen i at binde pladser i truppen til dem begge - og samtidig holde Lukas Larsen langt fra spilletid.

    Se 2 flere kommentarer

  • Synes vores midtbane trænger til en overhaling.

    Wass skal spille midtbane. Sårn er det bare :-) Men, han skal spille ved siden af en 6'er. Og den 6'er har vi ikke i truppen.

    Når Wass tager den ene plads. Så skubber det Greve ud. Greve har nogle spændende kvaliteter. Og han kan stadig forbedre sig. Han kan stadig bruges i truppen. Og med en midtbane, hvor vi vender trekanten om, så er der bestemt plads til ham. Men, ser Greve som en god rotationsspiller- evt. En der udfordre den startende 11'er

    Rado, Bell, Cappis og Slimane har ingen fremtid i Brøndby.

    Tror ikke på Bell, af flere årsager.
    Jeg tror ikke, at der nok power i en Bell-Wass kombination. Og kommer der en ny 6'er til sommer. Så kan jeg ikke se Bells rolle. Så bliver han bare det nye fyld..

    Ellers er jeg meget enig i Pedersbæks afgange. Dog med undtagelse af Salech. Ham ser jeg som backup/udfordre til Ohi.
    Vi skal ikke spille europa næste år. Så synes ikke, at der skal købes noget udefra til at udfordre Ohi. Man har også Kvistgaarden som kan spille der.
    1 enig · 3 god kommentar

---

  • Har kun set Lukas Larsen på streaming, syntes han virker lidt langsom? Har man ikke fart på backs i superligaen kommer man ikke i top 3, og vinde superligaen er helt umuligt.
    Det samme problem er der med Bertram Kvist, han mangler fart og fysisk power.

  • Målmand: sælg Hermansen, sats på Ægidius, hvis man tror på ham. Forlæng Mikkelsen et år mere.

    Venstre back: Ryk Lukas Larsen op. Sælg evt Blas, forlæng 1-2 år med Mensah.

    Højre back: Sats på Friedrich, som har fået masser af spilletid i Fremad Amager som backup til Sebulonsen.

    Stoppere: Beslut om vi skal spille med 2 eller 3 stoppere. Hvis 3, køb Winther.
    Uanset formation, ryk Vraa op, tilbage med Hegghiem og sælg/udlej både Wikström og Alves. Tshiembe er vores bedste mand og må IKKE sælges, medmindre der kommer et 20 mio+ bud.

    Midtbanen: Sælg/udlej Rado, Slimane og Marinus. Ryk Nartey op. En midtbanetrup således bestående af Wass, Greve, Cappis, Bell og Nartey.

    Offensiv midt: Udlej Kvist. Ryk Bischoff op

    Angreb: Sælg/udlej Divkovic og Björk. Salech ind som backup for Ohi. Forlæng med Kvistgaarden.
     
    • Sinbad
    • Sinbad
      Betalende bruger
        5. maj 2023   

    • @Christian Brøndbyman
      Bell og Cappis har ikke niveauet

    Se 1 flere kommentarer
     
    • @Christian Brøndbyman jeg deler fuldstændig dit syn på truppen.

  • Indkøbseddel sommeren 2023:
    En målmand, erstatning for MH.
    En venstre back
    En 6´er med landsholdsklasse.
    En angriber på Ohi niveau + lidt mere fart.

---

  • Saesonkort
  • Saesonkort
    Betalende bruger
    Top kommentator
    Top enige
      5. maj 2023   

  • Kasper, du er simpelthen en pragtfuld kyniker, i kontrast til alle de rødhatte som får taletid.

    Er det bevidst at du totalt har undladt Malek Bakhit og Matteo Grosso? Vi har vel ikke set mange MasterClass talenter med flere U-landskampe i årtier?
    2 god kommentar
     
    • @Saesonkort Oscar er så langt fra fast spilletid så længe vi har Jesper Sørensen. Det har han vist igennem 4 måneder, hvor han foretrækker Divkovic og Bjørk langt før OS
      1 god kommentar
     
    • @Saesonkort Jeg har talt med flere personer med indsigt i masterclass, og præmissen ift denne analyse var at spillerne skulle skønnes aktuelle for SL-bold inden for den kommende sæson. Her var vurderingen fra de eksperter jeg havde inde over, at Bakhit og Grosso ikke var aktuelle (endnu). Det er årsagen til deres fravær i denne analyse.
      2 god kommentar

    Se 1 flere kommentarer

  • LJS
  • LJS
    Betalende bruger
      5. maj 2023   

  • Gode betragtninger og vurderinger.
    Skal der ikke være plads, til en skraldemand, på den defensive midtbane.
    Uanset hvor godt et hold du har, med masser af offensivt kvalitet, skal der så ikke være en oprydder som Rado.
    Synes vi i mange kampe ,har manglet den rette balance, mellem offensiv og defensiv.
     
    • @LJS Jeg håber man henter en (som også skrevet i analysen) eller to til den centrale midtbane. Rado og Bell er to yderpunkter ift spillestil, jeg savner en midtermand mellem de to som typer :)
      1 god kommentar

  • Jeg synes I undervurderer Hedlunds betydning.
    Siden vi kom tilbage fra landsholdspausen har Kvistgaarden fået chancen på bekostning af Hedlund, og vi har bare tabt og tabt.

    Bevares, Kvisten har vist flere gode offensive momenter, men han gør ikke holdet bedre:
    Hans pres er uden struktur, hans relationer er dårlige, og hans evne til klogt at dække for backen eller midtbanen er også under Hedlunds niveau.
    Han er vel på niveau med Hedlund på kvaliteten af afslutninger, men det siger ikke ret meget.
    Assists? Tredjesidste fod? Desværre ikke.
    Hvis Kvisten ikke var Brøndbydreng, havde han aldrig fået så lang line.

    Han fik chancen fordi han scorede et par kasser for landsholdet, men når han er oppe mod voksne mænd, så mangler der stadig noget af Hedlunds klogskab.
    1 enig

---

  • Målmand: Kristoffer Klaesson - Norsk u21 landsholdsmålmand som er havnet som reserve i Leeds, det virker sikkert at han vil rykke videre til sommer for at få spilletid. Et stort talent som kunne afløse Mads og have potentialet til at lave et videresalg på.

    Venstre back: Jens stryger Larsen - kunne godt drømme om at den manglende lønudbetaling i Tyrkiet kunne åbne døren til comeback.
    Kunne være en fin rutineret løsning indtil talent er klar.
    Jeg drømmer om at se Riza i brøndby igen. Jeg husker ikke en bedre Venstre back end ham og var vild med hans måde at fortolke positionen. Han er transferfri til sommer.

    Mc: Lasse Berg Johnsen - 1 år tilbage på kontrakten til sommer og skal nok væk og prisen er nok til at være med på. Han kunne godt have den rette kombinationen af tilpas gode evner BÅDE med og uden bold.

    Ac: Wahid faghir - jeg ved ikke hvor meget vi mangler til angrebet men en afløser til Ohi kunne vi godt bruge. Hvis vi vil spille med i toppen skal det være en vis kvalitet og her mener jeg at vi kigge efter et mix af kvalitet og potentiale så vi ikke blot har afløseren når Ohi skal have pause men også til tiden efter Ohi.
    Det virker ikke givet at Nordsjælland henter ham til sommer og derfor kunne det blive altuelt.

  • Generelt er jeg enig i perspektivet for at få flere MC-spillere integreret og være en kampfakta over en sæson, men jeg tænker Kasper, at der er lidt for meget Football Manager i din analyse - Hvor der i virkelighedens verden ofte er flere skader og dårlig kampform/svingende præstationer som eksempelvis Blas er i nu, og de personlige relationer og ledertyper der skal være i en trup.

    Med udgangspunkt i din analyse, så halvere du anførergruppen ved at fjerne Radosevic, Mensah og ved et evt. salg af Hermansen, hvoraf tilføjelser fra den nuværende trup kun kan en Lauritsen som ledertype og tiltræde i anførergruppen.

    Af kommentarer i kronologisk rækkefølge med din analyse:

    Stoppere:
    Enig i at beholde de 4 spillere, men jeg er uenig i antallet af spillere, hvor jeg mener der bør være 5 i tilfælde vi vælger at spille en 3-4-3 som mod FCK forleden.

    Her så jeg gerne man enten beholdte en Alves eller at man fandt en venstrebenet stopper og så solgte Alves og Wikström.

    Backer:
    Her så jeg gerne en forlængelse med Mensah, og det er med udgangspunkt i hans vigtighed for truppen rent relations- og ledermæssigt, og at han kan dække flere pladser som med Wass.
    Derudover så har vi set svingende præstationer fra en Blas, og at tro at en Lukas Larsen kan komme ind og tage hånd om en Nuamah fra FCN eller lignende spillere er ren utopi.

    Central Midtbane:
    Her så jeg fortsat en Radosevic i truppen som med Mensah. Derudover ligger hans forcer i at forsvare uden bold. Det er ikke mange hvis primære evne er i de øvrige spillere du har med her. De kan så noget med bolden, men Brøndby har den ikke hele tiden i løbet af en kamp. Til sidst er der hans kontrakt til sommer 2025 samt hans løn. Der er nok ikke mange der tilbyde en løn på 250.000+ om måneden for ham.

    Offensive midtbanespillere og Angribere:
    Jeg synes baseret på hvad Salech har vist i HB Køge, at han skal have chancen for at vise sig frem i Brøndby i næste sæson som alternativt til Ohi.

    Min tro på Divkovic er der endnu, og det baseres på at jeg ser ham som en bedre kombinationsspiller end en Hedlund og langt bedre end Kvistgaarden. Jo de to andre har fart samt Hedlund med sit blik for spillet og Kvistgaarden med sin ærgerrighed.

    Divkovic ser jeg fortsat som en mulighed et alternativ til højre, hvor Evjen mod hold der står lavt, kan kombinere med både Vallys til venstre og Divkovic til højre.

    Det Brøndby mangler det er en spillere som både har fart og kan drible med en bold.

    Vallys kan drible med en bold, men har ikke en udfordrende fart. Omvendt læser han spillet glimrende.
    Kvistgaarden har fart, men kan ikke drible med en bold, og mangler fortsat det overblik som Hedlund har.
    Hedlund har mindre fart end Kvistgaarden men er fortsat hurtigt og et godt blik for spillet, men han kan heller ikke drible med en bold.

    Så en offensiv profil der kan løbe hurtigt med en bold bør stå højt på listen.


    1 enig




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder