Vigen jubler
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

#BIFFCK fra modstanderens perspektiv: Der kan komme panik til sidst

 
Brøndby tager søndag eftermiddag imod FC København i sæsonens tredje derby. De blå/gule har syv point ned til københavnerne, som kommer med en sejr i bagagen, efter de slog Randers i Parken. Brøndby tabte i seneste runde med 1-0 til de forsvarende mestre fra FC Midtjylland. Betydningen af dette er dog næppe stor, når det er et rivalopgør, som står på. Vanen tro har vi optakt fra modstanderens perspektiv, som i denne uge kommer fra Kasper Larsen, der er fan af FC København og står for podcasten 'Kvart i Bold', der beskæftiger sig med københavnerne.

  • Vigen jubler
  • Jesper Hammeken
   11. april 2021 - Klokken 06:30
 • Jesper Hammeken
 • Jesper Hammeken
  11. april 2021 - Klokken 06:30

Hvad er status for dit hold lige nu og fornemmelsen som fan?

- Status for mit eget hold er, at vi spillede noget fremragende fodbold i 45 min mod Randers og holdt dem nede på en chance. Men status er også, at vi mentalt ikke er der, hvor vi skal være endnu og ikke holder en hel kamp i forhold til at præstere.

Hvor vigtig er kampen mod Brøndby og hvorfor?

- Den er uhyre vigtig af flere årsager. Det logiske: det er et derby... Men også fordi vi ikke har vundet et derby i et stykke tid, og det gør ondt på selvforståelsen. Ydermere er der kæmpe forskel på en sejr og et nederlag i tabellen. Nederlag afgør nok, at vi ikke henter Brøndby, og det er ikke noget en københavner bryder sig om.

Hvem er bedst kørende hos jer lige nu? Hvem skal Brøndby have øjnene mod?

- Jeg ville som modstander holde øje med Jonas Wind og Rasmus Falk, som virker til at have et niveau der rækker udover gennemsnittet i truppen. Og fra bænken ser Mohamed Daramy ud til at kunne gøre en forskel.

Hvordan tror du, i vil gribe kampen an, og hvad/hvem frygter du mest hos Brøndby?

- Jeg tror, modsat FCM, at vi vil spille vores eget spil og prøve at stresse jer med højt pres. Vi vil forsøge at få Hjörtur Hermannsson til at spille bolden frem, og ihvertfald forsøge at Anthony Jung ikke gør det, da hans pasningsfod er den bedste fra jeres bagerste kæde.

- Fra Brøndby frygter jeg mest omstilling på omstilling. Vi skal passe godt på Jesper Lindstrøm, der finder Mikael Uhre, som brænder tre gange, før han så alligevel får scoret.

Hvad tror du, at kampen bliver, og hvad bliver udslagsgivende?

- Jeg tror, FCK vinder 1-2 efter en 0-2 føring, og at der kommer panik til sidst. Jeg tror på, at vores højere individuelle kvaliteter kommer til at afgøre kampen.

- Godt derby til alle.

Kampen spilles på Brøndby Stadion og fløjtes igang søndag klokken 16.00, af Michael Tykgaard. Vi siger tak for optakten til Kasper Larsen, som kan følges på Twitter her.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Han har ihvertfald ret hvad angår Uhre - alt andet håber jeg ikke han får ret i. Gad godt at se Rosted hænge på ryggen af “ham vi ikke taler om” igen.

 • Philip
 • Philip
  Betalende bruger
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    1 måned(er) siden   

 • Dejligt med et noget højere niveau i den her serie igen. Han er noget mere reflekterende end ham FCM fanen, som var med i sidste uge.
  4 enige · 4 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder