Tilskuere på bane 2
Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

BL Women: Spændende udvikling i holdet og i talentudviklingen

 
Her kan du høre denne uges BrøndbyLyd Women.

  • Tilskuere på bane 2
  • Nanna Møller Karlsen
   13. februar 2024 - Klokken 23:07
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  13. februar 2024 - Klokken 23:07

I denne udgave af BrøndbyLyd Women kan du få seneste nyt fra truppen og høre om det nye Brøndby-hold, der er ved at forme sig på den lidt længere bane. Det er alt sammen positive takter og investeringerne i kvindefodbolden på Vestegnen begynder så småt at vise sig.

Til sidst i udsendelsen kan du også høre om Brøndby Masterclass Samarbejdet, som i fremtiden også kommer til at favne pigefodbolden. Endnu en spændende udvikling.

Panelet består af Tobias Nielsen og Ulrich Schmidt. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. I det sidste indslag medvirker Christian Sørensen fra Brøndby Masterclass Samarbejdet.

Hovedpartner på kvindefodbold: Glostrup Shoppingcenter

Du kan høre podcasten her eller finde den i din foretrukne podcast app:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Christian Sørensen, glemmer lidt at fortælle hvad man hos Masterclass vil gøre for at optimere forholdene for Pige elite holdne U13 - U19, de er lidt glemt i hans rosende salgstale vedr. samarbejdsklubberne. Hvad med lige at tage hånd om Brøndbys egene, det er nogen dygtige årgange, før man kun kaster en masse penge efter piger fra andre klubber!
  Pige talent i Brøndbyernes IF halter laaaaangt efter når det kommer til materialer, forhold samt UDVIKLING og ikke mindst rollemodeller! hvornår har han sidst set nogen fra pige talent have lov til at træne i GOAL station setup. ALDRIG! SÅ hav fokus på den fødekæde som skal være med til at bidrage med spillere til WOMEN på sigt. Vedr. hans flotte tale angående man har droppet Drenge talent holde på u10-11-12 er det kun sket pga. pres fra DBU. Der er flere U12 Spiller på det nuværende U13 Talent hold, så man er lidt dobbelt moralsk og fokusere mere på PR værdien ved at melde sådan noget ud i sin tid
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder