Michael Lumb
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Brøndby IF spiller træningskamp mod SønderjyskE

 
Vi opdaterer i denne artikel fra Brøndby IF´s træningskamp mod SønderjyskE fra kampstart kl. 14:00

  • Michael Lumb
  • Søren Nicolai Tordenskjold Andersen
   28. juni 2021 - Klokken 13:16
 • Søren Nicolai Tordenskjold Andersen
 • Søren Nicolai Tordenskjold Andersen
  28. juni 2021 - Klokken 13:16

Brøndby IF tager i dag imod SønderjyskE i sommerens anden trænings kamp, hvor det handler om at bygge videre på de gode takter fra seneste træningskamp. Cheftræner Niels Frederiksen har valgt at starte med følgende 11 i dag:

Mads Hermansen, Andreas Maxsø, Rezan Corlu, Mikael Uhre, Michael Lumb, Andreas Bruus, Josip Radosevic, Christian Cappis, Joel Kabongo, Simon Hedlund, Tobias Børkeeiet.
Bænken: Thomas Mikkelsen, Jens Martin Gammelby, Kevin Mensah, Morten Frendrup, Anis Ben Slimane, Andreas Pyndt, Andrija Pavlovic, Jesper Lindstrøm, Oskar Fallenius, Jagvir Singh, Mathias Kvistgaarden.

Stillingen 4-1

1. minut: Så er der hul igennem til stream på Brøndby Indefra, det er Nanna og Kasper Fisker der kommenterer kampen. Det er en meget varm dag, det bliver 3-5-2 i første halvleg og 4-3-3 i anden halvleg. Kampen er blevet fløjtet i gang.

3. minut: Tobias Børkeeiet spiller nede i forsvaret sammen med Joel Kabongo og Andreas Maxsø, mens Michael Lumb og Andreas Bruus tager wingback pladser. Josip Radosevic, Christian Cappis og Rezan Corlu udgør midtbanen, mens Mikael Uhre og Simon Hedlund danner angrebsduo.

5. minut: Cappis header bolden væk efter et SønderjyskE hjørnespark. Han har vist sig godt frem indtil videre i dag.

6. minut: Super redning af Mads Hermansen efter SønderjyskE kommer til afslutning efter et hjørnespark.

10. minut: Puha, Tobias Børkeeiet burde have scoret på det hovedstød han sender mod SønderjyskE målet efter et hjørnespark, men scorer desværre ikke. Godt at se Brøndby IF være farlige på første hjørnespark, men der skulle have været mål.

13. minut: Mikael Uhre får sparket bolden i kassen, men der er desværre offside. Kampen bølger frem og tilbage, men Brøndby IF presser højt og vil gerne have tempo i spillet.

17. minut: Michael Lumb skulle måske have skudt selv på kassen, men vælger at spille den på tværs også bliver det efterfølgende skud blokkeret.

22. minut: Afslutning fra Mikael Uhre, men målmanden redder. Vi har sat os mere på kampen, som den skrider frem. Og der kom målet!! Simon Hedlund finder Mikael Uhre der sparker den ind. Det er godt sparket ind.

24. minut: Mål igen! Hold da op nu går det så strækt at SønderjyskE ikke kan følge med. Bruus vinder sin løbe duel og er med til at skabe den chance som Mikael Uhre sparker sikkert ind. Der er lige en indlangt vandpause, da solen virkelig brager ned på spillerne.

30. minut: Christian Cappis med nogle rigtig fine aktioner igen, erobrer bolden godt og er god til at finde medspillerne. Han har vikrelig vist sig godt frem. Men vi presser virkelig højt oppe på SønderjyskE og forsøger at erobre bolden ligeså snart vi mister den.

33. minut: Bortset fra en enkelt afslutning har SønderjyskE ikke været farlige. Mange gode præstationer fra en hel del af Brøndby IF spillerne.

36. minut: Brøndby IF sætter SønderjyskE under et tungt pres og det ender med en afslutning fra Michael Lumb der fremtvinger et hjørnespark.

41. minut: Mads Hermansen får bolden godt ud til Bruus der er med til at skabe muligheden for en stor chance, men det løber desværre ud i sandet. Der bliver lukket godt ned for SønderjyskE når de forsøger at løbe kontra.

43. minut: Rezan Corlu får ikke mulighed for at skyde på mål inde i feltet da en holdkammerat løber i vejen for ham. Men igen godt opspil, der mangler dog lige det sidste for at der kommer flere mål til Brøndby IF i kampen.

45. minut: SønderjyskE får frispark lige udenfor feltet, men afslutningen bliver ikke farlig. Brøndby IF kører bolden godt rundt, og vil gerne til pause så der kan drikkes vand i det varme vejr. En rigtig god første halvleg af Brøndby IF. Der burde komme en del udskiftninger her i pausen. Som lidt bonus info kan det oplyses at Sigurd Rosted har lidt problemer med anklen og derfor ikke er med i dag.

48. minut: SønderjyskE kommer frem til en afslutning efter en god omstilling. Vi skal beklager at vi ikke lige er kommet med information om hvem der er skiftet ud, det er lidt svært lige at lure. Men Jens Martin Gammelby, Anis Ben Slimane, Andrija Pavlovic, Morten Frendrup Jesper Lindstrøm, Kevin Mensah, Oskar Fallenius og Jagvir Singh er kommet på banen i hvert fald.

50. minut: MÅL! Brøndby IF har bragt sig foran med 3-0! Jagvir Singh, scorer for anden træningskamp i streg. Det var et flot mål hvor man er med i opspillet og efter et par gode træk og driblinger i feltet sparker han den solidt ind med venstre poten.

59. minut: En god bold i dybden fra Andreas Maxsø til Jens Martin Gammelby bliver lige lidt for lang og den går ud til et målspark til SønderjyskE. SønderjyskE er meget mere på bolden og spiller meget bedre end i første halvleg.

62. minut: Jens Martin Gammelby med et godt raid op af højresiden men SønderjyskE får afværget, og får spillet sig frem til et frisspark halvvej oppe på Brøndby IFs bane halvdel og det løber ud i sandet til et målspark.

64. minut: Oskar Fallenius erobrer bolden efter et dårligt udspark, han spiller Anis Ben Slimane der desværre ikke får afsluttet med kvalitet og det bliver til et hjørnespark til Brøndby IF. 

68. minut: Jobbe finder Jens Martin Gammelby der desværre bliver blokeret da han vil spille den påtværs. Efter lidt start vanskeligheder er Brøndby IF kommet meget bedre med i anden halvleg. De skulle lige finde ud af hvordan deres 4-3-3 formation bedst kan udfordre SønderjyskE.

70. minut: Jagvir Singh erorbrer bolden og kan skyde selv men afleverer men det løber ud i sandet. Men Jagvir Singh har virkelig vist sig godt frem med nogle hurtige fødder.

72. minut:MMÅÅÅLL!! Hold nu op et mål af Jens Martin Gammelby, der løber mod baglinen hvor han runder forsvarsspilleren og kan køre på tværs af banen og banken bolden ind i målet med venstre benet. Av av av det var den gamle Jens Martin Gammelby der er offensiv og målfarlig. Et super mål.

75. minut: Der var lige en indlagt vandpause, det ligner ikke at Mads Hermansen bliver skiftet ud i dag, der er heller ikke grund til at skiftet målmand da Thomas Mikkelsen som er på bænken er ligeså indvolceret som Mads Hermansen, der slet ikke bliver testet af SønderjyskE. Brøndby IF har virkelig været dygtige til at lukke ned for SønderjyskE så de ikke bliver farlige.

78. minut: Brøndby IF spiller bolden godt rundt og holder godt i bolden. Det er Brøndby IF der gerne lige vil bestemme tempoet her efter vandpausen.

80. minut: Oskar Fallenius får sendt bolden godt i dybden, men afslutningen ender med at gå over målet, da der bliver forsøgt et lop. En lille observering, Andreas Maxsø vinder alle dueller igen i dag.

82. minut: Øv, første gang at SønderjyskE er i nærheden af Brøndby IF´s felt så scorer SønderjyskE og får reduceret til 4-1.

85. minut: Det kan indskydes at Tobias Børkeeiet ikke var en del af målet mod Brøndby IF, han har spillet godt som højrestopper i dag, men er heller ikke for alvor blevet testet. Jagvir sender et hjørnespark indover, det bliver ikke til noget, men vi holder fast i bolden oppe på SønderjyskE´s banehalvdel.

88. minut: Mathias Kvistgaarden, Andreas Pyndt og Thomas Mikkelsen kommer ikke på banen i dag. Flere gode præstationer i dag fra mange spillere. Det er ikke lykkes at finde Andrija Pavlovic inde i feltet i dag, men han har igen været utrolig vigtigt i de mange opspil i dag.

90. minut: Anis Ben Slimane laver et frisspark da han skal lukke ned inde centralt så SønderjyskE ikke kan køre en omstilling.

90+. minut: Andreas Maxsø er med til at føre bolden frem og tager løbet med frem i et angreb hvor Kevin Mensah desværre ikke lige kan få bolden ind til en medspiller, men Andreas Maxsø løb hele vejen med op selvom det er super varmt og han har spillet hele kampen. Virkelig godt at se fra anføren i en træningskamp.

Slut: Vi siger tak for i dag, det ender med en sejr på 4-1 over SønderjyskE i dagens træningskamp. Der er rigtig mange spillere der kan sætte en masse plusser i bogen og trænerne vil være rigtig godt tilfreds med at man får prøvet to forskellige systemer af.
Tusind tak fordi I fulgte med.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Barca
 • Barca   28. juni 2021   

 • Hvor er Rosted blevet af? Han var også fraværende i den første testkamp!
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     28. juni 2021   

  • @Barca - Godt spørgsmål. Det ville være kritisk hvis vi sælger ham, så der er en mindre i det, i forvejen, tyndt besatte forsvar.
   Men i følge GDPR reglerne, må klubben ikke bare melde sygdom og/eller skader ud. Så det kan være noget så simpelt, der gør at han ikke er med.

  Se 4 flere kommentarer
   
  • @Barca Han var syg, nævnte Nanna og Fisker, der kommenteret på Indefra.
   
  • @Barca Som lidt bonus info kan det oplyses at Sigurd Rosted har lidt problemer med anklen og derfor ikke er med i dag.

 • Joblar
 • Joblar   28. juni 2021   

 • Jagvir gør virkelig god reklame for sig selv, tror han bliver virkelig spændende at følge.
  4 enige

 • Kongen
 • Kongen   28. juni 2021   

 • ekstrem dårlig kvalitet på live steamningen
  3 enige
   
  • Philip
  • Philip
   Betalende bruger
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     28. juni 2021   

  • @Kongen Den kørte helt perfekt fra min telefon. Pånær de første 10 minutter.
   3 enige · 3 god kommentar
   
  • @Kongen
   Ja, mit kørte også elendigt bortset fra efter målet til 3-0. Men altså, what else is new....
   
  • Dansplast
  • Dansplast
   Betalende bruger
     28. juni 2021   

  • @Kongen Der var lidt i starten og efter 3-0 målet smuttede den også et par minutter. Nok mest fordi de gik i gang med anden del. Ellers kørte den også perfekt på min telefon.
   
  • @Kongen Det lignede en stumfilm på min iPad på en 1000 mbit linie.
   Der ud over var speaken ude af synk.
   Kommentatorerne og spillet var dog super.
   1 enig

 • EgoC
 • EgoC
  Betalende bruger
    28. juni 2021   

 • Udover Maxsø og Hermansen, er det muligt at se hvem der ellers er blevet på banen efter pausen?


 • Philip
 • Philip
  Betalende bruger
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    28. juni 2021   

 • Virkelig en flot kamp hvor vi dominerer stort set alle 90 minutter og vi kunne snildt havde vundet større. SønderjyskE skaber intet før et lille koncentrationsvigt til sidst giver dem et mål. Alle drengene var gode i dag og ingen, selv ikke Lumb, faldt igennem.

  En lille bøn til TV3 ansæt Kasper og Nanna til at kommenter alle Brøndbys kampe. De er med afstand de to bedste kommentatorer vi har i Danmark.
  3 enige · 4 god kommentar
   
  • @Philip
   Jeg synes også at Nanna og Fisker var virkelig gode som kommentatorer. Fisker vidste vi fra tidligere, men Nanna har nok ikke prøvet det før. Synes faktisk hun virker til at være lidt af et naturtalent til det, og håber hun også skal kommentere træningskampene fremover.

   Uden at vide det, tror jeg ikke det er så nemt at kommentere en kamp uden at komme til at sige åbenlyse ting hele tiden, eller gentage sig selv.

  Se 1 flere kommentarer

 • Barca
 • Barca   28. juni 2021   

 • hvordan klarede Kabongo det?
   
  • Philip
  • Philip
   Betalende bruger
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     28. juni 2021   

  • @Barca han spillede en rigtig fin kamp. Der er stadig lidt rust - naturligvis, men han var ligesom alle andre godt spillende i dag.
   4 enige · 4 god kommentar
   
  • Philip
  • Philip
   Betalende bruger
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     28. juni 2021   

  • @Barca han spillede en rigtig fin kamp. Der er stadig lidt rust - naturligvis, men han var ligesom alle andre godt spillende i dag.
   3 enige · 3 god kommentar
   
  • @Barca Enig med Phillip, han spillede en rigtig god kamp, med enkelte fejlafleveringer, hvor det ligner det er rust der skal bankes af
   Jeg håber vi forlænger med ham, så han kan godt ligne en der får sit endelige gennembrud denne sæson, hvis bentøjet ellers holder. Der kommer nok kampe til at han kan få masser af spilletid også selvom vi køber en klassespiller på positionen. Vi skal have konkurrence på alle positioner.
   Hvis ikke han vil forlænge, må han blive på bænken

 • Sundt Signal at sende til de andre i Superligaen. Vi kører Sønderjyske over 4-1. Ved godt det kun er træningskampe. Ved mange ønsker nye spillere. Jeg mener personligt: lad Scwæbe, Hjørtur rejse, forlæng ikke deres kontrakter og køb ikke nye spillere, men sats på den nuværende trup med mindre en ny Maksø eller Riveros er muligt for et lille beløb under 5 mil og til under 2 mil i årsløn. :-)
  1 enig
   
  • Sinbad
  • Sinbad
   Betalende bruger
     28. juni 2021   

  • @Sunderland jeg tror faktisk også det er det kommer til at ske
   3 enige


 • Betalende bruger
    28. juni 2021   

 • Hvordan spillede Cappis så den ikke, men kan se han for ros i stream.

  JMG scorede kunne fandme være kanon vis han vælger at blomstre nu.
  1 enig
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER