Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Brøndby kæmper sig til uafgjort i Viborg

 
Det holdt til tider hårdt, men Brøndby kunne smide et enkelt point i bagagerummet i spillerbussen efter en tur til Viborg søndag eftermiddag.

  • Anders Villaume Vestergaard
   21. maj 2023 - Klokken 18:00
 • Anders Villaume Vestergaard
 • Anders Villaume Vestergaard
  21. maj 2023 - Klokken 18:00

Søndag eftermiddag skulle Brøndby forsøge at rejse sig efter sidste uges Derbynederlag, og denne gang gjaldt det topholdet fra Viborg FF, som skulle på jagt efter tre vigtige point i mesterskabskampen. 

Brøndby IF kom ret fint fra start med et par gode muligheder, hvor Mathias Kvistgaarden var lige ved og næsten. Den unge angriber kom dog lige lidt for sent til, at han kunne sende gæsterne fra Vestegnen i front. 

I den anden ende kom mesterskabskandidaterne fra domkirkebyen også frem til chancer, men Frederik Alves – som i dag fik lov til at starte inde i stedet for Frederik Winther – forhindrede de grønklædtes føringsmål med et par gode forsvarsaktioner. 

Kvistgaarden, Kvistgaarden og atter Kvistgaarden

Mathias Kvistgaarden var igen mand for evig uro i modstandernes defensiv. Først leverede han et flot indlæg til Rasmus Lauritsen, som desværre headede forbi. Så manglede han igen lige det sidste for at komme først på et fladt indlæg fra Ohi Omoijuanfo, og kort efter var han igen tæt på efter en flot solotur, men Lucas Lund var skarp i Viborg-buret. 

Viborg ville også være med, og de var tæt på at snuppe en føring, efter at Ibrahim Said kom til chancen i Kevin Tshiembes højre forsvarsside, men afslutningen manglede kvalitet.

Men kort tid efter Viborgs chance kunne Brøndbys spillere og medrejsende fans juble først, da Mads Hermansen fandt Håkon Evjen centralt. Han tog turen hele vejen, afsluttede og sendte gæsterne i front kort inden pausen.

Brøndby lagde også godt ud i anden halvleg, men Viborg kom hurtigt bedre med, og med en halv time igen havde viborgenserne været tæt på at udligne et par gange, men Mads Hermansen og resten af Brøndbys defensiv løste de farlige situationer fint. 

Et Brøndbyhold på hælene

Men de rørte virkelig på sig i Viborg, om med tyve minutter igen var det meget tæt på, at de grønne kunne sætte udligningen ind. Men den gik lige for Brøndby, som så ud til at skulle forsvare i de fleste af de resterende minutter af kampen mod det mesterskabsjagende Viborgmandskab.

Det trak virkelig op til en udligning. Og den kom. Og selvom det havde trukket op til det i et stykke tid, skulle der alligevel en stolpe ind til, før Energi Viborg Arena kunne slippe jublen løs, da Clint Leemans headede Jeppe Grønnings indlæg ind bag Mads Hermansen. 

Og det lugtede langt mere af 2-1 end 1-2. Viborg stormede frem ad banen to gange lige efter udligningen, men hjemmeholdet måtte jage videre. 

Og selvom både Viborgs spillere og det tændte hjemmepublikum hungrede efter et sejrsmål, lykkedes det Brøndby at holde stand, og de blå/gule kan tage ét - mere eller mindre brugbart - point med hjem til Vestegnen. 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Endnu en kamp spildt.
  Vi lærer intet i dag, vi kan bruge frem mod næste sæson.
  Det er pilråddent det der foregår og vi er nu nødt til at lave radikale ændringer i den sportslige ledelse
  9 enige · 2 god kommentar
   
  • @Marc Johnson - og hvad bygger du din analyse på?

  Se 2 flere kommentarer

 • Totalt håbløs 2.halvleg. Det kan simpelthen ikke passe at JS ikke har fået trænet holdet til at være bedre på bolden. Hvorfor skulle vi stå og losse væk i 45 minutter, og hvorfor skulle vi ikke spille den op på målspark? Vi har jo trænet netop det i månedsvis, for hulen! JS har haft 13 kampe plus træningskampe, og det er ikke fordi spillerne ikke er gode nok.

  Det er simpelthen ikke godt nok. Totalt utilfredsstillende.
  11 enige · 4 god kommentar

 • Overskriften kunne også have været::

  Brøndby smider igen igen igen en føring væk

  Sædet må være varmt under JS og CV, det må snart have en konsekvens

  Skuffende at man sidder som fan kun og venter på Viborg udligner, sådan er det næsten i hver kamp. I gamle dage sad man og ventede på 2-0 målet, nu er det lige omvendt

  Kære ledelse Nok snak, handling nu tak
  12 enige · 2 god kommentar

---

 • Solz
 • Solz   21. maj 2023   

 • Ingen udvikling overhovedet under JS. Man skal saftsuseme være en ualmindelig ukuelig optimist for at påstå andet. Lost for Words.
  7 enige · 3 god kommentar

 • HVORFOR HVORFOR OG FUCKING HVORFOR, Igen hvad er idéen på taktik brættet ? jeg undre mig over Viborg Landsby FC kan virker som et hold der har kostet det dobbelt af hvad BIF har givet for sine spiller, vi står og kigger fodbold det meste af anden halvleg og vi bliver straffet på de samme fejl igen igen, hvornår lære vi af det ?

  JS må da for helvedet fortælle spillerne hvilken fejl de laver for de er gentagne hver kamp, igen i dag står holdet i kø for at lave fejl, er det med vilje for at få JS fyret ? man kan ikke lave så mange fejl i en kamp uden man kan undre sig over det.
  5 enige · 1 god kommentar
   
  • @Vainio74 respektløst at kalde dem for Viborg landsby fc. Viborg er en fed anti fc-klub, og de er et klart bedre hold end os i år. De fortjener helt sikkert medaljer.
   7 enige · 3 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

 • Flot genpres i 1. halvleg som desværre forsvandt i 2. halvleg og det var vel afgørende for at Viborg fik overtaget.
  3 enige

---

 • Hvis hele den sportslige ledelse overlever en fyring ovenpå den her sæson, ja så mangler jeg ord, men kender man BIF så fortsætter CV, JS, MR, CS efter sommerferien som intet er hændt, så fortsætter de jeres fremragende arbejde med at ødelægge klubben indefra.
  5 enige · 1 god kommentar
   
  • @Joblar Det har været skidt i for lang tid og tålmodigheden er opbrugt. Den nye træneransættelse var vitterligt CV's sidste chance, og så ansætter han NF 2.0.. Det er simpelthen idioti på højt plan, og det var lige netop dette jeg frygtede ved ansættelsen. En træner som vitterligt intet repertoire har i topfodbold, og som nærmest blev bifaldet da han trådte af som U21 landsholdstræner - Ja der var han også skyld i mangel på EM-deltagelse med sine mærkelige formationer/opstillinger/indskiftninger-udskiftninger, og alligevel falder valget på ham. Mangel på situationsfornemmelse skal man lede længe efter, og det beviser bare at CV ikke har styr på en skid
   3 enige

  Se 1 flere kommentarer

 • Synes det er skuffende, hvor lidt vores indskiftninger påvirker kampen. I hver kamp vel og mærke. Bedst eksemplificeret ved Schwartau, der i dag får 25 minutter, men desværre lignede en ung knægt til voksenfodbold. Han tabte godt nok mange defensive dueller desværre.

  Resultatet er vel fair nok, kampen taget i betragtning. Kvistgaarden spillet igen en flot kamp, og jeg elsker Evjens fremadrettede drev med bolden. Viborg har bevist, at de er et bedre hold en os i denne sæson, så på den front er 1-1 ikke katastrofalt. I det mindste får vi bevist vores berettigelse i slutspillet med point på kontoen.
  1 god kommentar

 • Vores indskiftningen schwartau, Slimane og Hedlund var skræmmende dårlige. Vi mistede fuldstændigt midtbanen fordi især Slimane og schwartau var tunge i røven. Forstår ikke at schwartau ikke yder mere når han endelig får chancen. Vi lærte at når vi bruger midtbane spillere som er langsomme ligner vi et bundhold. Den første time, især første halvleg er det bedste midtbane spil vi har haft i top 6. Det fortæller også, at bruge Wass på midtbanen vil give os problemer fordi han også er for langsom.
  5 enige · 1 god kommentar
   
  • @Fotosyntese ,
   Schwartau yder vel så dårligt fordi han er håbløst ude af position. Man kan vel dårligt forlange at han leverer tippræstationer som defensiv midt.

   Det samme gælder i øvrigt Vallys.

---

 • mp80
 • mp80   21. maj 2023   

 • JS efter kampen uafgjort mod Viborg skal man være tilfreds med, da de ligger foran Brøndby i tabellen. Sikke en tabermentalitet, JS har intet at byde ind med, det er afvikling og ikke udvikling, farvel og tak!

  Elendige valg fra JS, spillere som ikke er gode nok bliver valgt igen og igen, hvorfor ikke give nogle af de unge chancen? Mon ikke de vil kæmpe noget hårdere end resten.
  7 enige

 • Men faktum er alt det her kaos peger på CV, han har på intet leveret i Brøndby, de fleste af hans indkøb har ikke slået igennem, med undtagelse af Vallys,Ohi og Greve, resten har præsteret langt under niveau, det er helt og aldeles mentalt skrald holdet stadig slæber rundt på fra den sidste tid under NF og JS har på intet tidspunkt fået det vendt, så venner ny sportsdirektør og ny træner team, også skal vi nok se forandringer
  3 enige · 2 god kommentar
   
  • @Vainio74 du glemmer det bedste køb Kevin T :)
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @Vainio74 man kan vel også diskutere om Vallys og Greve har været gode indkøb, indtil videre syntes jeg de mangler at bevise en hel del, Vallys er BIF's dyreste indkøb nogensinde.
   4 enige
   
  • @Vainio74 synes også købet af evjen er godkendt
   1 enig
   
  • @Vainio74 der er seriøst IKKE en spiller i truppen som CV har hentet, hvor han kan sælge og lave et overskud på, mere behøver jeg ikke for at sige at han er dumpet.

  Se 2 flere kommentarer

 • Vi er ude af europæisk placering!! Hold kæft hvor er det ringe!!!!
  2 enige · 1 god kommentar

---

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    21. maj 2023   

 • Vi bliver simpelthen nød til at tage fløjlshandskerne af og sige det som det er! Jeg vil vove den påstand, at Brøndby aldrig har haft mere inkompetent, usikker og famlende træner end Jesper Sørensen. Vores sportslige ledelse i Carsten Vagn har stort set fucket alt op, efter han overtog et mesterhold i svøb fra Troels Bech. Vi har spillere som hverken Superligaen eller Brøndby kan være bekendt. Vores fysiske forfatning under Storskov er jo mile vidt fra niveauet under Ahron Thode. Vores MasterClass er fyldt med amatører og fantaster og så vi fusker med KPI’erne for succes.

  Og her skal der i øvrigt spilles Titanic til.
  8 enige · 3 god kommentar
   
  • @Saesonkort Helt enig. Tvivler dog på at Maxsø var kommet til brøndby uden CV ved roret. Men herefter har han i den grad været med til at køre klubben i sænk - det kan der ikke være 2 meninger om. Spillermaterialet ligner simpelthen noget fra 1. divisionen, og det så man jo også mod Fremad århus eller hvad de hed i årets begyndelse. Næsten lige så pinligt som at tabe 4-0 til Varde var det.

  Se 5 flere kommentarer

 • Tænk at man er nået så langt, at man faktisk sidder og håber på at flerklubsejerne i GFH redder os fra denne ledelse. Og gad vide om der faktisk sidder nogle i orange og deler samme holdning, efter de seneste mange kampforløb i mente..
  1 enig

 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
    21. maj 2023   

 • En 1. halvleg hvor vi er berettiget til at spille om top 3
  En 2. halvleg hvor vi hører til i bunden af Første Division...
  -suk....
  4 enige · 1 god kommentar

---

 • ALT SEJLER PT I VORES KLUB!!! Hvor gør det ondt at være vidne til!!!!!!! Håber virkelig der sker kææææmpe ændringer!!! På hold og ledelse det skriger jo til himlen!!! Det har mildest talt været lort efter cv tog over…. Gå nu efter en AZ igen, nye indkøb og få SÅ LAVET DEN VÆRDIAFTALE!!!! Ledelsen er skræmmende stille og en formand der intet viser som i gamle dage…. Kæft hvor gør det ondt i mit gule/blå hjerte at opleve sæson efter sæson som lort
  3 enige

 • Ny træner, nye stenrige ejere og alligevel har det aldrig været så perspektivløst at se vores hold spille som det har været i dette slutspil. Vi bragte INTET i HELE anden halvleg, ingen ambitioner på bolden og intet mandsmod.
  3 enige

 • LJS
 • LJS   21. maj 2023   

 • Folk er godtnok negative herinde.
  Synes egentligt at vi efter Randers-kampen, har vist bedre takter.
  Medgiver at der skal forbedring til med bolden, mens ellers ser det dog bedre ud.
  1 enig
   
  • lusk
  • lusk   21. maj 2023   

  • @LJS Helt enig - det minder snart om blok64 med alle de one liners om fyringer af alle. Folk bør måske lige lade den værste skuffelse lægge sig, og reflektere lidt over tingene, inden bare bare fyrer alt og alle.
   2 enige · 2 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @LJS folk er nok træt af at se vi ikke kan forsvare eller sætte 3 afleveringer sammen når modstanderen sætter os lidt under pres, ja der er forbedringer men desværre rækker det jo ikke langt
   1 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

---

 • Man lærer altid 2 ting når Brøndby spiller:

  1: Man troede ikke det kunne blive værre. Men det kunne det sagtens. Til gengæld er det nemme penge på Oddset, at spille på en uafgjort umiddelbart efter Brøndby er kommet foran.

  2: De folk der harcelerer kraftigst imod “De orange” for at ødelægge klubben, og ikke bakke op, er ved at selvantænde af raseri over samtlige spillere, stab og ledelse, og så allerhelst at alle skred fra klubben omgående. Det er altid en smule komisk at se på.
  1 enig


 • I bedste fald er vi intetsigende ….

---

 • KJOE
 • KJOE   21. maj 2023   

 • Vi mangler simpelthen kvalitet på mange nøglepositioner:
  6’er
  Begge backs
  CB’s
  Ekstra angriber
  Der skal handles stort ind i sommerens vindue, hvis vi skal være et hold, der kan vinde titler og dominere kampene.
  Det nytter ikke at bashe JS. Materialet er for ringe til at spille med om noget som helst.
  Der er mindst 10 spillere i truppen, der simpelthen ikke har niveau til BIF.
  SebSeb
  Bell
  Rado
  Divkovic
  Hedlund
  Riveros
  (Greve)
  Alves
  Winther
  Og de MC spillere på nær Schwartau, der ikke har fået nogen minutter.
  Jeg ser ingen af ovennævnte have en fremtid, hvis vi skal spille med om noget som helst.
  1 enig
   
  • @KJOE Jeg er meget enig. Slimane burde også være på listen. Mage til pivringe indhop fra ham i dag skal man lede længe efter. Kæmpe deroute siden VM for ham. Han kommer aldrig til at spille fast på et BIF mesterhold. Men så igen, det er der kun enkelte som har niveau til. Vi kan desværre ikke bare fyre spillere som er på deres livs kontrakt i BIF eller sende dem til Tippeligaen mod deres vilje. Vi husker jo alle hvor svært det var at afskibe Gammelby. Så vi kommer helt sikkert til at spille videre med langt de fleste af disse spillere i næste sæson. Medmindre de nye ejere begynder at røre på sig...

  Se 4 flere kommentarer

 • Midtbanen har hængt gevaldigt efter siden Greve blev skadet. Bevares Greve har også haft udfald men han indtil han blev skadet var han da en af de få spillere der rent faktisk kunne være sin indsats bekendt.

  Kvistgaarden har da inde seneste kampe taget skeen i den rigtige hånd. Men det har da også taget lidt tid.

  Pointen er bare, at det tager tid førend en spiller slår igennem for alvor.

  Det er bare skræmmende så stor niveau forskel holdet viser.
  Vores forsvar med KT og Rasmus fungerer egentlig godt og mere sikkert men det vakler altså lidt på de backs og så hjælper det intet at vi ikke har mere boldsikker 6er. Rado er kanon til erobreringer men han skal bare sende bolden sikkert videre i stedet for at prøve på alt det andet.

  Nok sure opstød - vi ses på 2 pinsedag

 • Hårdt at se, at vi i den grad bliver presset i bund af Viborg. Med en sejr var det ikke umuligt at hente noget i sidste kamp i Aarhus.
  Jeg er dog mest af alt dybt forunderet over, at Achouri ikke får rødt kort efter 12 min, og at VAR ikke kalder den. Tydelig hævnakt og indiskutabelt!
   
  • @Math1964 ja fordi det er Brøndby, det er jo 4 kamp bare her i foråret vores modstander skulle ha' haft et rødt kort men ak........dommmer standarden og VAR er til grin

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder