Andreas Maxsø
Foto: Ian Nielsen / Ian Foto Sport ©
NYHED

Brøndby skal møde Pogon Szczecin eller KR Reykjavik i Conference League-kvalifikationen

 
Der er onsdag eftermiddag blevet trukket lod til anden kvalifikationsrunde i Conference League. Brøndby IF skal møde Pogon Szczecin eller KR Reykjavik.

    • Andreas Maxsø
    • Nanna Møller Karlsen
      15. juni 2022 - Klokken 13:02
  • Nanna Møller Karlsen
  • Nanna Møller Karlsen
    15. juni 2022 - Klokken 13:02

Denne onsdag eftermiddag er der blevet trukket lod til anden kvalifikationsrunde i Conference League, hvor Brøndby IF var i bowlen som seedet hold.

De blå/gule blev trukket ud mod Pogon Szczecin eller KR Reykjavik og spiller på udebane først. Udekampen spilles den 21. juli og hjemmekampen spilles den 28. juli.

Hvis Brøndby IF slår et af de mandskaber ud, venter der yderligere to runder (tredje runde og playoffrunden) inden Brøndby kan se sig selv i et eventuelt gruppespil i Conference League.





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • Kenneth
  • Kenneth
    Betalende bruger
      17 dage siden   

  • fucking typisk :(

  • mp80
  • mp80   17 dage siden   

  • Så må turen gå til Island

  • Ja, selvfølgelig. Det kunne ikke være anderledes.

  • sirtrip
  • sirtrip
    Betalende bruger
      17 dage siden   

  • Brøndbys sædvanlige lodtrækningsheld...... I det mindste skal vi ikke rejse så langt...


  • Barca
  • Barca   17 dage siden   

  • Vigtigt at CV får et forstærkninger på plads så tidligt som muligt i vinduet, da disse kval. kampe ligger tidligt på sæsonen! Vi SKAL død og pinde i det gruppespil....
    4 enige
     
    • Kenneth
    • Kenneth
      Betalende bruger
        17 dage siden   

    • @Barca
      ja og BT's transfer vindue har lige sagt der ingen penge er og de satser på den nuværende trup :D
     
    • Hans
    • Hans   17 dage siden   

    • @Barca realistisk er der 5% chance for gruppespil og 95% for at vi ryger hurtigt ud … og cv for ikke eventuelle middelmådige forstærkninger på plads i tide “is i maven” og “sidste øjeblikshandler 10 minutter i 24” så skulle tingene være gearet helt anderledes og han sælger vel også ud i truppen og ødelægger kontuniteten på holdet….så et gruppespil bliver det ikke til måske med en ny investor? Med flere penge til indkøb.
      2 enige

  • Hvofor skal det altid være os??

  • Barca
  • Barca   17 dage siden   

  • Hvad nr. blev det polske hold (Pogon Szczecin) i deres liga?
     
    • @Barca de blev nr. 3


  • Ville være mere træt af Elfsborg, de er allerede 10 kampe inde i deres sæson.
    2 enige

  • Uche91
  • Uche91   17 dage siden   

  • Og CV handler først ind i sidste uge af august, der hvor guldet ligger - det bliver vist et lyn exit fra Europa i år - med Anis i karantæne. Så må vi igen nøjes med Europa-minderne på Youtube :)
    2 enige
     
    • Hans
    • Hans   17 dage siden   

    • @Uche91 du kunne ikke have mere ret “is i maven” og “sidste øjebliks handler 10 minutter i 24” fuldstændig enig uche91
     
    • @Uche91 Hvis CV ikke leverer varen i dette vindue, så tror jeg ikke længere hans position er urørlig i BIF. I mine øjne er dette vindue en kæmpe eksamen for ham og især vel vidende at der står investorer klar i kulissen. Hvis han skal forblive i klubben efter at JBA har udvidet ejerkredsen, så kræver det at han har bevist at han stadig er knivskarp. Der er i mine øjne ikke mange transfers i hans BIF tid, hvor man har tænkt: bravo, sikke en handel, det var aldrig sket under TB.
      3 enige

  • Echo46
  • Echo46
    Betalende bruger
      17 dage siden   

  • Det eneste positive er at vi slutter hjemme. Ellers kunne den lodtrækning ikke have været værre! Bare som ekstra malurt, trak Viborg Sūduva fra Litauen som ellers lignede en fin modstander til os i tredje runde. Dem kan vi så ikke tække længere Nå, alle mand til Polen


  • Hans
  • Hans   17 dage siden   

  • Luka zahovic og flere andre gode spillere på pogons hold i samme klasse og niveaue som lechia Gdansk hvis nogen kan huske de kampe ! Så glem ALT om walkover og sædvanlig dansk uvidenhed…. Et godt hold lige under legia Warszawa og Lech poznan og det bliver en hård nyser.
    1 god kommentar
     
    • @Hans De er ikke meget under de hold, bankede Legia her i Maj og er sluttet 3 de sidste 2 år. I år endt bedre end Legia hvor Lech har været i klasse for sig. De er klart den sværest modstander og vi skal stå skarpt hvis vi skal videre. Så det må vi gøre.

    Se 1 flere kommentarer

  • Vi skal nyde disse lilleput kampe. Allerede i runden efter kan det blive grimt mod større hold, som udstiller vores niveau i Europa - eller mangel på samme.

  • Islændingene har Finnbogason i truppen - jeg siger det bare! Lad os få dem, så han kan komme en tur på stadion.

  • For hede hule... Vi frygtede Elfsborg og fik så et endnu bedre hold som ingen kender. De er bedre end OB/Aab og vel kun lige et skævt ringere end os når man ser på transfermarkt - nå hep hep på at Island kan lave et mirakel.

  • For hede hule... Vi frygtede Elfsborg og fik så et endnu bedre hold som ingen kender. De er bedre end OB/Aab og vel kun lige et skævt ringere end os når man ser på transfermarkt - nå hep hep på at Island kan lave et mirakel.
    1 enig

  • TommyN
  • TommyN   17 dage siden   


  • Selvfølgelig ikke en favoritmodstander, men Elfsborg i fin turneringsform eller et bosnisk hold, er heller ikke ligefrem fantastiske alternativer.

    Jeg ser det som en fordel at vi slutter hjemme, som vi gjorde dengang mod Gdansk. Og så burde holdet være nogenlunde på plads fra start. Jeg forventer ikke de store afgange i hvert fald.

    Alt i alt synes jeg vi har en ret god chance for at komme videre. Men det skal vi så også.

  • NF har ikke hidtil imponeret mig i cup turneringer såsom den danske pokal, det må gerne starte nu!
    1 enig

  • Kapper
  • Kapper   17 dage siden   

  • Dejligt, et hold vi bør kunne spille op med...

  • Ikke optimalt. De er et stærkt hold og vurderet ud fra deres lønbudget ret jævnbyrdige med os.

  • Lasse P
  • Lasse P
    Betalende bruger
      17 dage siden   

  • Ved I hvad kære medfans... Dem nupper vi sgu da;-)
    2 enige
     
    • Kapper
    • Kapper   17 dage siden   

    • @Lasse P enig. Ikke så meget piv piv der.
      2 enige

  • Det er SÅ typisk vores lodtrækningsheld. Det stod jo allerede mejslet i sten, at vi skulle trække én af de sværeste modstandere ud af en bowle med banan-hold.

    Et useedet hold som Viborg har fået en langt mere favorabel lodtrækning end hvad vi har.. Desværre.

    Når det så er sagt, så tror og håber jeg stadig på avancement. Vi er svage favoritter, men ikke mere end 60/40.. Pogon er langt fra noget dårligt hold, bare fordi de er ukendte herhjemme. Jeg vil nok også rate dem et lag højere end Gdansk, som vi mødte for nogle år siden.

    Det taler dog til vores fordel, at Pogon om muligt har endnu mindre europæisk erfaring end hvad vi har.. Og at vores hold i dag er stærkere end det der slog Gdansk. Et X eller en lille sejr i Polen, så lukker og slukker vi den forhåbentlig på hjemmebane.
    1 enig

  • Forstår ikke i alle sammen går sådan amok over lodtrækningen?? Hvis vi har tænkt at vi ville i et gruppespil, SKAL vi være i stand til at slå begge hold 10/10 gange.
    1 enig
     
    • @jesuslind Pogon er absolut ikke et hold Brøndby skal slå 10/10 gange. Det vidner om, at du enten overvurderer os eller undervurderer dem gevaldigt.

      De blev trods alt 3'er i Polen med stor margin til nummer 4 Gdansk (Som de i øvrigt savede midtover 5-1 på hjemmebane).

      Ud fra statestikerne sidste sæson, så er det et hold der er rigtig gode på eget græs og scorer mange mål (11-3-3). 41 mål i 17 hjemmekampe giver næsten 2.5 mål i snit, hvilket er flot.

      Derudover er de også gode til at pakke sig defensivt på udebane ser det ud til (7-8-2) med kun 12 indkasserede mål i 17 kampe, hvilket er bedst i ligaen sidste år.

      Jeg vil vurdere Pogon til at ligge på et niveau omkring AAB, Randers eller lignende.. Og dem slår vi bestemt ikke 10/10 gange.

      Når det så er sagt, så er jeg stadig fortrøstningsfuld ift. videre avancement. Men Pogon er bestemt ikke et dårligt fodboldhold.
      1 god kommentar
     
    • @jesuslind Det som folk reagerer på er, at vi med større sandsynlighed kunne have trukket klubber fra Gibraltar, Wales, Irland, Bosnien og andre mindre ligaer. Det havde alt andet lige været lettere. Nu skal vi så op imod nr. 3 fra en relativ stærk liga som den polske.

      Selvfølgelig skal vi vinde, hvis vi vil have en europa-kampagne - hvad vi 100% SKAL gå efter - det kunne bare have været så meget lettere i denne runde.
      1 enig

  • Brøndby IF er store favoritter mod begge hold. Pogon er vel at sammenligne med Silkeborg og dog markant dårligere end Silkeborg. Det Ikke et af de gode hold fra Polen og kan vi ikke vinde over dem, ja så er niveauet godt nok lavt på vestegnen.......Tilskuer mæssigt heller ikke prangende med 7600 til en normal hjemmekamp......
     
    • @Sunderland du kender åbenlyst ikke meget til polsk fodbolds niveau.. Vi er langt fra klare favoritter mod dem - Og hvad betyder deres tilskuertal ift. holdets niveau, undskyld jeg spørger?

  • Agger65
  • Agger65
    Betalende bruger
      15 dage siden   

  • Vi har da en ok mulighed for at gå videre her. Vores seating skal bare holdes. Vi slap for tyrkerne. Hvornår spilles 1. runde?




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder





KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER