Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Brøndby smider føring og taber i Farum

 
Et - i hvert fald efter pausen - tandløst Brøndby-hold smed en etmålsføring og lukkede tre mål ind i anden halvleg, da de blå/gule led nederlag i søndagens sene opgør.

    • Anders Villaume Vestergaard
      6. august 2023 - Klokken 19:58
  • Anders Villaume Vestergaard
  • Anders Villaume Vestergaard
    6. august 2023 - Klokken 19:58

Søndagens sene kamp i 3F Superligaen mellem FC Nordsjælland og Brøndby IF begyndte, som mange nok havde forventet, med et FC Nordsjælland-hold, som var mest på bolden – men alligevel var det Brøndby IF, der kunne gå til pause med det bredeste smil på læben.

For efter en god start for FC Nordsjælland, hvor gæsterne havde let ved at spille sig ud af Brøndbys pres, kom Brøndby stille og roligt bedre med i kampen som første halvleg skred frem. Gæsterne, som både stillede med ny bagkæde og ny udebanetrøje, kom mere på bolden efter at have været en smule på hælene i de første 20 minutter på kunstgræsset i Farum. 

Begge hold fik i kampens første 30 minutter spillet sig til et par store chancer. Ohi Omoijuanfo har ikke fået åbnet målkontoen efter sommerpausen, og efter 22 minutter havde den norske angriber en gigantisk chance for at lave om på det, men han sparkede Mathias Kvistgaardens oplæg langt over mål fra en ellers kort afstand. 

Det rødblusede hjemmebanehold havde også muligheden for at kunne glæde sit publikum med et par mål i sommerregnen – men også her blev en stor chance ikke omsat til mål, og Osmans afslutning gled forbi. 

Men på trods af de store, brændte muligheder ville bolden dog gerne ind og hilse på netmaskerne i denne første halvleg, og efter 37 minutter kunne Nicolai Vallys lade jublen bryde løs hos de omtrent 1400 Brøndby-fans på Right to Dream Park, da han fik omsat et flot Brøndby-angreb til et mål efter oplæg af Ohi Omoijuanfo – og så kunne Brøndby gå til pausen med en føring.

Kampen tippede efter pausen

Men det var nok godt, at Brøndbys spillere og fans havde et kvarters pause til at nyde en føring, for i antal spilleminutter varede den føring ikke ret længe. 

Otte minutter inde i anden halvleg blev Brøndby nemlig udspillet i højre side, og så kunne den hjemvendte Farum-dreng Marcus Ingvartsen udligne. 

Derfra begyndte kampen at tippe til FC Nordsjællands side, og Brøndby måtte i flere perioder bevare koncentrationen på højeste niveau for at forsvare sig. 

Det begyndte med andre ord virkelig at trække op til en udligning, og da man så, hvem der skulle tage et frispark på kanten af feltet for Nordsjælland, kunne man godt begynde at lægge to og to sammen. Og ganske rigtigt - med et kvarter igen kunne Ernest Nuamah score på direkte frispark og tippe kampen over til hjemmeholdets fordel. Flot eksekveret af den eftertragtede angriber. 

Brøndby skulle nu forsøge at reagere, og Jesper Sørensen skiftede Josip Radosevic ud i stedet for Håkon Evjen, men inden man kunne nå at se effekten af indskiftningen, blev skyerne endnu mere grå for holdet fra Vestegnen.

Jagten på point i opgøret blev nemlig yderligere besværliggjort, da Martin Frese fem minutter efter kunne udbygge Nordsjællands føring til kampens resultat 3-1. 

Brøndby smed en føring og lukkede tre mål ind i løbet af anden halvleg, og det tandløse Brøndby-hold fik heller ikke sat en afslutning ind ned mod Brøndbyfansene efter pausen, før kampen var i gang med dommerens tillægstid.

Dermed er pointantallet i tabellen uændret, og det bliver ved tre point efter tre opgør. 





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • Eneste positive, selvom ikke er fedt at tænke sådan. Er at ledelsen ikke kan blive ved med at gå med skyklapper på.

    Der bør ske nogen store forandringer i det sportlige set up og det kan ikke gå for langsomt

    Fyring til Jesper Sørensen bør komme nu, og mener CV har et lige så stort et ansvar, og bør ryge med. Han efterlader IGEN, en trup der ikke har holdet klart til sæsonstart. Præcis som han også svigtede NF i flere vinduer
    21 enige · 4 god kommentar
     
    • @Brøndby if for evigt Kun gå for langsomt*
      4 enige · 2 god kommentar

    Se 3 flere kommentarer
     
    • @Brøndby if for evigt Hvis ikke bestyrelsen træder i karakter nu og sige farvel til Trioen CV, JS og MR.
      Så har de fuldstændig tabt klubben, de lover og melder stort ud også tillader de at lade CV ansætte JS som vores træner, samt brænde vores penge af i Norge. Det lige før Anders B. Var bedre til jobbet.
      Det nytter ikke mere og som andre skriver tydeligt at det er lige før man ønsker de bliver ved med at tabe så vi kan få renset ud og i det mindste bare få en spillestil.
      9 enige · 3 god kommentar

    Se 1 flere kommentarer
     
    • preben
    • preben
      Betalende bruger
        6. august 2023   

    • @Brøndby if for evigt CV var garanten for køb af spillere på højere hylde..og jeg gider ikke at kritisere enkelte spillere mere end højst nødvendigt, og har såmænd gjort dd også, men ikke generelt.
      Det er CV der ikke kan finde ud af at være sportsdirektør og som lægger rammerne for trænere og spillere. Det ville i enhver anden branche betyde fyring og bør selvfølgelig betyde det samme i denne USA ejede virksomhed, eller skal ejerne bruge lidt underskud her til at trække fra overskud i den samlede virksomhed.., næppe,
      så formanden må nu træde i karakter og offentliggøre planerne for, at opnå virksomhedens målsætning og hvilke, også mandskabsmæssige, resourcer der må opkvalificeres , herunder direktion og værkførere
      Det må vi vel kunne forvente efter det meste af et spildt år, eller ?

  • Vi spiller ok 1. Halvleg.

    2. Halvleg justerer en kompetent træner på tingene og outsmarter suppens RINGESTE træner.

    Hvad vi har brug for er en ny Køge kamp mod lyngby.

    Hvis man er så snot dum at man ikke fatter den træner skal ud, håber jeg vi taber samtlige kampe indtil den mand er væk
    5 enige
     
    • Welkro
    • Welkro   6. august 2023   

    • @Ocellaris jeg er bange for at vi har brug for den Køge kamp mod Lyngby!
      2 enige · 2 god kommentar

  • Saesonkort
  • Saesonkort
    Betalende bruger
    Top kommentator
    Top enige
      6. august 2023   

  • Kampen bliver igen tabt fra bænken. Ohi og Heggheim er simpelthen ikke gode nok pt.
    7 enige · 1 god kommentar
     
    • @Saesonkort Ohi og Heggheim er klart gode nok, det er ikke dem som taber kampen i dag. Mange gode aktioner af Heggheim i dag, Mikkelsen havde en dårlig kamp i målet desværre. Ohi lider under systemet og skulle have scoret, men klart bedre en fx Kvistgaarden, som slet ikke spillede op til niveau.
      2 enige

    Se 2 flere kommentarer

---

  • Hvordan kan Ohi spille en HEL kamp, han er jo uden tvivl banen ringeste.
    Farvel til Jesper og top 3 drømme...
    10 enige
     
    • @Kom nu lidt? Han har desværre taget sin uskarphed fra pre-season med sig ind i sæsonen. Når han ikke scorer, er han en belastning.
      4 enige

  • Barca
  • Barca   6. august 2023   

  • Tydeligt at vi mgl kvalitet i den sportslige ledelse...CV, JS og MR er vel ikke gode nok til BIF...
    1 enig
     
    • Bjarke
    • Bjarke   6. august 2023   

    • @Barca JS og MR er fortid. Finder CV ikke en succes på trænerposten er jeg tilbøjelig til at få afsat ham.
      3 enige · 1 god kommentar

    Se 2 flere kommentarer

  • Spørgsmålene er vel ikke OM Jesper Sørensen skal skiftes ud, men hvornår det sker og med hvem?

    Jøsses hvor er der ikke tilført skyggen af kvalitet rent træningsmæssigt, siden han kom til.

    Hvis vi nu leger, at han får sedlen i morgen, hvem skal så afløse?

    Jeg ser ingen mulige kandidater i Danmark.
    3 enige · 4 god kommentar
     
    • Mogens
    • Mogens   6. august 2023   

    • @Bastiano drømmen ville for Moi være Jon Dahl. Desvære nok mega urealistisk. Vi er for dårligt og hans løn for høj. Med JS og Retov ender vi ikke i top 6. Gad vide om Freyr Alexandersson kunne gøre noget godt i Brøndby. Mindst to assistenter. JS til master Lass.

      CV kan afløses af Hans Jørgen Hansen som jeg tænker er super dygtig.
      2 enige · 1 god kommentar
     
    • @Bastiano måske Ivan Prelec fra Vejle. Han vil virkelig gerne spille noget fed fodbold! Men nok en outsider.
      Daniel Agger som caretaker? Ved godt han ikke gjorde det store i HB Køge. Men måske er han den, som lige ville kunne ruske op i truppen. Fyr JS og MR. Daniel Agger tager over, med FB som assistent. Som caretaker indtil den rette kandidat findes. Og hvem ved, måske ville han overraske.

    Se 3 flere kommentarer
     
    • @Bastiano Jeg er så desperat, at jeg vil lade Retov tage over indtil vi har den rigtige profil.

      Problemet stikker dog dybere som jeg ser det. Vi har behov for at retningen for den sportslige sektor bliver sat oppefra. Ikke af træneren. Træneren skal bare være en mellemleder der udfører en defineret opgave med fastlagte KPI'er.

    Se 2 flere kommentarer

---

  • Nu må ledelsen SIMPELTHEN stoppe blødningen, og skille sig af med JS. Det er ikke hans skyld (alene) at vi taber og taber og taber - men det er hans ansvar!! Det er jo det glade vanvid, det her!
    10 enige · 3 god kommentar

  • Det så godt ud i første halveg med wass og rado ved siden af hinanden, hvor wass stod for opspillet. Vallys kom længere frem som 10er og slap for at spilde tiden med at hente bolden på egen banehalvdel..
    Jacob Rasmussen er virkelig god, ny fast mand.*

    Men hvor er vi bare fantasiløse, totalt uden vilje og absolut ingen retning eller plan.

    10 enige · 1 god kommentar

  • Pinligt at 3point ikke tør kalde 2-1 målet for hvad det var, nemlig en pinlig målmandsfejl som man ikke engang laver på 3 miniput hold …iøvrigt præcis samme pinagtige fejl han lavede ved OBs mål ….manden er vel også så gammel at han ikke længere kan se
    8 enige · 2 god kommentar
     
    • Bjarke
    • Bjarke   6. august 2023   

    • @Brøndby 2660 FC enig, også ob kampen var et drop
      2 enige
     
    • @Brøndby 2660 FC
      Mod OB er det hans fejl - hans side. Men her løftes den over muren, hvor Hegg ikke hopper. Den side skal tages af muren og ikke keeperen
      3 enige

---

  • Vainio74
  • Vainio74
    Betalende bruger
      6. august 2023   

  • Menno må tage over indtil man finder en permanent løsning, håber inderligt at den sportslige ledelse er allerede på arbejde på dette ellers.......tja......hvad skal man sige
    6 enige
     
    • @Vainio74 Menno har ikke de nødvendige licenser

    Se 3 flere kommentarer

  • Joblar
  • Joblar   6. august 2023   

  • Endnu en mellem sæson til samlingen, men med et budget der er på højde med FCM, den er jo hel gal - hvorfor er der ingen i BIFs såkaldte ledelse der kan se det ?
    6 enige
     
    • @Joblar Kender et par stykker som kaldte dette scenarie inden sæsonstart :-) Det er meget tydeligt at JS aldrig har været den rigtige til jobbet, og at CV ikke vil indrømme sine egne fejl og faktisk gøre noget ved det. Så her er vi
      6 enige · 1 god kommentar

    Se 4 flere kommentarer

  • Det gik jo fuldstændig som forventet…

    Det bliver simpelthen for langt og gentagende at sætte ord på kampen, trupudtagelsen, indskiftningerne og vores generelle situation, så jeg nøjes med at konstatere at Jacob Rasmussen så god ud…

    Nåh ja, og så bliver vores nederlaget til Lyngby på søndag Jesper Sørensens HB Køge kamp.
    5 enige
     
    • Saesonkort
    • Saesonkort
      Betalende bruger
      Top kommentator
      Top enige
        6. august 2023   

    • @Klipklapperen, ja, jeg tænker også Lyngby bliver stoppestedet for Jesper Sørensen, Retov og Storskov som ikke har leveret et fit hold endnu.
      2 enige

---

  • Splittet ad i anden halvleg. Intet modtræk. Ingen plan med bolden i opspillet. Alt er som det plejer. Mesterskabskandidater hahaha....
    7 enige · 5 god kommentar

  • Jeg savner tiden med Troels Bech og Zorniger I det mindste havde de en plan
    10 enige · 3 god kommentar

  • Mr.D
  • Mr.D   6. august 2023   

  • Virkelig opløftende debut af Rasmussen. Masser af ro og virker komfetabel med bolden.
    Alves overaskende god som midt-midtstopper.
    Problem at Heggheim er meget udfordret i opspillet (igen-igen).
    3 enige
     
    • Vainio74
    • Vainio74
      Betalende bruger
        6. august 2023   

    • @Mr.D vil nu mene hele holdet har et kæmpe problem med opspillet :)
      2 enige
     
    • @Mr.D Alves er en katastrofe og koster igen mål. Han er så slatten og doven. Hans opspil tager altid for lang tid, han varmer bolden og spiller den aldrig hurtigt videre.

      Og han er ALTID flere meter fra sin modstander, som igår. Manden er direkte elendig og har kostet flere mål i den her sæson allerede på trods af folk synes han spiller ok. Tag lige og kig ordentligt efter...

      Manden er tydeligvis vores værste forsvarsspiller. Han kender ikke begrebet af at presse og sidde tæt på sin modstander.

---

  • Sim
  • Sim   6. august 2023   

  • Og det var ovre inden det begyndte… Vi vidste det alle sammen. Ingen sportslig vison, ambition og plan.
    6 enige · 3 god kommentar
     
    • @Sim vi alle vidste det ville ske, men ikke med hvor meget. 3-1 er vel i den positive ende af hvad der kunne forventes med tanke på den forfatning holdet er i for tiden
      1 enig · 1 god kommentar

    Se 1 flere kommentarer

  • Stefkis
  • Stefkis
    Betalende bruger
      6. august 2023   

  • Cv og JS samt Retov må væk nu og en ny træner og sportschef der kan sætte en ny retning og gejst til st styrke holdet og tør udmelde den spillestil man vil spille.

    Debut til Rasmussen
    Vallys 3 mål i sæsonen

    2 enige · 1 god kommentar

  • TACKLER
  • TACKLER
    Betalende bruger
      6. august 2023   

  • En ting er at modstanderens træner tørrer gulv med Jesper Sørensen efter pausen hvor Nordsjællands opspil justeres så vores midtbane overspilles fuldstændig. En anden ting er, at alle justeringer og dem vi bringer fra bænken, ubetinget gør os ringere.

    Fint oplæg af Ohi, men hvor lidt må man være med i en kamp uden at blive skiftet ud? - det er jo at pisse Salech direkte i ansigtet at Ohi spiller kampen færdig.

    Rasmussen ligner en forstærkning, jeg er spændt på hvornår han bliver ligeså middelmådig som alle de andre.

    Vallys er fremragende offensivt, men vi har sjældent bolden over midten og vi er presset ned i hele kampen. Som 8’er fylder han slet ikke nok.

    Derudover…
    1-1: Wass slipper sin mand i feltet
    2-1: Heggheim “anti-hopper” i muren.
    3-1: Mensah har ingen ide om hvad der rammer ham - det er din eneste opgave som back når der spilles modsat.

    Jesper Sørensen er en færdig mand - men kører som minimum året ud - vi er jo i proces.
    5 enige · 2 god kommentar

---

  • Frustrerende, når vi faktisk spillede en udemærket første halvleg, hvor vi neutraliserede Nordsjælland godt. Anden halvleg var en stor skuffelse og spil til et mål. Først efter 3-1 har vi vores første skud mod mål.

    Rasmussen så spændende ud, hvis man skal finde noget positivt. Han ser meget mere sikker ud end Winther.

    Vi skal til at vinde nogle fodboldkampe. Gør vi ikke snart det kontinuerligt, så er jeg også der, hvor jeg mener, at det bør få konsekvenser for nogen.
    6 enige · 1 god kommentar

  • Efter alt det negative, synes jeg at Rasmussen ligner en klart starter, og konceptet med at Wass som 8'er fungerer bare tusind gange bedre. Synes første halvleg er god, hvor vi lukker dem ned, men individuele fejl koster kampen i anden halvleg.
    8 enige · 2 god kommentar
     
    • @Kom nu lidt? Wass spillede vel mere 6er med rado, hvor han stod for det opbyggende spil. De lå side om side derinde med Vally foran som 10er. Men ja, det fungerede rigtig godt i 35 min.
      1 enig · 1 god kommentar
     
    • @Kom nu lidt? Det er jo ikke individuelle fejl.

      Det er spil til ét mål, og vi kan næsten ikke slæbe os rundt til sidst, fordi vi konstant løber forgæves. Så vil der opstå fejl på et tidspunkt.
      2 enige

  • Så røg top 3 i denne sæson efter 3 kampe… 2 kampe mere så er top6 også væk ….
    Med cv og det trænerteam så er alt håbløst!!! Ledelsen burde vise ansvar nu!!!
    Mit foreslag er at købe AZ fri, få købt hvad han ønsker!!! Derudover smid kassen efter en EGENT sportschef!!! Ved godt folk er trætte af mit foreslag om AZ men seriøst hvis nogle kan redde os, få stoltheden tilbage er det ham!!! Derudover skal det hold bare i bedre i form!!!
    Anyway, DET ER KRAFTEDME PINLIGT NU !! CV givet et amatør svar om ny målmand siger jo alt, derudover skal der seriøst sælges spillere… hvad fanden laver Heggenheim på det hold… Og se lige hvad Jesper sender på banen… Seriøst venner, hvad helvede foregår der på holdet!!!
    Jeg stopper herinde nu så længe der ikke sker KÆMPE ændringer!!! Vi er seriøst et leverpostej hold!!! Vi er Ingenting og hvis vi har pengene hvorfor helvede er vi så kæmpe elendige???
    På gensyn venner…
    Ps
    Så slipper I også min kærlig til AZ
    5 enige · 1 god kommentar
     
    • @Anders77 altså vi da lærte noget af sidste sæson, så var det da netop, at top 6 ikke er afgjort efter 5 kampe.
      1 enig · 1 god kommentar
     
    • Mogens
    • Mogens   6. august 2023   

    • @Anders77 tak for det Anders. Ilt til hjernen og prøv at glemme AZ for han skal aldrig tilbage. På gensyn næste sæson...
      1 god kommentar

    Se 1 flere kommentarer
     
    • @Anders77 jeg er enig. Heller AZ nådesløse fodbold, der havde vi en spillestil som vi alle elsket, enten vandt vi stort eller tabte stort, men vi gik fra banen i hver kamp som mænd med hoved højt og vidste at holdet gav alt.
      Lige nu er de jo mega begrænset i deres evner fordi den sportslige ledelse ikke har nogle fast plan. Bare alibi fodbold.
      3 enige · 3 god kommentar

---

  • JS og MR skal udskiftes. Det er helt tydeligt, at vi taktisk ikke har niveauet. FCN korrigerer i anden og vi har først en afslutning i anden halvleg ved 80. minut. Det skal der gøres noget ved allerede efter 20 minutter senest. Men JS og MR kommer med intet.

    Synes CV har givet rigeligt med kvalitet til truppen, så den hænger på JS.
    5 enige
     
    • @rotterne

      CV har ansvaret for ikke at have målmand og 6er klar til tiden

      Dn VWB da Blas ikke er god nok, ligesom vi mangler en boks spiller mere med høj kvalitet når OHI ikke levere

      Så jo CV har et stort ansvar også ham der ansatte Jesper og gået med på 532 ved hente backs og backs fremfor noget offensivt

      CV gjorde det samme overfor NF i flere vinduer havde ikke holdet klart.

      CV bør ikke gå fri
      1 god kommentar

    Se 2 flere kommentarer

  • 3pointNU
  • 3pointNU
    Betalende bruger
      6. august 2023   

  • Svær kamp, FCN er et godt sted og et godt tophold, god 1. Halvleg af hele holdet, men 2. Halvleg…. Vi er mindst et par gear efter? Måske de skal øve mur på mandag? nå, flot mål af Nordsjælland. Vi må bare vinde over Lyngby på søndag.
    2 enige

  • Det var så Jesper Sørensens nederlag nr 21 i 35 superligakampe.
    Når nederlag bliver en livsstil. Han bliver fyret senest mandag kl 12.00
    Det brænder under CV og han offer Jesper Sørensen.
    3 enige · 4 god kommentar
     
    • @Knapholm krydser mine finger for du har ret.
      1 enig

---

  • Joblar
  • Joblar   6. august 2023   

  • Mensah: “vi viser guldformen idag”………
    1 enig · 2 god kommentar

  • Jeg er enig i, at det er på tide, at man finder en ny træner. Jeg har bare ikke kendskab til, hvem det skulle være. For når man er træner i en klub som Brøndby eller FCK for den sags skyld, så er det ikke kun nok at være en god taktiker, men en klar spillestil. Det kræver samtidig, at man er god til at håndtere pressen og alt som foregår omkring en klub med så meget omtale. Jeg synes desværre, at Jacob Neestrup har været exceptionel til det, og det har med al tydelighed vist sig efter han overtog for Jess Thorup. Jeg kunne godt se det, som lidt den samme case i Brøndby. Jeg synes på flere punkter, at JT og JS mener om hinanden og deres udstråling.

    Jeg synes, som flere nævner, at Menno har nogle af de evner, men har ikke godt nok kendskab til ham. Måske kunne det være den rigtige sammensætning.
    2 enige

  • ClausM
  • ClausM   6. august 2023   

  • Det er bare ikke godt nok..Der skal en ny træner til og som har et fast koncept ala Alexander Z....Siden AZ stoppede ser det ud som om at spillerne er i dårlig form, både under Niels og Jesper, det ser ikke ud til at de kan spille en hel kamp.

    2 enige

---

  • Hans
  • Hans   6. august 2023   

  • Træneren Forhåbentlig er han fortid på mandag det var givet på forhånd at vi tabte til fcn endnu et guldkorn og pletskud af vores brillante sportschef (ironi kan forekomme) at ansætte ham …vi ender med at og være 10-15 point bagud inden længe, er vi overrasket næppe! meget forventeligt de sidste par kampe taget i betragtning hent kapacitet til trænerbænken en mand med autoritet og et fast spilkoncept . GFH tag nu noget ansvar kom nu Chris og Scott tik tak tik tak tik tak -6 point -10 point -15 point -20 point tik tak tik tak tik tak……
    4 enige · 3 god kommentar

  • Har ikke noget navn, men kunne godt tænke mig en træner, som ikke har dansk pas.
    De danskere vi kan tiltrække er simpelhen ikke gode nok og der må findes nogen, som er opgaven voksen.

  • Craash
  • Craash   6. august 2023   

  • Øv for et resultat.
    Wass er stadig en OK spiller for Brøndby, men mod FCN på udebane og deres kunstgræsbane kan han ikke følge med - både i fart og handling. Samtidig med henvisning til mit indlæg fra Silkeborg-kampen, så kan Radosevic ikke begå sig på en kunstgræsbane - Manden tør jo ikke holde på bolden.

    Kvistgaarden bragte intet i dag udover en tværaflevering til Vallys/Ohi i første halvleg - Manden som er angriber havde ikke engang et skud på mål! Trods hans unge alder, så er han for langsom i både hurtighed, tanke og handling i forhold til FCN’s talenter!

    Mensah - din manglende kampform kunne ses i dag. Manglende timing og kombinationsspil - Han var der bare ikke i dag.

    Heggheim - Du er bare ikke god nok. Dårlige beslutninger, manglende timing. Vil desværre alle dage aldrig have dig som den ene ud af to midtstoppere, som jeg synes Brøndby skal gå over til (ønske om 4-3-3)

---

  • Ibber
  • Ibber   6. august 2023   

  • En Ohi som hverken an møde eller tæmme en bold, han burde aldrig været i start 11, en træner som ikke kan se at vi skal have friske folk ind tidligere end 10 minutter i slutfløjtet - ja så kan det kun gå galt

  • En lille utilfreds fan mængde foran CV ‘ kontor vil nok hjælpe!

  • Ivan
  • Ivan   6. august 2023   

  • For anden uge i træk afgøres kampen af et tvivlsomt frispark på kanten af feltet. Bolden tyres op på Wass`s arm som han har bag rykken. Hvordan kan det give frispark ? Hvis han havde været i feltet var der så straffe? Hvis det er reglen så gider jeg ikke se fodbold mere. Derudover kunne jeg selvfølgelig godt se at FCN var bedst.

---

  • Omend jeg er enig i indholdet, har jeg svært ved at forstå hvorfor det skal være så personligt. Jeg tænker de fleste gør deres bedste ud fra deres evner. At Anders Bjerregaard skal være referencepunkt synes jeg er usmageligt.

  • Jeg ser ikke dette nederlag som den store katastrofe som andre måske gør.
    Faktisk synes jeg der var flere lyspunkter.
    1. FCN virker virkelig velkørende og jeg havde bestemt ikke regnet med at vi kunne matche dem på plastikbanen. Vi skal selvfølgelig blive bedre, men når man ikke er hvor man gerne vil være, så kan man heller ikke forvente at vinde over de bedste på udebane...

    2. Forsvaret virkede mere afstemt. Jeg tænker særligt på JR og Alves og egentlig os de to wingbacks. Jeg håber trænerne dropper Wass i det forsvar og kører SebSeb/Mensah og Blas/Divko fra nu af. De centrale må være JR, Lauritsen og Alves/Tshiembe.
    Det er selvfølgelig ikke ok at lukke 3 mål ind, men i hvert fald et af dem var Mikkelsens skyld og så har FCN altså bare en offensiv vi kun kan drømme om.

    3. Midtbanen fungerede bedre. Wass og Vallys fik mere ud af det og hvis Rado blev udskiftet med en mere boldspillende 6'er så tror jeg vi står godt.

    Alt i alt synes jeg vi så konturerne af noget der godt kan blive godt, hvis vi supplerer med en klasse målmand, en 6'er og så et forsvar der får lov at spille flere kampe sammen (og hvor JS ikke udskifter 2-3 stykker hver kamp).

    Taber vi til Lyngby på hjemmebane, så vil historien nok være lidt en anden :)
    1 enig · 1 god kommentar

  • Kaiser
  • Kaiser   7. august 2023   

  • Mange ønsker at afskrive den sportslige ledelse, men der er mange dilemmaer.
    Fx. Vil de nye ejere skubbe de tre danskere ud kort efter en hårdt tilkæmpet værdiaftale, som indikerer, at de langt hen ad vejen ikke vil blande sig i ledelsen af klubben?
    Har vi reelt set JS’ evner, når der har været megen udskiftning på centrale pladser og han ikke har fået de ønskede kvalitetsspillere til “hullerne” i opstillingen?
    Vil det skade mere end gavne, hvis man skifter ledelsen midt i et transfervindue?
    Der er mange nuancer i dette, og jeg kunne forestille mig, at de i det mindste venter til vinduet lukker og vi ser resultaterne nogle kampe herefter.

---

  • joker
  • joker   7. august 2023   

  • Sjældent godt at kommentere lige efter kampen.
    Vi tabte i Farum som forventet og som de fleste andre superligahold.
    OB kampen irriterer mig langt mere. Lad os nu starte med at vinde vores hjemmekampe....og gerne på søndag.
    1 enig




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder