Fodbold live resultater

Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Bruus om AGF-kampen: Jeg skulle banke noget rust af

 
Brøndby delte søndag aften med AGF i et 2-2 opgør på Brøndby Stadion. De blå/gule havde forud for kampen rystet posen efter to nederlag i de seneste to kampe, og det gav Andreas Bruus muligheden fra start. Brøndby-talentet følte, at han kom godt ind i kampen, men at der var noget rust, som skulle bankes af i starten.

  • Jesper Hammeken
   19. april 2021 - Klokken 09:18
 • Jesper Hammeken
 • Jesper Hammeken
  19. april 2021 - Klokken 09:18

Brøndby fik søndag aften sit første point i denne sæsons mesterskabsspil. Det kom efter, at de blå/gule af to omgange var bagud. Posen var også rystet forud for opgøret, hvor der var lavet en del ændringer. Det betød blandt andet, at Andreas Bruus havde en plads i startopstillingen, og højrebacken føler selv, at han leverede en fornuftig præstation, selvom energien løb ud mod slutningen. Brøndby-talentet ser nu frem til, at der igen er tilskuere på lægterne, når den gule trøje skal trækkes over hovedet. 

- Jeg håber, at jeg greb chancen. Det håber jeg, at trænerne og alle andre synes. Jeg var glad for at være tilbage, og jeg føler, at jeg leverede en fornuftig præstation. Det var en rigtig fin første halvleg, og så løber jeg måske lidt tør for kræfter de sidste tyve minutter. Nu glæder jeg mig bare til, at der kommer nogle fans på stadion. Vi spiller allerede med fans onsdag, og det bliver godt. Jeg vil ikke sige, at denne kamp skulle overstås, men vi var bagud to gange, og så kommer vi tilbage igen. Vi må stille os tilfredse med det ene point efter kampens forløb. Vi glæder os bare til at have fans i ryggen igen. Vi har savnet det siden sæsonens første kamp. 

Det var et stykke tid siden, at Bruus havde været med fra start, og Brøndby-talentet erkender da også selv, at der var noget rust, som skulle bankes af i starten. Højrebacken føler selv, at han kom bedre med, efter han havde rørt bolden af nogle omgange.

- Jeg skal ikke komme med undskyldninger, men der var måske lige noget rust, der skulle bankes af i starten. Jeg føler, at jeg kommer stille og roligt ind i kampen, efter jeg har fået rørt bolden lidt og lavet nogle pasninger. Det føles meget godt derfra, hvor jeg følte, at jeg havde styr på det, i hvert fald offensivt. Nu kører vi på fra nu af.

Andreas Bruus har kontrakt med Brøndby til sommeren 2023 og har trukket den gule trøje over hovedet 39 gange. 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    19. april 2021   

 • Jeg synes, at Bruus spillede en godkendt kamp og jeg er i hvertfald mere tryg ved ham end Mensah.

  Jeg savner dog, at Bruus viser lidt mere tiltro til sig selv, sin fart og egne evner i stedet for afleveringen tilbage i banen. Jeg tror han har det derinde et sted og det skal ud for at overbevise klubben, træneren, fans og landstrænerne.
  6 enige
   
  • @Saesonkort Jeg er mere tryg ved Mensah. Han laver måske flere fejl, men som du selv skriver, mangler Bruus tiltro til egne evner.. Synes han ligner en der spiller, der spiller på et niveau for højt. Hvis man samligner ham med Crone. Så synes jeg, at Crone var meget bedre..

 • Philip
 • Philip
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    19. april 2021   

 • Dejligt at Bruus spillede en god kamp. Hvis han får 5-10 kampe i streg tror jeg, at vi vil få en markant forbedring på vores hwb ift. Mensah.
  6 enige · 3 god kommentar

 • Joblar
 • Joblar   19. april 2021   

 • Bruus spillede helt sikkert en god kamp og bør starte næste gang, han har altså bare en super indlægsfod. Jeg savner dog stadig at han tør udfordre lidt mere og bruger sin hurtighed, men alt i alt en meget opløftende præstation.
  4 enige
   
  • Philip
  • Philip
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     19. april 2021   

  • @Joblar Det skal nok komme, hvis NF giver Bruus tillid og tid.
   4 enige · 3 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

 • Bruus spillede også en rigtig flot kamp. Uden at have præcise data på det, så synes jeg oftere han vælger nogle løsninger i sit spil, der ikke fører til farlige boldtab, end tilfældet er med Mensah. Hans afleveringer ligger simpelthen mere præcist til modtager. Og som andre skriver, hans stikninger frem i banen skaber en del chancer. Og oven i det er hans indlæg virkelig gode.

  Det ser ud som om han har kæmpet sig ud af sin bølgedal, og det er virkelig noget holdet kan bruge til noget. Nu skal han have noget spilletid resten af sæsonen.


 • Det er jo ligemeget om det er Bruus eller Mensah der spiller den plads.

  Begge er for ringe. En af de steder vi skal forbedre os.

  Følgende klubber er bedre end os på pladsen: FCK, FCM, AGF, FCN, Vejle & SønderjyskE
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER